Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#iphonerepairkl

Posts tagged as #iphonerepairkl on Instagram

4.305 Posts

Huawei Nova 3i Water Damage πŸ“² . . For face to face repair: πŸ“Ampang Point πŸ“NZ Wangsa Walk πŸ“Ukay Perdana πŸ“Other area will be considered (might have extra charge, depends on time & place) ⏰ above 8pm weekdays & anytime on weekend . ‼️please confirm before 7 pm on weekdays for sparepart availability‼️ . . Kami repair: πŸ‘‰ Screen crack / pecah πŸ‘‰ LCD jalur2 / no display / blank πŸ‘‰ Touch screen not responsive πŸ‘‰  Nak tukar housing πŸ‘‰ Battery cepat habis / kembung πŸ‘‰ Phone asyik restart / off sendiri πŸ‘‰ Charge tak masuk2 πŸ‘‰ Slow / fake charging πŸ‘‰ Power, audio & home button tak function properly πŸ‘‰ Button tak boleh tekan πŸ‘‰ Tak keluar suara πŸ‘‰ Tak boleh selfie & wefie πŸ‘‰ Camera rosak πŸ‘‰ Phone masuk AIR πŸ‘‰ Masalah berkaitan motherboard πŸ‘‰ Software crash πŸ‘‰ iOS / Software πŸ‘‰ GPS πŸ‘‰ Simcard tak detect πŸ‘‰ Body bengkok ❌ Unlock apple id . Dan lain lain masalah gadget anda πŸ“²πŸ“² . ‼️Dont miss the chance for the cheapest price in market‼️ . . πŸ“± www.wasap.my/60148000080 πŸ“± www.wasap.my/60148000080 πŸ“± www.wasap.my/60148000080 . #iphonerepair #iphonekl #phonerepair #phonerepairfacetoface #phonerepairservice #phonerepairmurah #phonerepairkl #phonerepairselangor  #iphonerepairkl #iphonerepairselangor
ip6 new lcd replacement done repair by tech ali . korang yg ada masalah dengan iphone korang boleh la singgah ke kedai kami di #gombak kiteorg tgh ada PROMO untuk iphone user tau . meh whatsapp kami : 014 340 6006 atau tekan je link wasap dibawah ni wasap.my/60143406006 . atau korang terus waze kami waze : Whizzo Empire . #whizzoempireteam  #iphonebodyreplacement #iphonespecialist  #iphonerepairmobile  #iphonefix #iphonerepair #iphonerepairnearme #iphonerepairgombak #iphonerepairampang #iphonerepairwangsamaju #iphonerepairmelawati #iphonerepairkl
huawei p9 dalam sesi penukaran lcd repair by tech azam . πŸ’₯ada masalah yg sama? meh walkin ke kedai kami di #gombak harga berpatutan, warranty pun di beri . whatsapp kami : 014 340 6006 πŸ“±wasap link : wasap.my/60143406006 . 🚘waze : Whizzo Empire .. . #whizzoempireteam  #iphonebodyreplacement #iphonespecialist  #iphonerepairmobile  #iphonefix #iphonerepair #iphonerepairnearme #iphonerepairgombak #iphonerepairampang #iphonerepairwangsamaju #iphonerepairmelawati #iphonerepairkl
Korang nak tak kalau min buad promo utk merdaka nieh πŸ€” . Harga iphone macam harga supplier 😏 . Comment "NAK" kt bawah 😎 .  #iphone8plus #iphone7plus #iphonehargastudent #iphone7 #iphonerepairkl #iphone6murah #iphonemurah #iphonerepair #iphone6 #iphonex #iphone6smurah #iphone5s #iphonexmurah #iphoneoriginalmurah #iphoneterbaru #iphoneberkualiti #iphone6splus #iphonetermurah
