Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#bajuraya2018

Posts tagged as #bajuraya2018 on Instagram

1.521.230 Posts

🌈 RAFEEQA Dress & RAYYAN Kurta for Baby & Kids ! 🙂 . Assalamualaikum dearest mommies & daddies, . Check out our latest Collection, RAFEEQA Dress & RAYYAN Kurta for your baby & kids 😍 Make your lil girl looks outstanding with this outfit 😍 Suitable for Aqiqah, Aidilfitri, Aidiladha, Birthday Celebration, Wedding Ceremony and many more occasion ❤️ . exclusively, @funkyfyzadotcom . RAFEEQA Dress for Kids ! 🙂 . RAFEEQA PRICE: RM100 (exclude postage) . RAFEEQA Available Sizes: 6-12month, 1-2yrs, 3-4yrs, 5-6yrs . RAFEEQA Available Colours: Blue Black, Peach, Maroon . RAFEEQA Material: High Quality Dull Satin High Quality Fancy Embroidery Lace with pearl . . RAYYAN Kurta for Baby & Kids ! 🙂 . RAYYAN Price:  0-6m, 6-12m: RM70 (exclude postage) 1-2yrs, 2-3yrs: RM80 (exclude postage) 3-4yrs, 4-5yrs, 5-6yrs: RM90 (exclude postage) . RAYYAN Sizes: 0-6m, 6-12m, 1-2yrs, 2-3yrs, 3-4yrs, 4-5yrs, 5-6yrs . RAYYAN Available Colours: Peach, Maroon, Black, Olive Green, Navy Blue, Royal Blue . Material : High Quality Cotton (100% Imported Cotton) . These Kurta & Dress are READY STOCKS! Kindly purchase while stock last! (^_^) . ---------------------------------------------- Interested ? Kindly PM me (Fyza) at 011-12373942 (WhatsApp/Telegram/SMS) .  FB PAGE: https://m.facebook.com/funkyfyzadotcom . Follow My IG: funkyfyzadotcom . #funkyfyzadotcom #funkyfyzadotcomkidsattire #bajuraya #bajukurungbaby #bajukurungrompers #bajukurungmodenbaby #romperbajumelayu #rompersbajukurung #rompersbajumelayu #bajukurungbayi #bajubabymalaysia #bajuraya #bazarpaknil  #bajumelayurompers  #bajumelayukanakkanak #bajuaqiqah #jubahbudak #jubahbaby #bajuraya2018 #bajukurungbudak  #babydress #kidsdress #janganbencicintaku #husna #fika #fikachu #nekpah #bajumelayubudak #kurtabudak #kurtakids
🌈 RAFEEQA Dress & RAYYAN Kurta for Baby & Kids ! 🙂 . Assalamualaikum dearest mommies & daddies, . Check out our latest Collection, RAFEEQA Dress & RAYYAN Kurta for your baby & kids 😍 Make your lil girl looks outstanding with this outfit 😍 Suitable for Aqiqah, Aidilfitri, Aidiladha, Birthday Celebration, Wedding Ceremony and many more occasion ❤️ . exclusively, @funkyfyzadotcom . RAFEEQA Dress for Kids ! 🙂 . RAFEEQA PRICE: RM100 (exclude postage) . RAFEEQA Available Sizes: 6-12month, 1-2yrs, 3-4yrs, 5-6yrs . RAFEEQA Available Colours: Blue Black, Peach, Maroon . RAFEEQA Material: High Quality Dull Satin High Quality Fancy Embroidery Lace with pearl . . RAYYAN Kurta for Baby & Kids ! 🙂 . RAYYAN Price:  0-6m, 6-12m: RM70 (exclude postage) 1-2yrs, 2-3yrs: RM80 (exclude postage) 3-4yrs, 4-5yrs, 5-6yrs: RM90 (exclude postage) . RAYYAN Sizes: 0-6m, 6-12m, 1-2yrs, 2-3yrs, 3-4yrs, 4-5yrs, 5-6yrs . RAYYAN Available Colours: Peach, Maroon, Black, Olive Green, Navy Blue, Royal Blue . Material : High Quality Cotton (100% Imported Cotton) . These Kurta & Dress are READY STOCKS! Kindly purchase while stock last! (^_^) . ---------------------------------------------- Interested ? Kindly PM me (Fyza) at 011-12373942 (WhatsApp/Telegram/SMS) .  