Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#gemukisawesome

Posts tagged as #gemukisawesome on Instagram

89.666 Posts

Salah satu produk Best Seller FAT SOLUTION !!Yup betul sekali,PENAMBAH BERAT BADAN!  Memiliki Berat Badan yang ideal, merupakan dambaan setiap orang. Tetapi, apabila berat badan Anda berlebih atau pun kurang, dapat membuat Anda menjadi kurang percaya diri. Terutama pada kaum pria, wanita biasanya lebih menyukai pria yang badannya berisi dan tidak terlalu gemuk.  Tubuh yang terlalu kurus terlihat kurang menarik.  Pengen punya Badan Berisi dan Ideal ?? Jangan Mikir Lagi! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Chat langsung , Ahli Nutrisi Indonesia, GRATIS! Ready PENGGEMUK BADAN Herbal TERBAIK konsultasi masalah Badan kamu disini solusi nya!  Info /order 📲 082110976566  #gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk #kegemukan #taknakgemuk #mahasiswagemuk #kucinggemuk #savagemuk #jualpenggemuk #jualobatpenggemuk #penggemukbadan #penggemukherbal #kontolgemuk #penggemuk #spongemuka #gemukin #kamitakutgemuk #gemukisawesome #takutgemuk #bayigemuk #priagemukyangkuat #atasimasalahgemuk #ubatgemuk #masalahkegemukan #bajuwanitagemuk #gemukiscute
Salah satu produk Best Seller FAT SOLUTION !!Yup betul sekali,PENAMBAH BERAT BADAN!  Memiliki Berat Badan yang ideal, merupakan dambaan setiap orang. Tetapi, apabila berat badan Anda berlebih atau pun kurang, dapat membuat Anda menjadi kurang percaya diri. Terutama pada kaum pria, wanita biasanya lebih menyukai pria yang badannya berisi dan tidak terlalu gemuk.  Tubuh yang terlalu kurus terlihat kurang menarik.  Pengen punya Badan Berisi dan Ideal ?? Jangan Mikir Lagi! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Chat langsung , Ahli Nutrisi Indonesia, GRATIS! Ready PENGGEMUK BADAN Herbal TERBAIK konsultasi masalah Badan kamu disini solusi nya!  Info /order 📲 082110976566  #gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk #kegemukan #taknakgemuk #mahasiswagemuk #kucinggemuk #savagemuk #jualpenggemuk #jualobatpenggemuk #penggemukbadan #penggemukherbal #kontolgemuk #penggemuk #spongemuka #gemukin #kamitakutgemuk #gemukisawesome #takutgemuk #bayigemuk #priagemukyangkuat #atasimasalahgemuk #ubatgemuk #masalahkegemukan #bajuwanitagemuk #gemukiscute
Salah satu produk Best Seller FAT SOLUTION !!Yup betul sekali,PENAMBAH BERAT BADAN!  Memiliki Berat Badan yang ideal, merupakan dambaan setiap orang. Tetapi, apabila berat badan Anda berlebih atau pun kurang, dapat membuat Anda menjadi kurang percaya diri. Terutama pada kaum pria, wanita biasanya lebih menyukai pria yang badannya berisi dan tidak terlalu gemuk.  Tubuh yang terlalu kurus terlihat kurang menarik.  Pengen punya Badan Berisi dan Ideal ?? Jangan Mikir Lagi! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Chat langsung , Ahli Nutrisi Indonesia, GRATIS! Ready PENGGEMUK BADAN Herbal TERBAIK konsultasi masalah Badan kamu disini solusi nya!  Info /order 📲 082110976566  #gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk #kegemukan #taknakgemuk #mahasiswagemuk #kucinggemuk #savagemuk #jualpenggemuk #jualobatpenggemuk #penggemukbadan #penggemukherbal #kontolgemuk #penggemuk #spongemuka #gemukin #kamitakutgemuk #gemukisawesome #takutgemuk #bayigemuk #priagemukyangkuat #atasimasalahgemuk #ubatgemuk #masalahkegemukan #bajuwanitagemuk #gemukiscute