Iphone 5s Main Camera Blank/No Image/Blur/ Foggy . Iphone 5S Camera Replacement/Repair Cod area Ipoh perak/Ampang KL . Ada masalah yang sama? Hubungi atau Direct Message Kami! . #iphonerepairkl #laptoprepairkl #iphonerepairipoh #radikeltech #laptoprepairipoh
sony experia z1 new lcd replacement done problem asal : fon takleh touch fix by tech azam . ada masalah dengan smartphone korang? Whizzo Empire - Smartphone Repair Center tempat patut korang kunjungi . meh whatsapp kami : 014 340 6006 wasap link : wasap.my/60143406006 . waze : whizzo empire .. #whizzoempireteam  #iphonebodyreplacement #iphonespecialist  #iphonerepairmobile  #iphonefix #iphonerepair #iphonerepairnearme #iphonerepairgombak #iphonerepairampang #iphonerepairwangsamaju #iphonerepairmelawati #iphonerepairkl
job untuk harini huawei P9 lcd replacement sony experia z1 lcd replacement batteri huawei mate 8 replacement . tq support  inshaAllah kami buat yg terbaik 😎 . #whizzoempireteam  #iphonebodyreplacement #iphonespecialist  #iphonerepairmobile  #iphonefix #iphonerepair #iphonerepairnearme #iphonerepairgombak #iphonerepairampang #iphonerepairwangsamaju #iphonerepairmelawati #iphonerepairkl
REPAIR FACE TO FACE πŸ‘€πŸ“²πŸ”§ bos ni tukar #batteryiphone5s murah2 kita kasi πŸ‘πŸ‘ ASIK TENGOK JE BILA NAK BUAT ? ! πŸ‘€πŸ˜»Fast service BOSS!! 😬 πŸ“²πŸ”§ kami nasihat kan anda tukarlah segera sebelum menjadi parah !! kami menjalankn servis tukar lcd / battery / charging port / camera / sensor call / speaker /mic . πŸ“²πŸ“žwhatsapp/call 011-10401213 fb : ramifagadget ig : ripklrepairiphonekl ig : repairiphonemurahkl  kat ig ada gmbr customers yang pernah menguna kn servis kami πŸ“ΈπŸ‘¨‍πŸ‘¨‍πŸ‘§‍πŸ‘§πŸ‘©‍πŸ‘©‍πŸ‘§‍πŸ‘¦ πŸ˜˜πŸ› πŸ“± TQ SUPPORT BUMIPUTERA ❀️ SSM REGISTER 😘 #repairiphonemurah #facetofacerepair #repairiphoneareakl #repairiphoneareawangsamaju #repairiphonekl #repairiphonecheras #repairiphonekeramat #repairfacetoface #repairlcd #repairbatteryiphone #iphonerepairmalaysia #iphonerepairkl #tukarlcdiphone #lcdiphonemurah #repairiphoneampang #batteryiphonemurah #batteryiphone5 #batteryiphone #wangsamaju #lowyat  #repairiphone  #setiawangsa #wangsawalk #klcc #kualalumpur  #repairiphoneputrajaya  #repairiphonefacetofacekl #repairiphonemurahkl
REPAIR FACE TO FACE πŸ‘€πŸ“²πŸ”§ bos ni tukar #batteryiphone5s murah2 kita kasi πŸ‘πŸ‘ ASIK TENGOK JE BILA NAK BUAT ? ! πŸ‘€πŸ˜»Fast service BOSS!! 😬 πŸ“²πŸ”§ kami nasihat kan anda tukarlah segera sebelum menjadi parah !! kami menjalankn servis tukar lcd / battery / charging port / camera / sensor call / speaker /mic . πŸ“²πŸ“žwhatsapp/call 011-10401213 fb : ramifagadget ig : ripklrepairiphonekl ig : repairiphonemurahkl  kat ig ada gmbr customers yang pernah menguna kn servis kami πŸ“ΈπŸ‘¨‍πŸ‘¨‍πŸ‘§‍πŸ‘§πŸ‘©‍πŸ‘©‍πŸ‘§‍πŸ‘¦ πŸ˜˜πŸ› πŸ“± TQ SUPPORT BUMIPUTERA ❀️ SSM REGISTER 😘 #repairiphonemurah #facetofacerepair #repairiphoneareakl #repairiphoneareawangsamaju #repairiphonekl #repairiphonecheras #repairiphonekeramat #repairfacetoface #repairlcd #repairbatteryiphone #iphonerepairmalaysia #iphonerepairkl #tukarlcdiphone #lcdiphonemurah #repairiphoneampang #batteryiphonemurah #batteryiphone5 #batteryiphone #wangsamaju #lowyat  #repairiphone  #setiawangsa #wangsawalk #klcc #kualalumpur  #repairiphoneputrajaya  #repairiphonefacetofacekl #repairiphonemurahkl
