Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@sitinordiana

Siti Nordiana Alias

sitinordiana

Singer / Actress / Brands ambassador Calpis Ambassador / Primavalet women ambassador Manager - 0172059772 'Hatiku Milikmu' 👇🏻

  • 206K Total Likes
  • 2K Tot. Comments
Morning!! Episod harini ! Jom kita sweet2 malam ni ❄️💙 . . #klikpengantinmusimsalju  #pengantinmusimsalju  Isnin hingga Khamis 7 MALAM Astro RIA & RIA HD & RAMADAN HD 💙 . .  #sitinordiana @sitinordianafc #adamkay #kasehlateefa #sebenarnya #ost
Boleh dikatakan trip nn ke singapore kali ni mmg fun!! Weols ada byk time jalan2 singapore. Selalu datang untuk show je x sempat jalan2. Btw org spore mmg best. Semalam kami kt @celebfest.co , Alhamdulillah tiket konsert 'Just Us' nana & alif selling fast 😍 . . . Ape2 pun mana yg x sempat nak beli tiket dekat celebfest semalam boleh beli on9 di www.rosevalley.sg @rosevalleysg k 💙 . . #sitinordiana #alifsatar #justus #liveinsingapore
Ada berani x makan depan bakal mak mertua camni??? 😂😝 #klikpengantinmusimsalju  #pengantinmusimsalju ❄️ . . . Btw org2 singapore yang nak meet & greet dan yang nak beli tiket Konsert 'JUST US'  nana & alep malam ini kami di #sunteccity #singapore untuk @celebfest.co @rosevalleysg 8pm keatas k . #sitinordiana #alifsatar
Yeay, #basria kembali untuk #basria #ramadan #kfc. Kali ini yang bestnya selebriti @sitinordiana dan @ritrud727 untuk pembuka tirai #basria @realckfaizal . Jangan lupa untuk saksikan mlm ini jam 11 mlm hanya di Astro RIA 104 & RIA HD 123 . #sitinordiana
Hello uols, hari nie jumaat dah..kalau baru abis keje, nak balik rumah utk berbuka puasa bersama keluarga jangan lupa berbuka dengan calpis fibre 😉😉😉 nak tahu kenapa nana selalu berbuka dengan calpis fibre? Jom tengok video nie... . . .  #calpis #calpisfibre #sitinordiana
Hahah sape tengok #operazero tadi??? First time berlakon ngan @sharif_zero @syaiful_zero @akueatu !! 😂 Sib baik skrip boleh ikut suka 😝 Memang fun habislah !! . . So uols jangan lupa tengok #operazero setiap hari khamis , di Astro WARNA & WARNA HD . Ulangan pulk pada Sabtu 11 malam k 😉 #sitinordiana 📹 @syeda.rasyed
Ramadhan Al Mubarak u olls. Syukur kita semua dipanjangkan umur untuk jumpa lagi Ramadhan tahun ni. Kita pulun habis ek! Pastu follow la program favourite Kak Nana ni, Tazkirah Malam Jumaat, setiap Khamis 9 malam kat Astro Oasis & Maya HD . Ramadhan hari-hari rahmat, hari-hari maghfirah (diampunkan dosa) & hari-hari dijauhkan dari api neraka . Selamat berpuasa semua! Ramadhan Kariim . @tazkirahmalamjumaat #tazkirahmalamjumaat #malamjumaatbuatapa #oasisj #salamasar
Bulan puasa ni i malas nak gaduh2 . Tapi u ni #karlishazandra agak melampau kekadang ek. I cuba tak nak kuarkan skill martial arts i ni . U paksa jugak 😠 . . #klikpengantinmusimsalju  #pengantinmusimsalju  episod 4 7 MALAM Astro RIA & RIA HD & RAMADAN HD . . @therealatikahsuhaime @alifsatar @hadithomar @bambam_studios @sitinordianafc #sitinordiana #kasehlateefa
Marhaban ya Ramadhan . Maaf segala salah silap saya ye . . . #sitinordiana #ramadhan #salamramadhan @sitinordianafc
Okay ni mmg betul2 gila adam putra!!! Ape ni !! Mintak benda yg bukan2 ni?? 😠 . . #klikpengantinmusimsalju  HARI INI ISNIN hingga KHAMIS 7 MALAM Astro RIA & RAMADAN HD  #sitinordiana #alifsatar #pengantinmusimsalju @hadithomar @sitinordianafc

Loading