Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@everly_glam

VARIOUS COLLECTION HERE 🙋

everly_glam

🍂DEXANDRA(D20826) 🍂SERUMBULUMATA 🌹ROSEWATER 🍂IPHONE 📲 DIRECTWHATSAPPKE EVERLYGLAM ENTERPRISE(SA0482157-U)

  • 295 Total Likes
  • 12 Tot. Comments
⭐ IPHONE 7 PLUS ⭐32 GB ⭐ NEW ORIGINAL  REFURBISHED USA SET‼ ⭐ 10 FREE GIFTS 😱 ⭐ 1 YEAR WARRANTY ⭐COLOUR AVAILABLE - JET BLACK ⚫ / GOLD 🔶 / ROSEGOLD 🌸 / MATTE BLACK ⬛/ RED ❤ ⭐ RM 2400 FREE  POSTAGE 😱 ⭐ FOR MORE DETAIL CLICK LINK TO WHATSAPP 📲 http://everlyglam.wasap.my/ ⭐ COD AREA KL / SELANGOR ONLY
Naikkan Semangat dengan Victoria dan Vigor . Bak kata sifu hartanah Tuan Ahyat, wangian ni bukan sekadar nak bau wangi . Tetapi wangian ni sesuatu yang sangat internal . Pakai perfume untuk boost spirit . Pakai perfume untuk naikkan semangat perjuangan ! . . #promomerdeka sempena menghargai semangat anda . Valid sehingga 31 Ogos 2018 sahaja ! . . Dengan pembelian wangian De’Xandra, anda bakal memperoleh FACE TOWEL + MAKEUP BAG secara PERCUMA . Tertakluk kepada terma & syarat . Jangan lengah sementara stok masih ada 😍 . . #hargamerdeka #dexandramurah#dexandra#id#dapatkanpointdexandra
Cik abang nak pergi solat Jumaat, pastikan dalam keadaan yang bersih dan suci . Lebih best jika sembur dengan wangi-wangian . . Tak tahu nak guna wangian apa, De'Xandra kan ada. Sesuai dibawa pergi solat. Sembur-sembur terus segar semula. Sekarang pun ada #promomerdeka . Percuma tuala muka dan juga beg yang comel lote . . Kalau nak,  Jom Whatsapp sis 📲 0182734355  ______________ . #dexandra #hargamerdeka#id#luckydrawbulanan#dapatkanpointdexandra#dexandra#dexandramurah#salamjumaat
PROMO + FREE GIFT + FREE POSTAGE ??? 😱😱😱 . Biaq betoi ? Haaa betoii laa sis nak bagi kat hampa semua yg purchase iphone ni sementara promo masih ada 😘 . Jom dapatkan satu sekarang 🤗 . ⭐ IPHONE 7 PLUS . ⭐256GB . ⭐ NEW ORIGINAL REFURBISHED USA SET ‼ . ⭐ 10 FREE GIFTS 😱 . ⭐ 1 YEAR WARRANTY . ⭐ RM 2800 FREE POSTAGE 😱 . ⭐ FOR MORE DETAIL WHATSAPP 📲 0182734355 . ⭐ COD AREA KL / SELANGOR ONLY .  #iphone#iphonemurah#iphoneoriginal#iphoneori#iphonemalaysia#iphone7#iphone7plus#assalamualaikum#bazarpaknil#uitm#handphone#handphonemurah
Assalamualaikum & Hai Semua 😊 . DISKAUN HARGA DEPO MURAH . KERETA UNTUK DI SAMBUNG BAYAR / CONTINUE LOAN . *PROTON PREVE 1.6 AUTO CVT *TAHUN 2015 *BULANAN RM660,DUE DATE 15HB *TIADA TUNGGAKAN *BAKI 5 TAHUN *ROADTAX SEHINGGA DEC *KERETA DALAM KONDISI BAIK *WARNA GOLD *MILLAGE 60K *1 OWNER PEREMPUAN *LOKASI : TESCO AMPANG *DOCUMENTS DIPERLUKAN -IC PHOTOSTAT -LESEN PHOTOSTAT(JIKA ADA) -BIL ASTRO ATAU API AIR *BAYAR DP,SIGN AGREEMENT DAN DAPAT KERETA PADA MASA YANG SAMA.. *SERIOUS BUYER ONLY *PERJANJIAN SEWA BELI AKAN DI SAHKAN DI LHDN *DP PM .
FREE FACE TOWEL + MAKEUP BAG 😍 . . Seronok ada 2 benda ni . Beg tu cute sesangat even boleh letak macam2 selain perfume . Face towel pula ala2 hotel punya . Percuma sempena bulan kemerdekaan ini, promosi tamat 31 Ogos 2018 . Stok tak banyak tau, siapa cepat di dapat . . . Suka dgn promosi nie ? Tegur saya hari nie ye ! . . #dexandra #hargamerdeka #malaysiakitapunya
Ramai yang tanya, De'Xandra takde promosi ke sempena Bulan Merdeka nie ? . . Ye, ada ! . Valid sehingga 31 Ogos 2018 je tau ! . Dengan pembelian De'Xandra, anda boleh dapat FACE TOWEL + MAKEUP BAG secara PERCUMA . Nak tahu macam mana, jom PM saya 😍 @ whatsapp 📲 0182734355 . #hargamerdeka #dexandra
