Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@fizoomar

fizoomar

fizoomar

| ACTOR & HOST | ENTERPRENEURSHIP SPEAKER | "YOUNG ENTREPRENEUR of the YEAR 2014" | En.Addy 0109099191| contact@fizoomar.com #fizoomar

  • 38K Total Likes
  • 932 Tot. Comments
Macam biasa, perkara yg akn dikaitkan dgn bulan puasa adlh bazar. . Bazar mana yg best dkt tempat korang?  #fizoomar  #fizoomarchannel
WIN!!! . Less is more . YB Dr @maszlee
Meniaga makan restoren bukan hanya sediakan makanan yg sedap dan servis yg bagus.pemantauan harga barang mentah sangatlah penting utk menjaga food cost. . Dan tak boleh juga terlalu mengharapkan pekerja menguruskan segalanya. . Dari awal pembukaan @fizomawarkitchen sejak dari 2015,byk perkara yg saya belajar terutamanya dalam bidang F&B. . Bukan mudah sebenarnya,tapi lagi susah kalau hanya merancang tanpa memulakannya. . Taking risk n experience it is the best learning process to be an entrepreneur.but must be with the right knowledge.
Hilang penat selama seminggu back to back shooting di Medan bila tengok hasilnya utk program Citarasa Teristimewa Medan Bersama F&N dan Fizo Omar. . Saksikan nanti sepanjang Ramadhan ini di @astromalaysia dan @tv3malaysia .7 resepi makanan Indonesia yg saya belajar memasak di sana akn dikongsikan dgn anda semua. . Dont miss it ya! . #fizoomar  #travellogde  #cookingshow  #medan  #indonesia #fnn
SET GEMPAK BERBUKA PUASA DI FIZOMAWAR KITCHEN . Istimewa ramadan 1439h, Fizomawar Kitchen menyediakan pilihan set menu  iftar utk gathering korang. . . Resepi terus dari Thailand yg pastinya lagi jimat berbaloi-baloi! . Apa tunggu lagi, sebarang pertanyaan boleh call manager 019-9080909 / 03-89289078 . . Takyah pening-pening waze je Fizomawar Kitchen di Seksyen 8 Bandar Baru Bangi. . . Selamat berbuka puasa di Fizomawar Kitchen. #bangi #fizomawarkitchen #fizoomar
Sementara nak masuk asar ni  jom tengok video ni!
HARAP MAKLUM! Tempahan utk hari lain masih di buka. . Terima kasih atas sokongan semua! . Utk tempahan dan pertanyaan boleh hubungi manager 019-9080909 / 03-89289078  #fizoomar #fizomawarkitchen
KOSMO - RABU - 23 MEI 2018. . 'Bangkit Bila Bankrap' naskah yang ketiga dari saya khusus untuk mereka yang masih lagi bankrap 'jiwa' dan 'mindset' nya. . Terima Kasih kpd KOSMO @kosmo_online dan journalist Zubaidah Ibrahim untuk artikel ini. . Sebarang pertanyaan : 013 6874419 (admin FOC)
Kuih apa yg korang suka? Dan kat mane korang suggestkan utk beli? . #fizoomar #fizoomarchannel
Penat photoshoot la daddy. Dah 5 set baju akhirnya tersadai cik yam ni. . Mcm buat2 tdo plak cik yam ni.
Interview session with the journalist Utusan Malaysia @dean_musthafa and @ijah_ibrahim for my 3rd book #bangkitbilabankrap . . Tq very much to abg din n kak jah.. . ‘By heart with passion’
#bts photoshoot Nona Magazine.

Loading