Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#jom

Posts tagged as #jom on Instagram

215.748 Posts

Tgk wayang lu...jom joined💟💟💝💕 #lfscinemasegamat  #jom 🙋👍
*_#jom solat awal waktu_* *_#jom solat berjemaah_* *MUTIARA KATA* *_"Siapa yang mencari ilmu agama, maka syurga akan mencarinya..._* *_Siapa yang mencari maksiat, maka neraka akan mencarinya..._* *_Barang siapa bersandar pada harta, ia akan miskin..._* *_Barang siapa bersandar pada harga diri, ia akan hina..._* *_Barang siapa bersandar pada akalnya, ia akan tersesat..._* *_Namun barang siapa bersandar pada Allah, sesungguhnya ia tak pernah miskin, hina, dan sesat....."_*
21st JUNE... #national SELFIE DAY# #jom CELEBRATE# *2018*
#jom sarapan nasi dagang terengganu...
Duk ambik gmbr tibo2 tauke kedai mari kata"dkt dlm kedai xblh ambk gmbr kalau nk ambk gmbr kat luar" haa....kn dh kena ats muka,aq ambk ank patung tu wk tubik luar baru tahu😒ambk gmbr pon maroh☹️ #jom wak lari ank patung tu
Semalam punyer citer, cod flat hangtuah ,ALHMDLLH  Sape minat kalsium dan zinc jenama tiens, ubat peninggi badan semulajadi,halal dan aman.  X nak cakap banyak lah, sesape dah cube mesti tahu, best ke x kan.  WS, 01151602812,, note belanja dgn sye boleh kurang lebih(diskoun kaw2) taw senang sgt2.  #jomlangsing #jom #bolehtahan #ok #terlajak #jualanraya #kawkaw #belanje #codbukitbintang #codklsentral #codhangtuah #cod #postage  #halalkkm #jomjimat #jimat #malaysia #kualalumpur #hangtuah #ganu #pahang #kelantan
Fresh testimoni.  Amboii.. xsabar2 dia nk pakai. 😁  FLORISH SOCK.  Terpikat?? Wasap cecepat sebelum org lain rembat. 😁  #dropship #stokinsoka #sokasock #florishsock #stokinbunga #stokincantik #stokinmurah #stokintebal #jom #jomjadibaik #baikbaiksaja
Jale2 umoh worihh #kaluxjalexknal Tujuan rayo untuk mendapatkan silaturrahim #jom rayerr.. 😅😄😄
#done#simple menu#jom makan⚘
🎉Open pre-order now🇧🇳. . 🎉Limited qty stock at our agents🎉 . 👜Guess wallet purse🛍 Code #jmk164👜. . ✅Available four design ✅including with the box . Price💲BND35/each  ETA✈1-2 weeks within working days. . ✅Full payment diperlu kan . Whatsapp terus 📩. 👆click link on our bio👆 #sayajual #brunei #entrepreneur  #borong #jual #borong  #bruneifm #iklanbisnessbrunei  #instapromotesbrunei  #advertbruneimurah #affordable #prices #jom #shopping  #hfhs #x0x0
#salam 7 SyawaL 1439H #jom makan Gulai #jom Beraye #klu jupe sis tegur lha..says Hai or Assalamualaikum...😊
Traveling itu Solusi dari berbagai Masalah, Penyelamat jiwa dan Pikiran😊... . . Thank u Mss.Aini yang sudah setia menjadi sahabat LL Tour & Travel...😍😘😘 Sukses selalu yaa🙏🙏 #travel #tgpinang #kepri #tourism #around #together #with #jom #happy #time #jalan #jalan2 #travelgram #s #time #💙 #friends
