Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#antiacne

Posts tagged as #antiacne on Instagram

382.180 Posts

Sealed for your Protection 😍 #beauteangels 😉😘🤗😇 #philippines #worldwide #singapore #skincare #whitening #antiaging #antiacne #superbrands
Treatment dengan TRULUM Hanya 1 menit 2 x sehari dengan manfaat DRAMATIS : - Menyehatkan dan mencerahkan kulit secara alami - Membantu mengecilkan pori-pori - Sangat membantu mengurangi kerutan, garis-garis wajah akibat penuaan - Membantu mengurangi kerutan secara alami dan bertahap  Info harga dan Pemesanan Hubungi Via : 👉 whatsapp  083872101693 📱  glowingskin #healthyskin #kulitbercahaya #keriput  #antikeriput #muda #estetika #antiacne  #botoxface #filler #dermaroller #antiaging
Pengen kulit putih bersih? atau bebas flek hitam? Yuk pake FRUTABLEND, kulit makin kenyal, cantik, putih bersih.  Manfaat Utama Frutablend : Bagi kulit & Kesehatan Jantung : - Tambahan colagen membuat kulit jd kenyal spt kulit bayi - Kulit gelap dan kusam menjdi putih, halus, merona untuk jangka waktu panjang - Bintik hitam, bekas jerawat hilang dan mencegah nya kembali - Memutihkan ketiak yg htm, sikut, flek hitam, lipatan2 lain pd tubuh yg htm, yg terpenting tdk mengupas kulit - Kulit kering / pecah2 kembali normal + halus - Mencegah timbul nya jerawat + mempercepat proses penyembuhan - Meratakan warna kulit, mencerahkan & membuat kulit bersinar - Membantu menurunkan kadar kolestrol dlm tubuh - Membantu menjaga kesehatan jantung - Membantu meningkatkan daya tahan tubuh  Note : bukan hanya kulit anda putih, anda juga akan sehat dan bebas dr serangan jantung koroner  Info bisnis & produk:  Memey Boss HWI BBM : D6170850 LINE : mertymemey WA : 082163668881  #frutablend #frutablendhwi #frutablendhwimurah #frutablendjakarta #frutablendori #hwipurwokerto #hwipurbalingga #hwisemarang #hwi #hwiolshop #trustedseller #murah #aman #jerawat #antijerawat #antiacne #bebasjerawat #skincare #kolesterol #herbal #aman #bpom #antioxidants #sehat #kulitputih #perawatankulit #perawatanwajah
#repost @erinleolamakeupartist ・・・ First “baby product” kak Erin Leola Glow Serum yang mengubah kehidupan kak Erin dari segi kesihatan kulit (makin lama makin cerah, sihat, bersih n glowing). Kak Erin adalah seorang yang kulit sensitif and sgt2 menentang kalau products tu dikeluarkan tanpa usul periksa, tanpa mencuba kat diri sendiri. Sejak guna Leola Glow Serum perubahan kat kulit kak erin sendiri semakin sihat hari demi hari. . . . Leola Glow Serum - serum water based, ekstrak vitamins, anti kusam, anti jerawat, anti jeragat, anti penuaan dan serum yang mencerahkan kulit. . . Alhamdulillah customers yang beli pun asyek repeat orders ada yg sampai botol ke 4 dah! N siap order utk family members sekali. . . . Bawak balek kampung masa raya pun licin habes sbb rupanya ada dah cousin yg dah beli ngan agents! So tugas mempromosi tu tak perlu pun sbb diorg yg promotekan utk kak erin. N tgk yg pakai pun makin lama makin nipis makeup sbb kulit dah makin cantik! . . . #leolaglowserum #serummuka #makeupaddict #makeupjunkie #serumwajah #kulitcantik #kulitsihat #serum #sayajualserum #antiacne #makeupbase #leolafairies #leolaserum #pink #muamalaysia #makeupartistmalaysia