Iphone 6 Lcd Replacement/Repair . . Cod Area Ipoh Perak/KL Ampang, ada problem yang sama boleh roger kami! . . #iphonerepairkl #laptoprepairkl #iphonerepairipoh #radikeltech #laptoprepairipoh
iPHONE 5S LCD SCREEN REPLACEMENT . Kami tukar lcd screen iPhone 5 ON THE SPOT depan anda siap dalam 30 minit. Tak perlu tinggal iPhone anda pada kami. . DSC FIX SALE 🎈 : πŸ“±LCD SCREEN IPHONE 5S πŸ’°RM169 . Nak kami datang repair iPhone kat tempat anda sbb anda malas nak redah jem atau takde transport nak dtg Selayang Heights? Boleh je πŸ™‚ . Location kami : πŸ“SELAYANG HEIGHTS . Nak set appointment? Whatsapp only πŸ“² 011-28545451. . . #repairiphonekl #repairiphonemurah #repairiphone #iphonerepairmalaysia #iphonerepair #facetofacerepair #repairiphonefacetoface #repairiphonemalaysia #repairlcd #repairiphonekeramat #repairiphonecheras #iphonerepairkl #batteryiphonemurah #repairiphoneampang #lcdiphonemurah #batteryiphone #repairiphonefacetofacekl #repairiphoneareawangsamaju #wangsamaju #repairbatteryiphone #repairiphoneareakl #kualalumpur #klcc #hulukelang #tukarlcdiphone #repairfacetoface #repairiphoneputrajaya #setiawangsa #putrajaya #kl
Batteri iPhone anda cepat drain? Batteri iPhone anda kembong? atau anda pengguna smartphone lain yg ingin menukar batteri anda? .. . Whizzo Empire - Smartphone Repair Center tempat patut anda kunjungi. kami beroperasi di #gombak whatsapp team kami : 014 340 6006 πŸ“±wasap link : wasap.my/60143406006 . 🚘waze : Whizzo Empire . #whizzoempireteam  #iphonebodyreplacement #iphonespecialist  #iphonerepairmobile  #iphonefix #iphonerepair #iphonerepairnearme #iphonerepairgombak #iphonerepairampang #iphonerepairwangsamaju #iphonerepairmelawati #iphonerepairkl
Huawei P9 Battery Change πŸ“² . . For face to face repair: πŸ“Ampang Point πŸ“NZ Wangsa Walk πŸ“Ukay Perdana πŸ“Other area will be considered (might have extra charge, depends on time & place) ⏰ above 8pm weekdays & anytime on weekend . ‼️please confirm before 7 pm on weekdays for sparepart availability‼️ . . Kami repair: πŸ‘‰ Screen crack / pecah πŸ‘‰ LCD jalur2 / no display / blank πŸ‘‰ Touch screen not responsive πŸ‘‰  Nak tukar housing πŸ‘‰ Battery cepat habis / kembung πŸ‘‰ Phone asyik restart / off sendiri πŸ‘‰ Charge tak masuk2 πŸ‘‰ Slow / fake charging πŸ‘‰ Power, audio & home button tak function properly πŸ‘‰ Button tak boleh tekan πŸ‘‰ Tak keluar suara πŸ‘‰ Tak boleh selfie & wefie πŸ‘‰ Camera rosak