Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#duit

Posts tagged as #duit on Instagram

125.365 Posts

founded this company in 2011, over time the value of the products fluctuate, why? gold is money, emas itu duit  #emas #gold #subangjaya #kl #duit #biz #berniaga
Jaman sekarang gak cukup ngandelin gaji.. mesti pintar ngatur2 uang dan cari peluang.. Apalagi buat para ibu2, yg biasanya ngandelin gaji suami.. Drpd nganggur pny hp bagus.. mending dijadikan mesin pencetak uang. Solusi ya join Azaria ajaahh.. Trs buat kamu yg msh muda, inilah kesempatan dahsyat utk wujudin apa yg qm mau. Mau pny hp bagus? Mau pny baju2 yg keren & kekinian? Bisa kok, solusi ya join Azaria.. Knp ngga? Modal cuma 1,8jt lohh.. Tp potensi dahsyat nya tiap kamu ajak 1 org langsung tanpa pikir panjang qm dpt bonus cash 1jt!! Ayooo pasang posisi.. Sukses itu bukan ditunggu. Tapi di jemput.. Info lengkap πŸ“² WA : 085771903017  #teampuputpuputazariae #ibudanayahcerdas #team #teachersfollowteacehers #cerdasfinansial #jutawan #juta #duit #bismilah #halalguys #bisnisrumahan #bisnisazaria #azariabeatyshop #hidupsehat #smart  #ibu #azaria🌸 #fink #pintaroxo #jutawanmuda #jutawanshaklee #sukses #suksesmuda #ayo #hebat #amazing
Alhamdulillah..komisen dah update..dan gaji dah masuk akaun bank lg..πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ‘©πŸ»‍πŸš€πŸš€πŸš€ Hari ni gaji *RM2000* untuk 3 hari shja dah dpt *RM1800*, Jumaat lepas dpt *RM1600*, Selasa lepas *RM2200*, mklumlah..setiap selasa dan jumaat masuk πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š Seminggu dah cecah *RM3600* Bayangkan klu sebulan😱😱😱✨🌟 Dah join selama 8 bulan..total income statemnt dah *RM106,800.00* hasil jappsπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ Tak Semua orang nampak PELUANG tu adalah PELUANG πŸš€Ada orang nampak PELUANG tu Menipu πŸš€Ada orang pandang PELUANG tu Scam πŸš€Ada orang pandang PELUANG tu Haram πŸš€Ada orang pandang PELUANG tu Lubuk Duit πŸš€Ada orang pandang PELUANG tu Rezeki  Tak semua orang Akan Nampak Apa yang kita nampak.  Yang penting Alhamdulillah sekarang semakin ramai yang BIJAK memilih.  Apa pun pandangan orang tepuk dada tanya diri sendiri.. REZEKI TAK PERNAH SALAH ALAMAT!  ILMU PENAWAR SEGALA KETAKUTAN! #jappfighter #jap #likeforfollow #like4like #malaysia #jom #duit #income
Nak share kenapa Prudential lebih sikit dari yang lain πŸŒΌπŸŒΌπŸŒΌπŸŒˆπŸŒˆπŸŒˆβ˜”β›… Pls take note to all my clients & future clients... . . . πŸ”΄NON-CANCELLABLE CLAUSE (NCC) . β­•PORTFOLIO WITHDRAWAL CLAUSE (PWC) ---------------------------------------------------------- . . πŸ’œNON-CANCELLABLE CLAUSE (NCC) Bermaksud syarikat tidak boleh membatalkan manfaat perubatan selagi pelanggan masih membayar dan tidak berlaku apa-apa penipuan (fraud or misrepresentation). PRUDENTIAL & PRUBSNTAKAFUL menggunakan klausa ini. . . πŸ’™PORTFOLIO WITHDRAWAL CLAUSE (PWC) Bermaksud syarikat BOLEH menarik balik manfaat perubatan dengan notis 30 hari jika syarikat mahu berbuat demikian (kerugian, claim banyak sangat etc). Sebab itu ada syarikat boleh kata manfaatnya jutaan atau tiada had, harga murah utk kad perubatan satu keluarga. Gimik saja. . . ⚫SAYA ADA KAD PERUBATAN NCC & PWC. Pilih NCC. Hari ini tentunya anda lebih sihat daripada 30 tahun akan datang. Tapi jika umur anda sudah 40 /50 /60 thn beserta kad perubatan PWC, syarikat pula tiba-tiba mahu tarik balik manfaat itu, apa jadi? Sudahlah dengan pelbagai penyakit ketika umur tersebut – kencing manislah, darah tinggi lah, batu sana sini, penyakit jantung, stroke, cancer – tiba-tiba ditarik semula manfaat tersebut. Maka kita pun berkatalah kad perubatan PWC menipu. Adakah insuran PWC menipu? Tidak. Dalam buku polisi PWC sudah sedia tertulis, minta agen anda terangkan. Seperti yg saya kata, pilih NCC. Nombor-nombor itu hanya gimik. . Ya, NCC sedikit mahal. Klausa yg mahal tapi itulah fungsinya...ketenangan fikiran. *boleh check policy masing masing.. *Ini bezanya antara medical yg sedikit mahal dan murah .  Ainul Amri Abd Kader  Prudential Wealth Planner  014-5058-272 . #prudentialbsntakaful #medicalcardterbaik #medicalcardmurah #takaful #takafulperubatan #ramadan2018 #hibahtakaful #hibah #prubsntakafulagent #prubsntakafulsetapak #prubsnwarisan #prubsnanugerah #masukhospitalswastapercuma #duit #kosrawatanhospital
