Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#kualalumpur

Posts tagged as #kualalumpur on Instagram

8.660.268 Posts

I still need to be adopted! I live in Malaysia Kuala Lumpur so if by any chance you also live somewhere in my Malaysia, DM us and I will give you my foster mum’s number and you can get more information! | Max #bordercollie #dogsofinstagram #dog #dogs #needtobeadopted #adoptdontshop #love #bordercollielove #malaysia #kualalumpur #kualalumpurmalaysia #malaysiakualalumpur #max #maxthedog
Summer School 2018 SMK Al-Hasra Goes to Malaysia, Thailand & Singapore.  Summer School tahun depan kemana ya kira-kira?? Segera gabung di Summer School 2019 SMK Al-Hasra, Kuota terbatas guys!  Penerimaan Peserta Didik Tahun Pelajaran 2018 - 2019 memasuki gelombang terakhir segera hubungi ๐Ÿ“ž (021) 7491141 ๐Ÿ“ฑ 081298658555 (Hijri) ๐Ÿ“ฑ 085715124723 (Baihaki)  Atau ๐Ÿข datang langsung ke sekolah kami, Buka dari Hari Senin-Jum'at : ๐Ÿ•— Pukul 08.00-16.00 WIB  Sabtu : 08:00 - 14.00 WIB (Selama Ramadhan buka jam 08.00 - 14.00)  #summerschool#summer#school #wonderfulindonesia #depok #alhasra #smkbisa #smkalhasra #sekolah#2018#goals#2019 #instagood#studygram #update #tbh #tbt#thailand #malaysia #singapore#kualalumpur
It’s another #funfactfriday ! Did you know that dahmakan's bio-plastic cutleries are made from plant starch? Unlike traditional plastic ware, our cutleries are biodegradable and doesn't harm the environment. It looks great, feels fantastic and sturdy enough to even scoop through our tender meat dishes! . . . . #dahmakan #klgoeshealthy #kl #fooddelivery #klfooddelivery #malaysian #malayfood #klfooddeliveryservice #kldelivery #klangvalley #kualalumpur #malaysia #foodies #klfood #klfoodies #healthylifestyle #malaysianfood #malaysianstyle #malaysianfoods #malaysianfoodie #malaysianbrand #klfoodie #klfitness #kllifestyle #klhealthyfood #colouryourdesk #kllife #lunchanddinner
The first of its kind in Malaysia and a place you don't wanna miss out! We present you, our very own @sevenfridayspace_kualalumpur located at @shoppesfskl - the heart of the Kuala Lumpur city! ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๏ธ . . . #livesevenfriday #watchanish #space #opening #watch #bracelets #coffee #boutique #friday #love #weekend #family #friends #lifestyle #music #sevenfriday #kl #kualalumpur #malaysia #may #dailywatch #mall #luxury #travel
Our heartfelt thanks for your continuous support and patronage throughtout these 9 years. It has been such a pleasure serving you and your lovely daughter Ms. @kathleeen67. You have been a wonderful client, mother and an absolute role model. You are stunning at age 51! Thank you so much for continuing to entrust us with your face and wellness needs. We appreciate it very much and would strive to continuously serve you better during your visits to our beauty haven. …………………………………………………… #repost •	kathleeeen67It’s been 9 years since I entrusted @bodyperfectmalaysia in my monthly beauty regime from facials, body treatments to wellness. Am truly grateful to their well crafted programmes which kept me glowing and fit at the age of 51. By my side is my daughter who have started her regime at Body Perfect as well. A place to visit for your next beauty consultation. . . . #bodyperfectmalaysia #motherdaughter #facialtreatment #midvalley #kualalumpur #malaysia #ootd #mothersday #throwback #bloomthis #gift #daily #selfie #selca
Dalam berumahtangga apa persediaan atau perubahan yang awak boleh buat untuk kebaikan rumahtangga awak sendiri?Cuba fikir dan renungkan.Sejak dah berkahwin ini ada tak awak bagi satu penjagaan yang istimewa untuk diri dan dalaman awak yang dah banyak bekerja sebelum ini?Adalah sikit-sikit ataupun langsung tak ada?Jadi hari ini apakah kesan negatif yang sudah awak terima dan tanggung?Keputihan yang dah berubah warna hijau atau kuning kahak turut serta dalam perhubungan suami isteri? . Dan adakah awak rasa itu satu keadaan yang bagus,selesa dan sempurna bagi awak?Awak yang rasa,alami jadi fikirlah dimana kebaikannya.Adakah adil diri awak yang langsung tidak diberi kebajikan apatah lagi apabila sudah bergelar seorang isteri?Dulu-dulu masalah dah teruk tapi masih boleh buat rileks sebab tak berkahwin lagi.Tapi sekarang kenapa masalah tersebut tidak dicegah terlebih dahulu sehingga terbawa-bawa ke alam perkahwinan. . Jadi tak hairanlah kenapa masalah awak dah berubah pada tahap yang sangat serius.Pada bakal-bakal pengantin di luar sana jadikan perkongsian ini sebagai satu contoh yang baik buat awak.Jangan terlalu alpa dengan persiapan majlis semata-mata sehingga terlupa pada satu persediaan paling terbesar untuk diri sendiri.Kerana tidak inilah kesan yang bakal ditanggung.Malu memang malu rasa nak teruskan hubungan suami isteri pun tak sanggup.Terpaksa menolak dan menolak,hilang satu nikmat kemesraan di awal perkahwinan. . Kerana apa?Kerana kesombongan diri kita,akhirnya memakan diri..Jangan expect bila dah kahwin semuanya semanis madu je.Segala kekurangan suami akan terima,Iyalah kekurangan lain boleh dimaafkan tetapi jika melibatkan masalah dalaman hubungan suami isteri pun boleh menjadi renggang.Hati suami kita tahu apa yang dia fikir dengan keadaan diri kita sebegitu.Dan sampai bila kita nak duduk dalam keadaan ini dengan status kita sebagai seorang isteri. . Jadi ingatlah nasihat kak aida apa pun status yang digelar,penjagaan dalaman tetap sentiasa perlu menjadi