Arang aktif atau activated charcoal menawarkan manfaat kecantikan untuk kulit dengan menarik minyak, kotoran dan zat berbahaya lainnya dari pori-pori tersumbat karena adanya kekuatan dari adsorpsi – proses penyerapan.  Serbuk arang aktif terbukti menyerap ribuan zat berbahaya sehingga arang banyak dijadikan bahan dalam masker wajah.  Selain untuk kecantikan, sebanarnya arang aktif  telah lama digunakan dalam dunia medis untuk mengobati keracunan alkohol dan overdosis narkoba. Zat karbon ini bekerja bagai spons, dengan mengikat diri pada racun dan menyerapnya sebelum terangkut dalam aliran darah.  Namun, penting untuk diperhatikan jika arang yang dimaksud di sini bukanlah arang yang biasa digunakan untuk memanggang makanan atau arang bara api, melainkan karbon atau zat arang yang dihasilkan dari bahan-bahan alami. Zat ini biasanya dihasilkan dari pembakaran tempurung kelapa atau sebuk kayu yang kemudian diaktifkan untuk meningkatkan daya ikatnya. Proses pengaktifan tersebut dilakukan dengan cara merendam zat arang dalam bahan-bahan kimia tertentu  beberapa manfaat arang untuk kecantikan yang harus Anda ketahui:  1. Menyamarkan noda jerawat  2. Menutup pori-pori besar  3. Menyeimbangkan produksi minyak di wajah  4. Mengatasi kulit kusam  5. Mengurangi keriput  6. Exfoliator alami  7. Menghilangkan ketombe dan menyehatkan kulit kepala  Arang atau Charcoal ini merupakan kandungan yang digunakan BHSKIN dalam peeling spray. Wajah akan lebih fresh dan lembut setelah memakai peeling spray charcoal ini. Coming very soon dear, nantikan terus update nya ya.. !  #peelingspray #tipskecantikan #bhskin #bhskin #krimjerawat #maskerwajah #peeloff #krimbpom #antiacne #krimpemutih
Attention love!!😍😍 Jom kita baca sikit sharing Kuantiti penggunaan produk .Bukan Apa dah tau boleh la berjimat cermat 😍😍😍 . . Uolls mesti stress kan bila beli product pastu tanya dekat beauty consultant tu berapa lama produk ni bertahan dalam satu tiub beauty consultant tu ckp dalam 3 bulan tapi uolls end up guna smp habis dalam masa 1 bulan saja.🤔🤔salah siapa ya kat sini!!🤔 . . Sebenarnya, setiap jenis skincare samada dalam bentuk lotion, gel atau serum mempunyai kuantiti yg disarankan. Bukan konsep ni tau . "guna banyak, kesan lebih ummmphh, guna sikit xde result"; . TAPI TIPS NI ADALAH UNTUK ELAK PEMBAZIRAN. . Kalau sapu terlalu banyak pun xmenjamin result tu ok ya sis, tapi membazir je sebab krim hanya akan diserap oleh kulit mengikut kadar yg tertentu je. Selebihnya will just stay on your skin and making it appear blotchy. . . SO, BERAPA BANYAK PATUT SAYA PICIT/GUNA NI? Well, above is how much you should use: . ➕ SERUM: saiz biji kacang merah ➕ MOISTURIZER: saiz lensa kontak ➕ CLEANSER: picit sebesar saiz penutup botol mineral water ➕ EYE CREAM: saiz sebiji beras ➕ MASK: sebesar sebiji strawberry ➕ EXFOLIATING PRODUCT: sama seperti moisturizer, saiz lensa kontak. . . Hope this tip helps! . Jom amalkan tips ni baru laa sama2 dapat jimat and dpat hasil kan!! . Free consultation! Ws ana 0175010563😀😀 . #marykaymalaysia #marykaykl #marykaypetaling #marykayshahalam #marykaydamansara #marykayperak #wanyhasrita #aesthetic #antiacne #wadiadra #rayyanhaya #ubatjerawat #dermatologist #aesthetic#botanic #marykaysabah #marykaysarawak #marykaypenang #marykayperlis #marykaykedah #marykayipoh
🌸 Love Your Skin 🌸 Value of $259. The retail price is $175 Time to invest in your skin