FB PAGE: https://m.facebook.com/funkyfyzadotcom . Follow My IG: funkyfyzadotcom . #funkyfyzadotcom #funkyfyzadotcomkidsattire #bajuraya #bajukurungbaby #bajukurungrompers #bajukurungmodenbaby #romperbajumelayu #rompersbajukurung #rompersbajumelayu #bajukurungbayi #bajubabymalaysia #bajuraya #bazarpaknil  #bajumelayurompers  #bajumelayukanakkanak #bajuaqiqah #jubahbudak #jubahbaby #bajuraya2018 #bajukurungbudak  #babydress #kidsdress #janganbencicintaku #husna #fika #fikachu #nekpah #bajumelayubudak #kurtabudak #kurtakids
🌈 RAFEEQA Dress & RAYYAN Kurta for Baby & Kids ! 🙂 . Assalamualaikum dearest mommies & daddies, . Check out our latest Collection, RAFEEQA Dress & RAYYAN Kurta for your baby & kids 😍 Make your lil girl looks outstanding with this outfit 😍 Suitable for Aqiqah, Aidilfitri, Aidiladha, Birthday Celebration, Wedding Ceremony and many more occasion ❤️ . exclusively, @funkyfyzadotcom . RAFEEQA Dress for Kids ! 🙂 . RAFEEQA PRICE: RM100 (exclude postage) . RAFEEQA Available Sizes: 6-12month, 1-2yrs, 3-4yrs, 5-6yrs . RAFEEQA Available Colours: Blue Black, Peach, Maroon . RAFEEQA Material: High Quality Dull Satin High Quality Fancy Embroidery Lace with pearl . . RAYYAN Kurta for Baby & Kids ! 🙂 . RAYYAN Price:  0-6m, 6-12m: RM70 (exclude postage) 1-2yrs, 2-3yrs: RM80 (exclude postage) 3-4yrs, 4-5yrs, 5-6yrs: RM90 (exclude postage) . RAYYAN Sizes: 0-6m, 6-12m, 1-2yrs, 2-3yrs, 3-4yrs, 4-5yrs, 5-6yrs . RAYYAN Available Colours: Peach, Maroon, Black, Olive Green, Navy Blue, Royal Blue . Material : High Quality Cotton (100% Imported Cotton) . These Kurta & Dress are READY STOCKS! Kindly purchase while stock last! (^_^) . ---------------------------------------------- Interested ? Kindly PM me (Fyza) at 011-12373942 (WhatsApp/Telegram/SMS) .  FB PAGE: https://m.facebook.com/funkyfyzadotcom . Follow My IG: funkyfyzadotcom . #funkyfyzadotcom #funkyfyzadotcomkidsattire #bajuraya #bajukurungbaby #bajukurungrompers #bajukurungmodenbaby #romperbajumelayu #rompersbajukurung #rompersbajumelayu #bajukurungbayi #bajubabymalaysia #bajuraya #bazarpaknil  #bajumelayurompers  #bajumelayukanakkanak #bajuaqiqah #jubahbudak #jubahbaby #bajuraya2018 #bajukurungbudak  #babydress #kidsdress #janganbencicintaku #husna #fika #fikachu #nekpah #bajumelayubudak #kurtabudak #kurtakids
