Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#kain

Posts tagged as #kain on Instagram

1.701.846 Posts

GESER FOTO UNTUK WARNA LAIN⏩ . DAFTAR HARGA LENGKAP . MOHON DIBACA DULU DAN JANGAN TANYA HARGA LAGI . 🌷 KODE: KAIN LILIT . KLIK HASTAG UNTUK LIHAT WARNA LAIN ➡ #kainlilitkebayacouple . 💚 KAIN LILIT: 110.000 💚 ROK PLISKET: 115.000 💚 KEMEJA PENDEK: 135.000 💚 KEMEJA PANJANG: 145.000 💚 KEMEJA PENDEK + KAIN LILIT: 245.000 💚 KEMEJA PENDEK + ROK PLISKET: 250.000 💚 KEMEJA PANJANG + KAIN LILIT: 255.000 💚 KEMEJA PANJANG + ROK PLISKET: 260.000 . #kebaya #kebayamodern #kutubaru #sarimbit #cape #capelace #kain #kainlilit #batik #kainbatik #organza #rubiah #kebayaset #kebayacouple #kebayacouplemurah #kebayacouplemodern #kutubarumurah #kutubarumodern #kebayamurah #bajucouple #batikmurah #capemurah #sarimbitmurah
GESER FOTO UNTUK WARNA LAIN⏩ . DAFTAR HARGA LENGKAP . MOHON DIBACA DULU DAN JANGAN TANYA HARGA LAGI . 🌷 KODE: KAIN LILIT . KLIK HASTAG UNTUK LIHAT WARNA LAIN ➡ #kainlilitkebayacouple . 💚 KAIN LILIT: 110.000 💚 ROK PLISKET: 115.000 💚 KEMEJA PENDEK: 135.000 💚 KEMEJA PANJANG: 145.000 💚 KEMEJA PENDEK + KAIN LILIT: 245.000 💚 KEMEJA PENDEK + ROK PLISKET: 250.000 💚 KEMEJA PANJANG + KAIN LILIT: 255.000 💚 KEMEJA PANJANG + ROK PLISKET: 260.000 . #kebaya #kebayamodern #kutubaru #sarimbit #cape #capelace #kain #kainlilit #batik #kainbatik #organza #rubiah #kebayaset #kebayacouple #kebayacouplemurah #kebayacouplemodern #kutubarumurah #kutubarumodern #kebayamurah #bajucouple #batikmurah #capemurah #sarimbitmurah
Bismillaahirrahmaanirrahiim... . Kamu penggemar kain bermotif atau polos yang elegan nan cantik? . Cek koleksi @nanadya_textile sekarang ya 😉 banyak koleksi baru dan ada juga yang restok dari motif yang udah best seller 😍 . . Cuzz ke link di bio atau ke nomor 085640920440 buat order atau tanya-tanya ya 😊🙏 . . #sisesaclothing #sisesa #lyravirnasyari #kainonline #kain #kainmotif #kaincantik  #grosir #ecer #nanadya_syari #khimar #gamis #textile #famtex #deanara #murah #hijab #bahan #premiumsyari #premium #gamismurah #onlineshopkain #hijaber #khimarsyari #khimarmurah #dress #maxmara #wolpis #crepe #bahan
3D Organza Lily  Kain terawang seperti organza pada umumnya. Bunga bunga terdiri dari bordir asli. *gambar di foto sudah ada furingnya  Lebar 1.50 Harga 50.000/M  WA 08175102118  WEB www.kaingamis.com Shopee/Bukalapak/Tokopedia: Kaingamis (Langsung kontak aja ya.. comment dan dm jarang dibalas)  #jualkain #hijab #lyravirna #syari #sisesa #gamismurah #atelier #atelierangelina #gamis #gamissyari #gamiscantik #ootdhijab #sisesaclothing #jualkain #jualkainmurah #kain #textile #textiledesign #khimar #khimarsyari #khimarmurahmeriah #kainonline #dress #syarimurahbanget #jualbahan  #bahanonline #deanara