Warisan. . Pandang mata anak-anak kita.  Dan tanya kepada diri sendiri; Apa yang kita wariskan untuk mereka nanti? . Apakah hanya sebuah rumah dan sebidang tanah, Atau segenggam wang dalam bank? . Seharusnya kita wariskan lebih dari itu. Sebuah negara yang aman damai, Dengan ekonomi yang stabil,  dan pasaran kerja yang mapan. . Serta masyarakat yang toleran, namun masih ada nilai-nilai murni menjadi terapan. . Malaysia ini kita punya. Tidak boleh dijual beli, dan tidak ternilai harganya. . #hargamerdeka  #dexandraperfumes
IPHONE 7 PLUS 256GB 🌸 .  Iphone Ori Refurbished Set* 100% Original LCD . 📱1⃣year warranty(motherboard) 👍🏾1⃣month warranty(fingerprint) 🎧3⃣month warranty(headset) 🔋3⃣months warranty(battery) 🔌3⃣months warranty(cable & adapter) 🎗3⃣month warranty(ribbon) LCD 3⃣months warranty •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••  * Original iPhone 2ND Hand Set * > 95-98% like New > USA LL Set 🇺🇸 > motherboard never repair (virgin) > 1 month warranty > Within 1 month 1 to 1 exchange > Full set box with accessories +RM30 .  Whatsapp 📲 0182734355 .  PRICE - RM 2800 .  #iphone#iphoneuser#ipad#iphomemurah#iphonemalaysia#handphonemurah#handphone#iphone7plus#iphone7#apple#samsung
Rasanya dah lama mata ni tak tengok pemandangan suasana hijau yang cantik dan mendamaikan nie . Bila menetap di kawasan bandar, memang akan rasa rindu dengan suasana desa, baunya yang segar pun kita akan rindu 😅 . Sekurang-kurangnya, ada LUVIA yang baunya segar nie . Nak cuba LUVIA, boleh cuba dengan saya yea :) . Whatsapp 📲 0182734355 .  #dexandra
Assalamualaikum & selamat pagi semua. Sis doakan kawan2 sis dalam ni di limpahkan rezeki yang tak putus-putus.  Oh ya, sempena minggu gaji ni, sis nak perkenalkan perfume rare nama de'xandra blush yang macam Ameera Zaini pakai ni.  Hasil gabungan dari bunga peony yang cantik berserta buah epal menimbulkan bau manis2 bunga yang fresh. Dengar cerita perfume ini adalah perfume WEDDING SCENT!  Jadi kepada bakal pengantin dalam list socmed sis ni, jom la cuba! Oh ya, perfume ni cuma boleh spray 2x je. Tak boleh lebih2 sebab perfume ni power sikit. 😋 .  Jom whatsapp sis 📲 0182734355 . #dexandra#id#luckydrawbulanan#dapatkanpointdexandra#wangian#perfume#minyakwangi#bazarpaknil#perfumemurah
Sekarang kan musim orang kahwin. Betul tak?  Weekend je penuh jadual dengan kenduri. .  You guys ada ke kakak adik abg yang nak kahwin tu? Masih mencari-cari hantaran ke? .  If sedang mencari tu,  bole roger saya dan dapatkan set hantaran macam atas ni.. Cantik,  kemas & yang penting jimat. . . . #dexandra
Salam Jumaat 😍  Jom kita buat pejanjian pada diri kita, jangan berhenti.. walaupun di waktu sukar.. Jika penat bercuti.. esok kan sabtu dan ahad.. harini melangkah lagi k .. penuh semangat .. “Bukankah Dia (Allah) yang Mengabulkan (doa) orang yang dalam kesulitan apabila dia berdoa kepada-Nya, dan Menghilangkan kesusahan.” (An-Naml 62)  Maka mintalah dan berdoalah.. insyallah Allah permudahkan ... Teruskan ya sama2.. ❤️❤️ Sayang semua 😘
Haha 😂 . Lepasni kalau bos tanya kenapa lambat masuk kerja, boleh tunjuk ni kat bos sambil spray perfume acah2 diva 😁 . Lepastu ready je dapat warning letter dari HR ye 😎 . Sesuai jugak digunakan bila member ajak lepak, kata tengah otw padahal tak mandi lagi 😌 . Apapun masa itu emas, hargai masa sendiri dan orang lain ye . Tak elok lambat selalu tapi kalau jenis yang lambat hari-hari tu, kena readylah perfume de'xandra sebotol dalam beg 😆 . #dexandra #janganlambat