ANAK YANG BAIK ADALAH ANAK YANG HADIAHKAN BAJU RAYA MINAZ KAT MAK DIA 😍 . Semoga murah rezeki sis 😘😘 . ALHAMDULILLAH ❤️ . Thanks #minazlovers for always support and doakan baik2 untuk sis. Sayang you guyss tau 💋💋 ————- Sape nak baju raya lagi,  Mai roger sis, baju merecik recik sis nak bagi hangpa semuaa .  Whatsapp sis sekarang ❤️❤️ klik je link ni👇  #certifiedpsminaz here 🙋‍♀️ 📲http://wasap.my/60175750054/minazMBA 📲http://wasap.my/60175750054/minazMBA . 🌷Free service charge 🌷Bayar Item & postage shj ❤️FREE PAPERBAG 💃🏼FAST RESPONSE 🎁free gift to lucky customer .  #minazbloomingadha2018  #minazbloomingraya2018 #bajuraya2018 #menangumrah #ootdminaz __ #minazbloomingraya2018 #minazforzalora2018 #bajuraya2018 #minazlacey  #minazbloomingraya2018 #minazluxeraya #minaz #pijaminazootd #minazlovers #bajuraya2018  #minazbloomingraya2018 #jasminepeplumminaz #minaz #bajuraya2018 #pijaminazootd #minazbawalswarovski  #minaz #minazbangi #roselaraadress #rosebabydress  #minaz #minazbangi #zaraadressminaz #zaraababydressm #ootdpijaminaz . #minazbloomingadha2018 #ayaanakurungminaz #ayaanakurungkids #janganbencicintaku . #minazbloomingadha2018 #ayaanakurung . #minazbloomingadha2018 #amanikurung
Perubahan kecil yg kita buat dalam diet harian akan bagi result yg besar. contohnya tukar snack tinggi kalori macam pisang goreng, kueh dan biskut krim tu dgn makanan2 ni . . guilt free food. Tag kawan2 korang yg suka makan tu . . . . Coach YatieNadzli ➡️ 017 977 2706 . #eatclean #mealplan #fitnessmeal  #kurusonlinecoaching #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #jubahsouq #bajuraya #dietmalaysia #kempisperut #primavalet #syafiqkyle #kempiskanperut #bajuraya2018 #hijriahome #teamcoachyatie #dietstartsmonday #mirafilzah #igshop
Kebarung Classy Naura . . ✔ AVAILABLE IN SIZE S-XL - Wow! Ada 4 Pilihan saiz yg ideal S/M/L/XL. Sng la semua orang bole posing dgn classy NAURA Kebarung yg cantik ni. Cik isya tahu korg mesti nak bgaya sakan jugak kan? heheew 😋 . . ✔ MATERIAL LUXURY COMO CREPE - Material kain lbh sejuk, tdk jrg, sentiasa nmpk exclusive & pling penting sng digosok. Bygkn, sis pkai NAURA Kebarung ni flowyy je, x b'peluh & selesa w'pun dh seharian pkai. Nk2 pula pkai sedondon dgn adik beradik dan mak, mmg letops la anak beranak! 😆 . . ✔ MESRA MENYUSU - Ada zip kat bhgian dada. Pkai kebarung confirm laa nk longgar2 kan? hehew. So, Cik ISYA sediakan zip di bhgian depan utk memudahkan sis menyusu anak sambil bergaya dan nk salin baju pon sng tau! Tak mau susah2 tarik zip blkgg! ☺ . . ✔ MESRA WUDUK -klau nk wuduk, sng je sis bole terus selak kt lengan tu hanya kurang dari seminit. Sng kn? P'gelangan tgn pon x nmpk uolls. 😘 . . ✔ DESIGN RARE: Sumpah design sgt FRESH! Tak ada orang pkai lg design letops ni. Bygkn, lps sis pkai naura Kebarung ni confirm org pndg lbh dr 2x dan akhirnye terus jatuh cintaa nk beli juga. Sb ape? sb ianya RARE, UNIQUE & NEW! . . ========== PROMO 'RED VELVET' ========== . Harga Asal: RM189 Harga Promo: RM119 FREE POSTAGE . . WHATSAPP SEGERA 014-5225906 WHATSAPP SEGERA 014-5225906 WHATSAPP SEGERA 014-5225906 . . #bajuraya2018  #bajukurungmoden #bajumurah #bajukebayamurah #bajumurahmeriah #bajukurungmurah #bajukurungmurahmalaysia #blousemurahmalaysia #bajumelayu #bajubayibranded #bajukurungraya #kebarungmurah #kurungbasic #bajukurungbudak #bajukurungplain #kebayamodern #kebayamoden #bajukurung #bajukebarung #bajukerja #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #blouse #blousemurah #kebarung #kurungmoden #kurungminimoden #kurungmini #kurungmodenmurah
