Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@masros.idevice

Speacialist In Gadget Repair

masros.idevice

πŸ›  Face2Face & On The Spot Repair πŸ“± iPhone Seller & Accesories πŸ“ Selangor | Kuala Lumpur πŸ“œ SSM SA0425957-U πŸ‘‡πŸ»Klik link di bawah untuk whatsapp

  • 855 Total Likes
  • 22 Tot. Comments
Raya sebulan. Tapi kami dah start beroperasi seperti biasa.  Yang tak ada masa untuk repair gadget tu. Panggil je kami, kami datang. ✌🏼✌🏼 . isnin- sabtu : 10 Am - 10 Pm ahad: Cuti ✌🏼✌🏼✌🏼
Selesai pergantian bateri Huawei P9. Hanya whatapps atau call sahaja, technician kami terus di rumah anda untuk menyelasaikan masalah anda. πŸ˜‰ . . Terima kasih tuan @shahrizalfairuz recommend kan kawan menggunakan servis kami di @masros.idevice . Jasamu di kenang✌🏼l❀️
Uish. Happy nya lepas tukar bateri iphone 6 plus. Yela. Sebelum ni pakai kejap dah habis. Rasa nak hempas je phone. πŸ˜† Terima kasih beli, kami jual. Ada masalah, carik lagi. ✌🏼
Ha kan dah terangkat screen ! Gambar yang diambil model adalah iPhone 5s πŸ˜† . . Jangan tunggu lama-lama la kalau bateri tu cepat drain, auto restart & auto off. Tuko je. Sebelum parah. ✌🏼 . . #iphonerepair #repairiphone #iphonerepairmurah  #repairiphonemurah #ipadrepair #applerepair #repairiphonef2f #smartphonerepair #androidrepair  #facetoface #petalingjaya #subangjaya #shahalam  #puchong #kualalumpur #uitmshahalam #msushahalam #ppum #viral #sayajual #sayajualmurah #vsco #vscocam
Settle dua bijik ipad screen pecah untuk sis @akma_sz . iPong pon boleh, ipad pon boleh. Android pon boleh. Ada masalah smartphone anda? Whatapps je πŸ“²019-3833008 sekarang. Sure lagi best . 😬 . . #iphonerepair #repairiphone #iphonerepairmurah  #repairiphonemurah #ipadrepair #applerepair #repairiphonef2f #smartphonerepair #androidrepair  #facetoface #petalingjaya #subangjaya #shahalam  #puchong #kualalumpur #uitmshahalam #msushahalam #ppum #viral #sayajual #sayajualmurah #vsco #vscocam
1 2 Go. Alhamdullilah. Selesai pergantian LCD iPhone 6 Plus hasil recommended dari customer lama. 😬😬😬 . . Meh whatapps kami di πŸ“²019-3833008 .Kami sedia membantu. πŸ€— . . #iphonerepair #repairiphone #iphonerepairmurah  #repairiphonemurah #ipadrepair #applerepair #repairiphonef2f #smartphonerepair #androidrepair  #facetoface #petalingjaya #subangjaya #shahalam  #puchong #kualalumpur #uitmshahalam #msushahalam #ppum #viral #sayajual #sayajualmurah #vsco #vscocam
Selesai pergantian LCD iphone 6 terus ke pejabat pelanggan kesayangan kami. πŸ€— . . Anda tiada masa untuk ke kedai untuk baiki iPhone anda? Whatapps kami di πŸ“²019-3833008 untuk dapatkan servis kami sekarang. 😊 . . #iphonerepair #repairiphone #iphonerepairmurah  #repairiphonemurah #ipadrepair #applerepair #repairiphonef2f #smartphonerepair #androidrepair  #facetoface #petalingjaya #subangjaya #shahalam  #puchong #kualalumpur #uitmshahalam #msushahalam #ppum #viral #sayajual #sayajualmurah #vsco #vscocam
Done ganti bateri kembung. Hehehe. iPhone 5s masih berjasa. Tak mahal. Hanya RM150 sahaja. Yang penting berkualiti & tahan lama. πŸ€— . . Whatapps kami πŸ‘‰πŸ»019-3833008. Pastinya terbaik dari kami. 😎 . . #iphonerepair #repairiphone #iphonerepairmurah  #repairiphonemurah #ipadrepair #applerepair #repairiphonef2f #smartphonerepair #androidrepair  #facetoface #petalingjaya #subangjaya #shahalam  #puchong #kualalumpur #uitmshahalam #msushahalam #ppum #viral #sayajual #sayajualmurah #vsco #vscocam
Xiomi 5s LCD replacement in progress.  Jangan kata ipong je, android pon ado. 😎 . . Whatapps kami di πŸ‘‰πŸ»019-3833008 sekarang. πŸ€— . . #iphonerepair #repairiphone #iphonerepairmurah  #repairiphonemurah #ipadrepair #applerepair #repairiphonef2f #smartphonerepair #androidrepair  #facetoface #petalingjaya #subangjaya #shahalam  #puchong #kualalumpur #uitmshahalam #msushahalam #ppum #viral #sayajual #sayajualmurah #vsco #vscocam