บอกลากันแดดแบบเดิมๆ 👋🏻 เพิ่มเติมคือผิวเนียน. . .’ ช่วยปกปิด ‘ กันแดดเบลอผิว กันแดดลดสิว หลอดเดียวเอาอยู่💕 บางเบา ไม่เยิ้ม ไม่วอก ไม่เทา ปรับเปลี่ยนสีตามอุณหภูมิร่างกายเรา ป้องกันแบคทีเรียบนผิว กันแสงสีฟ้าจากจอคอม/มือถือด้วยนะ ใช้ได้ทุกสภาพผิว ทั้งหญิง ทั้งชาย ✔️กันแดด ✔️กันน้ำ ✔️กันเหงื่อ ✔กันแบคทีเรีย เริ่ศสุดๆ มีใครให้ได้แบบนี้มั๊ย?? ไอเทมเด็ด 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 . . จัดเลยค่ะ อยากได้แบบทดลองใช้ก่อนหรือขนาดมาตรฐาน  เรามีให้คุณเลือกคุณลองนะคะ.... -ขนาดเล็ก/ขนาดทดลอง 5g. ราคา 99.-฿. และ -ขนาดใหญ่/ขนาดมาตรฐาน 20g. ราคา 350.-฿. . . บอกเลย.... เริ่ศมาก ชอบมากค่ะ 👍👍👍 เนียนกริ๊บ!! บางเบาจริงๆ #ใช้จริง #ใช้เอง #รีวิวเอง #กล้องมือถือ #กล้องหน้า . . . สนใจสอบถาม/สั่งซื้อ/สมัครตัวแทนจำหน่าย แอดไลน์ด้วยเบอร์ Tel./Line : 082-017-4567 (จัน) ค่ะ. . #นัดรับฟรี 🎯พิกัด
Bila tengok tempoh tahan penggunaan ni! Rasa berbaloi sgt beli mary kay!😍😍 . Actually cleanser and moisturiser boleh tahan lama sikit! . UNTUK SIAPA MIRACLE TIMEWISE SET NI?😍 . Sangat highly recommended untuk sesiapa yang nakkan rejim penjagaan kulit yang mampu lawan penuaan - khusus untuk kulit nampak lebih muda😍😍 . 1. TimeWise 3-In-1 Cleanser . Produk pembersih TimeWise® gabungkan antipenuaan dengan tiga fungsi penting dalam satu produk iaitu membersih, mengelupas dan menyegarkan – serlahkan kulit untuk nampak lebih muda.3 in 1 macamtu😍😍😍 . 2. TimeWise Age-Fighting Moisturizer .  untuk proses pembaharuan kulit secara semula jadi, tampilkan kulit yang lebih pejal, lebih licin dan kurang garis dan kedutan. . 3. TimeWise Day Solution Sunscreen Broad Spectrum SPF 35 . cegah kejadian garis-garis dan penyahwarnaan sebelum waktunya (ahaks) dengan halang kerosakan kulit disebabkan sinar UVA/UVB. Selain itu, peptida penenang bantu legakan garis-garis ekspresi. . 4. TimeWise Night Solution . Satu sistem penyampaian unik vitamin terkapsul dan antioksidan tergabung dengan peptida penggalak kolagen untuk bantu pudarkan garis-garis dalam dan kedutan. Malah mikrokapsul Nutribeads® lebih banyak kandungan vitaminnya. . Nak tahu kuantiti penggunaan! Dan cara penggunaan! Ws ana for free consultation! 0175010563🙆🙆 . #marykaymalaysia #marykaykl #marykaypetaling #marykayshahalam #marykaydamansara #marykayperak #wanyhasrita #aesthetic #antiacne #wadiadra #rayyanhaya #ubatjerawat #dermatologist #aesthetic#botanic #marykaysabah #marykaysarawak #marykaypenang #marykayperlis #marykaykedah #marykayipoh
Hai dear😍🤗 Mary kay pun ada kerjaya kan! Semestinya sebagai perunding kecantikan mary kay😍😍yang bestnya bebas dan tiada waktu tetap bekerja!so housewife,students,dan sesiapa saja boleh buat bisnes mary kay ni tau!asalkan berumur 18 tahun dan ke  atas😍 . Nak try produk mary kay!tiada sampel?ada tau😍😍ana siap buat skincare class lagi tau!dengan guidance macam mana nak jaga kulit dengan cara yang betul!dahla top 5 global skincare😍😍free skincare class pulak tu!so yang nak book skincare class jom ws ana laju2!!ada guidance dari beauty consultant pulak tu!😍😍 . Macam mana nak pakai mary kay ni?tak tau nak pilih mana satu?😍😍ana ada sediakan khidmat free consultation tau!ws ja ana 0175010563😍 . Nak tahu lebih lanjut?ws ana laju2 tau😄 . #marykaymalaysia #marykaykl #marykaypetaling #marykayshahalam #marykaydamansara #marykayperak #wanyhasrita #aesthetic #antiacne #wadiadra #rayyanhaya #ubatjerawat #dermatologist #aesthetic#botanic #marykaysabah #marykaysarawak #marykaypenang #marykayperlis #marykaykedah #marykayipoh