SALE ‼️ ‼️ KURUNG SOFINA PRICE : RM62 ADD POS RM8SM/RM10SRWK/RM11SBH . Measurements : Top Shoulder : 16" Bust : 40" Sleeve length : 23.5" Length :28"front 33.5"back . Skirt : Waist : 27-31" (fully getah) Hips : 38-40" Length : 40" . -free size( fit to L ) -Material crepe -x jarang - hidden zip di belakang dan tangan . . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . BERMINAT?? . 🎗 PM or Whatsapp us 🎗 . 📲 +6010 959 5008 . #aryuecouture #minikurung #minikurungsofina #bajukurung #bajuraya2018 #bajukurungmoden #sarawak #jualbeli #jualbelibaju
buat penggemar kopi dan ice blended @starbucks . teringin sangat la tak tahan dah tuuu. nah order yg paling low sugar ni. so tak melebihi kuota gula harian 25g . . diet cara simple jangan stress2 ya? . . . . Coach YatieNadzli ➡️ 017 977 2706 . #eatclean #mealplan #fitnessmeal  #kurusonlinecoaching #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #jubahsouq #bajuraya #dietmalaysia #kempisperut #primavalet #syafiqkyle #kempiskanperut #bajuraya2018 #hijriahome #teamcoachyatie #dietstartsmonday #mirafilzah #igshop
Snowwy kurung PRICE : RM 150 POSTAGE : RM 7 SM / RM 11 SS . Material : Denim Strecthable . . 🌸S/M TAG M Top Bahu :14-15 Dada :34-38 Labuh tgn :22 Labuh baju :26 Pingang :24 – 36 . Skirt Pinggul :34-40 Labuh skirt:43 . . 🌸 L/XL TAG XL Top Bahu :16-17 Dada :38-42 Labuh tgn :23 Labuh baju :26 Pingang :29 – 38 . Skirt Pinggul :36-44 Labuh skirt:43 . 🌸Net skirt with elastic waist 🌸Perincian 3d floral di dada dan lengan 🌸Swarovski di lengan dan dada 🌸Patch lace 🌸Back zipper 🌸Sleeve ade zip untuk mudah wudhuk . . 🌻🌻 CARA ORDER DI GEROBOK PINKK 🌻🌻🌻 . 1. Sila baca caption sampai habis .🌸 PRICE .🌸 POSTAGE .🌸 SIZE .🌸 UKURAN .🌸 MATERIAL .🌸 Dan LAIN-LAIN . 2.Ukur dahulu di detail ig gambar (Di Bahagian Ukuran) sebelum submit order . 3. "SCREENSHOOT" gambar baju yang ingin dibeli . 4. Kemudian, Sila WhatsApp 011-334-10-302 ATAU Klik link di BIO instagram . 5. Nyatakan .👩 NAMA : .🏡 ALAMAT : .📲 NO TEL : .👗 NAMA BAJU : .👗 WARNA BAJU : .👗 JUMLAH HELAIAN ORDER : . 6. Akhir sekali, Send detail .👩 NAMA : .🏡 ALAMAT : .📲 NO TEL : .👗NAMA BAJU : .👗WARNA BAJU : .👗JUMLAH HELAIAN ORDER & Hantar📲 WhatsApp ke no 📲 011-334-10-302 📲 . 7. Thank you for shooping with us 😘 . . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . . 🚫No DM 🚫 No komen 🚫 Tak perasan nanti 🚫No COD 🚫No Urgent Order🚫No booking 🚫 No reserve🚫 . ✔ 1st pay 1st served ✔ ✔ Siapa cepat dia dapat ✔ . #peplumhot #peplumraya #peplumcomel #peplummosscrepe #peplumcrepe #sayajualpeplum #collection2018 #peplumpalingmurah #peplummalaysia #peplummalaysiamurah #cikgu #guru #teacher #kerani #uitm #unisel  #babydollkurung #bajuraya #bajuraya2018  #bridesmaid  #bajubridesmaidmurah #bajubridemaids #bazarpaknil #babydollpeplum #trustedseller #trustedsellermalaysia