3D Organza Lily  Kain terawang seperti organza pada umumnya. Bunga bunga terdiri dari bordir asli. *gambar di foto sudah ada furingnya  Lebar 1.50 Harga 50.000/M  WA 08175102118  WEB www.kaingamis.com Shopee/Bukalapak/Tokopedia: Kaingamis (Langsung kontak aja ya.. comment dan dm jarang dibalas)  #jualkain #jualkainlinen #kainlinen #kain #kainjmp #burberrylinen #kainlinen #linen #bahanlinen #grosirkain #bahankain #kainmurah #kaineceran #kainmeteran #konveksi #jahitbaju #katun #katunjepang #kainpolos #kainsby #tokokain #alatjahit #tanahabang #supplierkain #kainjkt
Kain Anteng Tenun LOMBOK ™ (Kain halus)  IDR>> 80k/pcs Ukuruan 150x12cm  For order & info : Line : kilasbalik.co (use @) Wa : 082288913678  #lombokisland #taslombok #tenunlombok #tenunkhaslombok #sumbar #padang #slimbag #tas #infosumbar #etnik #etnikindonesia #etniklombok #tenunlombok #oleholeh #kain #handmade #etnicrunaway
Kain Anteng Tenun LOMBOK ™ (Kain halus)  IDR>> 80k/pcs Ukuruan 150x12cm  For order & info : Line : kilasbalik.co (use @) Wa : 082288913678  #lombokisland #taslombok #tenunlombok #tenunkhaslombok #sumbar #padang #slimbag #tas #infosumbar #etnik #etnikindonesia #etniklombok #tenunlombok #oleholeh #kain #handmade #etnicrunaway
Kain Anteng Tenun LOMBOK ™ (Kain halus)  IDR>> 80k/pcs Ukuruan 150x12cm  For order & info : Line : kilasbalik.co (use @) Wa : 082288913678  #lombokisland #taslombok #tenunlombok #tenunkhaslombok #sumbar #padang #slimbag #tas #infosumbar #etnik #etnikindonesia #etniklombok #tenunlombok #oleholeh #kain #handmade #etnicrunaway
Bismillaahirrahmaanirrahiim... . Kamu penggemar kain bermotif atau polos yang elegan nan cantik? . Cek koleksi @nanadya_textile sekarang ya 😉 banyak koleksi baru dan ada juga yang restok dari motif yang udah best seller 😍 . . Cuzz ke link di bio atau ke nomor 085640920440 buat order atau tanya-tanya ya 😊🙏 . . #sisesaclothing #sisesa #lyravirnasyari #kainonline #kain #kainmotif #kaincantik  #grosir #ecer #nanadya_syari #khimar #gamis #textile #famtex #deanara #murah #hijab #bahan #premiumsyari #premium #gamismurah #onlineshopkain #hijaber #khimarsyari #khimarmurah #dress #maxmara #wolpis #crepe #bahan
DINDA 📣📣📣📣 oh DINDA 📣📣📣📣 Cantik menawan kamu DinDa Mata melihat terus tergoda  NEW ARRIVAL  BARANG BAIK HARGA MENARIK KURUNG DESIGN UNIK, SANGAT RARE DI PASARAN!  DINDA KURUNG MODEN PREMIUM COTTON KOREA  Tak rugi bli DinDa kurung kami sebab kami hanya menggunakan kain bekualiti tinggi. PASTI!  Ni bukan ENGLISH COTTON ye! Tapi ni QUALITY SUPERB kami DinDa KURUNG COTTON KOREA  Ciri-ciri KOREA COTTON yg tiada pada ENGLISH COTTON:  # Permukaan kain lebih lembut sedikit berkilat. Kelihatan lebih mewah.  # Susunan benang lebih rapat ( bole beza kan dengan melihat dibahagian belakang kain) # Kain lebih lembut. Kurang renyuk. Sedap dipakai. Serap peluh. Sejuk. Dingin.  # Tidak berbulu dan tidak kecut selepas dibasuh.  Harga kami sangat mampu milik dengan tawaran quality kain PREMIUM.  