Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#fitnessmalaysia

Posts tagged as #fitnessmalaysia on Instagram

174.446 Posts

Ada x korg..korg dan korg..yg 😭lengan besar mcm ahli gusti 😭paha macam drumstick ayam mcd 😭punggung lebar macam tempayan 😭perut macam mengandung 7 bulan 😭anak dara tp badan mcm mak2 anak sembilan . 🌸dan korg berazam untuk KURUS SEBELUM RAYA.. 🎈🎈🎈🎈💕 . Set COMBO medina desire boleh bantu anda dan sy sndiri boleh bagi anda tips untuk turunkan berat badan minimum 2-5 kg dgn setiap pengambilan 1 set COMBO medina desire..sy boleh guide dan bantu anda sehingga anda berjaya kurus 😎 ❤️ . Untuk maklumat lanjut dan pertanyaan sy sedia menerima di talian 0145257148 😘😍❤️🎈 . #kurussebelumraya #sayanakkurus #medinadesire#kakicantiq#legstea#skinnyteatox#teatoxmalaysia#detoxteamalaysia#tehkurus#tehkurusmurah#tehkurusmurahmalaysia#medinadesireagent#detoxtea#teatox#skinnytea#tehherba#ubatkurusmalaysia#ubatkurus#eatclean#bandarbarubangi#putrajaya#ukmbangi#upmserdang#alamandaputrajaya#bangisentral#uniten#gmi#fitnessmalaysia#kopihijauu
Tudiaaa OFFER RAMADHAN mewahh sungguh. Untung oiii. Kuruih dapat, loket emas pun dapat🤤🤤 Jgn tangguh2 nak cuba. Produk kalau tk best akk kecik tak ingin nak jual😆 Meh wasap akk kecik  lelaju www.wasap.my/6012735524/offerRamadhan  #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu
Nak body yang 👉 cantik ❓ . 👉sihat ❓ . 👉mantap❓ . 👉tegang❓ . 👉miss v ketat❓ . 👉payudara tegang❓ . . . ambil pinklady dua biji satu hari❗️Dan jangan lupa amalkan pemakanan yg seimbang dan senaman ringkas😘 . . Kalau kita makan pinklady tapi harap badan akan kurus, makan banyak, makan PL tak teratur,tidur 24 jam sehari 😂 susah nk dapatkan badan yg langsing syg🤤 . . PINKLADY nyata trbukti berkesan! Banyak testimoni2 yg amalkan PL sangat berpuas hati dengan kesannya❗️ . . Berminat ❓❓ WA 012-7845192 for more details 😘😘😘😘 . . #kosmetik #collagenmalaysia  #keputihan  #senggugut #muamalaysia #lazada #terlajaklaris #fattzura #mencintaimumrphotographer #bazarpaknilprodukkecantikkan #fitnessmalaysia #pinklady #pinkladymalaysia #pinkladymurah #pinkladyoriginal #payudarabulat #kembalidara #payudaramontok #pinkladybodyperfection #pinkladyperfection #remyempire
ORANG YG SAMA TAPI SAIZ BADAN YG BERBEZA!!💯🔥 . OBESITI ADALAH PILIHAN.. bukan takdir semata2.. kurus utk jaga kesihatan, utk mudahkan pergerakan.. mula skrg! Wssp je nti dyg guide anda 💯 . Semua blh cuba! Kurus 10 hari jr tw..! 🌈🌈 So awesome with #juicyraspberry 🌈🌈 . 📲 whatsapp 0198212552 skrg! 📲 whatsapp 0198066683 skrg! . . 📲 whatsapp 0198212552 skrg! 📲 whatsapp 0198066683 skrg! . Atau layari laman web rasmi ✨✨ jusorganik.com ✨✨ . Account shopee rasmi ✨✨ shopee.com.my/kobiosama ✨✨ . #sayajual #nakkurus #teatox #detoxtea #sihat #medinadesire #produkdiet #tupperwaremalaysia #prelovedmalaysia #applemalaysia #bundlemalaysia #nakkurus #naksihat #kkcity #klcity #kuchingcity #kuching #kotakinabalu #umscantik #uitmcantik #sayajualmurah #sayajualubatkurus #fitmalaysia #fitnessmalaysia #juskurus #jusraspberry
A little progress each day adds up to big results. It's not a race, It's a journey . . #jaideemuaythai #muaythaimalaysia #martialartsmalaysia #fitnessmalaysia #fitmalaysia #shahalam #subangjaya
Sapa yg susah turun berat badan wajib ambil set combo ni baru padu!!! RM40 siap dpt free gift lagi memang berbaloi boleh turun 3-5kg seminggu..byk dah testimoni..beribu2 testimoni setiap hari..tunggu apa lagi?? Tgk je cermin xleh kurus 😂 . Nak order set cepat . WHATSAPP 0134637187 .  #fitnessmalaysia#supplimentkurus#ubatkurus#slimtea#skinnytea#skinnytetox#kuruscepat#sayanakkurus#sayanakcantik#jomkurus#jomsihat#detoxmalaysia#ramping#kurusselepasraya#kuruscantik#kuruslangsing#kurusselamat#losyenkurus#kuruscepat#tipkurus#nakkuruscepat#senaman#zumbamalaysia#kurusdalam7hari#kurusdalam2minggu