Kebarung Classy Naura . . ✔ AVAILABLE IN SIZE S-XL - Wow! Ada 4 Pilihan saiz yg ideal S/M/L/XL. Sng la semua orang bole posing dgn classy NAURA Kebarung yg cantik ni. Cik isya tahu korg mesti nak bgaya sakan jugak kan? heheew 😋 . . ✔ MATERIAL LUXURY COMO CREPE - Material kain lbh sejuk, tdk jrg, sentiasa nmpk exclusive & pling penting sng digosok. Bygkn, sis pkai NAURA Kebarung ni flowyy je, x b'peluh & selesa w'pun dh seharian pkai. Nk2 pula pkai sedondon dgn adik beradik dan mak, mmg letops la anak beranak! 😆 . . ✔ MESRA MENYUSU - Ada zip kat bhgian dada. Pkai kebarung confirm laa nk longgar2 kan? hehew. So, Cik ISYA sediakan zip di bhgian depan utk memudahkan sis menyusu anak sambil bergaya dan nk salin baju pon sng tau! Tak mau susah2 tarik zip blkgg! ☺ . . ✔ MESRA WUDUK -klau nk wuduk, sng je sis bole terus selak kt lengan tu hanya kurang dari seminit. Sng kn? P'gelangan tgn pon x nmpk uolls. 😘 . . ✔ DESIGN RARE: Sumpah design sgt FRESH! Tak ada orang pkai lg design letops ni. Bygkn, lps sis pkai naura Kebarung ni confirm org pndg lbh dr 2x dan akhirnye terus jatuh cintaa nk beli juga. Sb ape? sb ianya RARE, UNIQUE & NEW! . . ========== PROMO 'RED VELVET' ========== . Harga Asal: RM189 Harga Promo: RM119 FREE POSTAGE . . WHATSAPP SEGERA 014-5225906 WHATSAPP SEGERA 014-5225906 WHATSAPP SEGERA 014-5225906 . . #bajuraya2018  #bajukurungmoden #bajumurah #bajukebayamurah #bajumurahmeriah #bajukurungmurah #bajukurungmurahmalaysia #blousemurahmalaysia #bajumelayu #bajubayibranded #bajukurungraya #kebarungmurah #kurungbasic #bajukurungbudak #bajukurungplain #kebayamodern #kebayamoden #bajukurung #bajukebarung #bajukerja #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #blouse #blousemurah #kebarung #kurungmoden #kurungminimoden #kurungmini #kurungmodenmurah
Kebarung Classy Naura . . ✔ AVAILABLE IN SIZE S-XL - Wow! Ada 4 Pilihan saiz yg ideal S/M/L/XL. Sng la semua orang bole posing dgn classy NAURA Kebarung yg cantik ni. Cik isya tahu korg mesti nak bgaya sakan jugak kan? heheew 😋 . . ✔ MATERIAL LUXURY COMO CREPE - Material kain lbh sejuk, tdk jrg, sentiasa nmpk exclusive & pling penting sng digosok. Bygkn, sis pkai NAURA Kebarung ni flowyy je, x b'peluh & selesa w'pun dh seharian pkai. Nk2 pula pkai sedondon dgn adik beradik dan mak, mmg letops la anak beranak! 😆 . . ✔ MESRA MENYUSU - Ada zip kat bhgian dada. Pkai kebarung confirm laa nk longgar2 kan? hehew. So, Cik ISYA sediakan zip di bhgian depan utk memudahkan sis menyusu anak sambil bergaya dan nk salin baju pon sng tau! Tak mau susah2 tarik zip blkgg! ☺ . . ✔ MESRA WUDUK -klau nk wuduk, sng je sis bole terus selak kt lengan tu hanya kurang dari seminit. Sng kn? P'gelangan tgn pon x nmpk uolls. 