5 bulan tu lama ke biasa?bagi ana 5 bulan adalah waktu yg sgt optimum utk kulit pulih sepenuhnya tau!peeling produk memang janjikan putih 3 hari!hilang jerawat 3 hari! Tapi kesan sgt panjng tau🤕🤕🤕 . Kulit mana lebih sihat?mestilah after mary kay kan! . Kulit tak sensitif! Kulit sihat! No jerawat merah! . Biar lambat asal selamat😄😄 😄😄😄 Sgt sesuai utk bekas pengguna peeling produk iaitu produk pemutih😍alhamdulillah dengan set botanical effects mary kay,kulit kembali pulih!set ni yg ana gunakan tau masa mula2 rawat kulit breakout dulu!sebab tu ana yakin nak jual and nekad nak bantu wanita di luar sana yg ada masalah macam ana tau😣😣 . Sebab ia berasas bahan botani dan merawat kulit dari lapisan dlam😍😍nak rawat kulit mestilah dari dalam lapisan kan!bukan luar je bersih tapi dalam bnyak kotoran!tu lagi tak sihat sebenarnya! . Tahu tak kenapa masa pakai produk pemutih kulit mulus je!tapi stop je 2 hari dah naik segala nanah merah2 kat muka!sebab merkuri yg uols pakai tu sorokkan semua kotoran di bawah lapisan kulit!so memang akan nampak suci di luar!tapi bila tiada merkuri tu!automatik akan keluar segala kotoran tanpa henti😣😣best ke sorok kotoran bawah kulit tu!ana pon buat benda yg sama dulu!alhamdulillah cepat2 sedar 😥😥😥 . Masalah kulit pon dah pulih tau dan hanya kulit nampak lebih sihat dan nice kan😄😄kalau ada yang nak guna produk mary kay ni make sure dapatkan consultation dari ana tau and beauty consultnt yg bertauliah!sebab produk mary kay ni bnyak!and maybe ada yg tak sesuai dengan masalah skin uols ok! 😍 . Free consultation! Free sampel! Free postage! Ws ana 0175010563 Atau click link di bio saja😘 . #marykaymalaysia #marykaykl #marykaypetaling #marykayshahalam #marykaydamansara #marykayperak #wanyhasrita #aesthetic #antiacne #wadiadra #rayyanhaya #ubatjerawat #dermatologist #aesthetic#botanic #marykaysabah #marykaysarawak #marykaypenang #marykayperlis #marykaykedah #marykayipoh
>>> B U K T I K A N L A H...!! Punya masalah flek hitam di wajah? Sudah gonta-ganti produk kosmetik tapi hasilnya NIHIL? Beauty solusi terbaik..... Dengan tambahan serum vitamin c bantu mempercepat proses peremajaan kulit, menutrisi, dan kembalikan wajah cerah natural.  Tunggu apalagi, buktikan sekarang juga ...!!! -------------------------------------------- - Melayani dengan hati, cepat dan amanah - Melayani pengiriman seluruh kota di Indonesia + mancanegara  KONSULTASI.GRATIS.DULU  yukks sis,, alias cuma cuma,, tanpa dipungut biaya sama sekali,, Atau untuk pemesanan Langsung aja bisa Hub ▶Wa : +628175482813 ▶Line : auranesia  PERINGATAN!!! Pastikan Anda Membeli Produk2 beauty Original Hanya Melalui Kami (Pusat) atau Melalui  Distributor Resmi Kami. Kami Tidak Menjamin Keamanan dan Keampuhan Produk Palsu  #dobastore #auraglowindonesia #auraglow #creamwajah #creamauraglow #creampencerah #creampemutih #obatjerawat #antiacne #jakarta #tas #cantikglowing #acne #regram #latepost #bpom #flek #perawatanwanita #instagram #wajahkinclong #wanita #kesehatan #perawatan #tipscantik #wisata #instagram #mempesona #mudah #alam #olshop