Sapa yg susah turun berat badan wajib ambil set combo ni baru padu!!! RM40 siap dpt free gift lagi memang berbaloi boleh turun 3-5kg seminggu..byk dah testimoni..beribu2 testimoni setiap hari..tunggu apa lagi?? Tgk je cermin xleh kurus 😂 . Nak order set cepat . WHATSAPP 0134637187 .  #fitnessmalaysia#supplimentkurus#ubatkurus#slimtea#skinnytea#skinnytetox#kuruscepat#sayanakkurus#sayanakcantik#jomkurus#jomsihat#detoxmalaysia#ramping#kurusselepasraya#kuruscantik#kuruslangsing#kurusselamat#losyenkurus#kuruscepat#tipkurus#nakkuruscepat#senaman#zumbamalaysia#kurusdalam7hari#kurusdalam2minggu
Sapa yg susah turun berat badan wajib ambil set combo ni baru padu!!! RM40 siap dpt free gift lagi memang berbaloi boleh turun 3-5kg seminggu..byk dah testimoni..beribu2 testimoni setiap hari..tunggu apa lagi?? Tgk je cermin xleh kurus 😂 . Nak order set cepat . WHATSAPP 0134637187 .  #fitnessmalaysia#supplimentkurus#ubatkurus#slimtea#skinnytea#skinnytetox#kuruscepat#sayanakkurus#sayanakcantik#jomkurus#jomsihat#detoxmalaysia#ramping#kurusselepasraya#kuruscantik#kuruslangsing#kurusselamat#losyenkurus#kuruscepat#tipkurus#nakkuruscepat#senaman#zumbamalaysia#kurusdalam7hari#kurusdalam2minggu
Sapa yg susah turun berat badan wajib ambil set combo ni baru padu!!! RM40 siap dpt free gift lagi memang berbaloi boleh turun 3-5kg seminggu..byk dah testimoni..beribu2 testimoni setiap hari..tunggu apa lagi?? Tgk je cermin xleh kurus 😂 . Nak order set cepat . WHATSAPP 0134637187 .  #fitnessmalaysia#supplimentkurus#ubatkurus#slimtea#skinnytea#skinnytetox#kuruscepat#sayanakkurus#sayanakcantik#jomkurus#jomsihat#detoxmalaysia#ramping#kurusselepasraya#kuruscantik#kuruslangsing#kurusselamat#losyenkurus#kuruscepat#tipkurus#nakkuruscepat#senaman#zumbamalaysia#kurusdalam7hari#kurusdalam2minggu
Sapa yg susah turun berat badan wajib ambil set combo ni baru padu!!! RM40 siap dpt free gift lagi memang berbaloi boleh turun 3-5kg seminggu..byk dah testimoni..beribu2 testimoni setiap hari..tunggu apa lagi?? Tgk je cermin xleh kurus 😂 . Nak order set cepat . WHATSAPP 0134637187 .  #fitnessmalaysia#supplimentkurus#ubatkurus#slimtea#skinnytea#skinnytetox#kuruscepat#sayanakkurus#sayanakcantik#jomkurus#jomsihat#detoxmalaysia#ramping#kurusselepasraya#kuruscantik#kuruslangsing#kurusselamat#losyenkurus#kuruscepat#tipkurus#nakkuruscepat#senaman#zumbamalaysia#kurusdalam7hari#kurusdalam2minggu
Ramadan healthy diet tips from @fg.malaysia 📺: @flavorgod  Chicken Skewers🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊🔊 - - ​During the Holy month of Ramadan, healthy adult Muslims practice daily fasting from dawn until sunset. Traditionally, one breaks the fast at sunset with a meal called Iftar and then eats again pre-dawn at Suhoor. There is evidence to suggest that fasting can have positive effects on your health.  By following simple guidelines, it may help you lose weight and decrease blood pressure and cholesterol. Alternatively, over-indulging at Iftar and Suhoor can cause weight gain. The Holy month is often seen as a time to practice self-control, self-discipline, sacrifice and empathy for those less fortunate. It is encouraged to try to maintain these practices even outside of fasting hours.  Drink plenty of water and eat hydrating foods during Ramadan between Iftar and Suhoor. High temperatures can also make you sweat more, so it is important to drink fluids to replace what you lose during the day (at least 10 glasses). Consume the right foods at Suhoor to last through the fasting hours until Iftar. Choose the right foods to sustain you through the fast.  Replenish your energy levels by eating a healthy, balanced Iftar Eating three dates to break your fast is a traditional and healthy way to begin Iftar. Baked or grilled food is best to consume during the fasting period. - - #ramdan #iftar #fgmalaysia #flavorgodseasoning #flavour #flavorgod #fitfam #fitmalaysia #fitnessaddict #fitmom #fitchickscook #fitchicks #diet #ramadandiet #fitnessmalaysia #grilledchicken #cajunlovers
