Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@everly_glam

VARIOUS COLLECTION HERE πŸ™‹

everly_glam

πŸ‚DEXANDRA(D20826)πŸ‚SWEATER πŸ‚JOGGERPANTSπŸ‚BAJUKURUNGSAREE πŸ‚SERUMBULUMATAπŸ‚HIJAB πŸ“² DIRECTWHATSAPPKE EVERLYGLAM ENTERPRISE(SA0482157-U)

  • 278 Total Likes
  • 58 Tot. Comments
Hai semua! . Nak ke mana tengah hari ni? . Lepas bulan puasa ni kan, ada saja yang teringin nak makan untuk lunch. KFC lah, McD lah, Nasi Kerabu lah...lepas gian agaknya sebab sebulan berpuasa. Haha. . Tapi sebelum keluar tu, jangan lupa sembur sedikit Dexandra. Bagi rasa segar sikit sebelum menapak ke kedai makan kejap lagi. Lagipun tak adalah nanti datang kedai bau peluh, balik kedai bau ayam. Haru! . Mujur kita ada satu De'Xandra for Her simpan atas meja. . Sis pula bagaimana?
Hai uoollss . Dah start bekerja ke? . Ha, kami di dexandra pun begitu juga, HQ dah mula buka harini. Geram jugak tengk kawan-kawan masih beraya ke sana ke mari tapi tak apa! Semua ini kami korbankan untuk peminat De’Xandra yang kami sayangi. Hehe. . Apa kata kita naikkan mood raya ini dengan sedikit wangi-wangian di pejabat. Buka satu Refresh dalam opis, biar bau sweet dia semerbak satu meja. Tambah sikit background lagu raya dalam radio dan balang kuih kat tepi, haa! Gerenti mood tu naik balik. (Berat badan naik, itu lain kira. Hihi) πŸ˜‹ . De’Xandra Refresh, Rejuvenate, Relax, dan Rejoice air freshener ready stock dalam harga RM10 saja sebotol. Dapatkannya dari sis skarang . Jom ws sis πŸ“² 0182734355 . #dexandraaf#airfreshner#dexandra#id#luckydrawbulanan#daptkanpointdexandra#agensahdexandra#airfreshnermurah#raya2018
Hai uollss πŸ’ž .  NEW SWEATER IN THE HOUSE πŸ€— . SWIPE RIGHT FOR MORE COLOURS & DESIGN πŸ‘‰πŸ‘‰ .  Lai2 , grab it now for only RM 40 *Free Postage* . Berminat ? Whatsapp πŸ“² 0182734355 .  #joggers#joggerpants##adidas#puma#seluar#joggerpantsmurah#joggerpantsadidas#ducati#ferrari#assalamualaikum#seluarmurah#bazarpaknil#lamborghini#turbo#everly_glam#seluartracksuit#shortpants#joggershortpants#supreme#tshirt#coupletshirt
“ sis , ada tak perfume yang bau bunga jasmine ?? untuk perempuan .  dan  untuk lelaki ada tak yang fresh.? . “ PALING LARIS ”  top NO 3 dalam dexandra ni . dapat tawan hati rakyat Malaysia . wahh ! . Zahra berunsurkan bunga jasmine .  sesuai untuk  kaum hawa yang  berjiwa lembut . . Vigor adalah wangian dalam kategori fresh and sporty. dan berunsurkan grapefruit . . Personality pemakai Vigor mencerminkan sebagai seorang jejaka yang dinamik, powerful, yakin dan bertenaga. . Jom dapatkan sekarang dengan hanya RM 70 😎 . Jom wasap sis skarang πŸ“²0182734355 .  #dexandra#rarebarulahraya #sellersahdexandra#id#luckydrawbulanan#dapatkanpointdexandra#bazarpaknil#assalamualaikum#raya#raya2018#everly_glam#dexandra#dexandramurah#perfume#perfumemurah#eaudeparfum#minyakwangi