πŸ‘‰ Phone masuk AIR πŸ‘‰ Masalah berkaitan motherboard πŸ‘‰ Software crash πŸ‘‰ iOS / Software πŸ‘‰ GPS πŸ‘‰ Simcard tak detect πŸ‘‰ Body bengkok ❌ Unlock apple id . Dan lain lain masalah gadget anda πŸ“²πŸ“² . ‼️Dont miss the chance for the cheapest price in market‼️ . . πŸ“± www.wasap.my/60148000080 πŸ“± www.wasap.my/60148000080 πŸ“± www.wasap.my/60148000080 . #iphonerepair #iphonekl #phonerepair #phonerepairfacetoface #phonerepairservice #phonerepairmurah #phonerepairkl #phonerepairselangor  #iphonerepairkl #iphonerepairselangor
πŸ“Sekarang tengah repair motherboard , semasa cek memerlukn masa untuk kami periksa kerosakkan pada phone custmer kami  dan nak buat pun kena teliti jugak taw .. kami harap cust bersabar jika phone anda problem pada board ye .. huhuhu  hey guys -!! kalau korang yg ada masalah battery kembung ke cepat drain ke, lcd problem .. meh walkin terus ke kedai kami atauπŸ“±whatsapp : 014 340 6006 🚘waze : whizzo empire . #whizzoempireteam  #iphonebodyreplacement #iphonespecialist  #iphonerepairmobile  #iphonefix #iphonerepair #iphonerepairnearme #iphonerepairgombak #iphonerepairampang #iphonerepairwangsamaju #iphonerepairmelawati #iphonerepairkl
REPAIR FACE TO FACE πŸ‘€πŸ“²πŸ”§ bos ni tukar #lcdiphone5 #batteryiphone5 murah2 kita kasi πŸ‘πŸ‘ ASIK TENGOK JE BILA NAK BUAT ? ! πŸ‘€πŸ˜»Fast service BOSS!! 😬 πŸ“²πŸ”§ kami nasihat kan anda tukarlah segera sebelum menjadi parah !! kami menjalankn servis tukar lcd / battery / charging port / camera / sensor call / speaker /mic . πŸ“²πŸ“žwhatsapp/call 011-10401213 fb : ramifagadget ig : ripklrepairiphonekl ig : repairiphonemurahkl  kat ig ada gmbr customers yang pernah menguna kn servis kami πŸ“ΈπŸ‘¨‍πŸ‘¨‍πŸ‘§‍πŸ‘§πŸ‘©‍πŸ‘©‍πŸ‘§‍πŸ‘¦ πŸ˜˜πŸ› πŸ“± TQ SUPPORT BUMIPUTERA ❀️ SSM REGISTER 😘 #repairiphonemurah #facetofacerepair #repairiphoneareakl #repairiphoneareawangsamaju #repairiphonekl #repairiphonecheras #repairiphonekeramat #repairfacetoface #repairlcd #repairbatteryiphone #iphonerepairmalaysia #iphonerepairkl #tukarlcdiphone #lcdiphonemurah #repairiphoneampang #batteryiphonemurah #batteryiphone5 #batteryiphone #wangsamaju #lowyat  #repairiphone  #setiawangsa #wangsawalk #klcc #kualalumpur  #repairiphoneputrajaya  #repairiphonefacetofacekl #repairiphonemurahkl
REPAIR FACE TO FACE πŸ‘€πŸ“²πŸ”§ bos ni tukar #lcdiphone5 #batteryiphone5 murah2 kita kasi πŸ‘πŸ‘ ASIK TENGOK JE BILA NAK BUAT ? ! πŸ‘€πŸ˜»Fast service BOSS!! 