Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#airfreshnerdexandra

Posts tagged as #airfreshnerdexandra on Instagram

698 Posts

DE'XANDRA AIR FRESHNER ROASTED CARAMEL . Ni lagi sedap bau dia sebab bau macam coklat toffee. Terasa lapar bila bau dia 😘 . Harga RM10  Tidak termasuk postage . PM / WHATSAPP πŸ“² πŸ“¨0173245017 πŸ“¨ πŸ“² πŸ“² πŸ“¨0173245017 πŸ“¨ πŸ“² πŸ“² πŸ“¨0173245017 πŸ“¨ πŸ“² . #sofreshsowangi #airfreshnerdexandra #roastedcaramel #pewangikereta #dexandraperfume
DE'XANDRA AIR FRESHNER FOREST DREAM . Ni bau macam perfume Bombshell/Chaleur yang top meletop tu 😍 . Harga RM10  Tidak termasuk postage . PM / WHATSAPP πŸ“² πŸ“¨0173245017 πŸ“¨ πŸ“² πŸ“² πŸ“¨0173245017 πŸ“¨ πŸ“² πŸ“² πŸ“¨0173245017 πŸ“¨ πŸ“² . #sofreshsowangi #airfreshnerdexandra #forestdream #pewangikereta #dexandraperfume
DE'XANDRA AIR FRESHNER PASSION FRUIT . Bau manis tapi bukan macam gula-gula tau. Fruity sangat bau dia. Macam buah yang dah masak ranum gitu . Harga RM10  Tidak termasuk postage . PM / WHATSAPP πŸ“² πŸ“¨0173245017 πŸ“¨ πŸ“² πŸ“² πŸ“¨0173245017 πŸ“¨ πŸ“² πŸ“² πŸ“¨0173245017 πŸ“¨ πŸ“² . #sofreshsowangi #airfreshnerdexandra #passionfruit #pewangikereta #dexandraperfume
DE'XANDRA AIR FRESHNER PASSION FINE . Harga RM10  Tidak termasuk postage . PM / WHATSAPP πŸ“² πŸ“¨0173245017 πŸ“¨ πŸ“² πŸ“² πŸ“¨0173245017 πŸ“¨ πŸ“² πŸ“² πŸ“¨0173245017 πŸ“¨ πŸ“² . #sofreshsowangi #airfreshnerdexandra #passionfine #pewangikereta #dexandraperfume
DE'XANDRA AIR FRESHNER GREEN TEA FOREST . Yang ni confirm la bau teh kan. Bauan yang segar macam uolls berada di ladang teh 😘 . Harga RM10  Tidak termasuk postage . PM / WHATSAPP πŸ“² πŸ“¨0173245017 πŸ“¨ πŸ“² πŸ“² πŸ“¨0173245017 πŸ“¨ πŸ“² πŸ“² πŸ“¨0173245017 πŸ“¨ πŸ“² . #sofreshsowangi #airfreshnerdexandra #greenteaforest #pewangikereta #dexandraperfume
DE'XANDRA AIR FRESHNER COFFEE WARM . Sebiji bau aroma coffee.  Buka penutup sikit jer dah terbau kopi macam time breakfast gitu 😁 . Harga RM10  Tidak termasuk postage . PM / WHATSAPP πŸ“² πŸ“¨0173245017 πŸ“¨ πŸ“² πŸ“² πŸ“¨0173245017 πŸ“¨ πŸ“² πŸ“² πŸ“¨0173245017 πŸ“¨ πŸ“² . #sofreshsowangi #airfreshnerdexandra #coffeewarm #pewangikereta #dexandraperfume
DE'XANDRA AIR FRESHNER ROSE FOREST . Harga RM10  Tidak termasuk postage . PM / WHATSAPP πŸ“² πŸ“¨0173245017 πŸ“¨ πŸ“² πŸ“² πŸ“¨0173245017 πŸ“¨ πŸ“² πŸ“² πŸ“¨0173245017 πŸ“¨ πŸ“² . #sofreshsowangi #airfreshnerdexandra #roseforest #pewangikereta #dexandraperfume
DE'XANDRA AIR FRESHNER VANILLA FRESH . Harga RM10  Tidak termasuk postage . PM / WHATSAPP πŸ“² πŸ“¨0173245017 πŸ“¨ πŸ“² πŸ“² πŸ“¨0173245017 πŸ“¨ πŸ“² πŸ“² πŸ“¨0173245017 πŸ“¨ πŸ“² . #sofreshsowangi #airfreshnerdexandra #vanillafresh #dexandraperfume
Ramai orang ragu ragu pada diri sendiri kerana perasaan takut, come on ... trust yourself n go forword, achieved your target 🎯 . Morning & Assalamualaikum πŸ“±Www.wasap.my/60137568242  #idc186 #dexandralovers #dexandraperfume #airfreshnerdexandra #dropshipdiperlukan #beourreseller #perfume #inspired #terbaik #poslajusetiaphariisninkhamis #morningquote
