Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#fazbulouscom

Posts tagged as #fazbulouscom on Instagram

2.093 Posts

Tetap comel 😘😘😘 RepostBy @_tresbeautresbelle_palingmanis: ".. Expression macam ni pun cantik hokay 😍😍 #muncung #missfazura #fazbulouscom . . Pic credit @missfazura @fazbulouscom" (via #instarepost @AppsKottage)
.. Expression macam ni pun cantik hokay 😍😍 #muncung #missfazura #fazbulouscom . . Pic credit @missfazura @fazbulouscom
Thank you so much! πŸ’‹πŸ’— #repost @shopaholic.instashop ・・・ 14th #shopaholicrayaootd _ IG NAME: @ct_ryhan84 OUTFIT: Luhur Ayu Emerald Green & Doll Scarves by @fazbulouscom _ Kak raihan kita ni memang sporting sangat smpai share gmbr selfie die..dah la cantik and terletak je tudung dollscarves yg die pakai tu..kalau shaz dh senget benget dh, biasa la tangan x reti duduk diamπŸ˜‚πŸ˜‚ _ Tag @shopaholic.instashop and use hashtag #shopaholicrayaootd to be features and join CONTEST OOTD RAYA πŸ’• . 🌹 TO ORDER WHATSAPP +60192034371 🌹 KINDLY CLICK #fazbulouscombyshopaholic . #bazarpaknil #sayajual #sayajualbaju #myhouseofdollsbyshopaholic #myhouseofdolls #rayacollection2018 #fazbulouscom #kurungmurahmalaysia #kurungcantik #kurungmalaysia #fazbulouswarriors #kurungmurah #fazbulousbyfazura #befaz #fazbulousraya2018 #kerlipanlebaran #shopaholicraya2018 #feedbackbyshopaholic #shopaholicrayaootd
β€οΈπŸ’›πŸ–€πŸ’œπŸ’™πŸ’šπŸ§‘πŸ’– #repost from @missfazura ・・・ Superbly fun night watching the Fifa World Cup Final with @mymaybank and amazing crowd who were rooting for both France and Croatia respectively. Great game indeed! πŸŽ‰βš½οΈπŸ―// Flippin’ hair by @ckayliow πŸ’‹ // πŸ“Έ @dee.aziz  @jebat8 • #weddinghairstyles #bridebook #bridalbeauty #bridalhairdo #bridalmakeup #brideoftheday  #bridal #fattzura #malayweddingguide #theweddingkl #haireditorial #hairstylistkl #weddinggown #igfashion #mywedding  #fazuraglamsquad #chineseweddingguide #hairstylistkl #makeupartistkl #bridalgown #weddingguide #weddingguideasia #fazbulousglamsquad #viral #fazbulouscom
Awak tolong payung kan saya😎....awak kenyit mata dkt sy ke silau niπŸ˜πŸ’– @missfazura de d mn2.. #bf #fattzura #fazbulouscom
Milkshake ni material dia licin ye. Seeloknya elak pakai pergi ke tempat yang berangin. Kang tinggal anak tudung je, tudung melayang entah ke mana πŸ˜…πŸ˜… Material milkshake ni sejuk & senang bentuk, so elok sangat la pakai pergi office, class, lunch, dinner dengan cuaca sekarang yang tengah hangat lit lit.  Bawal corak kami hanya RM59 sehelai tak termasuk postage. Lain corak lain material ye. Apa2 pertanyaan boleh direct tanya admin dengan klik link dekat bio tuuuu πŸ’‹
Vanilla ni memang sangat cantik lagi2 kalau pakai dengan jubah hitam. Kalau ada yang match dengan baju kurung putih pon cantik sebab ada a little splash of blue dekat tudung. Nampak so suci bersih 😍  Yang ni pon material dia satin juga ye, soft satin silk and very lightweight. Sangat sejuk dan tak tebal. For this kami sarankan untuk guna steam iron sebab material dia very exclusive soft satin silk 😊  Product name: Vanilla  Material: Lightweight & Soft satin silk  Introduction price: RM59 exclude postage.  Size: Bawal 45”  Sekarang ada promo buy 2 for Rm 100!  Click link in bio to order πŸ’‹
Mocca ni material dia ada mix dengan dull satin sikit. Kami suka pilih material satin tapi bukan satin tebal ye tapi satin yang nice and smooth satin sebab senang nak bentuk and sangat perlukan minimal ironing.  Senang je, iron2 sikit letak je dah terbentuk cantik. Tak iron pon still terbentuk cantik lahhh 😌  Product name: Mocca  Material: Light Dull Satin  Introduction price: RM59 exclude postage.  Size: Bawal 45”  Sekarang ada promo buy 2 for RM 100!  Click link in bio to order πŸ’‹
A splash of colour will definitely brighten up your day!  Bold colours is the trend style now! Are you DARE enough to rock our BOLD collection?  Bold colours can perfectly match any of your plain tops, so get our bawal skaf here in MILKSHAKE will make you stand out among the rest!  Material: Lightweight, soft & slippery (licin) satin silk Price: RM59! Exclude postage  Hit the link in bio for more details πŸ’‹
#syukuralhamdulillah We started up with 5 but now only 3 corak left!  RAYA SALE MASIH ON❗️ GET 2 FOR RM100! Exclude postage yea  Limited pieces available so click link in bio to get your bawal cantik now πŸ’‹