Ramai yg takut nak cuba teatox sebab takut tak boleh nak terima rasa pahit 😂 . Jangan risau dgn set combo medina desire ni.. Sbb rasa mmg sedap dan x kelat atau pahit 😍 . Kalau nak tahu rasa die mcm mana meh beli set combo dgn kami.. Wssp 0145257148 utk info lanjut ❤️ . .  Real testimoni & pictures💟💕 #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu
Nak capai berat ideal tak susah pun awk.  Set combo teatox by medina desire kan ada.  Consume secara konsisten.  Kesan die meletop pop pop. . Sekelip mata je lemak tepu kena kikis. 😱😱 Modal kurus hnya rm40 Ws:0105677817 . . , . #kurussebelumraya #sayanakkurus #medinadesire#kakicantiq#legstea#skinnyteatox#teatoxmalaysia#detoxteamalaysia#tehkurus#tehkurusmurah#tehkurusmurahmalaysia#medinadesireagent#detoxtea#teatox#skinnytea#tehherba#ubatkurusmalaysia#ubatkurus#eatclean#bandarbarubangi#putrajaya#ukmbangi#upmserdang#alamandaputrajaya#bangisentral#uniten#gmi#fitnessmalaysia#kopihijauu
✔️ADA MASALAH BERAT BADAN SELEPAS MELAHIRKAN ANAK? . ✔️BANYAK PRODUK TIDAK SESUAI UNTUK YG IBU YG MENYUSUKAN ANAK? . jangan risau dah fikirkan masalah tu semua.. sbb set COMBO by MEDINA DESIRE bantu korg..set COMBO  ni mmg sgt sesuai utk ibu yg mnyusukan anak..boleh jd milk booster tau.. 😬😬 . harga pun sgt mampu milik RM40 sahaja utk satu pek . boleh juga dapatkan loose pack 🌱SLIMMING DETOX RM15 🌱KAKICANTIQ RM25 . So korg dah ready ke nk jadi HOT MOMMY dan buat mata cik abg terbeliak.. . kalau dh sedia meh sni wssp 01119824583.. kite sembang2 ❤️😍😘 . #medinadesire#kakicantiq#legstea#skinnyteatox#teatoxmalaysia#detoxteamalaysia#tehkurus#tehkurusmurah#tehkurusmurahmalaysia#medinadesireagent#detoxtea#teatox#skinnytea#tehherba#ubatkurusmalaysia#ubatkurus#eatclean#bandarbarubangi#putrajaya#ukmbangi#alamandaputrajaya#bangisentral#uniten#gmi#fitnessmalaysia#inchlosslotion#losyenkururus#losyenpanas#losyenbakarlemak#maryamlotion
✔️ADA MASALAH BERAT BADAN SELEPAS MELAHIRKAN ANAK? . ✔️BANYAK PRODUK TIDAK SESUAI UNTUK YG IBU YG MENYUSUKAN ANAK? . jangan risau dah fikirkan masalah tu semua.. sbb set COMBO by MEDINA DESIRE bantu korg..set COMBO  ni mmg sgt sesuai utk ibu yg mnyusukan anak..boleh jd milk booster tau.. 😬😬 . harga pun sgt mampu milik RM40 sahaja utk satu pek . boleh juga dapatkan loose pack 🌱SLIMMING DETOX RM15 🌱KAKICANTIQ RM25 . So korg dah ready ke nk jadi HOT MOMMY dan buat mata cik abg terbeliak.. . kalau dh sedia meh sni wssp 01119824583.. kite sembang2 ❤️😍😘 . #medinadesire#kakicantiq#legstea#skinnyteatox#teatoxmalaysia#detoxteamalaysia#tehkurus#tehkurusmurah#tehkurusmurahmalaysia#medinadesireagent#detoxtea#teatox#skinnytea#tehherba#ubatkurusmalaysia#ubatkurus#eatclean#bandarbarubangi#putrajaya#ukmbangi#alamandaputrajaya#bangisentral#uniten#gmi#fitnessmalaysia#inchlosslotion#losyenkururus#losyenpanas#losyenbakarlemak#maryamlotion
Bila tumit tak buat hal, nak beribadah pun lebih selesa. . Adek akak manis yang tercari-cari suplemen kurus boleh cuba mince. Terbaik kesannye, cuma kemam 2 kali sehari. . Jom kemam,wassap 0132582878
Midweek motivation to keep the wheels rolling and continuing in improving yourself。🦅 Got absolutely shaken by these beautiful words by Jim Rohn in midst of reading his book "The day that turns your life around"。 。 。 。 。 。 。 #transformation #transformationinprogress #fitfam #gymshark  #sgfitnesshotties #fitnessmalaysia #sgfitness #sgfitfam #fitnesstips #hkfitness #fitnesswear #iifym #alphalete #fitnessmodel #bruneifoodies #zouk #businessmindset #fatlossjourney #fatlosstips #businessmotivation #rise #fitnessmotivation #fitnessinspiration #fitnesscoach #flexibledieting #intermittentfasting #bruneistyle

Loading