>>> B U K T I K A N L A H...!! Punya masalah flek hitam di wajah? Sudah gonta-ganti produk kosmetik tapi hasilnya NIHIL? Beauty solusi terbaik..... Dengan tambahan serum vitamin c bantu mempercepat proses peremajaan kulit, menutrisi, dan kembalikan wajah cerah natural.  Tunggu apalagi, buktikan sekarang juga ...!!! -------------------------------------------- - Melayani dengan hati, cepat dan amanah - Melayani pengiriman seluruh kota di Indonesia + mancanegara  KONSULTASI.GRATIS.DULU  yukks sis,, alias cuma cuma,, tanpa dipungut biaya sama sekali,, Atau untuk pemesanan Langsung aja bisa Hub ▶Wa : +628175482813 ▶Line : auranesia  PERINGATAN!!! Pastikan Anda Membeli Produk2 beauty Original Hanya Melalui Kami (Pusat) atau Melalui  Distributor Resmi Kami. Kami Tidak Menjamin Keamanan dan Keampuhan Produk Palsu  #dobastore #auraglowindonesia #auraglow #creamwajah #creamauraglow #creampencerah #creampemutih #obatjerawat #antiacne #jakarta #tas #cantikglowing #acne #regram #latepost #bpom #flek #perawatanwanita #instagram #wajahkinclong #wanita #kesehatan #perawatan #tipscantik #wisata #instagram #mempesona #mudah #alam #olshop
>>> B U K T I K A N L A H...!! Punya masalah flek hitam di wajah? Sudah gonta-ganti produk kosmetik tapi hasilnya NIHIL? Beauty solusi terbaik..... Dengan tambahan serum vitamin c bantu mempercepat proses peremajaan kulit, menutrisi, dan kembalikan wajah cerah natural.  Tunggu apalagi, buktikan sekarang juga ...!!! -------------------------------------------- - Melayani dengan hati, cepat dan amanah - Melayani pengiriman seluruh kota di Indonesia + mancanegara  KONSULTASI.GRATIS.DULU  yukks sis,, alias cuma cuma,, tanpa dipungut biaya sama sekali,, Atau untuk pemesanan Langsung aja bisa Hub ▶Wa : +628175482813 ▶Line : auranesia  PERINGATAN!!! Pastikan Anda Membeli Produk2 beauty Original Hanya Melalui Kami (Pusat) atau Melalui  Distributor Resmi Kami. Kami Tidak Menjamin Keamanan dan Keampuhan Produk Palsu  #dobastore #auraglowindonesia #auraglow #creamwajah #creamauraglow #creampencerah #creampemutih #obatjerawat #antiacne #jakarta #tas #cantikglowing #acne #regram #latepost #bpom #flek #perawatanwanita #instagram #wajahkinclong #wanita #kesehatan #perawatan #tipscantik #wisata #instagram #mempesona #mudah #alam #olshop
>>> B U K T I K A N L A H...!! Punya masalah flek hitam di wajah? Sudah gonta-ganti produk kosmetik tapi hasilnya NIHIL? Beauty solusi terbaik..... Dengan tambahan serum vitamin c bantu mempercepat proses peremajaan kulit, menutrisi, dan kembalikan wajah cerah natural.  Tunggu apalagi, buktikan sekarang juga ...!!! -------------------------------------------- - Melayani dengan hati, cepat dan amanah - Melayani pengiriman seluruh kota di Indonesia + mancanegara  KONSULTASI.GRATIS.DULU  yukks sis,, alias cuma cuma,, tanpa dipungut biaya sama sekali,, Atau untuk pemesanan Langsung aja bisa Hub ▶Wa : +628175482813 ▶Line : auranesia  PERINGATAN!!! Pastikan Anda Membeli Produk2 beauty Original Hanya Melalui Kami (Pusat) atau Melalui  Distributor Resmi Kami. Kami Tidak Menjamin Keamanan dan Keampuhan Produk Palsu  #dobastore #auraglowindonesia #auraglow #creamwajah #creamauraglow #creampencerah #creampemutih #obatjerawat #antiacne #jakarta #tas #cantikglowing #acne #regram #latepost #bpom #flek #perawatanwanita #instagram #wajahkinclong #wanita #kesehatan #perawatan #tipscantik #wisata #instagram #mempesona #mudah #alam #olshop