Ade yg tertanya - tanya ape tu serum bulu mata ? Selalu dgr serum pakai kat muka je kan 😂 . Haaa , meh cini nak explain 🤗 .  Serum Bulu Mata Arab ialah ramuan herba asli dari Arab yg menggalakkan pertumbuhan bulumata, kening dan rambut yang selamat untuk digunakan & memberikan kesan yg cepat .  Formula hebat yg dirumus dri habatussauda, castor oil & herba asli Arab adalah khas untuk menguatkan akar rambut serta merawat masalah dari akar. .  GOLD Serum mampu merawat bulu mata, bulu kening yg rosak dgn menguatkannya supaya tidak mudah gugur, lebih panjang & lebih lebat. . Kalau nak bulu mata korang cntik mcm bulu mata org arab , cpat2 la beli sementara kitaorang bg free gift ni 😘  RM 60 SM / RM 65 SS . Whatsapp 📲 0182734355 .  #serum#serumbulumata#serumbulumataarab#serummurah#cantik#bulumata#bulumataarab#lawa#bulumatacheta#bulumatacantik#eyelashes#eyelashesserum#cnysale#assalamualaikum#kosmetik#murah#everly_glam
Mana mungkin kita boleh bahagiakan orang lain jika kita sendiri tidak bahagia.. . Nak senyumkan orang lain tapi wajah sendiri sedang berduka.. senyum dulu.. bahagia dulu.. insyallah yang lain semua akan follow.. attract orang yang sama dari vibes yang diberi.. . Jika vibes yang diberi rasa benci, maka orang yang sama turut hadir .. orang2 yang turut membenci... . Sama juga dengan perfumes, bak kata pepatah, . “Bersahabat dengan penjual minyak wangi, kita akan menerima percikan wangiannya, manakala bersahabat dengan tukang besi, percikan apinya akan mencarikkan baju kita” . . #perfumetips  #perfumeconsultant  #dexandra  #wangiankehidupan  #malaysiaperfume  #perfumequote
Pencipta wangian terkenal, Christian Dior pernah berkata “ Kita lebih kenal seorang perempuan dengan jenis pewangi dia berbanding jenis tulisan dia.” . . Ada betulnya. Kadang-kadang kita boleh tau kawan kita datang sebab kita terbau pewangi dia dulu di udara. Kadang-kadang kita beli pewangi lama, bukan sebab nak pakai pun, tapi sebab bau dia teringat ke mak ayah kita. Kadang-kadang kita lalu depan kaunter pewangi, terbau satu jenis haruman ni, teringat dekat marka lama. Eh! Kesitu pula. . . Korang pun sama kan, mesti ada pewangi yang korang suka pakai hari-hari. Kalau tak pakai satu hari mesti tak sah. Dan kalau habis dijual, korang cari jugak perfume yang bau-bau lebih kurang sama, kan? Ha, itulah yang dipanggil “signature perfume” korang. Ia dah jadi sebahagian daripada peribadi korang. . . Ada tak yang di luar sana belum ada signature perfume lagi? Apa kata korang cuba-cuba semua tester 35+ perfume De’Xandra yang ada di kiosk De’Xandra berdekatan korang hari ni or bole trus ws 📲 0182734355  Insyaallah, ada satu yang sangkut di hati . . #dexandra
Hai semua 😊  Ramai yang teringin nak bawak family pi bercuti , nak honeymoon , nak bawak anak2 jalan . Tapi ... harga hotel mahal ?  Haaa , kami ada penyelesaiannya 🙈 .  Nak bagitau good news ni utk sapa2 yang nak g holiday tu kita ada bagi TAWARAN HARGA PALING RENDAH utk semua hotel tak kira di dalam Malaysia atau di luar negara 🤩 . Pm kami utk details or . BOLEH WHATSAPP KE 📲 0182734355  #hotel#hotelmurah#honeymoon#hotels#tempatpenginapan#holiday#bercuti#percutian#diskaunhotel#tawaranhargarendah

Loading