Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#jom

Posts tagged as #jom on Instagram

220.818 Posts

Catedral Diocesana Nossa Senhora da Luz, Celebração presidida por Padre Orlando, cura da Catedral. Missa das 9:30 da manhã.  A missão nunca para.  #emtudoamareservir  #juventudeemmissão  #juventudedeluz  #jovensdemaria  #jovensadoradores  #euvimparaservir  #deusnocomando  #operariosdamesse #jom #humildade #simplicidade #amor #luzmg #luzminasgerais  #diocesedeluz100anos  #soudiocesedeluz #idesemmedoparaservir #poramorecomamor #vozsolidãoeviolão  19 de agosto, 2018.
Jom gi jalan !!! #jom GI JALAN
They would never let my crown fall... 🙌🏻💕👑👩‍👧‍👦 via #momsgotink #myamazingchildren #stayingstrong
Ok sah gilerrr..😂 #jom
Something Unique in 5x100 Fitment (Pcd was changed from 5x120) Original 16" Oem Mini Paceman Loop Spoke Rims with Tyres Good Quality Strong Wheels in Good condition 165/40/16 Stretch Tyres with Some Life Left Includes All 4 Centre Caps  Contact for Price  Pcd was changed to 5x100 to fit Polo 9n & Polo 6r & Polo 7, Golf 4, Jetta 4, Vr6, Beetle, Audi A3, S3 or TT (pre 2003)  #wickedrims #rims #mags #wheels #wicked #rimsforsale #coilies #coilovers #jomredline #jomblueline #jom #polo9n #pologti #polo6r #polo7 #vwpologti #vwpolorline #vwpolotsi #polotsi #golf4gti #golf4r32 #jetta4life #seatibiza #oemlook #beunique #pcdchange  Trade-ins Welcome  WICKEDRIMS Now Open 7 Days a Week  Contact Sameer/ Aadil on: 0737836862 (whatsapp) or invite us on BBM: DBD96E19  Or Call 0837866557 We Deliver Nationwide
Haii semua ampa nak menang iphone7 percuma x . Haaa jom kita pakat2 ramai2 kita follow ig @ellyyaney.my @theladiesz kita join contes giveaway depa mana tau kot2 kita ada peluang ka nak menang cuba dlu nahhh. Niii nak habaq dah alang2 follow tu dan join tuu apa salahnya kita tngok produk2 depa2 haaa nii nak habaq kat ampaaa nii produk2 @ellyyaney.my @theladiesz memang bagus berkesan hampaaaa ramaii feedback dri customerr ampa nak tauu x produk2 depa semuanya natural ingredients pastu depa jugak ada kelulusan kkm semestinya selamat dan satu lagii produk semua peringkat umuq boleh guna haaa kan bguss pstukan kalau ampa beli bnyak2 ampa ada peluang menang dapat loket secara percuma hampaaa jomm kaih2 kita suuport yaney lkaihhhh #supportyaney#supportproduk #supportprodukbumiputera#supportprodukmelayu#supportprodukmuslim#joingiveaway#giveawayiphone7#iphone7#susumaez#carmelawhiteningsoap#callabeauskin#yaney#theladiesz#jom#support#jagakesihatn#kulitflawless#kulitbersih#putihgebugebass
Haii semua ampa nak menang iphone7 percuma x . Haaa jom kita pakat2 ramai2 kita follow ig @ellyyaney.my @theladiesz kita join contes giveaway depa mana tau kot2 kita ada peluang ka nak menang cuba dlu nahhh. Niii nak habaq dah alang2 follow tu dan join tuu apa salahnya kita tngok produk2 depa2 haaa nii nak habaq kat ampaaa nii produk2 @ellyyaney.my @theladiesz memang bagus berkesan hampaaaa ramaii feedback dri customerr ampa nak tauu x produk2 depa semuanya natural ingredients pastu depa jugak ada kelulusan kkm semestinya selamat dan satu lagii produk semua peringkat umuq boleh guna haaa kan bguss pstukan kalau ampa beli bnyak2 ampa ada peluang menang dapat loket secara percuma hampaaa jomm kaih2 kita suuport yaney lkaihhhh #supportyaney#supportproduk #supportprodukbumiputera#supportprodukmelayu#supportprodukmuslim#joingiveaway#giveawayiphone7#iphone7#susumaez#carmelawhiteningsoap#callabeauskin#yaney#theladiesz#jom#support#jagakesihatn#kulitflawless#kulitbersih#putihgebugebass