>>> B U K T I K A N L A H...!! Punya masalah flek hitam di wajah? Sudah gonta-ganti produk kosmetik tapi hasilnya NIHIL? Beauty solusi terbaik..... Dengan tambahan serum vitamin c bantu mempercepat proses peremajaan kulit, menutrisi, dan kembalikan wajah cerah natural.  Tunggu apalagi, buktikan sekarang juga ...!!! -------------------------------------------- - Melayani dengan hati, cepat dan amanah - Melayani pengiriman seluruh kota di Indonesia + mancanegara  KONSULTASI.GRATIS.DULU  yukks sis,, alias cuma cuma,, tanpa dipungut biaya sama sekali,, Atau untuk pemesanan Langsung aja bisa Hub ▶Wa : +628175482813 ▶Line : auranesia  PERINGATAN!!! Pastikan Anda Membeli Produk2 beauty Original Hanya Melalui Kami (Pusat) atau Melalui  Distributor Resmi Kami. Kami Tidak Menjamin Keamanan dan Keampuhan Produk Palsu  #dobastore #auraglowindonesia #auraglow #creamwajah #creamauraglow #creampencerah #creampemutih #obatjerawat #antiacne #jakarta #tas #cantikglowing #acne #regram #latepost #bpom #flek #perawatanwanita #instagram #wajahkinclong #wanita #kesehatan #perawatan #tipscantik #wisata #instagram #mempesona #mudah #alam #olshop
>>> B U K T I K A N L A H...!! Punya masalah flek hitam di wajah? Sudah gonta-ganti produk kosmetik tapi hasilnya NIHIL? Beauty solusi terbaik..... Dengan tambahan serum vitamin c bantu mempercepat proses peremajaan kulit, menutrisi, dan kembalikan wajah cerah natural.  Tunggu apalagi, buktikan sekarang juga ...!!! -------------------------------------------- - Melayani dengan hati, cepat dan amanah - Melayani pengiriman seluruh kota di Indonesia + mancanegara  KONSULTASI.GRATIS.DULU  yukks sis,, alias cuma cuma,, tanpa dipungut biaya sama sekali,, Atau untuk pemesanan Langsung aja bisa Hub ▶Wa : +628175482813 ▶Line : auranesia  PERINGATAN!!! Pastikan Anda Membeli Produk2 beauty Original Hanya Melalui Kami (Pusat) atau Melalui  Distributor Resmi Kami. Kami Tidak Menjamin Keamanan dan Keampuhan Produk Palsu  #dobastore #auraglowindonesia #auraglow #creamwajah #creamauraglow #creampencerah #creampemutih #obatjerawat #antiacne #jakarta #tas #cantikglowing #acne #regram #latepost #bpom #flek #perawatanwanita #instagram #wajahkinclong #wanita #kesehatan #perawatan #tipscantik #wisata #instagram #mempesona #mudah #alam #olshop
Start from basic😍😍 Siapa kat sini sukakan kulit sihat! Semua org sukakan!  Nak try mary kay ni wajib ke beli full set🤔🤔of course tak!uols boleh beli asing tau and ambil basic je!kalau rasa dah fall in love sangat boleh upgrade ke full set pulak😍ramai yang tanya ana!apa beza set basic dan full set? Set basic ada cleanser and mosturiser sahaja😍 Tapi kalau full set uols akn dpt pakej cleanser,moisturiser,mask dan jugak freshner tau! Basic set ni sangat2 jadi hot selling ana tau sebab sangat affordable😍 . Dengan price rm1++,uols boleh dptkan skincare mary kay ni dengan tahan penggunaan 6-8 bulan tau!berbaloi kan dahla berkualiti pulak tu!😍 . BOTANICAL EFFECTS BUTIRAN PRODUK . Pencuci : Menanggalkan solekan dan kekotoran tanpa menghilangkan elemen penting kulit. Meninggalkan kulit berasa bersih dan lembut. . . Masker: Menanggalkan kekotoran dengan lembut kerana ia mencergaskan kulit; mudah ditanggalkan dengan menggunakan air. Membersih dengan terperinci sebab ia mengelupas secara lembut. 