Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#airfreshnermurah

Posts tagged as #airfreshnermurah on Instagram

1.035 Posts

#customerriview #dexandra Terima kasih sudi beli dexandra dgn saya. Ramai yg tak lepaskan nak grab #promomerdekadexandra ni ๐Ÿ˜˜ semoga sentiasa bahagia dgn dexandra ๐Ÿ’• . ๐ŸŽ PROMO MERDEKA DEXANDRA ๐ŸŽ . Setiap pembelian 2 botol EDP Perfume Dexandra anda dpt perfume 1 Tote Bag Dexandra. โค Dan, setiap pembelian 1 botol Rare Edition Dexandra anda dpt percuma 1 Tuala Muka Dexandra. โค . Harga : 1 botol RM70 shj 2 botol RM130 shj . [While stock last] . Klik link whastapp di BIO utk order โฌ† . #dexandra #dexandramerdeka #promomerdekadexandra #hargamerdeka #promosimerdeka #dexandraperfume #dexandraaf #airfreshnerdexandra #airfreshnermurah #airfreshnerrm10 #dexandrajb #dexandralabis #dexandrasegamat #dexandraupsi #dexandratanjungmalim #dexandraselangor #coddexandra #sofreshsowangi #wangiankehidupan #kekechallenge #perfumemurah #dexandramalaysia #perfumetahanlama
#customerriview #dexandra Terima kasih sudi beli dexandra dgn saya. Ramai yg tak lepaskan nak grab #promomerdekadexandra ni ๐Ÿ˜˜ semoga sentiasa bahagia dgn dexandra ๐Ÿ’• . ๐ŸŽ PROMO MERDEKA DEXANDRA ๐ŸŽ . Setiap pembelian 2 botol EDP Perfume Dexandra anda dpt perfume 1 Tote Bag Dexandra. โค Dan, setiap pembelian 1 botol Rare Edition Dexandra anda dpt percuma 1 Tuala Muka Dexandra. โค . Harga : 1 botol RM70 shj 2 botol RM130 shj . [While stock last] . Klik link whastapp di BIO utk order โฌ† . #dexandra #dexandramerdeka #promomerdekadexandra #hargamerdeka #promosimerdeka #dexandraperfume #dexandraaf #airfreshnerdexandra #airfreshnermurah #airfreshnerrm10 #dexandrajb #dexandralabis #dexandrasegamat #dexandraupsi #dexandratanjungmalim #dexandraselangor #coddexandra #sofreshsowangi #wangiankehidupan #kekechallenge #perfumemurah #dexandramalaysia #perfumetahanlama
#customerriview #dexandra Terima kasih sudi beli dexandra dgn saya. Ramai yg tak lepaskan nak grab #promomerdekadexandra ni ๐Ÿ˜˜ semoga sentiasa bahagia dgn dexandra ๐Ÿ’• . ๐ŸŽ PROMO MERDEKA DEXANDRA ๐ŸŽ . Setiap pembelian 2 botol EDP Perfume Dexandra anda dpt perfume 1 Tote Bag Dexandra. โค Dan, setiap pembelian 1 botol Rare Edition Dexandra anda dpt percuma 1 Tuala Muka Dexandra. โค . Harga : 1 botol RM70 shj 2 botol RM130 shj . [While stock last] . Klik link whastapp di BIO utk order โฌ† . #dexandra #dexandramerdeka #promomerdekadexandra #hargamerdeka #promosimerdeka #dexandraperfume #dexandraaf #airfreshnerdexandra #airfreshnermurah #airfreshnerrm10 #dexandrajb #dexandralabis #dexandrasegamat #dexandraupsi #dexandratanjungmalim #dexandraselangor #coddexandra #sofreshsowangi #wangiankehidupan #kekechallenge #perfumemurah #dexandramalaysia #perfumetahanlama
Clubman, Bauan Klasik Yang Berharga ๐ŸŒŸ . Clubman dimulakan dengan bauan lavender dan sitrus yang menyenangkan, mendahului aroma wangi herba dan bunga yang lembut . Cukup menyenangkan untuk kegunaan siang hari, sebagai pelengkap gaya ke pejabat anda. . Ini feedback dari pengguna Clubman sebelum ni : . “Saya pakai wangian ni masa rumah terbuka sampai ada beberapa orang yang tanya . Habis semua orang kena pukau dengan bau Clubman ni” . Nak rasa pukauan Clubman, klik sini --> www.wasap.my/60177351578/promomerdekadexandra  sementara #promomerdeka masih ada. . #dexandra #dexandramerdeka #promomerdekadexandra #hargamerdeka #promosimerdeka #dexandraperfume #dexandraaf #airfreshnerdexandra #airfreshnermurah #airfreshnerrm10 #dexandrajb #dexandralabis #dexandrasegamat #dexandraupsi #dexandratanjungmalim #dexandraselangor #coddexandra #sofreshsowangi #wangiankehidupan #kekechallenge #perfumemurah #dexandramalaysia #perfumetahanlama