😬 πŸ“²πŸ”§ kami nasihat kan anda tukarlah segera sebelum menjadi parah !! kami menjalankn servis tukar lcd / battery / charging port / camera / sensor call / speaker /mic . πŸ“²πŸ“žwhatsapp/call 011-10401213 fb : ramifagadget ig : ripklrepairiphonekl ig : repairiphonemurahkl  kat ig ada gmbr customers yang pernah menguna kn servis kami πŸ“ΈπŸ‘¨‍πŸ‘¨‍πŸ‘§‍πŸ‘§πŸ‘©‍πŸ‘©‍πŸ‘§‍πŸ‘¦ πŸ˜˜πŸ› πŸ“± TQ SUPPORT BUMIPUTERA ❀️ SSM REGISTER 😘 #repairiphonemurah #facetofacerepair #repairiphoneareakl #repairiphoneareawangsamaju #repairiphonekl #repairiphonecheras #repairiphonekeramat #repairfacetoface #repairlcd #repairbatteryiphone #iphonerepairmalaysia #iphonerepairkl #tukarlcdiphone #lcdiphonemurah #repairiphoneampang #batteryiphonemurah #batteryiphone5 #batteryiphone #wangsamaju #lowyat  #repairiphone  #setiawangsa #wangsawalk #klcc #kualalumpur  #repairiphoneputrajaya  #repairiphonefacetofacekl #repairiphonemurahkl
6s waterdamage . Karat teruk . Tapi masih boleh diselamatkan 😁 senang je tu bossku . Iphone korang rosak ? Nak baiki n cepat siap ? Contact je 0178877844 . Consultation percuma  #ifixxit13 #iphonerepairshahalam #macrepair #applemalaysia #macrepairshahalam #macrepairmalaysia #iphone #microsoldering #iphonefix #iphonerepairmalaysia #iphonerepairkl #iphonerepairklang #iphonerepairselangor #iphonerepairsubang #iphonerepairdamansara #repairiphone #iphonespecialist #shahalam #waterdamage #iphone6 #iphone6plus #iphone7 #iphone7plus #iphone8 #iphonex
----------------------------------------------------πŸ”§REPAIR TOUCH ICπŸ“±6 PLUS ---------------------------------------------------- Iphone tak boleh touch bossku cakap.. Tak apa bossku.. kami operate cun - cun sampai boleh touch😊 Alhamdulillah settle ---------------------------------------------- πŸ“² anda ada mengalami masalah seperti  dibawah⬇️⬇️ ---------------------------------------------- πŸ“LCD Rosak? πŸ“Bateri Kembung/Rosak? πŸ“Port Charging Rosak? πŸ“Kamera Depan & Belakang Rosak? πŸ“Speaker Rosak? πŸ“ Body Iphone kemek/bengkok? **************************************************** πŸ‘¨‍πŸ”§kami juga menyediakan perkhidmatan membaiki kerosakan pada 'motherboard' anda βœ…CHARGING IC βœ…BACKLIGHT IC βœ…TOUCH IC βœ…CAPACITOR *****************************************************πŸ†“Checking & Troubleshoot ******************************************************❌JANGAN SEGAN UNTUK BERTANYA PADA KAMI πŸ’ˆπŸ”§πŸ“± : 017-3232879 ****************************************************** WE COLLECT, WE REPAIR, WE DELIVER πŸ“²πŸ”§πŸ›΅ ****************************************************** #wecollect #werepair #wedeliver #servisdepanmuka #iphonerosakkamirepair #iphonerepairkl #iphonekl #iphonerepairampang #iphonerepairsetapak #iphonerepairkeramat #iphonerepairgombak  #iphonerepairselayang #iphonerepairmalaysia  #iphonerepairwangsamaju  #motherboardiphonerosak #iphonekl #iponemalaysia  #iphonerosak  #iphoneproblem  #iphonerepairbatucaves  #iphonerepairkepong #iphonerepairsetapak #iphonerepairmalaysia
iPhone 7 LCD Replacement. Urgent call from customer, we provide the service asap. Thank you for the support @hlsymhd_ πŸ™πŸ»πŸ˜Š #apple #iphone #iphone7 #lcdreplacement #iphone7lcdreplacement #iphonerepair #iphonerepairkl #facetofacerepair #facetofacerepairkl #16ideas

Loading