Ni ke produk DeXandra yang.. asal restock je habis. Asal habis je takde stok? .  Sabaq sabaq πŸ˜‚ Biasa lah tuuu. Kalau dah beli satu bau, tak mungkin tak beli 2. Eh ambik 3 jelah, 4 pun okay letak kat toilet skali. Eh ambik lah 8 bau terus! .  8 bau boleh letak kat 8 tempat. Tak mahal kak, sebotol RM10. Tu yang steady je repeat sampai 8 bau. Toilet, dapur, ruang tamu, bilik tido. Semua guna #airfreshener . .  Akak nak cuba yang mana? Nah, ni bau #airfreshener DeXandra πŸ‘‡πŸ» 🍈 Passion Fine (Honey Dew) ☘ Green Tea (Green) πŸ‹ Forest Dream (Lime Lemon) β˜• Coffee Warm (Stabak) πŸ₯“ Roasted Caramel (Pop Corn) πŸ₯€ Rose Forest (Lovely Lace) 🍁 Vanilla πŸ‘ Passion Fruit (Buah Markisa) .  #sofreshsowangi#airfreshener#dexandra#dexandramurah#perfume#perfumemurah#minyakwangi#everly_glam#assalamualaikum#bazarpaknil#fattzura#bombshell#victoriasecret#perfumetahanlama#eaudeparfum
Selamat Hari Raya 😍
#repost @syafiqahaina ・・・ . . Aaaaaa this is my fav perfume, De’xandra Her! Wangiiiii sangat, lembut je baunya! Ada mix bau fruity & flower! 😍 . Syafiqah Aina suka Dexandra perfume ni sbb tahan lama tau! And suka sebab banyak pilihan bau kita boleh pilih. Kalau tak cukup satu, boleh beli sekali 7 different bau so that everyday boleh tukar tukar perfume 🀣 . Now dexandra ada buat limited edition comeback untuk perfume ni and perfume yg lain, special untuk #rarebarulahraya. Limited sampai Raya ni sahaja! Boleh dapat free gift Sampul Raya & Pin De’xandra. . Follow @everly_glam now!! Memang best semua De’xandra perfume ni! 😭 Sementara belum Raya ni, cepat grab! . #rarebarulahraya #inlovewithdexandra
Feedback cust πŸ’ž
#repost @ezlisaaloy ・・・ . . First thing first , the packaging feels expensive ! And bau perfume dia wangi and this gonna my scent for raya. Dia flowery sikit and fresh , kalau nak bau yg lisa pilih ni. Boleh try beli De’Xandra Crystal. I can guarantee bau dia wangi ! . . Oh and Dexandra ada buat limited edition comeback utk perfume ni and perfume lain, special dalam promo #rarebarulahraya. Untuk limited time jugak, akan ada gift set sampul raya den pin De’Xandra. Mana mana yg berminat tu boleh lah contact agen terdekat korang atau follow je @everly_glam . #rarebarulahraya  #inlovewithdexandra  #puashati
[ AKHIRNYA ] - ADAM DAN HAWA BERTEMU, DI DUNIA KEMBALI BERSATU, DGN IZIN TUHAN YANG SATU... . Kisah cinta 2 hati yang terpisah jauh akhirnya bertemu kembali, menjadi saksi bukti cinta yang suci . Wangian yang diinspirasi dari kisah cinta yang teruji, dari syurga turun ke bumi, kerana kasihnya Ilahi, cinta mereka kekal abadi . . ============== . ADAM & HAWA . Wangian yang diinspirasi dari Kisah Cinta Adam dan Hawa . .  #rarebarulahraya  #dexandraadam #dexandrahawa #adamhawa
Hai uolss πŸ’ž .  NEW SWEATER IN THE HOUSE πŸ€— . SWIPE RIGHT FOR MORE COLOURS & DESIGN πŸ‘‰πŸ‘‰ .  Lai2 , grab it now for only RM 40 *Free Postage* . Berminat ? Whatsapp πŸ“² 0182734355 .  #joggers#joggerpants##adidas#puma#seluar#joggerpantsmurah#joggerpantsadidas#ducati#ferrari#assalamualaikum#seluarmurah#bazarpaknil#lamborghini#turbo#everly_glam#seluartracksuit#shortpants#joggershortpants#supreme#tshirt#coupletshirt