😘 . . ✔ DESIGN RARE: Sumpah design sgt FRESH! Tak ada orang pkai lg design letops ni. Bygkn, lps sis pkai naura Kebarung ni confirm org pndg lbh dr 2x dan akhirnye terus jatuh cintaa nk beli juga. Sb ape? sb ianya RARE, UNIQUE & NEW! . . ========== PROMO 'RED VELVET' ========== . Harga Asal: RM189 Harga Promo: RM119 FREE POSTAGE . . WHATSAPP SEGERA 014-5225906 WHATSAPP SEGERA 014-5225906 WHATSAPP SEGERA 014-5225906 . . #bajuraya2018  #bajukurungmoden #bajumurah #bajukebayamurah #bajumurahmeriah #bajukurungmurah #bajukurungmurahmalaysia #blousemurahmalaysia #bajumelayu #bajubayibranded #bajukurungraya #kebarungmurah #kurungbasic #bajukurungbudak #bajukurungplain #kebayamodern #kebayamoden #bajukurung #bajukebarung #bajukerja #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #blouse #blousemurah #kebarung #kurungmoden #kurungminimoden #kurungmini #kurungmodenmurah
Kebarung Classy Naura . . ✔ AVAILABLE IN SIZE S-XL - Wow! Ada 4 Pilihan saiz yg ideal S/M/L/XL. Sng la semua orang bole posing dgn classy NAURA Kebarung yg cantik ni. Cik isya tahu korg mesti nak bgaya sakan jugak kan? heheew 😋 . . ✔ MATERIAL LUXURY COMO CREPE - Material kain lbh sejuk, tdk jrg, sentiasa nmpk exclusive & pling penting sng digosok. Bygkn, sis pkai NAURA Kebarung ni flowyy je, x b'peluh & selesa w'pun dh seharian pkai. Nk2 pula pkai sedondon dgn adik beradik dan mak, mmg letops la anak beranak! 😆 . . ✔ MESRA MENYUSU - Ada zip kat bhgian dada. Pkai kebarung confirm laa nk longgar2 kan? hehew. So, Cik ISYA sediakan zip di bhgian depan utk memudahkan sis menyusu anak sambil bergaya dan nk salin baju pon sng tau! Tak mau susah2 tarik zip blkgg! ☺ . . ✔ MESRA WUDUK -klau nk wuduk, sng je sis bole terus selak kt lengan tu hanya kurang dari seminit. Sng kn? P'gelangan tgn pon x nmpk uolls. 😘 . . ✔ DESIGN RARE: Sumpah design sgt FRESH! Tak ada orang pkai lg design letops ni. Bygkn, lps sis pkai naura Kebarung ni confirm org pndg lbh dr 2x dan akhirnye terus jatuh cintaa nk beli juga. Sb ape? sb ianya RARE, UNIQUE & NEW! . . ========== PROMO 'RED VELVET' ========== . Harga Asal: RM189 Harga Promo: RM119 FREE POSTAGE . . WHATSAPP SEGERA 014-5225906 WHATSAPP SEGERA 014-5225906 WHATSAPP SEGERA 014-5225906 . . #bajuraya2018  #bajukurungmoden #bajumurah #bajukebayamurah #bajumurahmeriah #bajukurungmurah #bajukurungmurahmalaysia #blousemurahmalaysia #bajumelayu #bajubayibranded #bajukurungraya #kebarungmurah #kurungbasic #bajukurungbudak #bajukurungplain #kebayamodern #kebayamoden #bajukurung #bajukebarung #bajukerja #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #blouse #blousemurah #kebarung #kurungmoden #kurungminimoden #kurungmini #kurungmodenmurah
Snowwy kurung PRICE : RM 150 POSTAGE : RM 7 SM / RM 11 SS . Material : Denim Strecthable . . 🌸S/M TAG M Top Bahu :14-15 Dada :34-38 Labuh tgn :22 Labuh baju :26 Pingang :24 – 36 . Skirt Pinggul :34-40 Labuh skirt:43 . . 🌸 L/XL TAG XL Top Bahu :16-17 Dada :38-42 Labuh tgn :23 Labuh baju :26 Pingang :29 – 38 . Skirt Pinggul :36-44 Labuh skirt:43 . 🌸Net skirt with elastic waist 🌸Perincian 3d floral di dada dan lengan 🌸Swarovski di lengan dan dada 🌸Patch lace 🌸Back zipper 🌸Sleeve ade zip untuk mudah wudhuk . . 