Clubman, Bauan Klasik Yang Berharga ๐ŸŒŸ . Clubman dimulakan dengan bauan lavender dan sitrus yang menyenangkan, mendahului aroma wangi herba dan bunga yang lembut . Cukup menyenangkan untuk kegunaan siang hari, sebagai pelengkap gaya ke pejabat anda. . Ini feedback dari pengguna Clubman sebelum ni : . “Saya pakai wangian ni masa rumah terbuka sampai ada beberapa orang yang tanya . Habis semua orang kena pukau dengan bau Clubman ni” . Nak rasa pukauan Clubman, klik sini --> www.wasap.my/60177351578/promomerdekadexandra  sementara #promomerdeka masih ada. . #dexandra #dexandramerdeka #promomerdekadexandra #hargamerdeka #promosimerdeka #dexandraperfume #dexandraaf #airfreshnerdexandra #airfreshnermurah #airfreshnerrm10 #dexandrajb #dexandralabis #dexandrasegamat #dexandraupsi #dexandratanjungmalim #dexandraselangor #coddexandra #sofreshsowangi #wangiankehidupan #kekechallenge #perfumemurah #dexandramalaysia #perfumetahanlama
Clubman, Bauan Klasik Yang Berharga ๐ŸŒŸ . Clubman dimulakan dengan bauan lavender dan sitrus yang menyenangkan, mendahului aroma wangi herba dan bunga yang lembut . Cukup menyenangkan untuk kegunaan siang hari, sebagai pelengkap gaya ke pejabat anda. . Ini feedback dari pengguna Clubman sebelum ni : . “Saya pakai wangian ni masa rumah terbuka sampai ada beberapa orang yang tanya . Habis semua orang kena pukau dengan bau Clubman ni” . Nak rasa pukauan Clubman, klik sini --> www.wasap.my/60177351578/promomerdekadexandra  sementara #promomerdeka masih ada. . #dexandra #dexandramerdeka #promomerdekadexandra #hargamerdeka #promosimerdeka #dexandraperfume #dexandraaf #airfreshnerdexandra #airfreshnermurah #airfreshnerrm10 #dexandrajb #dexandralabis #dexandrasegamat #dexandraupsi #dexandratanjungmalim #dexandraselangor #coddexandra #sofreshsowangi #wangiankehidupan #kekechallenge #perfumemurah #dexandramalaysia #perfumetahanlama
Yg mahal xsemestinya bagus & yg murah xsemestinya cekai, lawyer, xbagus.. Artist pn guna De'xandra. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Anda bila lg??? #murahberkualiti #jimat #berbaloibaloi #dexandraairfreshner #dexandra #sikotakkayu #airfreshner #pewangikereta #pewangirumah #pewangibilik #sofreshsowangi #socool#airfreshnermurah #airfreshnerdexandra #pewangirumahmurah #pewangikeretamurah  #sikotakkayu #dropshipdexandra #dropshipmurah #jombuatduit #kongsi rezeki
Alhamdullilah dgn rezeki NYA hari ini. Santai2 pn duit masuk๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ด Jom buat duit! ๐Ÿ˜˜  Ape tunggu lg? Cepat2 Whatsapp tok daftar dropship๐Ÿ˜  #dexandraairfreshner #dexandra #sikotakkayu #airfreshner #pewangikereta #pewangirumah #pewangibilik #sofreshsowangi #socool#airfreshnermurah #airfreshnerdexandra #pewangirumahmurah #pewangikeretamurah  #sikotakkayu #dropshipdexandra #dropshipmurah #jombuatduit #kongsi rezeki