Haii semua ampa nak menang iphone7 percuma x . Haaa jom kita pakat2 ramai2 kita follow ig @ellyyaney.my @theladiesz kita join contes giveaway depa mana tau kot2 kita ada peluang ka nak menang cuba dlu nahhh. Niii nak habaq dah alang2 follow tu dan join tuu apa salahnya kita tngok produk2 depa2 haaa nii nak habaq kat ampaaa nii produk2 @ellyyaney.my @theladiesz memang bagus berkesan hampaaaa ramaii feedback dri customerr ampa nak tauu x produk2 depa semuanya natural ingredients pastu depa jugak ada kelulusan kkm semestinya selamat dan satu lagii produk semua peringkat umuq boleh guna haaa kan bguss pstukan kalau ampa beli bnyak2 ampa ada peluang menang dapat loket secara percuma hampaaa jomm kaih2 kita suuport yaney lkaihhhh #supportyaney#supportproduk #supportprodukbumiputera#supportprodukmelayu#supportprodukmuslim#joingiveaway#giveawayiphone7#iphone7#susumaez#carmelawhiteningsoap#callabeauskin#yaney#theladiesz#jom#support#jagakesihatn#kulitflawless#kulitbersih#putihgebugebass
LIVE UPDATE DARI KINCIR ANGIN PULAU PERHENTIAN. . . Nak salahkan siapa ni??? Sayang xjaga tau ! Salah satu tarikan kat Pulau Perhentian sebab kat sini view nya cantik sangat !! Sedihnye Kak Joyah tgk 😔😢😢 . . Share semua biar pihak berkenaan buka mata ! . #pakejmurahmurahkakjoyah #perhentian #kincirangin #viral #jom #murah #vacation #onvacation #pulau #tercantik #datositinurhaliza
Tiba2 teringat kat sangkaya😋 ngidam sggh😂😂😂 #jom #makan #pasta #jln2carimakan #bootnoodle #sungaipetani #kedah #centralsquare
Alhamdullilah..selesai berniaga arini..mungkin ramai yg da balik kmpg..ape2 pun..Selamat Hari Raya Aidiladha #cendolpowershahalam #cendol #sayajual #rtniaga #jom #sedap #shahalam #uitm #unisel
#wayang #hantukaklimah #jom
Holidays gang 🤟😌 (alone dh, kita bila lagi ? ,😹jom ? 😹) . #holiday #usa #tb #bilalagi #hahaha #repeat #again #jom #morning #gang #niceview #viewfrommywindow #view
Lalok! Mamai! Semua ada! Enjoy the rest of the weekend. #jom
#jom cantik dn sihat
“PERGHHH! CUN  #belt TIMBERLAND NI” LEBIH SEGAK BILA PAKAI BELT NI  TIMBERLAND BELT LIMITED EDITION❗️❗️❗️ PURE LEATHER 📌100% Original Leather 📌Made In USA 📌Limited Edition 📌Stock Limited 📌Buckle Tembaga  NAK LEBIH PANTAS KLIK LINK DI BAWAH 📲 WHATSAPZZZ "BELT" KE>>>📲http://www.wasap.my/60139809353/belt  Pembelian 2 unit ke atas dapat diskaun lagi.... #jom TGK TESTIMONI DARI PELANGGAN  KAMI ! 💪 💪 💪  KLIK LINK BERIKUT https://www.facebook.com/pg/Dshopkb/reviews/…
#jom beli jom .. #pm/watspp/contanc : za : 0199798045
. Taraaaaa😍. #keksarangsemut Haida berjaya lagi😘, . Setelah 4jam memerapnya, baru dapat di kukus. Kali ne guna #periuk #noxxa  je uollss... #senang #cepatdimasak #enakdimakan . . . #kekgulahangus #masak #terapi #jiwa #hahahaa... #ratibasmaulhusna #jom #haidahashim #haida0138529039

Loading