Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#iphonerepairmalaysia

Posts tagged as #iphonerepairmalaysia on Instagram

7.170 Posts

Assalammualaikum dan selamat pagi warga lembah klang.  untuk pertanyaan gambar diatas boleh terus whatsapp kami. . Sepertibiasa kedai kami beroperasi setiap hari dari isnin hingga ke sabtu. (tutup hari ahad sahaja) dari jam 10 pagi - 8 malam . Jika korang ada masalah berkenaan dengan telefon kesayangan, terutama battery, battery cepat habis ke aka cepat kong, datang segera, jgan tunggu musibah datang, lg mahal jawapan nya.  dan lg kalau nak dielakkan battery kembung, dengan LCD skrin dia boleh rosak, abes duit nanti.  Jangan malu jangan segan untuk bertanya ke team phoneresque. walk in terus diagnose free of cgarge.. ya freee.. kami cek didepan anda. kalau tak setuju harga tak nak repair pun tak apa. nak tunggu gaji pun tak apa. yg penting anda tahu masalah phone anda ni tahap biasa atau mungkin memudaratkan OWNER.Jangan malu jangan segan untuk bertanya ke team phoneresque. . . Klik link οƒ  linktr.ee/phoneresque.iphonewholesale  diatas untuk terus whatsapp kami untuk respond yg pantas  Servis repair iPhone ,iPad, Android . - Lcd Screen - Battery problem - Charging port problem. - Speaker problem -Volume up & down / on & off button / home button. Klik link  linktr.ee/phoneresque.iphonewholesale  diatas untuk terus whatsapp kami untuk respond yg pantas  Cawangan 1: Ground floor,  stesen LRT universiti Gateway,  Jalan kerinchi , Kuala Lumpur Google maps / waze name search : PhoneResque.my Lrt Universiti Waze link : https://waze.com/ul/hw2839qung Google maps:  https://goo.gl/maps/5nKCuvWX1TG2  Cawangan 2.  no . 40,  Level LG, South City Plaza, Persiaran Serdang Perdana, Seri Kembangan, Selangor. Landmark : sebelah track lumba Kereta Control @ LG floor south city plaza. Google maps / waze search : PhoneResque.my South city Plaza , seri kembangan. GOOGLE MAPS:  https://goo.gl/maps/4G2J8XgW14t WAZE:https://waze.com/ul/hw2834rr4q >> Buka dari 10.30 am to 7.30 pm. Buka setiap hari kecuali Hari ahad tutup  Klik link ini linktr.ee/phoneresque.iphonewholesale untuk terus
HI SEMUA,  Semoga hari anda hari ini baik2 sahaja. PHONERESQUE SKRNG ADA DUA CAWANGAN GAIS ... Jadi tunggu apa lagi, Mari kawan2 sekalian. Pi serbu kedai kami sekarang. .  Klik link  linktr.ee/phoneresque.iphonewholesale  diatas untuk terus whatsapp kami untuk respond yg pantas  Cawangan 1: Ground floor,  stesen LRT universiti Gateway,  Jalan kerinchi , Kuala Lumpur  Google maps / waze name search : PhoneResque.my Lrt Universiti  Cawangan 2.  no . 40,  Level LG, South City Plaza, Persiaran Serdang Perdana, Seri Kembangan, Selangor.  Landmark : sebelah track lumba Kereta Control @ LG floor south city plaza.  Google maps / waze search : PhoneResque.my South city Plaza , seri kembangan. >> Buka dari 10.30 am to 7.30 pm. Buka setiap hari kecuali Hari ahad tutup  Klik link ini linktr.ee/phoneresque.iphonewholesale untuk terus whatsapp kami untuk respond yg pantas  hye , 😊 ada masalah berkenaan phone Android atau iphone anda ? lawat ig kami untuk tempat servis repair lcd screen phone Android/ iphone murah dan spare part berkualiti jika anda dalam area kuala lumpur ,pj dan damansara .  No tel kedai untuk apa2 pertanyaan (whatsapp) : 0111 0043101  #iphonerepairmalaysia  #repairiphone #repairandroid  #iphonerepair  #replacelcdiphone #iphonerepairmalaysia
