Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@kecik_anje_

Paid&Gift Review Just Dm Me💌

kecik_anje_

MENEGUR jangan sampai MENGHINA🍃kau bukan TUHAN☝🏼nak HUKUM orang SESUKA HATI😉 SECOND ACC @kecik.anje_

  • 53K Total Likes
  • 357 Tot. Comments
Jangan rayu-rayu, aku lagi malas pacaran😂 congratulations baby kita👰🏻😘 @stnrjhilaa @kecik_anje_
Car perfume Dexandra’s rm10 satu!! Beli 5perfume (boleh mixed flavour) free cod area Ampang‼️KL‼️Setapak ‼️wasap 0126724861 yaya 😉😉
Bila tak pandai nak menghargai ,jangan mintak untuk dihargai😌
Tak tau nak cari dekat mana perfume murah-murah dan bau tahan lama❓❓❓haa meh try perfume @kecik_anje_  conform puas hati👍🏻 banyak pilihan guysss,sebarang pertanyaan boleh dm @kecik_anje_  atau pon terus ke whatsapp 0137348964 ♥️
Biar PENDEK,jangan perangai macam PUNDEK😘
cerita hidup kita jangan bagi tahu orang . orang tak kisah tapi orang tunggu masa nak menjatuhkan je😏
MEMINTA MAAF tak menjadikan kita hina, MEMBERI MAAF tak menjadikan kita bangga, tapi ia akan menjadikan hidup kita lebih TENANG dan BAHAGIA 😊
MERAH♥️ buat abe marah, betoi ke❓
Jauhi orang yang sifatnya suka mengata belakang,tapi baik di depan,sebab orang macam ni ada sakit yang tak ada PENAWARNYA🍃iaitu sakit OTAK dan HATI😏
Settle sudah kapcai mania, ade yang nampak kami tak❓
Aku kalau dah ❌ nak percaya, kau sembang kencang macam mana skali pun aku tetap ❌ kan percaya😏 cc by @mohd_nor_amin #abam_ranggi_vs_sisto_rare #sistoranggi #kapcaimalaya #hobikamimahal #sisto #sistoidola #jenterapejuang #sistorare #sistora_tora #jenterapadu #jentera_fly #kapcaijahat
Rapat macam mana pun dengan seseorang,jangan letakkan 100% kepercayaan pada dia, kadang DEPAN kita baik, belakang talam dua muka👥
Nak tegur orang🙍🏻‍♀️tegur elok-elok🌸aib dia terjaga✊🏼maruah kau pun ❌ tercalar🍃
Belajarlah bersangka baik dengan orang, jangan nampak satu salah, dengar cerita buruk, terus fikir orang tu tak baik, padahal ❌ kenal pon🤦🏻‍♀️
Nak hidup zaman sekarang,hati kena kering kental tak cepat KOYAK... maklumlah spesis yang suka mengata, memerli, memaki,menganjing, mengencam, membawang, ni ramai SANGAT😉
Belajar bawa HALUAN sendiri😌 sebab orang ❌ kan selalu ada untuk kau😉
MANUSIA BERUBAH KERANA 2 SEBAB: pertama, kerana mindanya terbuka. Kedua, kerana hatinya terluka😌 #superkips #abam_ranggi_vs_sisto_rare #qalisharacing_official #kapcaiwengweng #jenterapadu #jentera_fly #jenteraduaroda #kapcaimalaya #jenterapejuang
Perempuan yang garang❗️ibarat durian, tajam diluar, manis didalam☺️💞#superkids

Loading