Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@kecik_anje_

sup☝🏼port 💯

kecik_anje_

MENEGUR jangan sampai MENGHINA🍃kau bukan TUHAN☝🏼nak HUKUM orang SESUKA HATI😉

  • 23K Total Likes
  • 182 Tot. Comments
Suka ❌bermakna kena couple, kadang-kadang berkawan pun da cukup buat kita BAHAGIA☺️ even perasaan tu lebih daripada seorang kawan❣️#superkips
MANUSIA BERUBAH KERANA 2 SEBAB: pertama, kerana mindanya terbuka. Kedua, kerana hatinya terluka😌 #superkips #abam_ranggi_vs_sisto_rare #qalisharacing_official #kapcaiwengweng #jenterapadu #jentera_fly #jenteraduaroda #kapcaimalaya #jenterapejuang
Perempuan yang garang❗️ibarat durian, tajam diluar, manis didalam☺️💞#superkids
Jumpe serdang geng🤙🏼♥️#abam_ranggi_vs_sisto_rare #jenterapadu #jentera_fly #jenteraduaroda #jenterapejuang #sisto #sistorare #sistoidola #sistoranggi #sistormalaya
Bila orang tanya❓”berapa lama kau boleh bertahan dengan dia❓”dan aku akan jawab, “selagi dye perlukan aku, selagi tu aku akan selalu ada untuk dia...”
Biar bodoh 5 minit sebab bertanya❗️daripada bodoh selamanya kerana SOMBONG🙄
ada yang nak tumpang belakang anje ❌❓#jenteraduaroda #minahmoto #sistoranggi #abam_ranggi_vs_sisto_rare #sistorare #jenterapadu #jentera_fly #jenterapejuang #sisto #sistoidola #sistormalaya #kapcaimalaya #kapcaiwengweng #qalisharacing_official @kapcai.sisto
sebenarnya hati♥️yang baik itu " LEBIH CANTIK"dari rupa yang cantik🌸
selapar-lapar aku setakat ni❗️ALHAMDULILLAH ❌ pernah lagi teringin nak makan KAWAN😏
Carilah yang tahu kawal kemarahan ketika barannya😌dan masih lagi bole bertahan dengan kerenah nya🍃
Knape move on tu susah❓❓❓Sebab dari tadika sampai habis sekolah yang dipelajari adalah menghafal dan mengingati bukan melupakan😌
bila aku DIAM😌aku SAKIT😷bila aku buka MULUT😀kau pun akan rasa SAKIT😏#abam_ranggi_vs_sisto_rare #jenteraduaroda #minahmoto #sistoranggi #sistorare #jenterapadu #jentera_fly #jenteraidola #jenterapejuang #minahmenjerit #sisto #sistoranggi #sistoidola #kapcaisado #kapcaiidola #kapcaimalaya @kapcai.sisto
❌ramai kawan pun ❌pe lah🍃janji ada kawan yang betul-betul berkualiti, yang ada time susah dan senang kita🌸itu pun dah dikira RAHMAT BESAR♥️
aku belajar senyum😊bukan sebab aku tak pernah rasa SAKIT, tapi aku cuba untuk BANGKIT dari rasa sakit yang MENGHIMPIT🍃#abam_ranggi_vs_sisto_rare #jenteraduaroda #minahmoto #sistoranggi #sistorare #jenterapadu #jentera_fly #jenteraidola #jenterapejuang #sisto @kapcai.sisto
"Jangan ajar diri membenci orang , Diri kita pun bukan semua orang suka"👀
hidup SEBERAT apa pun, tetap lah terus BERJALAN🚶🏻‍♀️DILUAR❗️RAMAI yang mahu melihat kita TERJATUH dari BERDIRI😌
bukan senang nak jadi BAIK😌bukan susah nak jadi JAHAT😏#selamaharirayaaidilfitri
kalau tak mampu jadi batu PERMATA💎jangan pulak jadi batu API🙄

Loading