HI SEMUA,  Semoga hari anda hari ini baik2 sahaja. PHONERESQUE SKRNG ADA DUA CAWANGAN GAIS ... Jadi tunggu apa lagi, Mari kawan2 sekalian. Pi serbu kedai kami sekarang. .  Klik link  linktr.ee/phoneresque.iphonewholesale  diatas untuk terus whatsapp kami untuk respond yg pantas  Cawangan 1: Ground floor,  stesen LRT universiti Gateway,  Jalan kerinchi , Kuala Lumpur  Google maps / waze name search : PhoneResque.my Lrt Universiti  Cawangan 2.  no . 40,  Level LG, South City Plaza, Persiaran Serdang Perdana, Seri Kembangan, Selangor.  Landmark : sebelah track lumba Kereta Control @ LG floor south city plaza.  Google maps / waze search : PhoneResque.my South city Plaza , seri kembangan. >> Buka dari 10.30 am to 7.30 pm. Buka setiap hari kecuali Hari ahad tutup  Klik link ini linktr.ee/phoneresque.iphonewholesale untuk terus whatsapp kami untuk respond yg pantas  hai , πŸ˜€ ada masalah berkenaan phone Android atau iphone anda ? lawat ig kami untuk tempat restore battery dan screen digitizer phone Android/ iphone cepat dan murah jika anda di area kl dan pj .  No tel kedai untuk apa2 pertanyaan (whatsapp) : 0111 0043101  #iphonerepair #replacelcdiphone #repairiphonemurah #iphonerepairbangi #repairiphonekl #iphonerepairmalaysia
HI SEMUA,  Semoga hari anda hari ini baik2 sahaja. PHONERESQUE SKRNG ADA DUA CAWANGAN GAIS ... Jadi tunggu apa lagi, Mari kawan2 sekalian. Pi serbu kedai kami sekarang. .  Klik link  linktr.ee/phoneresque.iphonewholesale  diatas untuk terus whatsapp kami untuk respond yg pantas  Cawangan 1: Ground floor,  stesen LRT universiti Gateway,  Jalan kerinchi , Kuala Lumpur  Google maps / waze name search : PhoneResque.my Lrt Universiti  Cawangan 2.  no . 40,  Level LG, South City Plaza, Persiaran Serdang Perdana, Seri Kembangan, Selangor.  Landmark : sebelah track lumba Kereta Control @ LG floor south city plaza.  Google maps / waze search : PhoneResque.my South city Plaza , seri kembangan. >> Buka dari 10.30 am to 7.30 pm. Buka setiap hari kecuali Hari ahad tutup  Klik link ini linktr.ee/phoneresque.iphonewholesale untuk terus whatsapp kami untuk respond yg pantas  hai , πŸ˜ƒ ada problem berkaitan phone anda ? lawat ig kami untuk tempat servis repair lcd screen iphone/android cepat dan murah jika anda di area kl dan pj .  No tel kedai untuk apa2 pertanyaan (whatsapp) : 0111 0043101  #iphonerepair #replacelcdiphone #facetofacerepair #iphonerepairmalaysia  #repairiphonemurah  #iphonerosak
HI SEMUA,  Semoga hari anda hari ini baik2 sahaja. PHONERESQUE SKRNG ADA DUA CAWANGAN GAIS ... Jadi tunggu apa lagi, Mari kawan2 sekalian. Pi serbu kedai kami sekarang. .  Klik link  linktr.ee/phoneresque.iphonewholesale  diatas untuk terus whatsapp kami untuk respond yg pantas  Cawangan 1: Ground floor,  stesen LRT universiti Gateway,  Jalan kerinchi , Kuala Lumpur  Google maps / waze name search : PhoneResque.my Lrt Universiti  Cawangan 2.  no . 40,  Level LG, South City Plaza, Persiaran Serdang Perdana, Seri Kembangan, Selangor.  Landmark : sebelah track lumba Kereta Control @ LG floor south city plaza.  