10 botol gk air freshner dexandra di risik customer & dropship haritok.  dari 100 botol hari marek, maseh ada 60 botol gk available. jum2 pm kmk mun mok mewangikan kereta & dalam rumah. *Air Freshener De’Xandra* ×××××××××××××××××××××× πŸˆ Passion Fine (Honey Dew) 8 ☘ Green Tea (Fresh) 11 πŸ‹ Forest Dream (Lime Lemon) 9 β˜• *Coffee Warm (Starbuck)* *~SOLD OUT~* πŸ₯“ Roasted Caramel (Pop Corn) 4 πŸ₯€ Rose Forest (Lovely Lace) 4 🍁 Vanilla (Sweet classic) 13 πŸ‘ Passion Fruit (Sweet fruity) 9  wasap terus mun nak order k 😊  www.wasap.my/60168824365  #kakakperfume #agentsahdexandra #kmkjualperfume #airfreshnerdexandra #dropshipwanted
UTK ISTERI YG HUBBY NYA SELALU  SUKA KELUAR RUMAH...😎😎 Meh try air freshner ni.. Ni boleh jadi pengikat ni..he..he..he.. Cik hubby tak akan lama2 kat luar, asyik ingat nak balik rumah jerr..best la AF dexandra ni..mcm magnet ..😘😘 #airfreshnerdexandra #macammagnet
[[RARE BARULAH RAYA]] Jangan lepaskan peluang yang datang hanya sekali.. bermacam-macam package ada.☺☺ Jika anda berminat bole terus hubungi saya☺❀☺ πŸ“±Www.wasap.my/60137568242  #idc186 #dexandralovers #dexandraperfume #airfreshnerdexandra #dropshipdiperlukan #beourreseller #perfume #inspired #terbaik #poslajusetiaphariisninkhamis
*NO 4* =================== *KOTAK EXCLUSIVE* =================== . . •••Yes mesti pening kan tengok harga, hehe xpe rileks dulu nnti Amin explain. Apa sebenarnya KOTAK EXCLUSIVE ni? Orait macam ni, kotak exclusive ini di datangkan khas untuk menarik customer utk beli 2 botol dexandra. Kenapa? Amin bagi contoh : •••Kita boleh bagi 3 option pada customer: Harga Perfume dexandra ni rm75 sebotol, rm140 dua botol, dan kami juga ada pakej *box exclusive dexandra* yg akan disertakan 2 botol perfume ,sampul raya & brooch hanya rm150 sahaja siap dapat satu set dengan kotak sampul raya dan brooch 😊 yang fanatik nak kelainan mesti akan beli. πŸ“±Www.wasap.my/60137568242  #idc186 #dexandralovers #dexandraperfume #airfreshnerdexandra #dropshipdiperlukan #beourreseller #perfume #inspired #terbaik #poslajusetiaphariisninkhamis
NO 3* =============== *LIMITED EDITION* ============== *Apa maksud limited edition ni?* ••• Okey gini ceritanya, dulu hq ada banyak sangat bauan kan, rasanya hampir 100 botol,tapi skrang hanya ada 35 bauan yg ada ,jadi utk raya kali ini, hq akan keluarkan kembali hanya untuk raya ini sahaja . 😊 dan hq dah siap bagi berapa botol sahaja setiap stokis dapat. Contoh bauan yg akan masuk “our moment , purr katy pery dan byk lagi” ••• Namun kehadiran limited edition bukan sekaligus tapi by batch,untuk batch pertama 9 brand sahaja akan dikeluarkan, dan yang lain akan dikeluarkan pada batch 2 hinggalah 6. 😊 Harganya sama sahaja seperti dexandra sedia ada . So faham yang ini kan. Now kita pergi ke NO last!!! πŸ“±Www.wasap.my/60137568242  #idc186 #dexandralovers #dexandraperfume #airfreshnerdexandra #dropshipdiperlukan #beourreseller #perfume #inspired #terbaik #poslajusetiaphariisninkhamis