Ada 2 situasi yang boleh atau tak boleh kes makan malam ni . . {SITUASI 1} Anda tak dibenarkan makan malam jika waktu siang dah makan cukup separuh kalori dari keperluan badan. Contohnya, jika badan anda perlukan 1000kalori sahaja sehari tapi waktu siang dah makan 600-700 kalori.. jadi, better elakkan makan malam.. Kecuali, makan makanan ringan seperti yogurt/ telur rebus/ buah.. . . {SITUASI 2} Anda boleh makan malam,jika waktu siang masih tidak cukup kalori.. Contohnya hanya makan 400-500 kalori sahaja.. jadi, di bolehkan makan malam dengan limit 200-300 kalori sahaja . Dan elakkan terus tidur lepas makan! Bagi perut cerna habis-habisan dulu makanan tu dalam 2-3 jam dan boleh tidur.. .  SEKARANG ANDA TAHU 💪 . Intake Oktober Weight Loss Challenge Online sudah dibuka!  Jom daftar sekarang!Menang hadiah misteri🔥🔥🔥untuk hadiah utama 🔥 . Coach Syamim +60134709727 Online Weight Loss Coach I lost 27 kg . #gemokisawesome #sayamasak #jomkurus #tipskurus  #kurusselepasbersalin #kurusselepasberpantang #turunberat5kgsebulan #nakkurus #bawalchiffon #fazbulous #cintalemonmadu #andainyatakdir2 #hebatkannegaraku #malaysiabaru #sarapan #senaman #gemukisawesome #cintafatamorgana #mahligaicintatv3 #akasiatv3 #bellaammara #cintatiadaganti #zahirtakterucap #meletop #motifviral #fitmom #dilemamakmak #sayamasak #makcun #ilovetapak #resepisihat
Transformasi Khuzairi & Syamim sangat luarbiasa ! (Lihat gambar swipe tepi>>) . Kedua nya dah kurus dengan sihat dan maintain sejak beberapa tahun lalu. . Satu perkara yg luarbiasa adalah bila seseorang tu dah turun berat, selepas itu utk maintain berat selama beberapa tahun memang agak mustahil tapi tidak bagi Khuzairi & Syamim Syamim adalah anak perempuan saya 😊 Dah mama dia coach, mesti la nk kena kuruskan ank dulu🤭 . Dorang kurus dengan ilmu. Ilmu yg di amalkan akan berguna sampai bila2. . Program Weight Loss Challenge Intake Oktober sudah di buka untuk pendaftaran ! . Klik link whatsapp di bio profile saya untuk lebih detail . Coach Syarifah +60176866979 Online Weight Loss Coach .  #gemukisawesome #gym #cardioworkout #senamankuruskanbadan #senaman #kecilkanpeha #kuruskanbadan #malaysiabaru #sukma #cintabukankristal #cintalemonmadu #officialdramasangat #tv3 #jubahbesar #uptowndanaukota #lepakmamak #cintafatamorgana #rahsiahatiperempuan #andainyatakdir2 #alamatnyacinta #kurusmakannasi #merdekarun2018
Kerempeng? Mana Keren! X_X . . 👉Badan Anda kurus banget? 👉Sehingga membuat Anda menjadi KURANG PEDE? 👉Udah makan byk tapi gak gemuk2? 👉Ingin segera menggemukan badan Anda dengan cepat? . Inilah solusinya... . ..."NUTRIFAT" PRODUK PENGGEMUK TERBAIK!! . NUTRIFAT merupakan suplemen herbal, untuk menggemukan badan secara alami, aman & tanpa efek samping! . Karena, NUTRIFAT ini bisa memberikan Anda manfaat berupa: . • Meningkatkan nafsu makan Anda • Membantu badan Anda agar menjadi lebih berisi • Memperbaiki metabolisme tubuh Anda • Membantu proses penyerapan nutrisi, agar lebih maksimal Info/Order ⬇️ 📱WA: 082110976566 Fast respon #gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk #kegemukan #taknakgemuk #mahasiswagemuk #kucinggemuk #savagemuk #jualpenggemuk #jualobatpenggemuk #penggemukbadan #penggemukherbal #kontolgemuk #penggemuk #spongemuka #gemukin #kamitakutgemuk #gemukisawesome  #gemukiscute