Google maps / waze search : PhoneResque.my South city Plaza , seri kembangan. >> Buka dari 10.30 am to 7.30 pm. Buka setiap hari kecuali Hari ahad tutup  Klik link ini linktr.ee/phoneresque.iphonewholesale untuk terus whatsapp kami untuk respond yg pantas  hi , 😊 ada problem berkenaan phone Android atau iphone anda ? lawat ig kami untuk tempat restore touch screen phone Android/ iphone cepat dan murah jika anda dalam area kl dan pj .  No tel kedai untuk apa2 pertanyaan (whatsapp) : 0111 0043101  #iphonerepairbangi #repairiphonekl #repairiphonemalaysia  #iphonerepair #repairiphoneface2face #iphonerepairmalaysia
Done Change Battery Iphone 5sπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ #iphonerepairmurah  #iphonerepairmalaysia
Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Sebiji lagi masalah customer dapat kami selesaikan.  Model phone : iphone 6. Problem : 100% bergantung pada powerbank. Solution : new bateri. Location : face2face seksyen 13 shah alam.  Information :- Lokasi kedai di Meru. Iphone device face2face Shah Alam & Klang.  So korang2 yg ada masalah yg sama,meh la whatsapp kami.  Klik link whatsapp di bio profile @iphonerepairselangor sekarang.  #iphonerepair #repairiphone #iphonelcd #iphonebattery #iphonesecondhand #iphonerefurbished  #iphonerepairmurah #ajgadget #iphonerepairface2face #iphonerepairmalaysia #iphonerepairklang #iphonemurah #iphonesecondhandmurah #iphonerepairshahalam #iphone6battery
APA PERLU BUAT KALAU iPHONE HILANG @ DICURI..?? . . . . Haa.. Dengan menggunakan aplikasi Find My iPhone la. Sebelum nie Bang Fiq dah share macam mana nak aktifkan apps nie. Jadi sekarang Bang Fiq nk share pulak macam mana nak gunakannya jika iphone korang hilang @ dicuri.. . . Dengan aplikasi Find My iPhone ni, korang boleh : . -Memadam segala data -Membunyikan siren -Memaparkan mesej di skrin hadapan -Membuat sekatan penggunaan serta merta . . . Untuk mencuba atau mengaktifkan semua fungsi di atas ni tersangat mudah. Ada 2 cara : . . 1. Buka Find My iPhone melalui perangkat iOS yang lain. Gunakan ID Apple dan password yang digunakan pada iPhone korang yang hilang tu. . Jika aplikasi Find My iPhone pada perangkat milik orang lain aktif, korang perlu menyentuh tombol “Sign Out” terlebih dahulu supaya korang boleh masukkan ID Apple korang sendiri. . . 2. Log masuk ke : https://www.icloud.com/#find menggunakan login akaun ID Apple korang sendiri di komputer atau tablet. . . . Daripada paparan peta, terus saja lakukan yang terbaik untuk menjejaki iPhone korang. 😁 . . . . . -iFIQ Services- . Almt kedai: No.9-G, Jalan SR 4/1E, Saujana Rawang. Facebook : IFIQ Services Instagram : @ifiq_repair Wassap No.: 018-964 4845/018-958 4845 tweeter : IFIQ Services website : www.afzstore.com.my . . . . . #ifiqdrpakariphone #iphoneonly #repairiphonemurah #repairiphone #repairiphonerawang #iphonerepair #repairiphonegombak #tagsforlikes #repairiphoneshahalam #igshopmalaysia #repairiphoneselayang #repairiphonekl #repairiphonemalaysia #iphoneoriginal #iphonerepairmalaysia #giftreviewmalaysia