TAK PAYAH PENING2 cari tailor lagi! Sangat mudah! # Pilih design mana suke (ada code pada setiap corak) # Tengok carta ukuran size DinDa Kurung yg kami sertakan. # Ukurlah size badan anda. Nengok mana size yg sesuai.  PERINGATAN! Stok kami sngt2 limited ye sebab design kami semua sangat RARE dalam pasaran.  Anda nak repeat mungkin tak dapat dah!  Jadi ada klass nanti pada pemakai.  Setiap minggu kami masuk design baru! Corak2 yg pasti sangat2 RARE.  KAMI HANYA JUAL YG BERKUALITI SAHAJA  Exclusive dari DinDa KURUNG PREMIUM Cotton Korea  HARGA PROMO DINDA KURUNG (RTW)  HANYA RM99/pasang!  HANYA RM99/pasang!  NAK CANTIK??? Biar kalah membeli TAPI menang MEMAKAI! Dengan harga cantik, quality superb lebih menarik dan terpesona.  Cepat!!! Stok LIMITED and RARE!  Ciri-ciri KURUNG MODEN dan MINI DinDa:  #jahitan kemas. PASTI! Standard butik2 class jah! #selesa pakai. Cutting cantik.Bukan jenis ketat sendat. YAKIN! #zip kat belakang baju (zip jenis sorok dalam) #span dibahu tak besar sangat dan tak kecik sangat #dart kat belakang. Untung ada dart kalau badan gemuk sikit, dart bole buka😬 #kain shape "A" (duyung). Bila pakai lagi nmpk tinggi kecik dan kurus. Baru lah modern
Kain primis sablon malam ~Harga kodian Rp.122.000 ~Harga perlusin Rp. 135.000 ~Harga ecer Rp.150.000  Bahan katun primisima Size : P= 200cm × L=110cm  Via order & tanya : Tfl/Wa 👉0816973438  Untuk pakaian bisa cek di @batikpekalongan18  #batik #kainbatik #kain #batikpekalongan #batiksolo #batikjogja #batikmurah #kainbatikmurah #kainbatikembos #kainbatiksogan #batikprint #batikpriting #prada #seragambatik #batiksolomurah #jualankaka #kainbali #batikmurah #jualbatik #grosirbatik #olshopmurah #dropship #batikindonesia #surakarta #balikpapan #sumatera #jambi #bandung #jakarta #tangerang
Kain primis sablon malam ~Harga kodian Rp.122.000 ~Harga perlusin Rp. 135.000 ~Harga ecer Rp.150.000  Bahan katun primisima Size : P= 200cm × L=110cm  Via order & tanya : Tfl/Wa 👉0816973438  Untuk pakaian bisa cek di @batikpekalongan18  #batik #kainbatik #kain #batikpekalongan #batiksolo #batikjogja #batikmurah #kainbatikmurah #kainbatikembos #kainbatiksogan #batikprint #batikpriting #prada #seragambatik #batiksolomurah #jualankaka #kainbali #batikmurah #jualbatik #grosirbatik #olshopmurah #dropship #batikindonesia #surakarta #balikpapan #sumatera #jambi #bandung #jakarta #tangerang
KAIN BARU LAGI👏🏻👏🏻DESIGN HOTT SESANGAT😱😱 . 🌷Sehelai Rm 53sm/rm58ss ( utk 4m) Siap pos sehelai . 🌷Borong cmpur2 kod@design (2psg ke ats) : Rm46 . 🌷Seragam 1 kod@design y sama (5psg ke ats) : rm 55 . 📌Harga Borong Belum masuk pos . Royal silk 4m/bidang 45 🌸Lembut/Gebu 🌸Berat 🌸Sejuk 🌸Mudah iron/Xmudah komot 🌸Material nampak mewah . 📌📌Nak bayar ansuran blh?? Boleh sis, jom kita wasap😍😍 . 📌📌Gaji lambat lg la sis 😩😩Nak book dlu blh?? Boleh, deposit hny rm10 shj /1psg . Untk Pembelian , Blh Trus WhatsApp Lelaju Kilat . 📞011-40260130 . 📞011-40260130 . Follow Sy d ig : kainpasang.my utk dptkn info-info kain y trkini . . #kainpasangcantik #kainpasangmurah #kainpasangborongmurah  #cottonmurah #kainpasangseragammurah  #kainon9murah  #kainpasangterkini #seragammurah #borongmurah  #royalsilk  #openmeter  #dubaisilk #seragamopenmeter #dullsatin  #pucci #dullsatin  #cikguseo #batikseragam #kainpasangopenmeter  #kain #raya2018 #temaraya2018 #kainterkini #moodraya #kainpasang ➖➖➖➖➖➖➖➖