😄 . Penyegar: Formula tak mengering ini menanggalkan sisa kekotoran dari kulit dengan lembut. Menambahbaikan tekstur kulit, meninggalkan kemasan matte lembut. Penampilan kulit yang lebih sihat. . . Penghidrat: Meresap cepat dan memberi penyeimbangan kulit. Meninggalkan kulit berasa terhidrat. Penampilan kulit lebih sihat dan berasa sihat dan segar. 😄 . Free consultation😘 Free sampel❤ Ws ana 0175010563❤ . #marykaymalaysia #marykaykl #marykaypetaling #marykayshahalam #marykaydamansara #marykayperak #wanyhasrita #aesthetic #antiacne #wadiadra #rayyanhaya #ubatjerawat #dermatologist #aesthetic#botanic #marykaysabah #marykaysarawak #marykaypenang #marykayperlis #marykaykedah #marykayipoh
Morning dear😀😀 . Ana nak share testimoni penggunan botanical effects😍😍sangat jelas kan beza kulit before and after guna mary kay ni!😍😍😍parut jerawat dan kulit sensitif kini tiada lagi!ana pon dulu alami masalah yg sama!parut hitam yg sangat degil dan kulit sangat kusam😣bangun pagi tak semangat nak tengok cermin😣tapi sekarang alhamdulillah syukur sangat dapat rawat skin dengan mary kay!dahla jimat setahun beli 2 kali je🤗 . SIAPA PERNAH ALAMI BREAKOUT??siapa tak terkejut kan kulit yg dulunya mulus tib2 sakit dan merah?antara punca breakout ni adalah sebab hormon atau produk pemutih yg mengandungi merkuri!ana mengaku ana dulu merupakan pengguna krim timbang kilo juga.tapi akhirnya stop sebab sedar kulit muka dah terlalu nipis😣 . Kandungan merkuri dalam produk menipiskan lapisan epidermis.sebab tu la 3 hari dh putih and nampak kesan.sedangkan secara biologi kulit kita ambil masa 28 hari tau utk renew!😍macam tak logik je kan!and bukan sahaja nipiskan epidermis tapi boleh menyerap dalam salur darah dan merosakkan buah pinggang!besar kan effect mrkuri sebenarnya! . So kalau uols ada yang nk cuba mary kay set rawatan ni bolehla ws ana utk free consultation ataupon  dapatkan khidmat perunding kecantikan yg bertauliah ok!sebab mary kay ni ada banyak produk!😍sama2 sayangi kulit kita!😍 . Free consultation! Free postage! Ws ana 0175010563😘 . #marykaymalaysia #marykaykl #marykaypetaling #marykayshahalam #marykaydamansara #marykayperak #wanyhasrita #aesthetic #antiacne #wadiadra #rayyanhaya #ubatjerawat #dermatologist #aesthetic#botanic #marykaysabah #marykaysarawak #marykaypenang #marykayperlis #marykaykedah #marykayipoh
Bibir kering saat di ruang ber AC😔  Pastikan bibirmu terlindungi dengan Lipmoist dari LAMOUR Skincare.  Seperti pengalaman LAMOUVERS ini.  Dan katanya, Alhamdulillah di taun ini sudah berjodoh dengan Lipmoist. Bibir tidak kering dan mengelupas lagi 😍😍 Keren kan si mungil Lipmoist ini, hari ini uda pakai belum? 👍 👇👇 DISTRIBUTOR LAMOUR Surabaya Whatsapp : 08123016794 line : lamoursby DM IG: @lamourskincare_distributor 🚌 COD, **jek, all expedisi, cargo dan travel 💝 angsuran via tokped, shopee **Surabaya Sidoarjo pilih COD bole Kaakkk..** 💝Customer, Agen, Reseller very welcome💝  #lamour #skincareaman #skincarebumil #skincarebpom #krimpencerah #serumpencerah #pemutihwajahaman #serumemas #lamourdistributor #sellerlamour #lamoursurabaya #lamourgresik #lamourjatim #lamourindonesia #serumvitaminc #serumpemutihwajah #pengencangwajah #krimkolagen #perawatanwajah #miscellarwater #liftingessence #krimjerawat #antiacne  #serumsilky #perawatanbadan #pencerahkulit

Loading