REPAIR FACE TO FACE πŸ‘€πŸ“²πŸ”§ bos ni tukar #batteryiphone5s murah2 kita kasi πŸ‘πŸ‘ ASIK TENGOK JE BILA NAK BUAT ? ! πŸ‘€πŸ˜»Fast service BOSS!! 😬 πŸ“²πŸ”§ kami nasihat kan anda tukarlah segera sebelum menjadi parah !! kami menjalankn servis tukar lcd / battery / charging port / camera / sensor call / speaker /mic . πŸ“²πŸ“žwhatsapp/call 011-10401213 fb : ramifagadget ig : ripklrepairiphonekl ig : repairiphonemurahkl  kat ig ada gmbr customers yang pernah menguna kn servis kami πŸ“ΈπŸ‘¨‍πŸ‘¨‍πŸ‘§‍πŸ‘§πŸ‘©‍πŸ‘©‍πŸ‘§‍πŸ‘¦ πŸ˜˜πŸ› πŸ“± TQ SUPPORT BUMIPUTERA ❀️ SSM REGISTER 😘 #repairiphonemurah #facetofacerepair #repairiphoneareakl #repairiphoneareawangsamaju #repairiphonekl #repairiphonecheras #repairiphonekeramat #repairfacetoface #repairlcd #repairbatteryiphone #iphonerepairmalaysia #iphonerepairkl #tukarlcdiphone #lcdiphonemurah #repairiphoneampang #batteryiphonemurah #batteryiphone5 #batteryiphone #wangsamaju #lowyat  #repairiphone  #setiawangsa #wangsawalk #klcc #kualalumpur  #repairiphoneputrajaya  #repairiphonefacetofacekl #repairiphonemurahkl
REPAIR FACE TO FACE πŸ‘€πŸ“²πŸ”§ bos ni tukar #batteryiphone5s murah2 kita kasi πŸ‘πŸ‘ ASIK TENGOK JE BILA NAK BUAT ? ! πŸ‘€πŸ˜»Fast service BOSS!! 😬 πŸ“²πŸ”§ kami nasihat kan anda tukarlah segera sebelum menjadi parah !! kami menjalankn servis tukar lcd / battery / charging port / camera / sensor call / speaker /mic . πŸ“²πŸ“žwhatsapp/call 011-10401213 fb : ramifagadget ig : ripklrepairiphonekl ig : repairiphonemurahkl  kat ig ada gmbr customers yang pernah menguna kn servis kami πŸ“ΈπŸ‘¨‍πŸ‘¨‍πŸ‘§‍πŸ‘§πŸ‘©‍πŸ‘©‍πŸ‘§‍πŸ‘¦ πŸ˜˜πŸ› πŸ“± TQ SUPPORT BUMIPUTERA ❀️ SSM REGISTER 😘 #repairiphonemurah #facetofacerepair #repairiphoneareakl #repairiphoneareawangsamaju #repairiphonekl #repairiphonecheras #repairiphonekeramat #repairfacetoface #repairlcd #repairbatteryiphone #iphonerepairmalaysia #iphonerepairkl #tukarlcdiphone #lcdiphonemurah #repairiphoneampang #batteryiphonemurah #batteryiphone5 #batteryiphone #wangsamaju #lowyat  #repairiphone  #setiawangsa #wangsawalk #klcc #kualalumpur  #repairiphoneputrajaya  #repairiphonefacetofacekl #repairiphonemurahkl
HI SEMUA,  Semoga hari anda hari ini baik2 sahaja. PHONERESQUE SKRNG ADA DUA CAWANGAN GAIS ... Jadi tunggu apa lagi, Mari kawan2 sekalian. Pi serbu kedai kami sekarang. .  Klik link  linktr.ee/phoneresque.iphonewholesale  diatas untuk terus whatsapp kami untuk respond yg pantas  Cawangan 1: Ground floor,  stesen LRT universiti Gateway,  Jalan kerinchi , Kuala Lumpur  Google maps / waze name search : PhoneResque.my Lrt Universiti  Cawangan 2.  no . 40,  Level LG, South City Plaza, Persiaran Serdang Perdana, Seri Kembangan, Selangor.  Landmark : sebelah track lumba Kereta Control @ LG floor south city plaza.  Google maps / waze search : PhoneResque.my South city Plaza , seri kembangan. >> Buka dari 10.30 am to 7.30 pm. Buka setiap hari kecuali Hari ahad tutup  Klik link ini linktr.ee/phoneresque.iphonewholesale untuk terus whatsapp kami untuk respond yg pantas  hi , πŸ˜„ ada problem berkaitan phone Android atau iphone anda ? lawat ig kami untuk tempat service membaiki lcd atau battery iphone/android murah dan spare part berkualiti jika anda dalam area kuala lumpur ,pj dan damansara .  No tel kedai untuk apa2 pertanyaan (whatsapp) : 0111 0043101  #iphonerepairmalaysia #replacelcdiphone #repairiphonemalaysia #repairiphonefacetoface #repairiphoneface2face  #iphonerosak
