Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#iphonerepairsubang

Posts tagged as #iphonerepairsubang on Instagram

107 Posts

Mercikk gambar dari iPhone ni. Ramai yg tanya camera iPhone berapa yg cantik. Nak harga bajet.  Sebenarnya iphone 5s dan 6 pun memang cantik. Cuma iphone 5s tahun ni mungkinkah last update ios. Tapi masih boleh guna lg mcm biasa. Ramai masih beli dan guna iphone 5s dan iPhone 6 utk amik gambar.  Seeloknya beli iphone 6s atau 7. Gambar memang lg cun. Harga pun x mahal. Lg murah berbanding jenama lain.  Warranty 3 bulan  #iphonemurah #iphonemurahshahalam #iphonemalaysia #repairiphone #repairiphoneshahalam #repairiphonemurah #iphonerepairshahalam #iphonerepairdamansara #iphonerepairsubang #iphonerepairmurah #iphonefurbished
'Awak hantar jahit baju dekat saya . Lepas tu seluar rosak awak nak salahkan saya' Ayat power technician kepada customer lepas dia terkoyakkan skrin customer n cause fingerprint failure n auto restart sebab bateri short . Selambe jumper balik kerosakan punca tech lain n tukar bateri baru untuk customer .  Kepada technician tu . Ini sebenarnya ibarat customer mintak awak pendek kan seluar n kecik kan bahagian kaki . Tapi awak gi potong seluar dia sebelah paras lutut . Lepas tu awak kecikkan . Lepas tu salahkan customer . Kerosakan ni punca awak bukak connector kasar . Tangan tak bedung .  Paham ?  #ifixxit13 #iphonerepairshahalam #macrepair #applemalaysia #macrepairshahalam #macrepairmalaysia #iphone #microsoldering #iphonefix #iphonerepairmalaysia #iphonerepairkl #iphonerepairklang #iphonerepairselangor #iphonerepairsubang #iphonerepairdamansara #repairiphone #iphonespecialist #shahalam #waterdamage #iphone6 #iphone6plus #iphone7 #iphone7plus #iphone8 #iphonex
‎ السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ & selamat sejahtera 🎗 . [Battery ip5s RM65 Sahaja]❓😱😱😱 . ‼️30% OFF di Mk iphone CHERAS PERDANA‼️ ‼️30% OFF di Mk iphone CHERAS PERDANA‼️ . 30% discount untuk repair dan juga accessories (WALK IN ONLY) hanya di mk iphone cheras perdana‼️. Dan bermula dari 7/7/18 hingga 30/7/18 🙌🏻 . !!!Untuk details dan number contact boleh rujuk dibawah 👇🏻!!! .  Servis Repairing Face to Face untuk device iPHONE  SAHAJA! Sekitar kawasan cheras,pj, kajang, semenyih, sepang, nilai dan kwsn berdekatan dgnnya..🛣 atau boleh terus walk in ke kedai kami di Mk iphone cheras perdana 📱Iphone anda bermasalah? 📱Takut nak tinggal phone 📱Selalu busy ?  JANGAN RISAU ✋🏻‼️ ✖️ Kami menyediakan servis baik pulih utk device iPHONE  sahaja. ✖️Servis Repairing Face to Face ✖️Siap dlm Masa 30 minit ke 1 jam mengikut masalah device anda ➕antara masalah device adalah sprti berikut ✅Lcd replacement Iphone (ip4 - ipX) ✅home button replacement ✅camera front/rear replacement ✅wifi/telco problem ✅mute/volume&lock(on,off) ✅button replacement ✅charging port replacement ✅battery iphone replacement ✅Water Damage (50/50 safe) ✅convert housing iphone (ip5 - ip8+) 💯Part Original  ✅Setiap part diberi warranty ............................................................... Untuk lebih detail boleh click link whatsapp utk fast response 😘; -www.wasap.my/60145218490/repair30%discount . Anda boleh walk in terus ke cawangan ketiga kami untuk dapatkan ‼️30% discount‼️ . [Cawangan ketiga] -NO.6 LORONG CP2/10 CHERAS PERDANA  43200 CHERAS SELANGOR DARUL EHSAN  WAZE : MK iphone 2 #cameraiphoneproblem #iphonerosakscreen #iphonerepairlembahklang #iphonecracked #iphonebroken #repairiphone #lcdscreeniphone #facetofacerepair #cheras #hargamurah2 #bodyiphone7 #bateriiphone #iphonerepair #baikiiphone #mkiphone
A corroded and burned connector at macbook pro due to waterdamage . Remember guys . Never charge any waterdamaged electronic device . And seek for professional treatment and advice as soon as possible . We can be reach at  0178877844 (iphone repair) 0149999616 (mac repair)  #ifixxit13 #iphonerepairshahalam #macrepair #applemalaysia #macrepairshahalam #macrepairmalaysia #iphone #microsoldering #iphonefix #iphonerepairmalaysia #iphonerepairkl #iphonerepairklang #iphonerepairselangor #iphonerepairsubang #iphonerepairdamansara #repairiphone #iphonespecialist #shahalam #waterdamage #iphone6 #iphone6plus #iphone7 #iphone7plus #iphone8 #iphonex
Iphone 6 audio ic repair due to water damage . Fix a few solderpads and clean the whole board .  Drop by our outlet to fix your iphone and mac  Contact us at : 0178877844 (iphone repair) 014999 9616 (mac repair)  #ifixxit13 #iphonerepairshahalam #macrepair #applemalaysia #macrepairshahalam #macrepairmalaysia #iphone #microsoldering #iphonefix #iphonerepairmalaysia #iphonerepairkl #iphonerepairklang #iphonerepairselangor #iphonerepairsubang #iphonerepairdamansara #repairiphone #iphonespecialist #shahalam #waterdamage #iphone6 #iphone6plus #iphone7 #iphone7plus #iphone8 #iphonex

Loading