Now who believes in this mantra? πŸ™‹πŸ»‍♀️ This is so true, right?  So girls if you cant stop thinking of our pretty bawal, just buy it! Plus, our RAYA SALE is still ON!  Get 2 of our any printed bawal for only RM100! Exclude postage.  So hit the link on bio to purchase okay πŸ’‹
Hanya tinggal beberapa helai sahaja lagi untuk Mocca.  Menggunakan kain dull satin yang ringan (tak tebal) dan senang bentuk. Hanya perlu minimal iron sahaja dah boleh terus terbentuk cantik.  Harga RM59 tak termasuk postage.  Boleh whatsapp admin terus untuk join postage esok, cuma perlu klik link di bio akan terus ke whatsapp admin.  Mudah kan? Hanya dihujung jari je untuk order πŸ’…πŸ»
A mix between blue and brown shows that some earthly colour can definitely be worn well on any plain tops!  To those who like to play with colours, this is perfect for you !  Product name: Mocca  Material: Light Dull Satin  Price: RM59 exclude postage  Only a few pieces left!  Hit the link in bio to order sebelum stok habis!
Simple & relaxed look, yet mesmerizing! @missfazura πŸ˜˜βœ¨β€οΈπŸ’™ @fazbulouscom • PhotoG @kakifoto_ Makeup @kfbongmakeup @befaz Hair @ckayliow using OSIS by @schwarzkopfpro.my #osismy #sessionlabel #schwarzkopfpromy #faceofosis • #weddinghairstyles #bridebook #bridalbeauty #bridalhairdo #bridalmakeup #brideoftheday  #bridal #fattzura #malayweddingguide #theweddingkl #haireditorial #hairstylistkl #weddinggown #igfashion #mywedding  #fazuraglamsquad #chineseweddingguide #hairstylistkl #makeupartistkl #bridalgown #weddingguide #weddingguideasia #fazbulousglamsquad #viral #fazbulouscom
BOLD is definitely the trend now!  Semua orang cantik kalau pakai bold colours. Jangan risau, hanya perlu match kan bold colours dengan top yang light or soft colour, confirm masuk!  Our bold colour bawal is running low in stock! Whatsapp admin to purchase okay. Click link kat bio tau πŸ’‹
Tak sangka ramai juga yang berminat BOLD colour ni ye. Tinggal sehelai sahaja lagi!  Hanya RM59 sehelai tak termasuk postage.  Boleh join postage harini atau sabtu. Just click link kat bio akan terus ke whatsapp admin. Senang je nak order, hujung jari je πŸ’…πŸ»
If you love to play with colours, then Milkshake is the perfect one for you!  BOLD colour is definitely the trend now! Can you rock BOLD colour?  This colour matches perfectly with your plain tops/abaya. A splash of colour is always good!  Super easy to shape and less ironing is required!  Material: Lightweight & super soft & slippery satin silk Price: RM59 exclude postage Size: Bawal 45”  Belum cuba belum tahu 😌  Click link in bio to order! πŸ’‹
Assalamualaikum! Sorry lambat update pasal postage. Minggu ni kami boleh buat 2 kali postage. Harini dgn hari sabtu.  Jadi yang tak sempat buat payment harini jangan risau ye, masih lagi sempat buat payment sebelum kami post.  Thank you for all the love and support πŸ€—πŸŒΉ#syukuralhamdulillah
We love the material of Vanilla. It’s satin silk but super soft and lightweight and very easy to shape.  When you wear it, it looks elegance on you. To iron it, we recommend to use steam iron as the material is very delicate and need to handle gently.  We still have a few pieces left. Match it with your plain tops will definitely make you look outstanding.  Rm59 each but Rm100 for any 2 printed bawal!  Click link in bio to purchase πŸ’‹
33rd #shopaholicrayaootd _ IG NAME: @xshiirax OUTFIT: Jauraha Blouse and Pants Purple by @fazbulouscom (Sold Out) _ Hari tu shaz share gambar anak..ni pulak shaz share gambar mama cus ni..so pretty❀ tak perlu nak sarat2 bergaya simple macam ni pun dah wow sangat2 πŸ”₯ _ Tik tok tik tok dah nak habis raya..Means Contest OOTD RAYA @shopaholic.instashop pun akan tamat.. cepat2 like gambar2 yang ada dkt #shopaholicrayaootd _ Tag @shopaholic.instashop and use hashtag #shopaholicrayaootd to be features and join CONTEST OOTD RAYA πŸ’• . 🌹 TO ORDER WHATSAPP +60192034371 🌹 KINDLY CLICK #fazbulouscombyshopaholic . #bazarpaknil #sayajual #sayajualbaju #myhouseofdollsbyshopaholic #myhouseofdolls #rayacollection2018 #fazbulouscom #kurungmurahmalaysia #kurungcantik #kurungmalaysia #fazbulouswarriors #kurungmurah #fazbulousbyfazura #befaz #fazbulousraya2018 #kerlipanlebaran #shopaholicraya2018 #feedbackbyshopaholic #shopaholicrayaootd

Loading