Salah satu produk Best Seller FAT SOLUTION !!Yup betul sekali,PENAMBAH BERAT BADAN!  Memiliki Berat Badan yang ideal, merupakan dambaan setiap orang. Tetapi, apabila berat badan Anda berlebih atau pun kurang, dapat membuat Anda menjadi kurang percaya diri. Terutama pada kaum pria, wanita biasanya lebih menyukai pria yang badannya berisi dan tidak terlalu gemuk.  Tubuh yang terlalu kurus terlihat kurang menarik.  Pengen punya Badan Berisi dan Ideal ?? Jangan Mikir Lagi! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Chat langsung , Ahli Nutrisi Indonesia, GRATIS! Ready PENGGEMUK BADAN Herbal TERBAIK konsultasi masalah Badan kamu disini solusi nya!  Info  Line@: @ojb0149p  #gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk #kegemukan #taknakgemuk #mahasiswagemuk #kucinggemuk #savagemuk #jualpenggemuk #jualobatpenggemuk #penggemukbadan #penggemukherbal #kontolgemuk #penggemuk #spongemuka #gemukin #kamitakutgemuk #gemukisawesome #takutgemuk #bayigemuk #priagemukyangkuat #atasimasalahgemuk #ubatgemuk #masalahkegemukan #bajuwanitagemuk #gemukiscute #penggemukaman #penggemukmantap
BEZA CURVY & SEXY DENGAN OBESITI . jangan be in denial. Gemok is never awesome. "Saya gemok tapi sihat" tu mitos. Gi check doctor tgk ade sakit atau menuju sakit je x. Takkan nk tunggu sampai kaki kene potong kencing manis atau sesak nafas penat bawak badan sendrik. . . Jom CoachGojes bantu! Whatsapp 0192061180 . . . #teamtashawerkwerkit  #tipskurus  #onlinecoaching  #diet  #gemukisawesome
STOP EMOTIONAL EATING .  Ramai org yg menjadikan makanan sebagai 'terapi' penatnya fikiran dan perasaan. Kita makan bila kita down or unhappy 😞 .  Emotional/Stress eating selalu dikaitkan dengan kebiasaan makan berlebihan akibat stress, sebenarnya sangat berbahaya. .  I feel you. Tapiii sampai bila kita nak binasakan badan sebab perasaan kita. Yang merana badan kita. Imagine dari remaja kita makan dan makan sebab kita kecewa atau marah dengan seseorang atau diri sendiri. Makan ikut perasaan. .  Berpuluh tahun buat cycle yang sama. Orang yg kita marah tetap happy. Tak terkesan pun. Yang terkesan berkesan berpenyakit, tubuh kita. Mental koyak. .  Jom ubah!  Kenal punca stress. Eat well. Bila makan elok, tak jadi nak stress. Biar berbelanja lebih sikit pun takpe. Badan kita juga.  Hidup dengan sihat ya. Kalau stress or emo, sila cari rakan utk luahan perasaan. Jangan dilepaskan kat makanan. Tak ada kawan?? Allah kan ada. Dengar lagu pun boleh, membaca. Ngaji Quran lagi bagus. 😉 . @fitstyle_fida 0176655832 or click je kt Bio tu k! Sihat dan cantik utk diri kita juga .  #jomkurus #projekkebayaraya  #turunberatbadanonline #teamnextlevel #jomsihat #petuakurus #tipsdiet #gemukisawesome  #awetmuda #johorbahru #jb #kluang #tabiat #makanan #dietilmu #healthylifestyle #eatclean #aktif
TIDURLAH...MANA TAU BANGUN ESOK TERUS KURUS. . Kalau tak kurus, kena jadi coachee utk Season 38, Oktober ni 🤭 . Apa beza anda diet sendiri dengan diet bersama COACH? . . ❌ Tak ada bimbingan Coach ❌ Tak tahu makanan apa yg sesuai ❌ Tak serius sebab tak ada orang monitor progress ❌ Tak tahu senaman yg sesuai ❌ Tak ada MOTIVASI ❌ Diet ikut orang ❌ Kebarangkalian naik berat badan semula lebih tinggi. . Apa yang #slimfitfromhome offer utk anda? . . ✔ Meal plan 30 hari ✔ Group Coaching Online ✔ Sesi Topik Diet Sihat & Nutrisi ✔ Nutrisi Seimbang Peribadi ✔ Teknik LOCK BERAT BADAN ✔ Teknik Pecut Kurus ✔ Teknik Senaman Pecut Kurus ✔ Penghargaan Daripada Coach . Premium Coaching #slimfitfromhome bersama @coach_maxnana . Klik link di bhgn bio untuk mendaftar sesi 38. Untuk perempuan boleh direct mesej Coach Nana. . #teammaxnana #workfromhome Coach Max 0198669971 Coach Nana 0138270155 . #diet #tv3 #juhkurusonline #onlinecoach #kurusdarirumah #turun5kg #gemukisawesome #dietsihat #jomkurus #kuching #kurusbadan #nakkurus #menudiet #kuruscepat #motifviral #sinarfm #likeforfollow #atkinsdiet #saratok #bazaarpaknil #pilkurus #plussize #shaklee #blousexxl #bajubesar
