Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#babybarudexandra

Posts tagged as #babybarudexandra on Instagram

17 Posts

WADUH waduh Ni nak pancing ker pe ni?! Tadi Mak stokis ckap stok  #babybarudexandra dah selamat mendarat.  Ni lagi la buat cikMin xsabar nak jumpa #af ni .siap hantr gmbr bakar line lg 🤣🤣..Tunggu ya baby2 CikMin pick up Nnti. 😀. ADa sape-sape  belum submit order Mai lekaih. Jadi orang yang terawal Mewangi bersama #newbaby.  #airfreshner #babybarudexandra  #10ml  #rm10.00jer #air  #fresh
Bayangkan anda masuk kereta, rumah, dapur, tandas, bilik, pejabat dan terlihat ada satu kotak comel dengan kata-kata positif ini. Kotak itu baunya wangi semerbak. Menenangkan emosi anda dengan wangian mendamaikan.  Inilah hadiah De'Xandra buat anda. Bukan hanya badan sahaja wangi, anda lebih positif dengan kehidupan dan persekitaran anda kini turut semerbak harum!  Air Freshener by De'Xandra RM10 sahaja 10 ml Tahan 30-45 hari sebotol.  Berminat untuk menjadi pengguna terawal? Saya ada beberapa botol sahaja lagi stok sendiri. Stok lain sudah dibeli customer. 😂  KLIK wasap.com.my/60148136031  Reseller De'Xandra  #rzrshopepage #airfreshner #dexandra #airfreshnerdexandra #babybarudexandra #newdexandra  #airfreshners
YiEeppYy.  YEs! #airfreshener  yang di tunggu dah muncul. Bersedia MeWangikan Rumah dan Kereta Anda 😀. .. CikMin nak bagi Murah2 jerr.  Berapa?! RM10.00jerr 😘. CikMin boleh ckp yg penting WANGI😚🍂. . #babybarudexandra  #10ml  #pewangikeretadanrumah  #air  #airfreshener
Meh cik wani belanja video air freshner dr DEXANDRA....baby baru dexandra nie....jap agie cik wani bg details yee...belanja video dulu... Klu nak oder bleh wassup cik wani....rm10 jee sebotol.... Www.wasap.my/60148136031  #rzrshopepage #airfreshner #dexandra #airfreshnerdexandra #babybarudexandra #newdexandra
Time To Vanilla-Up Your Day ! . . Dah takda cheer-up tau skrg 😬 . Nak tahu kenapa vanilla, kenela Follow rerapat sampai 22 Januari nie 😉 . . #dexandra #babybarudexandra #0129402650
22 JAN 2018
A SWEET DAY, HOW ITS GONNA BE FOR U ? . . Semestinya bila hari itu seperti dipenuhi kemanisan yang semanis karamel . Yg cair di mulut . Ermm dapat bayangkan tak betapa manisnya ? . 22 Jan ini . . #dexandra #babybarudexandra #0129402650
SO DELISHESSS 😋 . . Caramel lovers, khas untuk anda . Bukan sahaja mengiurkan malah menggetarkan deria bau anda tau 😁 . Follow kami rapat2, 22 Jan 2018 😘 . #dexandra #babybarudexandra #0129402650
SO TASTY 😋 . . Wow, betul ke nie ? Macam mengiurkan je alahai . Tak tersabar lagi ni apalah agaknya kan 😬 . . Jangan sampai terlepas keretapi, follow dan see first kami, 22 Januari nie . . #dexandra #babybarudexandra #0129402650
‘NEW BABY’ IN PROGRESS ❤️ . . Due date dah tahu 22 Januari 2018 . Jangan buat2 lupa pulak ye . Follow & See First tau supaya dapat jadi yang terawal . . Kalau tak follow haa tak dapat la . Taknak follow takpe tak nak pakse pun huhu 😆 . #dexandra #babybarudexandra #0129402650