HI SEMUA,  Semoga hari anda hari ini baik2 sahaja. PHONERESQUE SKRNG ADA DUA CAWANGAN GAIS ... Jadi tunggu apa lagi, Mari kawan2 sekalian. Pi serbu kedai kami sekarang. .  Klik link  linktr.ee/phoneresque.iphonewholesale  diatas untuk terus whatsapp kami untuk respond yg pantas  Cawangan 1: Ground floor,  stesen LRT universiti Gateway,  Jalan kerinchi , Kuala Lumpur  Google maps / waze name search : PhoneResque.my Lrt Universiti  Cawangan 2.  no . 40,  Level LG, South City Plaza, Persiaran Serdang Perdana, Seri Kembangan, Selangor.  Landmark : sebelah track lumba Kereta Control @ LG floor south city plaza.  Google maps / waze search : PhoneResque.my South city Plaza , seri kembangan. >> Buka dari 10.30 am to 7.30 pm. Buka setiap hari kecuali Hari ahad tutup  Klik link ini linktr.ee/phoneresque.iphonewholesale untuk terus whatsapp kami untuk respond yg pantas  hai , 😊 ada problem berkaitan phone anda ? lawat ig kami untuk tempat service membaiki touch screen iphone/android murah dan spare part berkualiti jika anda dalam area kl dan pj .  No tel kedai untuk apa2 pertanyaan (whatsapp) : 0111 0043101  #iphonerepairmalaysia #repairiphoneputrajaya #repairiphonemalaysia  #iphonerepair #repairiphoneface2face #repairiphoneshahalam
Assalammualaikum dan selamat pagi warga lembah klang.  untuk pertanyaan gambar diatas boleh terus whatsapp kami. . Sepertibiasa kedai kami beroperasi setiap hari dari isnin hingga ke sabtu. (tutup hari ahad sahaja) dari jam 10 pagi - 8 malam . Jika korang ada masalah berkenaan dengan telefon kesayangan, terutama battery, battery cepat habis ke aka cepat kong, datang segera, jgan tunggu musibah datang, lg mahal jawapan nya.  dan lg kalau nak dielakkan battery kembung, dengan LCD skrin dia boleh rosak, abes duit nanti.  Jangan malu jangan segan untuk bertanya ke team phoneresque. walk in terus diagnose free of cgarge.. ya freee.. kami cek didepan anda. kalau tak setuju harga tak nak repair pun tak apa. nak tunggu gaji pun tak apa. yg penting anda tahu masalah phone anda ni tahap biasa atau mungkin memudaratkan OWNER.Jangan malu jangan segan untuk bertanya ke team phoneresque. . . Klik link οƒ  linktr.ee/phoneresque.iphonewholesale  diatas untuk terus whatsapp kami untuk respond yg pantas  Servis repair iPhone ,iPad, Android . - Lcd Screen - Battery problem - Charging port problem. - Speaker problem -Volume up & down / on & off button / home button. Klik link  linktr.ee/phoneresque.iphonewholesale  diatas untuk terus whatsapp kami untuk respond yg pantas  Cawangan 1: Ground floor,  stesen LRT universiti Gateway,  Jalan kerinchi , Kuala Lumpur Google maps / waze name search : PhoneResque.my Lrt Universiti Waze link : https://waze.com/ul/hw2839qung Google maps:  https://goo.gl/maps/5nKCuvWX1TG2  Cawangan 2.  no . 40,  Level LG, South City Plaza, Persiaran Serdang Perdana, Seri Kembangan, Selangor. Landmark : sebelah track lumba Kereta Control @ LG floor south city plaza. Google maps / waze search : PhoneResque.my South city Plaza , seri kembangan. GOOGLE MAPS:  https://goo.gl/maps/4G2J8XgW14t WAZE:https://waze.com/ul/hw2834rr4q >> Buka dari 10.30 am to 7.30 pm. Buka setiap hari kecuali Hari ahad tutup  Klik link ini linktr.ee/phoneresque.iphonewholesale untuk terus