Hai uolss πŸ’ž .  NEW SWEATER IN THE HOUSE πŸ€— . SWIPE RIGHT FOR MORE COLOURS & DESIGN πŸ‘‰πŸ‘‰ .  Lai2 , grab it now for only RM 40 *Free Postage* . Berminat ? Whatsapp πŸ“² 0182734355 .  #joggers#joggerpants##adidas#puma#seluar#joggerpantsmurah#joggerpantsadidas#ducati#ferrari#assalamualaikum#seluarmurah#bazarpaknil#lamborghini#turbo#everly_glam#seluartracksuit#shortpants#joggershortpants#supreme#tshirt#coupletshirt
Hai uolss πŸ’ž .  NEW SWEATER IN THE HOUSE πŸ€— . SWIPE RIGHT FOR MORE COLOURS & DESIGN πŸ‘‰πŸ‘‰ .  Lai2 , grab it now for only RM 40 *Free Postage* . Berminat ? Whatsapp πŸ“² 0182734355 .  #joggers#joggerpants##adidas#puma#seluar#joggerpantsmurah#joggerpantsadidas#ducati#ferrari#assalamualaikum#seluarmurah#bazarpaknil#lamborghini#turbo#everly_glam#seluartracksuit#shortpants#joggershortpants#supreme#tshirt#coupletshirt
Hai uolss πŸ’ž .  NEW SWEATER IN THE HOUSE πŸ€— . SWIPE RIGHT FOR MORE COLOURS & DESIGN πŸ‘‰πŸ‘‰ .  Lai2 , grab it now for only RM 40 *Free Postage* . Berminat ? Whatsapp πŸ“² 0182734355 .  #joggers#joggerpants##adidas#puma#seluar#joggerpantsmurah#joggerpantsadidas#ducati#ferrari#assalamualaikum#seluarmurah#bazarpaknil#lamborghini#turbo#everly_glam#seluartracksuit#shortpants#joggershortpants#supreme#tshirt#coupletshirt
Hai uolss πŸ’ž .  NEW SWEATER IN THE HOUSE πŸ€— . SWIPE RIGHT FOR MORE COLOURS & DESIGN πŸ‘‰πŸ‘‰ .  Lai2 , grab it now for only RM 40 *Free Postage* . Berminat ? Whatsapp πŸ“² 0182734355 .  #joggers#joggerpants##adidas#puma#seluar#joggerpantsmurah#joggerpantsadidas#ducati#ferrari#assalamualaikum#seluarmurah#bazarpaknil#lamborghini#turbo#everly_glam#seluartracksuit#shortpants#joggershortpants#supreme#tshirt#coupletshirt
Hai uolss πŸ’ž .  NEW SWEATER IN THE HOUSE πŸ€— . SWIPE RIGHT FOR MORE COLOURS & DESIGN πŸ‘‰πŸ‘‰ .  Lai2 , grab it now for only RM 40 *Free Postage* . Berminat ? Whatsapp πŸ“² 0182734355 .  #joggers#joggerpants##adidas#puma#seluar#joggerpantsmurah#joggerpantsadidas#ducati#ferrari#assalamualaikum#seluarmurah#bazarpaknil#lamborghini#turbo#everly_glam#seluartracksuit#shortpants#joggershortpants#supreme#tshirt#coupletshirt
Hai uolss πŸ’ž .  NEW COMBO IN THE HOUSE πŸ€— . SWIPE RIGHT FOR MORE COLOURS & DESIGN πŸ‘‰πŸ‘‰ . Lai2 , grab it now for only RM 55 *Free Postage* . Berminat ? Whatsapp πŸ“² 0182734355 .  #joggers#joggerpants##adidas#puma#seluar#joggerpantsmurah#joggerpantsadidas#ducati#ferrari#assalamualaikum#seluarmurah#bazarpaknil#lamborghini#turbo#everly_glam#seluartracksuit#shortpants#joggershortpants#supreme#sweater#sweatermurah
Assalamualaikum οΌ† Haii semuaπŸ’ž .  NEW CAP IN THE HOUSE πŸ€— . Lai2 , grab it now for only RM 40 *Free Postage* . Berminat ? Whatsapp πŸ“² 0182734355 .  #joggers#joggerpants##adidas#puma#seluar#joggerpantsmurah#joggerpantsadidas#ducati#ferrari#assalamualaikum#seluarmurah#bazarpaknil#lamborghini#turbo#everly_glam#seluartracksuit#shortpants#joggershortpants#supreme#sweater#sweatermurah#cap#capmurah

Loading