Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#cendol

Posts tagged as #cendol on Instagram

169.162 Posts

SEGERA DIBUKA!!! es cendol dengan varian rasa; original, red velvet dan Cappucino. berlokasi di depan Happy Puppy kawasan pasar Jambi. Hanya dengan Rp.8 K, kalian sudah dapat menikmati segelas @pop.cendol yang berbeda dengan es cendol lainnya... #popcendol #minumansegar #anakjambihits #kidsjamannow #minumankekinian #cendol #jambi #universitasjambi #sendratasikunja #jajanankekinian #jambiterkini #jambiterhits #kawasanberingin
Semoga yang like dan koment di segerakan dapat momongan.  amin amin amin  follow dan like @dunia.promil_bunda @dunia.promil_bunda @dunia.promil_bunda  konsultasi Gratis WA : 082334142342  #dunia.promil_bunda #rumah_konsultan_promil  #lampuhiasan #cerpen #kacamataminus #pintuminimalis #kursiteras #jepitrambut #koper #bedcover #batikmodern #amploplebaran #kotakcincin #sabunpemutih #cendol #satemadura #cincinnikah #fashionhijab #tutorialmakeup #dastermurah #dawetayu #papannama #eyelashexttensions #sehatitumahal #helmbogo #jaketpersit #kotakmakeupmurah #urapsayur #sinom #rujakcingur
Semoga yang like dan koment di segerakan dapat momongan.  amin amin amin  follow dan like @rumah_konsultan_promil @rumah_konsultan_promil  konsultasi Gratis WA : 082334142342  #dunia.promil_bunda #rumah_konsultan_promil  #lampuhiasan #cerpen #kacamataminus #pintuminimalis #kursiteras #jepitrambut #koper #bedcover #batikmodern #amploplebaran #kotakcincin #sabunpemutih #cendol #satemadura #cincinnikah #fashionhijab #tutorialmakeup #dastermurah #dawetayu #papannama #eyelashexttensions #sehatitumahal #helmbogo #jaketpersit #kotakmakeupmurah #urapsayur #sinom #rujakcingur
Cendol Dorong  Yuk bunda yg suka bikin cendol ini udah ada 1 paket tepung sma cetakannya nie  Yuk kepoin di @tbk_aroma  More info ? Wa 081236400800  #cendol #tepungdawetsruut#tepungdawetcendol #aromabakingbali #aromaonline #aromabaking1000kfollowergiveaway
Semoga yang like dan koment di segerakan dapat momongan.  amin amin amin  follow dan like @dunia.promil_bunda @dunia.promil_bunda @dunia.promil_bunda  konsultasi Gratis WA : 082334142342  #dunia.promil_bunda #rumah_konsultan_promil  #lampuhiasan #cerpen #kacamataminus #pintuminimalis #kursiteras #jepitrambut #koper #bedcover #batikmodern #amploplebaran #kotakcincin #sabunpemutih #cendol #satemadura #cincinnikah #fashionhijab #tutorialmakeup #dastermurah #dawetayu #papannama #eyelashexttensions #sehatitumahal #helmbogo #jaketpersit #kotakmakeupmurah #urapsayur #sinom #rujakcingur
SELAMAT HARI RAYA 🙋🙋 . Hari ni cendoles ada catering @ denai alam how bout you gais pulak?  comfirm ada bnyk open house kan hari ni 😌😇 . This is just a sneak peak will be live soon insyaallah ❤ . So kalau korang nak buat sebarang tempahan meeting, catering, event boleh . hubungi hotline cendoles ☎ 0173036865 ☎ 0176677929 atau ws je senang  www.wasap.my/60173036865 www.wasap.my/60176677929  #cendol #raya #jjcm #shahalam #denaialam #catering #cendolcatering #akusuka #openhouse
Semoga tahun ini yg belum punya anak dikaruniakan anak secepatnya.. aminn.. dan yg belum berpasangan semoga kelak mendapatkan jodoh yang baik, aminn.. Semoga yg ketik amin, terus berlimpah rezekinya amin... . . .  Follow & like... Untuk mendapatkan info Program kehamilan dan Kesehatan  Follow dan like 💖  @rumah_konsultan_promil @rumah_konsultan_promil  Layanan Konsultasi kami,  HEALTH & PREGNANCY CONSULTANT 🌷Pengobatan Penyakit 🌷Program kehamilan 🌷Infertilitas ➖➖➖➖➖➖ ️Contact person : ️  WA : 082334142342  #dunia.promil_bunda #rumah_konsultan_promil  #lampuhiasan #cerpen #kacamataminus #pintuminimalis #kursiteras #jepitrambut #koper #bedcover #batikmodern #amploplebaran #kotakcincin #sabunpemutih #cendol #satemadura #cincinnikah #fashionhijab #tutorialmakeup #dastermurah #dawetayu #papannama #eyelashexttensions #sehatitumahal #helmbogo #jaketpersit #kotakmakeupmurah #urapsayur #sinom #rujakcingur
Semoga yang like dan koment di segerakan dapat momongan.  amin amin amin  follow dan like @dunia.promil_bunda @dunia.promil_bunda @dunia.promil_bunda  konsultasi Gratis WA : 082334142342  #dunia.promil_bunda #rumah_konsultan_promil  #lampuhiasan #cerpen #kacamataminus #pintuminimalis #kursiteras #jepitrambut #koper #bedcover #batikmodern #amploplebaran #kotakcincin #sabunpemutih #cendol #satemadura #cincinnikah #fashionhijab #tutorialmakeup #dastermurah #dawetayu #papannama #eyelashexttensions #sehatitumahal #helmbogo #jaketpersit #kotakmakeupmurah #urapsayur #sinom #rujakcingur