TAG BABATURAN KABEH ANU SOK MOROTAN PACARNA :') PERNAH SIIH WK #sundalucu #sundasiger #sunda #garutkekinian #garut #jomblo #duit #pacaran #resepulin #maniac #katabijak #katakatabijak #gombal #sumo #susahmoveon #putusinaja
contest raya @kakqisstore gaiisssss...❀❀ seller kebaaboommm πŸ’‹ nak cari kasut rayaaa? G follow and buy at @kakqisstore πŸ‘ŒπŸ˜š sumpahhh lawaaa trendyy and resonable pricee😍  #giveaway#contest#contestraya#kakqisstore#kakqisstoreraya#raya#goodmusic#music#duit#kasut#heels#nature#wakandaforever#hawaii#haircut#shoes#duitraya#seller#korea#j#join#cold#justinbieber#lala
contest raya @kakqisstore gaiisssss...❀❀ seller kebaaboommm πŸ’‹ nak cari kasut rayaaa? G follow and buy at @kakqisstore πŸ‘ŒπŸ˜š sumpahhh lawaaa trendyy and resonable pricee😍  #giveaway#contest#contestraya#kakqisstore#kakqisstoreraya#raya#goodmusic#music#duit#kasut#heels#nature#wakandaforever#hawaii#haircut#shoes#duitraya#seller#korea#j#join#cold#justinbieber#lala
Maaf yaa, nyampah testi lagi πŸ™ Abis, testi sukses partner ngalir terus sih, gak brenti2 partner kami yg sharing pengalaman setelah di edukasi disini.  Satu lagi MAHASISWA yg bisa get KEUNTUNGAN 1.650.000 Hanya via HP!  Bagaimana hp mu? Sudah bisa bermanfaat untuk diri sendiri atau malah banyak mudharatnya?  Ini bulan puasa, manfaatkan smartphone kita menjadi lebih baik & lebih berguna lagi.  Siap memulai perubahan? Ketik FIX ACTION NOW  #ngakak #dagelan #bisnis #kocak #hp #hpbatam #selebgrambisnis #anakhits #salampramuka #kece #selebgram #komik #bisnisanakmuda #duit #buktinyata #kasircantik #jamannow #lucintaluna #happy #pelakorindonesia #pelakor #novel #ceritadewasa #lucubanget #seleb #anakmuda #hits
Buka toko...perlu modal puluhan juta atau bahkan ratusan juta. 😯 Sewa tempat, penuhin toko dng barang. Gak mungkin kan toko isinya cuma 10 sd 20 barang πŸ˜‚ Kl gak bisa jagain karena hrs urus anak2, artinya wajib bayar orang. Berapa gajinya...? bisa dipercaya gak orangnya .....? Coba kayak saya dan member2 Dropnshop lainnya. Modal 350rb, hp full quota bisa punya toko yg isinya full πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ Toko bisa diurus dr rumah sambil jagain anak. Gak perlu keluar modal lg, gak perlu packing barang. Untungnya buat kamu semua 😘😘😘 Unt yg punya modal 350rb dan pingin jadi pembisnis online silahkan chatt 089629784493 Retno. Ketik FIX JOIN dan dapatkan info unt perencanaan bisnismu.  Salam Sukses Penuh Berkah 😘  #sukses #uang #duit #kulinerjakarta #olshopsemarang #olshoppalembang #olshopjakarta #olshopyogyakarta #olshopsurabaya #wisatamagelang #menusahur #menubukapuasa #resepayam #resepkuekering #resepcoklat #resepmasakan #reseprumahan #nasitumpeng #nasilemak
Salam sejahtera.. Pinjaman peribadi untuk semua.. Sering gagal dalam urusan pinjaman bank.. 1. Kelayakan sudah melebihi 60% 2. Masalah Ccris & Ctos 3. AkPK  Whatsap '  Kaki tangan kerajaan, kerajaan negeri & glc di alu-alukan.. Boleh terus berurusan whatsap ' LOAN BanK" ke 0128608960  #loan #pinjaman #pinjamanperibadi #duit #sabah #sabahan #naelofar #malaysia #mhcrew #malaysiaairlines #cikgu #cikgusekolah #gurusekolah #guruguru #teacher #jabatan #jabatankerajaan #jabatanperdanamenteri #guru #perbadananlabuan #perbadananputrajaya #upm #ramadhan2018 #klangvalley
Salam sejahtera.. Pinjaman peribadi untuk semua.. Sering gagal dalam urusan pinjaman bank.. 1. Kelayakan sudah melebihi 60% 2. Masalah Ccris & Ctos 3. AkPK  Whatsap '  Kaki tangan kerajaan, kerajaan negeri & glc di alu-alukan.. Boleh terus berurusan whatsap ' LOAN BanK" ke 0128608960  #loan #pinjaman #pinjamanperibadi #duit #sabah #sabahan #naelofar #malaysia #mhcrew #malaysiaairlines #cikgu #cikgusekolah #gurusekolah #guruguru #teacher #jabatan #jabatankerajaan #jabatanperdanamenteri #guru #perbadananlabuan #perbadananputrajaya #upm #ramadhan2018 #klangvalley

Loading