🌻🌻 CARA ORDER DI GEROBOK PINKK 🌻🌻🌻 . 1. Sila baca caption sampai habis .🌸 PRICE .🌸 POSTAGE .🌸 SIZE .🌸 UKURAN .🌸 MATERIAL .🌸 Dan LAIN-LAIN . 2.Ukur dahulu di detail ig gambar (Di Bahagian Ukuran) sebelum submit order . 3. "SCREENSHOOT" gambar baju yang ingin dibeli . 4. Kemudian, Sila WhatsApp 011-334-10-302 ATAU Klik link di BIO instagram . 5. Nyatakan .👩 NAMA : .🏡 ALAMAT : .📲 NO TEL : .👗 NAMA BAJU : .👗 WARNA BAJU : .👗 JUMLAH HELAIAN ORDER : . 6. Akhir sekali, Send detail .👩 NAMA : .🏡 ALAMAT : .📲 NO TEL : .👗NAMA BAJU : .👗WARNA BAJU : .👗JUMLAH HELAIAN ORDER & Hantar📲 WhatsApp ke no 📲 011-334-10-302 📲 . 7. Thank you for shooping with us 😘 . . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . . 🚫No DM 🚫 No komen 🚫 Tak perasan nanti 🚫No COD 🚫No Urgent Order🚫No booking 🚫 No reserve🚫 . ✔ 1st pay 1st served ✔ ✔ Siapa cepat dia dapat ✔ . #peplumhot #peplumraya #peplumcomel #peplummosscrepe #peplumcrepe #sayajualpeplum #collection2018 #peplumpalingmurah #peplummalaysia #peplummalaysiamurah #cikgu #guru #teacher #kerani #uitm #unisel  #babydollkurung #bajuraya #bajuraya2018  #bridesmaid  #bajubridesmaidmurah #bajubridemaids #bazarpaknil #babydollpeplum #trustedseller #trustedsellermalaysia
Snowwy kurung PRICE : RM 150 POSTAGE : RM 7 SM / RM 11 SS . Material : Denim Strecthable . . 🌸S/M TAG M Top Bahu :14-15 Dada :34-38 Labuh tgn :22 Labuh baju :26 Pingang :24 – 36 . Skirt Pinggul :34-40 Labuh skirt:43 . . 🌸 L/XL TAG XL Top Bahu :16-17 Dada :38-42 Labuh tgn :23 Labuh baju :26 Pingang :29 – 38 . Skirt Pinggul :36-44 Labuh skirt:43 . 🌸Net skirt with elastic waist 🌸Perincian 3d floral di dada dan lengan 🌸Swarovski di lengan dan dada 🌸Patch lace 🌸Back zipper 🌸Sleeve ade zip untuk mudah wudhuk . . 🌻🌻 CARA ORDER DI GEROBOK PINKK 🌻🌻🌻 . 1. Sila baca caption sampai habis .🌸 PRICE .🌸 POSTAGE .🌸 SIZE .🌸 UKURAN .🌸 MATERIAL .🌸 Dan LAIN-LAIN . 2.Ukur dahulu di detail ig gambar (Di Bahagian Ukuran) sebelum submit order . 3. "SCREENSHOOT" gambar baju yang ingin dibeli . 4. Kemudian, Sila WhatsApp 011-334-10-302 ATAU Klik link di BIO instagram . 5. Nyatakan .👩 NAMA : .🏡 ALAMAT : .📲 NO TEL : .👗 NAMA BAJU : .👗 WARNA BAJU : .👗 JUMLAH HELAIAN ORDER : . 6. Akhir sekali, Send detail .👩 NAMA : .🏡 ALAMAT : .📲 NO TEL : .👗NAMA BAJU : .👗WARNA BAJU : .👗JUMLAH HELAIAN ORDER & Hantar📲 WhatsApp ke no 📲 011-334-10-302 📲 . 7. Thank you for shooping with us 😘 . . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . . 🚫No DM 🚫 No komen 🚫 Tak perasan nanti 🚫No COD 🚫No Urgent Order🚫No booking 🚫 No reserve🚫 . ✔ 1st pay 1st served ✔ ✔ Siapa cepat dia dapat ✔ . #peplumhot #peplumraya #peplumcomel #peplummosscrepe #peplumcrepe #sayajualpeplum #collection2018 #peplumpalingmurah #peplummalaysia #peplummalaysiamurah #cikgu #guru #teacher #kerani #uitm #unisel  #babydollkurung #bajuraya #bajuraya2018  #bridesmaid  #bajubridesmaidmurah #bajubridemaids #bazarpaknil #babydollpeplum #trustedseller #trustedsellermalaysia
