Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#bondsoriginal

Posts tagged as #bondsoriginal on Instagram

7.460 Posts

Mummies semua kena pandai berjimat cermat dan berbelanja dengan bijak naa.. Hihi mase tengah SALE ni lah, mummies grab betul2.. Mami Ira tukang beli and guide toling mummies semua.. If ade nak tanye ape2, do whatsapp Mami Ira.. ❤️❤️❤️ Link ada kat BIO tu hehe.. . #bondsusa #bondsmalaysia #bondsmurah #bajubondsmurah #readystockbonds #originalbonds #baby #pregnantmom #bondsmalaysiamurah #bondsmalaysiareadystock #bondspreorder #bonds #bondsbaby #bondssale #bondsstyle #bondsinspired #bondsaus #bondsauthentic #bondsoriginal #bondskualalumpur #bondspahang #bondsselangor #bondstemerloh #bondsgirl #bondsboy #bondsunisex #bonds2018 #bondslatestcollection
Bonds Sale! . . Anyone up for this? Kejap lagi I up new design for zippy. Sale yg ni pun boleh tahan murah 😍 . . Macam biasa boleh pilih kat website Bonds Au and send me your shopping cart. . . ETA 3-4 weeks (mid Sept or earlier) . . To order simply DM or WhatsApp 0173502015.  Half depo accepted. . . #bondsbaby #bondslover #bondszippy #bondswondersuit #bondsoriginal #bondsmalaysia #bondsmalaysiamurah #bondsmalaysiaoriginal #bondsmalaysialover
Disebabkan ramai yg tak dalat secure order mase sale 40%, Mami Ira tebus balik demgan sale baru from BONDS ni (pandai Bonds pujuk kita hahahaha..) . So batch 3 sampai 6 ptg sahaja.. Mami Ira bukak batch 4 malam ni.. Get ready untuk full payment and shopping puas2.. Mmg sakan BONDS nih sale nak hujung2 tahun dah ni 🤣🤣🤣 . #bondsusa #bondsmalaysia #bondsmurah #bajubondsmurah #readystockbonds #originalbonds #baby #pregnantmom #bondsmalaysiamurah #bondsmalaysiareadystock #bondspreorder #bonds #bondsbaby #bondssale #bondsstyle #bondsinspired #bondsaus #bondsauthentic #bondsoriginal #bondskualalumpur #bondspahang #bondsselangor #bondstemerloh #bondsgirl #bondsboy #bondsunisex #bonds2018 #bondslatestcollection
New Arrivals!!! . 🛍 Ready Stock BONDS Original 🛍 . . 💰 Harga TERMASUK POS untuk pembelian melalui Shopee. . 🚚  Pos SM:RM8, S/S:RM12 untuk item
New Arrivals!!! . 🛍 Ready Stock BONDS Original 🛍 . . 💰 Harga TERMASUK POS untuk pembelian melalui Shopee. . 🚚  Pos SM:RM8, S/S:RM12 untuk item
❤️ SALE BUY 1, GET 2ND 50% ❤️ . Bagi memudahkan urusan Mami Ira and mummies semua, Kita buat cara ni lah ya.. Boleh cuci mata kaw kaw on design and size.. Terus screenshoot jer shopping bag mummy tu.. Mami Ira akan kirakan ikut SALE YANG SEDANG BERLANGSUNG.. Hehehe.. ❤️❤️❤️❤️ . #bondsusa #bondsmalaysia #bondsmurah #bajubondsmurah #readystockbonds #originalbonds #baby #pregnantmom #bondsmalaysiamurah #bondsmalaysiareadystock #bondspreorder #bonds #bondsbaby #bondssale #bondsstyle #bondsinspired #bondsaus #bondsauthentic #bondsoriginal #bondskualalumpur #bondspahang #bondsselangor #bondstemerloh #bondsgirl #bondsboy #bondsunisex #bonds2018 #bondslatestcollection

Loading