Pergantian LCD original iPhone 5s siap. πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ . . Anda yang mempunyai masalah iphone, whatapps kami di πŸ‘‰πŸ» 019-3833008. IPhone nak pakai raya bosku. πŸ€— . . #iphonerepair #repairiphone #iphonerepairmurah  #repairiphonemurah #ipadrepair #applerepair #repairiphonef2f #smartphonerepair #androidrepair  #facetoface #petalingjaya #subangjaya #shahalam  #puchong #kualalumpur #uitmshahalam #msushahalam #ppum #viral #sayajual #sayajualmurah #vsco #vscocam
Yeayy. Done iPhone 6 LCD replacement. Nak typing susah katanya. Kena tak kena je. Pernah tukar screen murah kat tempat lain, cepat sangat rosak katanya. Tak ada warranty pulak tu. πŸ˜… . . #iphonerepair #repairiphone #iphonerepairmurah  #repairiphonemurah #ipadrepair #applerepair #repairiphonef2f #smartphonerepair #androidrepair  #facetoface #petalingjaya #subangjaya #shahalam  #puchong #kualalumpur #uitmshahalam #msushahalam #ppum #viral #sayajual #sayajualmurah #vsco #vscocam
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ . Selalu tunggu bateri dah mengandung macam ni baru nak tukar. Nasib LCD tak rosak, kalau tak terbang duit nak raya ni. 😎😎😎 . . #iphonerepair #repairiphone #iphonerepairmurah  #repairiphonemurah #ipadrepair #applerepair #repairiphonef2f #smartphonerepair #androidrepair  #facetoface #petalingjaya #subangjaya #shahalam  #puchong #kualalumpur #uitmshahalam #msushahalam #ppum #viral #sayajual #sayajualmurah #vsco #vscocam
Selamat pagi. Kami beroperasi seperti biasa. Anda mempunyai masalah iPhone atau android anda? Memerlukan perkhidmatan ke tempat anda. Whatapps kami di πŸ“²019-3833008 sekarang. ✌🏼✌🏼✌🏼 . . #iphonerepair #repairiphone #iphonerepairmurah  #repairiphonemurah #ipadrepair #applerepair #repairiphonef2f #smartphonerepair #androidrepair  #facetoface #petalingjaya #subangjaya #shahalam  #puchong #kualalumpur #uitmshahalam #msushahalam #ppum #viral #sayajual #sayajualmurah #vsco #vscocam
Camera depan tak function untuk iphone 5. Sekarang dah function kasi tukar baru. Terima kasih support kamk di @masros.idevice . Whatapps kami di πŸ“²019-3833008 untuk bantuan. 😎 . . #iphonerepair #repairiphone #iphonerepairmurah  #repairiphonemurah #ipadrepair #applerepair #repairiphonef2f #smartphonerepair #androidrepair  #facetoface #petalingjaya #subangjaya #shahalam  #puchong #kualalumpur #uitmshahalam #msushahalam #ppum #viral #sayajual #sayajualmurah #vsco #vscocam
Selesai selamat pergantian bateri iPhone 6 plus & iphone 5. Puasa jangan tak puasa. Korang puasa tak?  Kita puasa. Client cina, jangan salah faham. Hehe. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ . . #iphonerepair #repairiphone #iphonerepairmurah  #repairiphonemurah #ipadrepair #applerepair #repairiphonef2f #smartphonerepair #androidrepair  #facetoface #petalingjaya #subangjaya #shahalam  #puchong #kualalumpur #uitmshahalam #msushahalam #ppum #viral #sayajual #sayajualmurah #vsco #vscocam
Siap ganti LCD screen Samsung A5 2016. Kami menerima pelbagai jenis smartphone untuk dibaiki. Whatapps kami di πŸ“²019-3833008 sekarang. 😎 . . #iphonerepair #repairiphone #iphonerepairmurah  #repairiphonemurah #ipadrepair #applerepair #repairiphonef2f #smartphonerepair #androidrepair  #facetoface #petalingjaya #subangjaya #shahalam  #puchong #kualalumpur #uitmshahalam #msushahalam #ppum #viral #sayajual #sayajualmurah #vsco #vscocam
Terima kasih abam sado menggunakan perkhidmatan kami di @masros.idevice . Done pergantian bateri iPhone 6s. Perlukan khidmat kami terus ke rumah, pejabat atau universiti anda? Whatapps kami di πŸ“²019-3833008 sekarang. ✌🏼✌🏼✌🏼 . . #iphonerepair #repairiphone #iphonerepairmurah  #repairiphonemurah #ipadrepair #applerepair #repairiphonef2f #smartphonerepair #androidrepair  #facetoface #petalingjaya #subangjaya #shahalam  #puchong #kualalumpur #uitmshahalam #msushahalam #ppum #viral #sayajual #sayajualmurah #vsco #vscocam

Loading