MITOS BERSENAM PULAK 😁 . Saya rasa mitos2 ni di buat oleh org yang tak suka bersenam 😅 . Please share & tag kawan2 korang . Program Weight Loss Challenge Intake Oktober sudah di buka untuk pendaftaran ! . Klik link whatsapp di bio profile saya untuk lebih detail . Coach Syarifah +60176866979 Online Weight Loss Coach .  #gemukisawesome #gym #cardioworkout #senamankuruskanbadan #senaman #kecilkanpeha #kuruskanbadan #malaysiabaru #sukma #cintabukankristal #cintalemonmadu #officialdramasangat #tv3 #jubahbesar #uptowndanaukota #lepakmamak #cintafatamorgana #rahsiahatiperempuan #andainyatakdir2 #alamatnyacinta #kurusmakannasi #merdekarun2018
"CAPTION BU  Salah satu produk Best Seller FAT SOLUTION !!Yup betul sekali,PENAMBAH BERAT BADAN!  Memiliki Berat Badan yang ideal, merupakan dambaan setiap orang. Tetapi, apabila berat badan Anda berlebih atau pun kurang, dapat membuat Anda menjadi kurang percaya diri. Terutama pada kaum pria, wanita biasanya lebih menyukai pria yang badannya berisi dan tidak terlalu gemuk.  Tubuh yang terlalu kurus terlihat kurang menarik.  Pengen punya Badan Berisi dan Ideal ?? Jangan Mikir Lagi! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Chat langsung , Ahli Nutrisi Indonesia, GRATIS! Ready PENGGEMUK BADAN Herbal TERBAIK konsultasi masalah Badan kamu disini solusi nya!  Info /order 📲 082110976566  #gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk #kegemukan #taknakgemuk #mahasiswagemuk #kucinggemuk #savagemuk #jualpenggemuk #jualobatpenggemuk #penggemukbadan #penggemukherbal #kontolgemuk #penggemuk #spongemuka #gemukin #kamitakutgemuk #gemukisawesome #takutgemuk #bayigemuk #priagemukyangkuat #atasimasalahgemuk #ubatgemuk #masalahkegemukan #bajuwanitagemuk #gemukiscute
Mau tau cara menggemukkan badan secara alami. Sudah makan banyak tapi Badan tetap kerempeng ga berisi. @nutrifat_official Terlalu kurus jadi ga pede. Selalu pake baju longgar buat nutupin body 'imut' kamu?ㅤ ㅤㅤ  Sudah saatnya kamu tambah berat badan tuh.. Solusi Mudah Menggemukkan Badan dengan Cara yang Aman by @nutrifat_official  Keunggulan paket penggemuk Nutrifat by : - Meningkatkan Nafsu Makan - Membantu tubuh lebih berisi - Memperbaiki metabolisme tubuh - Penyerapan nutrisi lebih maksimal - Meningkatkan fungsi enzim pencernaan - Membuat makanan terserap sampai 99- Merangsang hormon pertumbuhan badan - Tidak mebuat ketergantungan dan 100herbal alami ㅤㅤ Konsultasi dan pemesanan  WA: 081243008465 LINE :@vva0494e(pakai @ ya)  #gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk #kegemukan #taknakgemuk #mahasiswagemuk #kucinggemuk #savagemuk #jualpenggemuk #jualobatpenggemuk #penggemukbadan #penggemukherbal #kontolgemuk #penggemuk #spongemuka #gemukin #kamitakutgemuk #gemukisawesome #takutgemuk #bayigemuk #priagemukyangkuat #atasimasalahgemuk #ubatgemuk #masalahkegemukan #bajuwanitagemuk #gemukiscute #penggemukaman #penggemukmantap #telkomsel #telkomsel
