Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@noni.samad

Cik Oni

noni.samad

  • 715 Total Likes
  • 66 Tot. Comments
Happy Malaysia Day from me, mak & the sea. 莞 #addingmileagetothecar #wheretonext
If you get tired. Learn to rest. Not to quit.  #ecehhh云  #autobavariarun2018 #addingmileagetothelegs #wheretonext
Its always seems impossible until its done!! Almost give up halfway due to heavy rain   Gunung Pulai 儭 #addingmileagetothelegs #wheretonext
Trip Kempas-Kluang naik ketapi done. Next nak plan g jauh sikit.  #addingmileagetothelegs
Doakan adik kesayangan saya ni cepat sihat & kuat 返鳶返
Unplanned trip part 1. To be continued  #cantikgilerr #nakpreweddingkatsiniboleh? #carikbakaldulu hahahaha
Highlight of the day. Puas sis mengejar abam pahlawan ni semata2 nak amek gambar.  #jomaktif #mbd2018 #sambungtido
‘When was the last time you did something for the first time’ This question trigged me to join this event. Hahaha. Memula cuak gak takut tak larat habiskan  Tapi seronok gak sebenarnye  #superheroesfunrun2018  #iamabatwoman
Geng merayap raya v2.0 6 rumah sis terjah. Kompem kenyang sampai esok 不不不 #rayasampaitakberdaya
Geng merayap raya 2018. Siap menerjah ke 5 rumah. Punah diet ramadhan sis  #misimencarimyplusone #rayaberia
Last minute punya plan mesti jadi. Bile famili jenis suka plan last minit, book homestay pon dan2 tu jugak. Nasib baik ado yg elok. #campakbelakang #gentinghighland #beriaberaya #mogatahunnilastrayasingle 不不不不
Bile anak sedara kau tak bagi can posing sorang2  #kendurikawensedarajauh #tumpangpelaminorangje #rayakesembilan
Raya lagi. Esok dah keje dah  #rayakelima  by @syukriapek
Hi. My name is noni. But you can call me tonite. Eh?不不不 #rayaketiga  #pikapline  #gurauje
OOtd raya kedua.  by datin senah  Gambar yg last tu datin senah cakap ‘pandang depan, pandang depan’. Akak baru acah2 nak posing hijabae 不不不
Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin dari kami sekeluarga.  Rumah kt macp ni memang la anti kepada golongan anti sosial. Internet lgsg tadak. Tak bagi can akak update setiap masa 不不不 #teamrayamacap  #teambukanantisosial  #teamrumahtakdeline

Loading