Assalammualaikum dan selamat pagi warga lembah klang.  untuk pertanyaan gambar diatas boleh terus whatsapp kami. . Sepertibiasa kedai kami beroperasi setiap hari dari isnin hingga ke sabtu. (tutup hari ahad sahaja) dari jam 10 pagi - 8 malam . Jika korang ada masalah berkenaan dengan telefon kesayangan, terutama battery, battery cepat habis ke aka cepat kong, datang segera, jgan tunggu musibah datang, lg mahal jawapan nya.  dan lg kalau nak dielakkan battery kembung, dengan LCD skrin dia boleh rosak, abes duit nanti.  Jangan malu jangan segan untuk bertanya ke team phoneresque. walk in terus diagnose free of cgarge.. ya freee.. kami cek didepan anda. kalau tak setuju harga tak nak repair pun tak apa. nak tunggu gaji pun tak apa. yg penting anda tahu masalah phone anda ni tahap biasa atau mungkin memudaratkan OWNER.Jangan malu jangan segan untuk bertanya ke team phoneresque. . . Klik link οƒ  linktr.ee/phoneresque.iphonewholesale  diatas untuk terus whatsapp kami untuk respond yg pantas  Servis repair iPhone ,iPad, Android . - Lcd Screen - Battery problem - Charging port problem. - Speaker problem -Volume up & down / on & off button / home button. Klik link  linktr.ee/phoneresque.iphonewholesale  diatas untuk terus whatsapp kami untuk respond yg pantas  Cawangan 1: Ground floor,  stesen LRT universiti Gateway,  Jalan kerinchi , Kuala Lumpur Google maps / waze name search : PhoneResque.my Lrt Universiti Waze link : https://waze.com/ul/hw2839qung Google maps:  https://goo.gl/maps/5nKCuvWX1TG2  Cawangan 2.  no . 40,  Level LG, South City Plaza, Persiaran Serdang Perdana, Seri Kembangan, Selangor. Landmark : sebelah track lumba Kereta Control @ LG floor south city plaza. Google maps / waze search : PhoneResque.my South city Plaza , seri kembangan. GOOGLE MAPS:  https://goo.gl/maps/4G2J8XgW14t WAZE:https://waze.com/ul/hw2834rr4q >> Buka dari 10.30 am to 7.30 pm. Buka setiap hari kecuali Hari ahad tutup  Klik link ini linktr.ee/phoneresque.iphonewholesale untuk terus
HI SEMUA,  Semoga hari anda hari ini baik2 sahaja. PHONERESQUE SKRNG ADA DUA CAWANGAN GAIS ... Jadi tunggu apa lagi, Mari kawan2 sekalian. Pi serbu kedai kami sekarang. .  Klik link  linktr.ee/phoneresque.iphonewholesale  diatas untuk terus whatsapp kami untuk respond yg pantas  Cawangan 1: Ground floor,  stesen LRT universiti Gateway,  Jalan kerinchi , Kuala Lumpur  Google maps / waze name search : PhoneResque.my Lrt Universiti  Cawangan 2.  no . 40,  Level LG, South City Plaza, Persiaran Serdang Perdana, Seri Kembangan, Selangor.  Landmark : sebelah track lumba Kereta Control @ LG floor south city plaza.  Google maps / waze search : PhoneResque.my South city Plaza , seri kembangan. >> Buka dari 10.30 am to 7.30 pm. Buka setiap hari kecuali Hari ahad tutup  Klik link ini linktr.ee/phoneresque.iphonewholesale untuk terus whatsapp kami untuk respond yg pantas  hi , πŸ˜ƒ ada masalah berkaitan phone Android atau iphone anda ? lawat ig kami untuk tempat restore lcd screen phone Android/ iphone cepat dan murah jika anda dekat area kuala lumpur ,pj dan damansara .  No tel kedai untuk apa2 pertanyaan (whatsapp) : 0111 0043101  #iphonerepairmalaysia #tukarbatteryiphone #repairiphonemalaysia #repairiphonemalaysia  #replacelcdiphone  #applemalaysia