KAIN BARU LAGI👏🏻👏🏻DESIGN HOTT SESANGAT😱😱 . 🌷Sehelai Rm 53sm/rm58ss ( utk 4m) Siap pos sehelai . 🌷Borong cmpur2 kod@design (2psg ke ats) : Rm46 . 🌷Seragam 1 kod@design y sama (5psg ke ats) : rm 55 . 📌Harga Borong Belum masuk pos . Royal silk 4m/bidang 45 🌸Lembut/Gebu 🌸Berat 🌸Sejuk 🌸Mudah iron/Xmudah komot 🌸Material nampak mewah . 📌📌Nak bayar ansuran blh?? Boleh sis, jom kita wasap😍😍 . 📌📌Gaji lambat lg la sis 😩😩Nak book dlu blh?? Boleh, deposit hny rm10 shj /1psg . Untk Pembelian , Blh Trus WhatsApp Lelaju Kilat . 📞011-40260130 . 📞011-40260130 . Follow Sy d ig : kainpasang.my utk dptkn info-info kain y trkini . . #kainpasangcantik #kainpasangmurah #kainpasangborongmurah  #cottonmurah #kainpasangseragammurah  #kainon9murah  #kainpasangterkini #seragammurah #borongmurah  #royalsilk  #openmeter  #dubaisilk #seragamopenmeter #dullsatin  #pucci #dullsatin  #cikguseo #batikseragam #kainpasangopenmeter  #kain #raya2018 #temaraya2018 #kainterkini #moodraya #kainpasang ➖➖➖➖➖➖➖➖
KAIN BARU LAGI👏🏻👏🏻DESIGN HOTT SESANGAT😱😱 . 🌷Sehelai Rm 53sm/rm58ss ( utk 4m) Siap pos sehelai . 🌷Borong cmpur2 kod@design (2psg ke ats) : Rm46 . 🌷Seragam 1 kod@design y sama (5psg ke ats) : rm 55 . 📌Harga Borong Belum masuk pos . Royal silk 4m/bidang 45 🌸Lembut/Gebu 🌸Berat 🌸Sejuk 🌸Mudah iron/Xmudah komot 🌸Material nampak mewah . 📌📌Nak bayar ansuran blh?? Boleh sis, jom kita wasap😍😍 . 📌📌Gaji lambat lg la sis 😩😩Nak book dlu blh?? Boleh, deposit hny rm10 shj /1psg . Untk Pembelian , Blh Trus WhatsApp Lelaju Kilat . 📞011-40260130 . 📞011-40260130 . Follow Sy d ig : kainpasang.my utk dptkn info-info kain y trkini . . #kainpasangcantik #kainpasangmurah #kainpasangborongmurah  #cottonmurah #kainpasangseragammurah  #kainon9murah  #kainpasangterkini #seragammurah #borongmurah  #royalsilk  #openmeter  #dubaisilk #seragamopenmeter #dullsatin  #pucci #dullsatin  #cikguseo #batikseragam #kainpasangopenmeter  #kain #raya2018 #temaraya2018 #kainterkini #moodraya #kainpasang ➖➖➖➖➖➖➖➖
Kain primis sablon malam ~Harga kodian Rp.122.000 ~Harga perlusin Rp. 135.000 ~Harga ecer Rp.150.000  Bahan katun primisima Size : P= 200cm × L=110cm  Via order & tanya : Tfl/Wa 👉0816973438  Untuk pakaian bisa cek di @batikpekalongan18  #batik #kainbatik #kain #batikpekalongan #batiksolo #batikjogja #batikmurah #kainbatikmurah #kainbatikembos #kainbatiksogan #batikprint #batikpriting #prada #seragambatik #batiksolomurah #jualankaka #kainbali #batikmurah #jualbatik #grosirbatik #olshopmurah #dropship #batikindonesia #surakarta #balikpapan #sumatera #jambi #bandung #jakarta #tangerang