AROMA YG MENUSUK JIWA 🤤 . . Peminat coffee, mesti akan suka . Umpama biji kopi premium yang dipanggang utk secawan coffee yang penuh nikmat kelazatan yang tiada bandingan 😱 . 22 Januari nie... . #dexandra #babybarudexandra #0129402650
[COMING SOON] – DE’XANDRA NEW BABY YG ‘KIUT’ DAN PALING ‘COMEY’, BKL DILANCARKAN, 22 JANUARI 2018. . . Setelah 3 tahun mendominasi pasaran minyak wangi Malaysia…kini, De’Xandra bakal me’lahir’kan baby terbaru yang telah lama dinanti-nantikan oleh semua ‘car owner’, ‘housewives’, owner2 homestay, dan 37 juta rakyat Malaysia yang lain ! . . Ya, kami yakin dan percaya. ‘#baby_baru_dexandra’ nie akan memberi impak positif yang akan merangsang mood dan jiwa, sekaligus meningkatkan kualiti hidup anda 24 jam sehari, 7 hari seminggu . Confirm ! . . Adakah anda dah tak sabar nak sambut ‘baby baru’ de’xandra nie ? . Jika ya, Komen —> “NAK” Komen —> “NAK” Komen —> “NAK” . #babybarudexandra  #0129402650
Vanila Up Your Day . Dengar Vanilla mesti terbayang bau yang sedap & harum. . Nantikan 22 hb ni. . #babybarudexandra #dexandra
[COMING SOON] – DE’XANDRA NEW BABY YG ‘KIUT’ DAN PALING ‘COMEY’, BKL DILANCARKAN, 22 JANUARI 2018. . . Setelah 3 tahun mendominasi pasaran minyak wangi Malaysia…kini, De’Xandra bakal me’lahir’kan baby terbaru yang telah lama dinanti-nantikan oleh semua ‘car owner’, ‘housewives’, owner2 homestay, dan 37 juta rakyat Malaysia yang lain ! . . Ya, kami yakin dan percaya. ‘#baby_baru_dexandra’ nie akan memberi impak positif yang akan merangsang mood dan jiwa, sekaligus meningkatkan kualiti hidup anda 24 jam sehari, 7 hari seminggu . Confirm ! . . Adakah anda dah tak sabar nak sambut ‘baby baru’ de’xandra nie ? . . . #dexandra #dexandrabera #defenderperfumes #abampepium #babybarudexandra
[COMING SOON] – DE’XANDRA NEW BABY YG ‘KIUT’ DAN PALING ‘COMEY’, BAKAL DILANCARKAN, 22 JANUARI 2018.  Setelah 3 tahun mendominasi pasaran minyak wangi Malaysia. Kini, De’Xandra bakal me’lahir’kan baby terbaru yang telah lama dinanti-nantikan oleh semua ‘car owner’, ‘housewives’, owner2 homestay, dan 37 juta rakyat Malaysia yang lain ! ‘#baby_baru_dexandra’ nie akan memberi impak positif yang akan merangsang mood dan jiwa. Sekaligus meningkatkan kualiti hidup anda 24 jam sehari, 7 hari seminggu . Confirm !  Amacam dah tak sabar nak sambut ‘baby baru’ de’xandra nie ?  #dexandra  #dexandainspiredperfume  #agentdexandra  #babybarudexandra  #alhamdulillah
BABY BARU DEXANDRA . Lagi 10 hari lagi. . Nantikan kemunculan baby baru ni 😘😘 . Jumaat l 12 Jan 2018 l . #dexandra #babybarudexandra
DE’XANDRA NEW BABY YG ‘KIUT’ DAN PALING ‘COMEY’, BKL DILANCARKAN, JANUARI 2018. . . Setelah 3 tahun mendominasi pasaran minyak wangi Malaysia…kini, De’Xandra bakal me’lahir’kan baby terbaru yang telah lama dinanti-nantikan oleh semua ‘car owner’, ‘housewives’, owner2 homestay, dan 37 juta rakyat Malaysia yang lain ! . . So, nantikan #babybarudexandra tidak lama lagi. . . Stay tuned Okay.. 😘 . . #d1698 #sellersahdexandra