HI SEMUA,  Semoga hari anda hari ini baik2 sahaja. PHONERESQUE SKRNG ADA DUA CAWANGAN GAIS ... Jadi tunggu apa lagi, Mari kawan2 sekalian. Pi serbu kedai kami sekarang. .  Klik link  linktr.ee/phoneresque.iphonewholesale  diatas untuk terus whatsapp kami untuk respond yg pantas  Cawangan 1: Ground floor,  stesen LRT universiti Gateway,  Jalan kerinchi , Kuala Lumpur  Google maps / waze name search : PhoneResque.my Lrt Universiti  Cawangan 2.  no . 40,  Level LG, South City Plaza, Persiaran Serdang Perdana, Seri Kembangan, Selangor.  Landmark : sebelah track lumba Kereta Control @ LG floor south city plaza.  Google maps / waze search : PhoneResque.my South city Plaza , seri kembangan. >> Buka dari 10.30 am to 7.30 pm. Buka setiap hari kecuali Hari ahad tutup  Klik link ini linktr.ee/phoneresque.iphonewholesale untuk terus whatsapp kami untuk respond yg pantas  hai , πŸ˜ƒ ada problem berkaitan phone anda ? lawat ig kami untuk tempat restore lcd atau battery iphone/android murah dan spare part berkualiti jika anda dalam area kl dan pj .  No tel kedai untuk apa2 pertanyaan (whatsapp) : 0111 0043101  #iphonerepairmalaysia #repairiphoneputrajaya #repairandroid #iphonerepairbangi  #replacelcdiphone  #applemalaysia
Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Sebiji lagi masalah customer dapat kami selesaikan.  Model phone : iphone 5s. Problem : restart². Solution : new bateri. Location : face2face kedai.  Information :- Lokasi kedai di Meru. Iphone device face2face Shah Alam & Klang.  So korang2 yg ada masalah yg sama,meh la whatsapp kami.  Klik link whatsapp di bio profile @iphonerepairselangor sekarang.  #iphonerepair #repairiphone #iphonelcd #iphonebattery #iphonesecondhand #iphonerefurbished  #iphonerepairmurah #ajgadget #iphonerepairface2face #iphonerepairmalaysia #iphonerepairklang #iphonemurah #iphonesecondhandmurah #iphonerepairshahalam #iphone5sbattery
Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Sebiji lagi masalah customer dapat kami selesaikan.  Model phone : iphone 5 plus. Problem : screen line. Solution : new screen. Location : face2face di kedai.  Information :- Lokasi kedai di Meru. Iphone device face2face Shah Alam & Klang.  So korang2 yg ada masalah yg sama,meh la whatsapp kami.  Klik link whatsapp di bio profile @iphonerepairselangor sekarang.  #iphonerepair #repairiphone #iphonelcd #iphonebattery #iphonesecondhand #iphonerefurbished  #iphonerepairmurah #ajgadget #iphonerepairface2face #iphonerepairmalaysia #iphonerepairklang #iphonemurah #iphonesecondhandmurah #iphonerepairshahalam #iphone5slcd
Assalammualaikum dan selamat pagi warga lembah klang.  untuk pertanyaan gambar diatas boleh terus whatsapp kami. . Sepertibiasa kedai kami beroperasi setiap hari dari isnin hingga ke sabtu. (tutup hari ahad sahaja) dari jam 10 pagi - 8 malam . Jika korang ada masalah berkenaan dengan telefon kesayangan, terutama battery, battery cepat habis ke aka cepat kong, datang segera, jgan tunggu musibah datang, lg mahal jawapan nya.  dan lg kalau nak dielakkan battery kembung, dengan LCD skrin dia boleh rosak, abes duit nanti.  