Repost from @yubo_cosmetics @TopRankRepost #toprankrepost Cleanser atau pencuci muka selalu dipandang remeh sebab ramai yang berfikiran cleanser akan hinggap dimuka kita hanya beberapa minit sebelum dicuci dengan air. . Satu kesalahan yang besar kalau kita menggunakan cleanser yang tak bersesuaian kerana cleanser merupakan punca utama keberkesanan produk-produk lain yang digunakan😌 . Gunakan cleanser yang dapat mencuci muka kita sedalamnya (deep cleanse) supaya pori kita tak tersumbat dan minyak dibersihkan tanpa menggangu kadar pengeluaran minyak yang sepatutnya supaya kulit kita tidak terlampau kering. . Pesanan ini dibawa oleh HYDROFOAM CLEANSER YUBO COSMETICS yang terbukti besesuaian untuk semua jenis kulit❤️ . . To get YUBO COSMETICS / inquiry about product please DM or WhatsApp me at 📲+6013-3539466 😉I am more than happy to share about YUBO COSMETICS 😊 . . WhatsApp 📲 013-3539466 WhatsApp 📲 013-3539466 WhatsApp 📲 013-3539466 . . #yubocosmetics #yuboreview #yubocod #yubodihati #yubocosmeticsbangsar #yubocosmeticswangsamaju #yubocosmeticssetapak #yubocosmeticsklsentral #koreanskincare #naturalingredientsonly #naturalskincare #skincareforall #skincareforallskintypes #roadtoflawless #jom #glowingskin #skincareforallskintypes #promoraya #cantikraya #raya2018 #syawal2018 #yubodihati #skincare #cleanser  #skincareroutine
It may only be a short time, but the feeling lasts a lifetime. ❤️👶🏼👩‍👧‍👦👣 #letthembelittle #preciousmoments #holdontothem
#7#jom pi mkn2
RAWAT KULIT ROSAK? PEDIH KEMERAHAN? KERING? MENGELUPAS?? 😱😱😱😱😱😱 ☘🔺Mary Kay Oil Free Hydrating Gel @ OFHG yang bertindak sebagai moisturizer untuk instant hydrating & merupakan supplement kepada kulit wajah. ☘🔺Oil free hydrating gel sesuai digunakan untuk orang yang kulit combination to oily. Pakai sebelum apply foundation, confirm makeup jadi GLOWING & TAHAN LAMA. ➡ Apa kegunaan & manfaat OFHG ni? 🍃 ✔ Tekstur gel yang sangat rigan & cepat meresap. 🍃✔ Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak. 🍃✔ Control minyak. 🍃✔ Dijadikan sebagai Make-up Base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama. 🍃✔ Sebagai cooling gel lepas berjemur kat matahari sebab dia juga sejuk! 🍃✔ Meredakan radang iaitu kulit yang cepat merah atau jerawat yang merah-merah. 🍃✔ Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat. 🍃✔ Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone (produk pengelupasan). 👨‍👩‍👧➡Siapa yg direcommendkan untuk pakai OFHG?  1. Pernah menggunakan produk pengelupasan✅  2. Kulit anda mengalami jerawat merah yang ketara✅  #oilfreehydratinggel #jom bina keyakinan diri dgn kulit yg cantik😍 #dmsy24hours🙋
Tag kawan korang yang asyik bercinta Follow ig: @imaq_ @encikkuceng @kisah_awak_dan_saya  #astrogempak #jomfollow #cinta #jom
Um arte pra toda vida. #kuririn_barbearia
“PERGHHH! CUN  #belt LEVIS NI” LEBIH SEGAK BILA PAKAI BELT NI  LEVIS BELT LIMITED EDITION❗️❗️❗️ PURE LEATHER 📌100% Original Leather 📌Made In USA 📌Limited Edition 📌Stock Limited 📌Buckle Tembaga  NAK LEBIH PANTAS KLIK LINK DI BAWAH 📲 WHATSAPZZZ "BELT" KE>>>📲http://www.wasap.my/60139809353/belt  Pembelian 2 unit ke atas dapat diskaun lagi.... #jom TGK TESTIMONI DARI PELANGGAN  KAMI ! 💪 💪 💪  KLIK LINK BERIKUT https://www.facebook.com/pg/Dshopkb/reviews/…
Tarian baruuuu  #jom belajar

Loading