Hi morning korang 👋🏻 . Kami beroperasi setiap hari dari 10am - 10pm ⏳ . Nak buat checking ke kot kot kompius dgn phone ada problem apa mai je dtg okay kami bantu korang utk selesaikan problem tu 😎 . checking " FREE OF CHARGE" 😉 . XPERT SETAPAK No.16, Jalan Megan Setapak, Taman Sri Rampai, 53300 Setapak, KL. . ☎️ Office Tel : 03 4144 1361. 📲 Whatsapp : 013 428 9006. ⏰ Operation Hour: 10am - 10pm. 📝 Monday - Sunday . 7day A Week. . Landmark: . ✅ Berhadapan WISMA RAMPAI. ✅ Sebaris PETRON STATION. ✅ Sebelah 7 ELEVEN. ✅ SIGNBOARD BESAR #xpert. . Waze : https://waze.to/lr/hw2864vt9n . #iphone #ipad #mac #android #samsung #repairphone #glassreplacement #xpert #apple #setapak #shahalam #puchong #negaraku #preloved #repairphonemurah #originalparts #awekcendol #bestservices #cendol
Step two on how we produce super chewy, tasty with original taste of cendol from pure daun pandan extract (please see previous post) without any additional flavour and colouring! We care about our health and we care about yours too. Then, we cook the pandan juice (plus other ingredients) with optimum temperature and the cookking process is around 2hrs (or more) until we get the very best end product : CENDOL! 😊 #cendol #cendolputrajaya #cendoldurian #cendolpulut #cendoljagung #cendoltapai #cendolnangka #cendolkacang #putrajayafood #putrajayacafe #malaysiancafes #malaysiancafe #cafehopmy #cafehopkl
Semoga yang like dan koment di segerakan dapat momongan.  amin amin amin  follow dan like @dunia.promil_bunda @dunia.promil_bunda @dunia.promil_bunda  konsultasi Gratis WA : 082334142342  #dunia.promil_bunda #rumah_konsultan_promil  #lampuhiasan #cerpen #kacamataminus #pintuminimalis #kursiteras #jepitrambut #koper #bedcover #batikmodern #amploplebaran #kotakcincin #sabunpemutih #cendol #satemadura #cincinnikah #fashionhijab #tutorialmakeup #dastermurah #dawetayu #papannama #eyelashexttensions #sehatitumahal #helmbogo #jaketpersit #kotakmakeupmurah #urapsayur #sinom #rujakcingur
Hi Assalamualaikum Selamat Hari Raya. . Hi korang PC dah start beroperasi hari ni.Jom kita ramai2 serbu Pandan Cendol Hari ni.Lepaskan gian korang nak menyendol😋 . Jumpa korang kejap lagi macam biasa jam 11 pagi hingga 6 petang.Dan korang boleh tengok lokasi PC dekat bawah ni ya. . MENU. -Rojak. -Cendol. -Mee Rebus. -Mee Goreng Mamak. -ABC. .  LOCATION PANDAN CENDOL. . 🔓DAILY. . 🔓11am-6pm. . 🚚BBS FASA 2A, JLN SG TUA, BATU CAVES (MENGHALA ULU YAM). . 🚚KAMPUNG BENDAHARA, BATU CAVES. . 🚚TAMAN BOLTON, BATU CAVES, (DEPAN PEJABAT POS). . 🚚TAMAN SAMUDERA, BATU CAVES, (SELEKOH TAMAN SELASIH). . 🚚PANDAN CENDOL TAMAN PELANGI 10 HIGHWAY DUKE, (BAWAH JEJANTAS PELANGI 10). . 🚚TAMAN WILAYAH, KUALA LUMPUR, (MASJID SYAKIRIN). . 🚚TOL GATE HOSPITAL SG BULOH. . 🚚LRT MASJID JAMEK,KUALA LUMPUR. (3ptg-8malam) . . 🚚JALAN TENGAH,KUALA LUMPUR. (isnin-khamis) 11pagi-2petang. . 🚚TAMAN TASIK SRI GOMBAK. (sabtu-ahad). . 🔲STALL PANDAN CENDOL TAMAN KOPERASI POLIS FASA 2. BATU CAVES. .  #pandancendol #pc #pandancendoltruck #foodtruck #pcstall #stall #catering #jjcm #wedding #event #foodlover #dessertlover #malaysia #onemalaysianfavouritefood #malaysianfood #mamakstyle #lokalah #bride #bridetobe #rojak #cendol #meerebus #meegorengmamak #abc #kualalumpur #kl #batucaves #sgbuloh #koperasipolis2  #sedap
The cold does not stop me from enjoying this cendol gelato. The wait is finally over. *Cendol is an iced sweet dessert that contains droplets of worm-like green rice flour jelly, coconut milk and palm sugar syrup
🎉RAMADHAN & SYAWAL PROMO🎉 . . Berita baik buay u olls untuk grab *SPECIAL PRICE* dari husna bermula dari 25.5.2018 sehingga 25.6.2018. . . Mai datang merisik sekarang sebelum sale tamat. Promo diskaun ni special untuk *#BNELOVERS* yang cantik gorgeous. . . . 📲wassap 0199638749
🎉RAMADHAN & SYAWAL PROMO🎉 . . Berita baik buay u olls untuk grab *SPECIAL PRICE* dari husna bermula dari 25.5.2018 sehingga 25.6.2018. . . Mai datang merisik sekarang sebelum sale tamat. Promo diskaun ni special untuk *#BNELOVERS* yang cantik gorgeous. . . . 📲wassap 0199638749

Loading