❤️KEBAYA SONGKET ELVINA❤️ (Design Kebaya)  HARGA : RM135 SM / RM140 SS FREE POSTAGE  Tampil sopan dgn Kebaya  moden songket utk Koleksi Raya anda.. MATERIAL 🌺 Moist Italian Silk (skirt) 🌺Inspired Songket printed 🌺High  quality  100% 🌺Kombinasi pearl skin platinum 🌺jenis Kain lembut dan beralun 🌺Tak kasar 🌺Tak panas 🌺DESIGN KEBAYA MODEN 🌺lose cutting 🌺Leher  bulat 🌼ZIP SOROK DEPAN  BAJU (Hidden zip) 🌼DUTT BLKG BAJU 🌺kain Potongan  duyung 🌺zip  tepi  kain 🌺getah  kiri  dan  kanan 🌼✖️jarang 🌼✖️ fit 🌼jahitan  kemas  oleh tailor  yg brpengalaman 🌼mudah iron 🌼tahan  lasak 🌼terletak  cantik 🌼selesa  dipakai 🌼warna2  cun melecun 🌼11 warna2 hot utk dipilih 🌼size XS S M L XL XXL 🌼ready  stok 📍DOKOH SEKADAR HIASAN 📍FAST PAYMENT ONLY 🌻sila ukur dahulu sebelum buat pembelian.. 🌻Ade perbezaan 5% hingga 10% Dari warna asal atas faktor pencahayaan. . #kebayasongket #kebayamurah #kebaya #kebayasongketmurah #songketkebaya #songketkebayamurah #bajurayakebaya #kebayapendek #kebayapendekmurah #kebayasonketelvina #kebayasongketelvinamurah #elvinakebaya #elvinakebayamurah #elvinakebayasongket #elvinakebayasongketmurah #bajuraya2018 #bajurayaaidiladha #minikurung #minikurungkebaya #kebayalabuh #kebayalabuhmurah #kebayasongket #kebayasongketmurah
Snowwy kurung PRICE : RM 150 POSTAGE : RM 7 SM / RM 11 SS . Material : Denim Strecthable . . 🌸S/M TAG M Top Bahu :14-15 Dada :34-38 Labuh tgn :22 Labuh baju :26 Pingang :24 – 36 . Skirt Pinggul :34-40 Labuh skirt:43 . . 🌸 L/XL TAG XL Top Bahu :16-17 Dada :38-42 Labuh tgn :23 Labuh baju :26 Pingang :29 – 38 . Skirt Pinggul :36-44 Labuh skirt:43 . 🌸Net skirt with elastic waist 🌸Perincian 3d floral di dada dan lengan 🌸Swarovski di lengan dan dada 🌸Patch lace 🌸Back zipper 🌸Sleeve ade zip untuk mudah wudhuk . . 🌻🌻 CARA ORDER DI GEROBOK PINKK 🌻🌻🌻 . 1. Sila baca caption sampai habis .🌸 PRICE .🌸 POSTAGE .🌸 SIZE .🌸 UKURAN .🌸 MATERIAL .🌸 Dan LAIN-LAIN . 2.Ukur dahulu di detail ig gambar (Di Bahagian Ukuran) sebelum submit order . 3. "SCREENSHOOT" gambar baju yang ingin dibeli . 4. Kemudian, Sila WhatsApp 011-334-10-302 ATAU Klik link di BIO instagram . 5. Nyatakan .👩 NAMA : .🏡 ALAMAT : .📲 NO TEL : .👗 NAMA BAJU : .👗 WARNA BAJU : .👗 JUMLAH HELAIAN ORDER : . 6. Akhir sekali, Send detail .👩 NAMA : .🏡 ALAMAT : .📲 NO TEL : .👗NAMA BAJU : .👗WARNA BAJU : .👗JUMLAH HELAIAN ORDER & Hantar📲 WhatsApp ke no 📲 011-334-10-302 📲 . 7. Thank you for shooping with us 😘 . . 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 . . 🚫No DM 🚫 No komen 🚫 Tak perasan nanti 🚫No COD 🚫No Urgent Order🚫No booking 🚫 No reserve🚫 . ✔ 1st pay 1st served ✔ ✔ Siapa cepat dia dapat ✔ . #peplumhot #peplumraya #peplumcomel #peplummosscrepe #peplumcrepe #sayajualpeplum #collection2018 #peplumpalingmurah #peplummalaysia #peplummalaysiamurah #cikgu #guru #teacher #kerani #uitm #unisel  #babydollkurung #bajuraya #bajuraya2018  #bridesmaid  #bajubridesmaidmurah #bajubridemaids #bazarpaknil #babydollpeplum #trustedseller #trustedsellermalaysia

Loading