Custom Airfreshner gambar suka - suka  kalian lagi bingung cari souvenir/merchandise murah? kami siap supply untuk event besar, cocok buat souvenir wedding, Branding coorporate dan event besar lainya, HARGA TERMURAH . . Info produk & harga  WA 082315196299  #airfreshnermurah  #airfreshener  #airfreshnerlucu  #airfreshnercustom  #aifreshnerunik #souvenirpernikahan  #souvenrikantor  #souvenirunik  #souvenirhotel  #souvenirnikah  #souvenirnikahmurah  #souvenirnikahmurmer  #eventorganizersurabaya  #eventorganizerjakarta  #eventorganizerbandung  #likeforlike
Custom Airfreshner gambar suka - suka  kalian lagi bingung cari souvenir/merchandise murah? kami siap supply untuk event besar, cocok buat souvenir wedding, Branding coorporate dan event besar lainya, HARGA TERMURAH . . Info produk & harga  WA 082315196299  #airfreshnermurah  #airfreshener  #airfreshnerlucu  #airfreshnercustom  #aifreshnerunik #souvenirpernikahan  #souvenrikantor  #souvenirunik  #souvenirhotel  #souvenirnikah  #souvenirnikahmurah  #souvenirnikahmurmer  #eventorganizersurabaya  #eventorganizerjakarta  #eventorganizerbandung  #likeforlike
Custom Airfreshner gambar suka - suka  kalian lagi bingung cari souvenir/merchandise murah? kami siap supply untuk event besar, cocok buat souvenir wedding, Branding coorporate dan event besar lainya, HARGA TERMURAH . . Info produk & harga  WA 082315196299  #airfreshnermurah  #airfreshener  #airfreshnerlucu  #airfreshnercustom  #aifreshnerunik #souvenirpernikahan  #souvenrikantor  #souvenirunik  #souvenirhotel  #souvenirnikah  #souvenirnikahmurah  #souvenirnikahmurmer  #eventorganizersurabaya  #eventorganizerjakarta  #eventorganizerbandung  #likeforlike
Custom Airfreshner gambar suka - suka  kalian lagi bingung cari souvenir/merchandise murah? kami siap supply untuk event besar, cocok buat souvenir wedding, Branding coorporate dan event besar lainya, HARGA TERMURAH . . Info produk & harga  WA 082315196299  #airfreshnermurah  #airfreshener  #airfreshnerlucu  #airfreshnercustom  #aifreshnerunik #souvenirpernikahan  #souvenrikantor  #souvenirunik  #souvenirhotel  #souvenirnikah  #souvenirnikahmurah  #souvenirnikahmurmer  #eventorganizersurabaya  #eventorganizerjakarta  #eventorganizerbandung  #likeforlike
Custom Airfreshner gambar suka - suka  kalian lagi bingung cari souvenir/merchandise murah? kami siap supply untuk event besar, cocok buat souvenir wedding, Branding coorporate dan event besar lainya, HARGA TERMURAH . . Info produk & harga  WA 082315196299  #airfreshnermurah  #airfreshener  #airfreshnerlucu  #airfreshnercustom  #aifreshnerunik #souvenirpernikahan  #souvenrikantor  #souvenirunik  #souvenirhotel  #souvenirnikah  #souvenirnikahmurah  #souvenirnikahmurmer  #eventorganizersurabaya  #eventorganizerjakarta  #eventorganizerbandung  #likeforlike
Zasss semburr perfume bukan  Saja saja nak bau wangi . Tapi wangian ni sesuatu yang sangat internal .  Pakai perfume untuk boost spirit .  Pakai perfume untuk naikkan semangat gitew... . . #promomerdeka sempena menghargai semangat anda . Valid sehingga 31 Ogos 2018 sahaja ! . . Dengan pembelian wangian De’Xandra, anda bakal memperoleh FACE TOWEL + MAKEUP BAG secara PERCUMA . Tertakluk kepada terma & syarat . Jangan lengah sementara stok masih ada ๐Ÿ˜ . .  #dexandra #perfumewangi  #perfumemurahmalaysia  #success #perfumesoriginales  #perfumesale  #airfreshenerdexandra  #airfreshnermurah  #airfreshnerwangi  #dropshipwantedseluruhmalaysia  #codalorsetarguargurunpendang  #0127434292