Jangan malu jangan segan untuk bertanya ke team phoneresque. walk in terus diagnose free of cgarge.. ya freee.. kami cek didepan anda. kalau tak setuju harga tak nak repair pun tak apa. nak tunggu gaji pun tak apa. yg penting anda tahu masalah phone anda ni tahap biasa atau mungkin memudaratkan OWNER.Jangan malu jangan segan untuk bertanya ke team phoneresque. . . Klik link οƒ  linktr.ee/phoneresque.iphonewholesale  diatas untuk terus whatsapp kami untuk respond yg pantas  Servis repair iPhone ,iPad, Android . - Lcd Screen - Battery problem - Charging port problem. - Speaker problem -Volume up & down / on & off button / home button. Klik link  linktr.ee/phoneresque.iphonewholesale  diatas untuk terus whatsapp kami untuk respond yg pantas  Cawangan 1: Ground floor,  stesen LRT universiti Gateway,  Jalan kerinchi , Kuala Lumpur Google maps / waze name search : PhoneResque.my Lrt Universiti Waze link : https://waze.com/ul/hw2839qung Google maps:  https://goo.gl/maps/5nKCuvWX1TG2  Cawangan 2.  no . 40,  Level LG, South City Plaza, Persiaran Serdang Perdana, Seri Kembangan, Selangor. Landmark : sebelah track lumba Kereta Control @ LG floor south city plaza. Google maps / waze search : PhoneResque.my South city Plaza , seri kembangan. GOOGLE MAPS:  https://goo.gl/maps/4G2J8XgW14t WAZE:https://waze.com/ul/hw2834rr4q >> Buka dari 10.30 am to 7.30 pm. Buka setiap hari kecuali Hari ahad tutup  Klik link ini linktr.ee/phoneresque.iphonewholesale untuk terus
Assalammualaikum dan selamat pagi warga lembah klang.  untuk pertanyaan gambar diatas boleh terus whatsapp kami. . Sepertibiasa kedai kami beroperasi setiap hari dari isnin hingga ke sabtu. (tutup hari ahad sahaja) dari jam 10 pagi - 8 malam . Jika korang ada masalah berkenaan dengan telefon kesayangan, terutama battery, battery cepat habis ke aka cepat kong, datang segera, jgan tunggu musibah datang, lg mahal jawapan nya.  dan lg kalau nak dielakkan battery kembung, dengan LCD skrin dia boleh rosak, abes duit nanti.  Jangan malu jangan segan untuk bertanya ke team phoneresque. walk in terus diagnose free of cgarge.. ya freee.. kami cek didepan anda. kalau tak setuju harga tak nak repair pun tak apa. nak tunggu gaji pun tak apa. yg penting anda tahu masalah phone anda ni tahap biasa atau mungkin memudaratkan OWNER.Jangan malu jangan segan untuk bertanya ke team phoneresque. . . Klik link οƒ  linktr.ee/phoneresque.iphonewholesale  diatas untuk terus whatsapp kami untuk respond yg pantas  Servis repair iPhone ,iPad, Android . - Lcd Screen - Battery problem - Charging port problem. - Speaker problem -Volume up & down / on & off button / home button. Klik link  linktr.ee/phoneresque.iphonewholesale  diatas untuk terus whatsapp kami untuk respond yg pantas  Cawangan 1: Ground floor,  stesen LRT universiti Gateway,  Jalan kerinchi , Kuala Lumpur Google maps / waze name search : PhoneResque.my Lrt Universiti Waze link : https://waze.com/ul/hw2839qung Google maps:  https://goo.gl/maps/5nKCuvWX1TG2  Cawangan 2.  no . 40,  Level LG, South City Plaza, Persiaran Serdang Perdana, Seri Kembangan, Selangor. Landmark : sebelah track lumba Kereta Control @ LG floor south city plaza. Google maps / waze search : PhoneResque.my South city Plaza , seri kembangan. GOOGLE MAPS:  https://goo.gl/maps/4G2J8XgW14t WAZE:https://waze.com/ul/hw2834rr4q >> Buka dari 10.30 am to 7.30 pm. Buka setiap hari kecuali Hari ahad tutup  Klik link ini linktr.ee/phoneresque.iphonewholesale untuk terus

Loading