Mau tau cara menggemukkan badan secara alami. Sudah makan banyak tapi Badan tetap kerempeng ga berisi. @nutrifat_official Terlalu kurus jadi ga pede. Selalu pake baju longgar buat nutupin body 'imut' kamu?ㅤ ㅤㅤ  Sudah saatnya kamu tambah berat badan tuh.. Solusi Mudah Menggemukkan Badan dengan Cara yang Aman by @nutrifat_official  Keunggulan paket penggemuk Nutrifat by : - Meningkatkan Nafsu Makan - Membantu tubuh lebih berisi - Memperbaiki metabolisme tubuh - Penyerapan nutrisi lebih maksimal - Meningkatkan fungsi enzim pencernaan - Membuat makanan terserap sampai 99- Merangsang hormon pertumbuhan badan - Tidak mebuat ketergantungan dan 100herbal alami ㅤㅤ Konsultasi dan pemesanan  WA: 081243008465 LINE :@vva0494e(pakai @ ya)  #gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk #kegemukan #taknakgemuk #mahasiswagemuk #kucinggemuk #savagemuk #jualpenggemuk #jualobatpenggemuk #penggemukbadan #penggemukherbal #kontolgemuk #penggemuk #spongemuka #gemukin #kamitakutgemuk #gemukisawesome #takutgemuk #bayigemuk #priagemukyangkuat #atasimasalahgemuk #ubatgemuk #masalahkegemukan #bajuwanitagemuk #gemukiscute #penggemukaman #penggemukmantap #telkomsel #telkomsel
Mau tau cara menggemukkan badan secara alami. Sudah makan banyak tapi Badan tetap kerempeng ga berisi. @nutrifat_official Terlalu kurus jadi ga pede. Selalu pake baju longgar buat nutupin body 'imut' kamu?ㅤ ㅤㅤ  Sudah saatnya kamu tambah berat badan tuh.. Solusi Mudah Menggemukkan Badan dengan Cara yang Aman by @nutrifat_official  Keunggulan paket penggemuk Nutrifat by : - Meningkatkan Nafsu Makan - Membantu tubuh lebih berisi - Memperbaiki metabolisme tubuh - Penyerapan nutrisi lebih maksimal - Meningkatkan fungsi enzim pencernaan - Membuat makanan terserap sampai 99- Merangsang hormon pertumbuhan badan - Tidak mebuat ketergantungan dan 100herbal alami ㅤㅤ Konsultasi dan pemesanan  WA: 081243008465 LINE :@vva0494e(pakai @ ya)  #gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk #kegemukan #taknakgemuk #mahasiswagemuk #kucinggemuk #savagemuk #jualpenggemuk #jualobatpenggemuk #penggemukbadan #penggemukherbal #kontolgemuk #penggemuk #spongemuka #gemukin #kamitakutgemuk #gemukisawesome #takutgemuk #bayigemuk #priagemukyangkuat #atasimasalahgemuk #ubatgemuk #masalahkegemukan #bajuwanitagemuk #gemukiscute #penggemukaman #penggemukmantap #telkomsel #telkomsel
"CAPTION BU  Salah satu produk Best Seller FAT SOLUTION !!Yup betul sekali,PENAMBAH BERAT BADAN!  Memiliki Berat Badan yang ideal, merupakan dambaan setiap orang. Tetapi, apabila berat badan Anda berlebih atau pun kurang, dapat membuat Anda menjadi kurang percaya diri. Terutama pada kaum pria, wanita biasanya lebih menyukai pria yang badannya berisi dan tidak terlalu gemuk.  Tubuh yang terlalu kurus terlihat kurang menarik.  Pengen punya Badan Berisi dan Ideal ?? Jangan Mikir Lagi! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Chat langsung , Ahli Nutrisi Indonesia, GRATIS! Ready PENGGEMUK BADAN Herbal TERBAIK konsultasi masalah Badan kamu disini solusi nya!  Info /order 📲 082110976566  #gemuk #penggemuk #obatgemuk #obatpenggemuk #kegemukan #taknakgemuk #mahasiswagemuk #kucinggemuk #savagemuk #jualpenggemuk #jualobatpenggemuk #penggemukbadan #penggemukherbal #kontolgemuk #penggemuk #spongemuka #gemukin #kamitakutgemuk #gemukisawesome #takutgemuk #bayigemuk #priagemukyangkuat #atasimasalahgemuk #ubatgemuk #masalahkegemukan #bajuwanitagemuk #gemukiscute