KAIN BARU LAGI👏🏻👏🏻DESIGN HOTT SESANGAT😱😱 . 🌷Sehelai Rm 53sm/rm58ss ( utk 4m) Siap pos sehelai . 🌷Borong cmpur2 kod@design (2psg ke ats) : Rm46 . 🌷Seragam 1 kod@design y sama (5psg ke ats) : rm 55 . 📌Harga Borong Belum masuk pos . Royal silk 4m/bidang 45 🌸Lembut/Gebu 🌸Berat 🌸Sejuk 🌸Mudah iron/Xmudah komot 🌸Material nampak mewah . 📌📌Nak bayar ansuran blh?? Boleh sis, jom kita wasap😍😍 . 📌📌Gaji lambat lg la sis 😩😩Nak book dlu blh?? Boleh, deposit hny rm10 shj /1psg . Untk Pembelian , Blh Trus WhatsApp Lelaju Kilat . 📞011-40260130 . 📞011-40260130 . Follow Sy d ig : kainpasang.my utk dptkn info-info kain y trkini . . #kainpasangcantik #kainpasangmurah #kainpasangborongmurah  #cottonmurah #kainpasangseragammurah  #kainon9murah  #kainpasangterkini #seragammurah #borongmurah  #royalsilk  #openmeter  #dubaisilk #seragamopenmeter #dullsatin  #pucci #dullsatin  #cikguseo #batikseragam #kainpasangopenmeter  #kain #raya2018 #temaraya2018 #kainterkini #moodraya #kainpasang ➖➖➖➖➖➖➖➖
KAIN BARU LAGI👏🏻👏🏻DESIGN HOTT SESANGAT😱😱 . 🌷Sehelai Rm 53sm/rm58ss ( utk 4m) Siap pos sehelai . 🌷Borong cmpur2 kod@design (2psg ke ats) : Rm46 . 🌷Seragam 1 kod@design y sama (5psg ke ats) : rm 55 . 📌Harga Borong Belum masuk pos . Royal silk 4m/bidang 45 🌸Lembut/Gebu 🌸Berat 🌸Sejuk 🌸Mudah iron/Xmudah komot 🌸Material nampak mewah . 📌📌Nak bayar ansuran blh?? Boleh sis, jom kita wasap😍😍 . 📌📌Gaji lambat lg la sis 😩😩Nak book dlu blh?? Boleh, deposit hny rm10 shj /1psg . Untk Pembelian , Blh Trus WhatsApp Lelaju Kilat . 📞011-40260130 . 📞011-40260130 . Follow Sy d ig : kainpasang.my utk dptkn info-info kain y trkini . . #kainpasangcantik #kainpasangmurah #kainpasangborongmurah  #cottonmurah #kainpasangseragammurah  #kainon9murah  #kainpasangterkini #seragammurah #borongmurah  #royalsilk  #openmeter  #dubaisilk #seragamopenmeter #dullsatin  #pucci #dullsatin  #cikguseo #batikseragam #kainpasangopenmeter  #kain #raya2018 #temaraya2018 #kainterkini #moodraya #kainpasang ➖➖➖➖➖➖➖➖
DINDA 📣📣📣📣 oh DINDA 📣📣📣📣. Cantik menawan kamu DinDa Mata melihat terus tergoda. Gitu, ada bunyi pantun tak?😂. . . Ciri-ciri KURUNG MODEN dan MINI DinDa:  #jahitan kemas. PASTI! Standard butik2 class jah! #selesa pakai. Cutting cantik. YAKIN! #zip kat belakang baju (zip jenis sorok dalam) #span dibahu tak besar sangat dan tak kecik sangat #dart kat belakang. Untung ada dart kalau badan gemuk sikit, dart bole buka😬 #kain shape "A" (duyung). Bila pakai lagi nmpk tinggi kecik dan kurus. Baru lah modern look kan! #kain bergetah bole xtand size kat pinggang. #material cotton korea lembut. Past  HARGA KAMI BUKAN rm169 BUKAN rm 149 BUKAN rm119  HARGA PROMO DINDA KURUNG (RTW)  HANYA RM99/pasang!  HANYA RM99/pasang!. . Jom❗whatsapp 0132282174 atau tekan sahaja link dekat profile @fashlova_wardrobe
Finding friends with the same habit ... Priceless !  #bakasyon #kain#tulog#repeat!

Loading