Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@chacha_maembong

Chacha Maembong

chacha_maembong

Actress Love Live Life Blessed Any enquiries : ✉️ : chacha@paranormalrocks.asia

  • 171K Total Likes
  • 876 Tot. Comments
Fake is the new real,You gotta keep a lot a shit to yourself. #ccm #lovelife #livelifetothefullest #browsquad #rimmellondonmy
Musim-musim hujan ni ngeteh dengan kawan-kawan memang layan kan. So, Chacha bancuh je Lipton Teh Tarik 3 in 1 untuk diorang. Sampai bercawan-cawan lah dorang tambah 😂 Korang nak tak dapatkan Lipton Teh Tarik eksklusif ni? Kalau nak share sikit kat komen bawah ni, moment paling menarik korang ada masa mengeteh. 5 orang paling kreatif Chacha akan kasi hadiah! Nak dapatkan maklumat lanjut jangan lupa check link ni okay! bit.ly/tehgether . Good luck 😘#HariTehTarik #liptontehgether
You are my sunshine, my only sunshine You make me happy when skies are gray You'll never know dear, how much I love @sunshineaileendeviofficial ❤️😍 #ccm #livelifetothefullest #lovelife
OMG! Tiap kali stress with work macam shooting, casting, and many more. Kulit Chacha akan jadi kering & kusam.  Chacha dah reset kulit dengan L’Occitane ni to look radiant & hydrated. It’s time to RESET. Have you?  #myRESETmoments #loccitanemalaysia #immortellereset
Model #lovelife #livelifetothefullest #ccm
Chick #livelifetothefullest #ccm
Ni perasaan chacha bila dapat balik and rest kat rumah. Nak guna uDivine Mini dgn uStiletto kat rumah aje tapi rasa macam nak pergi dating tau. Yelah dah penat2 shooting and duduk lama dekat set tu. So I need rest mcm ni, uDivine Mini ni ada program khas untuk Butt and Thight tau. Best sangat.  Oh btw, chacha nak bgtau ni, korang jangan lupa to follow @osim.malaysia OSIM akan hadiahkan satu uDivine Mini kepada pemenang yang bertuah, korang cuma perlu pergi any outlet OSIM, ambil gambar paling kreatif dengan kerusi urut uDivine Mini and post, pastu make sure letak hashtag #udivinemini.  So apa lagi tunggu, cepat2 gi serbu outlet OSIM okay.
#repost @emma_maembongofficial with @get_repost Thankyou for 👟 @leslieprivacy ・・・ Kami rasa sgt SWAG hari ni 😅 #persatuangroupsingle #emanizers #emmamaembong @emanizers
I have found that if you love life, life will love you back.#livelifetothefullest #lovelife #ccm
Hi ladies, Chacha wanna share tips that make my skin brighter and healthier. I’m using Collagen by Watsons White Regeneration Peeling Gel. Senang sangat nak pakai tak perlu tunggu lama2 pon. Hanya pakai for 1 minute then cuci!!!!Collagen nih bantu kulit Chacha dari segi mencerahkan, mengurangkan pigmentation dan melembutkan kulit macam baby J !! I love Collagen by Watsons !#WatsonsMalaysia #watsonsbrand #trymeloveme #collagenbywatsons
Hi semua. Good news to all chocolate lovers especially yang suka sangat makan M&M's macam Chacha! M&M's sekarang ada dalam bentuk chocolate bar and ada 4 flavor. Seriously, ke empat-empat tu sedap and Chacha sangat recommend kat korang. Siapa lagi macam Chacha selalu craving nak makan chocolate #mmsblock , angkat tangan. 🤩🤩

Loading