Sambal pedas still onz. Mana blh tinggal pedas! . Lulus untuk diet! Dalam penambahan perisa terkawal. .  Follow ig kedua kami di @coach_fizaidi.ft2 untuk menu meal plan sihat dan sedap! . Follow sekarang dan turn on notification untuk tidak ketinggalan info penting : . @coach_fizaidi.ft2 @coach_fizaidi.ft2 @coach_fizaidi.ft2 . Klik link Whatsapp di Profile ig kami untuk details program Online Weight Loss kami. . Coach Zaidi : +60105398334 Coach Fiza : +60122544029 . #coachfizaidi #meletop #jubahbesar #loseweight  #stronger #nakkurus #nealofa #nakfitness #plussize #tipskurus #eatclean #jk1m #gemukisawesome #gemuk  #herbalife #shaklee #pamoga #dherbs #scklm #selayang #bazarpaknil #batucaves #pilkurus #ubatkurus #langsing #naksihat
Follow ig tips-tips turun berat badan kami @coach_fizaidi.ft dan turn on notification supaya tidak ketinggalan info penting. . Follow sekarang: @coach_fizaidi.ft  @coach_fizaidi.ft  @coach_fizaidi.ft . Jom turun berat badan dengan sedap dan sihat! . Klik link wassap di Profile untuk details lanjut berkaitan Program Online Weight Loss Coach kami. . #coachfizaidi #meletop #jubahbesar #loseweight  #stronger #nakkurus #nealofa #nakfitness #plussize #tipskurus #eatclean #jk1m #gemukisawesome #gemuk  #herbalife #shaklee #pamoga #dherbs #scklm #selayang #bazarpaknil #batucaves #pilkurus #ubatkurus #langsing #naksihat
Fitness Meal Protein Powerrrr . Follow ig tips-tips turun berat badan kami @coach_fizaidi.ft dan turn on notification supaya tidak ketinggalan info penting. . Follow sekarang: @coach_fizaidi.ft  @coach_fizaidi.ft  @coach_fizaidi.ft . Jom turun berat badan dengan sedap dan sihat! . Klik link wassap di Profile untuk details lanjut berkaitan Program Online Weight Loss Coach kami. . #coachfizaidi #meletop #jubahbesar #loseweight  #stronger #nakkurus #nealofa #nakfitness #plussize #tipskurus #eatclean #jk1m #gemukisawesome #gemuk  #herbalife #shaklee #pamoga #dherbs #scklm #selayang #bazarpaknil #batucaves #pilkurus #ubatkurus #langsing #naksihat
Siapa nak g pasar malam sat g ?? Kalau tempat coach, pasar malam setiap hari Selasa, Khamis n Sabtu. Boleh la p sat g 😄 . Pssssttt..siapa tak kenal makanan ni kan ?? Ni memang feveret orang kita..tak kira la bulan puasa ke atau bukan. Betul tak ?? 🙋🙋 . TAPI kannnnn..seriously kalori dia tersangat la TINGGI. Dengan mayonis n sos bagai. Tak masuk lagi cheese leleh semua tu 😏 . Ada setengah orang..satu pun belum tentu cukup 😷 ada jugak konon nak buat lapik perut je..takpun sebagai makanan ringan. Acah acah snacking gituwww 😁 . Jadi tak hairan la kenapa berat rakyat Malaysia makin berTAMBAH saban hari 😒 dah la makan banyak..kalori tinggi, aktiviti pulak kurang.. hurmmmmm 😑 . Coach pun suka gak roti john. Feveret dulu kala. Tapi takde laa nak perabihkan semua tu. Share share la jugak dengan family. Kan dah jimat kalori kat situ 😄😋 . . Program yang kami tawarkan lebih pada personalized program. Bukan main-main..sebab bila main-main la asyik lapar je, penat, letih n lesu. Good news kat sini, KAMI BOLEH BANTU ANDA 🔥💪 . Apa yg anda akan dapat; ❤️ Personal Coaching ❤️ Meal Plan Selama 30hari ❤️ Tip kurus mudah ❤️ Panduan senaman yg sesuai untuk lelaki & wanita ❤️ Whatsapp Group yg Awesome : Apa yang anda perlu hanya; 🎀 Penimbang Digital ( Boleh didapati di MR DIY ) 🎀 Hantarkan gambar Before & After 🎀 Video timbang mula ( Panduan akan diberikan ) . . EAT RIGHT, STAY FIT . Mudahnya kurus, sihat dan fit sekiranya ada ⤵⤵ 🎀 Coach 🎀 Ilmu 🎀 Group support . . 🌹PENGAMBILAN PESERTA UNTUK BULAN OKTOBER KINI DIBUKA💪💪🔥🔥👏👏 . Jom chat sini untuk maklumat lanjut 📲 Jr Coach Wanie 0196500771 ATAU terus Tekan Link Di Bio IG untuk Terus Direct Whatapp

Loading