Mungkin anda masih blur2 kan, hehe dont worry Amin akan explain satu persatu lagi, Okey sekarang Amin akan explain benda baru no 1- no 4 !! Jom sambung baca πŸ€— . . *NO 1 & 2* ================== *PERFUME ADAM & HAWA*  RM80 ================== *Kenapa RM80? Let me explain* 😊 •• Pakej Perfume Adam & Hawa bukan biasa2, ia betul2 rare ,kenapa? Sebab bauan adam & hawa ini adalah gabungan 24 aroma perfume yang di buat khas hanya utk raya ini sahaja . Untuk pengetahuan anda semua hanya 10,000 botol sahaja yg dikeluarkan oleh Hq ,dan 10k botol adam dan hawa ini xkan keluar lagi. INI BARU RARE 😁🌷 •• Perfume adam & hawa di datangkan khas bersama box yang sgt exclusive + box nampak sgt mewah dan disertakan sekali 5keping sampul raya di dalam box tersebut. ! Menarik kan β˜ΊπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‘ πŸ“±Www.wasap.my/60137568242  #idc186 #dexandralovers #dexandraperfume #airfreshnerdexandra #dropshipdiperlukan #beourreseller #perfume #inspired #terbaik #poslajusetiaphariisninkhamis .
Comel x.. 😍😍.. #airfreshnerdexandra #dexandramalaysia #dexandraoriginal #dexandralover #dexandraforher#dexandraforhim #dexandraperfume 🌷RM10/BOTTLE .. πŸ‘‰0133306772
St drpd kelebihan  #airfreshnerdexandra yg st Ni .. Sgt sesuai diletakn dlm πŸ‘‰Almari πŸ‘‰Rak pinggan πŸ‘‰Kereta.. Sbb bau coffee tu bole halau lipas .. Jadi ...tgu pa lagi .. Pm la laju2 ... #dexandralover  #dexandraperfume  #airfreshnerdexandra  #dexandra  #dexandramurah RM10/BOTTLE.. O133306772
*De'Xandra Air Freshner* RM10  sebotol *8 jenis haruman* *Air Freshener De’Xandra* 🍈 Passion Fine (Honey Dew) ☘ Green Tea (Fresh) πŸ‹ Forest Dream (Lime Lemon) β˜• Coffee Warm (Starbuck) πŸ₯“ Roasted Caramel πŸ₯€ Rose Forest (Lovely Lace) 🍁 Vanilla ( Lavender) πŸ‘ Passion Fruit (Manis Buah)  Untuk order klik link di bio 😍  #dexandraoriginal  #dexandraklang  #dexandraairfreshener  #dexandraperfume  #dexandra  #dexandraperfumes  #dexandramalaysia  #airfreshnerdexandra #airfresheners  #airfreshner  #dexandraselangor  #dexandramalaysia  #naelofar  #neelofa #neelofahijabmurah  #tudungmurah  #shawlknitting
*De'Xandra Air Freshner* RM10  sebotol *8 jenis haruman* *Air Freshener De’Xandra* 🍈 Passion Fine (Honey Dew) ☘ Green Tea (Fresh) πŸ‹ Forest Dream (Lime Lemon) β˜• Coffee Warm (Starbuck) πŸ₯“ Roasted Caramel πŸ₯€ Rose Forest (Lovely Lace) 🍁 Vanilla ( Lavender) πŸ‘ Passion Fruit (Manis Buah)  Untuk order klik link di bio 😍  #dexandraoriginal  #dexandraklang  #dexandraairfreshener  #dexandraperfume  #dexandra  #dexandraperfumes  #dexandramalaysia  #airfreshnerdexandra #airfresheners  #airfreshner  #dexandraselangor  #dexandramalaysia  #naelofar  #neelofa #neelofahijabmurah  #tudungmurah  #shawlknitting

Loading