Berapa banyak keuntungan diperolehi oleh seorang Consignment AF?  RM 1 sebotol. Tanpa mengeluarkan modal.  Jika terjual 100 botol sebulan, RM 100 dapat  Jika 1000 botol maka RM 1000 dapat.  Tanpa mengeluarkan modal anda dapat duit yang banyak hanya dengan kerajinan anda menjual produk mampu milik AF yang berharga RM 10 sahaja.  Kenapa AF senang jual? - MURAH - WANGI YANG LEMBUT, TIDAK MEMENINGKAN - LAIN DARI AF JENAMA LAIN - LEBIH 1 JUTA BOTOL TELAH TERJUAL - REPEAT ORDER TINGGI - KEPUASAN PENGGUNA  So, bayangkan jika setahun anda dapat menjual 20,000 botol tentulah anda mendapat RM 20k setahun tanpa modal.  Itu Consignment  Jika dropship, RM 2-3 untung sebotol  Hanya dengan AF, anda mungkin boleh membayar deposit rumah baru anda  Bayangkan lah  Jom jadi dropship De’xandra  #dexandraaf #agendexandra #dexandramalaysia #dexandraoriginal #dexandralover #dexandra #dexandraperfume #minyakwangi #minyakwangidexandra #minyakwangimurah #dexandraairfreshner #dexandra #sikotakkayu #airfreshner #pewangikereta #pewangirumah #pewangibilik #sofreshsowangi #socool#airfreshnermurah #airfreshnerdexandra #pewangirumahmurah #pewangikeretamurah  #sikotakkayu #sofreshsowangi #dropshipdexandra #nakjadidropship #nakjadidropshipdexandra #jombuatduit #kongsirezeki
๐Ÿ‘‰Ramai yg tanya cara nak guna kan Air Freshner De'xandra ๐Ÿ”นSediakan pin yg tajam utk buat lubang ๐Ÿ”นBuka penutup ๐Ÿ”นCucuk penutup plastic. Terpulang pd anda nk lubang kecil atau besar. Lubang kecil lambat habis ๐Ÿ”นTutup penutup semula ๐Ÿ”นTerbalikkan Kotak sebentar utk  Air Freshner meresap di penutup kayu ๐ŸŽ‰Tadaaaa... Da bleh guna. Gantungkan di kereta, ruang tamu, almari, bilik tidur, toilet.. Segera dapatkan http://wasap.my/+60182180901 .  #dexandraaf #agendexandra #dexandramalaysia #dexandraoriginal #dexandralover #dexandra #dexandraperfume #minyakwangi #minyakwangidexandra #minyakwangimurah #dexandraairfreshner #dexandra #sikotakkayu #airfreshner #pewangikereta #pewangirumah #pewangibilik #sofreshsowangi #socool#airfreshnermurah #airfreshnerdexandra #pewangirumahmurah #pewangikeretamurah  #sikotakkayu #sofreshsowangi
Yeayyy sapa lagi yang nak wangikan kereta, ruang tamu, bilik tidur dan macam2 tempat lagi, inilah jawapannya ! . . Memang so wangi dan tak pening kepala tau . RM10 je satu untuk memberi kewangian yang mengasyikkan ๐Ÿ˜ . Segera dapatkan Yeayyy sapa lagi yang nak wangikan kereta, ruang tamu, bilik tidur dan macam2 tempat lagi, inilah jawapannya ! . . Memang so wangi dan tak pening kepala tau . RM10 je satu untuk memberi kewangian yang mengasyikkan ๐Ÿ˜ . Segera dapatkan Yeayyy sapa lagi yang nak wangikan kereta, ruang tamu, bilik tidur dan macam2 tempat lagi, inilah jawapannya ! . . Memang so wangi dan tak pening kepala tau . RM10 je satu untuk memberi kewangian yang mengasyikkan ๐Ÿ˜ . Segera dapatkan http://wasap.my/+60182180901 .  #dexandraaf #agendexandra #dexandramalaysia #dexandraoriginal #dexandralover #dexandra #dexandraperfume #minyakwangi #minyakwangidexandra #minyakwangimurah #dexandraairfreshner #dexandra #sikotakkayu #airfreshner #pewangikereta #pewangirumah #pewangibilik #sofreshsowangi #socool#airfreshnermurah #airfreshnerdexandra #pewangirumahmurah #pewangikeretamurah  #sikotakkayu #sofreshsowangi

Loading