Alhamdulillah untuk hari ini... Cuaca pon cantik... Thanks Allah... Syukur Alhamdulillah... Jom mai singgah dekat kami Mr Soya Bean Wangsa Maju @ Lan Soya Wangsa Maju di Bazaar Ramadhan Seksyen 1 Wangsa Maju... InsyaAllah yg mana bertuah dapat discount & free gift... Jom rasai kenikmatan air Soya Sejuk / Panas & Tau Fu Fah handmade kami... Boleh beri sebarang komen kepada kami untuk peningkatan kualiti produk kami... Kami sedia menerima dengan hati yang terbuka pandangan dari anda untuk kebaikkan kami... InsyaAllah... #mrsoyabeanwangsamaju #lansoyawangsamaju #bestfamoussoya #soyasedap #taufufahsedap #wangsamaju #kualalumpur #malaysia
PRODUCT SHOOT • • Client | @atelio.co Photo | @whitemomentstudio  Searching for Photographer for your next collections? Do whatsapp us +60192491728 #studioshoot #fashionshoot #muslimahfashion #hijabstyle #hijabfashion #fashionshoot #bajuraya#hijab #hijabista #muslimah #muslimahfashion #butik #butikmuslimah #shahalam #kualalumpur #selangor #kelantan #tudung #jubah #outdoor #outdoorphotoshoot #studio #murah #studiomurah #modelmuslimah #muslimahmodel #malaysiaphotographer
Salam semua. Da dapatkan Koleksi Petra Culture #eidpetra2018? Kurta Modern dan Classic pilihan ramai. Slim fit dan Straight Fit. Yang muda da tua pun boleh pakai ! boleh cuba sendiri! . Bila da Sold Out memang dah tak restock lagi tau ! kilang semua da overload production. untuk pengatahuan korang banyak size da kurang dan ad sesetengah warna da habis! . Moga korang semua cepat sementara tengah tunggu berbuka ni. Boleh msg admin untuk beli atau booking. Admin tau ada yang tak gaji lagi. Tp jangan bimbang. Boleh booking dulu, tak pecaya kan! Boleh msg admin! . Material : GERMAN COTTON โœ… 100% Premium Cotton โœ… Selesa Bila Dipakai โœ… Material Yang Tidak Panas โœ… Kain Yang Terletak Di Badan Bila Dipakai . Warna Warna Pilihan yang Sentiasa  Menarik Perhatian Orang Bila Diperagakan : ๐Ÿ’ฏ Sable Black ๐Ÿ’ฏ Admiral Blue ๐Ÿ’ฏ Pine Green ๐Ÿ’ฏ Red Merlot . ๐Ÿ›‘ Classic By Petra : REGULAR FIT . โœ”๏ธ Classic By Petra : RM99.00 (Exc Postage) . Bagaimana Untuk Beli : Print Screen Gambar Product Yang Berminat dan Hantar Ke +6017-2133378 . Admin Kami Yang Ramah Akan Membalas Dengan Segera. . #unleasethegoodfeelingwithus #petraculture #modernbypetra #classicbypetra #sableblack #admiralblue #pinegreen #redmerlot #eidpetra2018 #localfashion #kurta #newfashion #2018 #malaysia #supportlocal #kualalumpur #goodneverfeltbetter #menswear #men #gentlemen
untied.โžฐ
SCUBA RANGERS! Learning to scuba dive isn’t just for the young at heart. Kids ages 8 and 9 can join Scuba Mike’s Scuba Ranger program and “dive” into fun. They’ll use all the same gear as their parents – just scaled to size. And Rangers practice scuba skills, learning them through fun, interactive games. Working their way week-by-week through five Ranger levels, your kids earn a pool-only certification card with rewards for each Ranger level achieved along the way.  At Scuba Mike’s, the sessions are taught by qualified instructors in a pool and under confined water conditions in a protected area up to a maximum depth of 2.2 meters. It’s a 5-week course that will see them certified and proficient in all the basic fundamentals at diving when they graduate.  How it Works 5 Sessions: Saturday mornings  Price RM1,250: includes SSI card, equipment, and instructor fees. • • • • • #scubarangers  #daycamp #kids #camp #scubacamp#kualalumpur #malayisa #divingmalaysia#diving #scuba #scubadiving #diver#openwater #padi #adventure #ocean#adventuretravel #summer #wanderlust#bucketlist #scubamikes
NEW PRODUCSSSSSZZZ, HATSZ TOWELS COOL TINGZ- link in biooo
CUKUP LUAR BIASA!! . Kelas Bebanan yg Sesuai dilakukan di Bulan Puasa. . Terbuka Kepada Wanita sahaja. . Mampu menurunkan Berat badan lebih pantas dari biasa. . ================================== Latihan Yg direka Khas!! Hanya di Fixme Studio Setiawangsa ================================== RAMADHAN WEIGHT TRAINING ================================== . TARIKH :  28 Mei 2018 - 1 Jun 2018 4 Jun 2018 - 8 Jun 2018 . MASA : 9.00pm - 10.00pm . LEVEL : Beginner to Intermediate . PRICE : RM25 per sesi. Discount : RM20 per sesi untuk 8sesi. WALK - IN DITERIMA . LIMIT : 14 Pax untuk 1 Sesi. . ================================ DAFTAR SEKARANG!! ================================ Coach Fizo - 0179185171 . #lossweight #kurussebelumraya #sixpackshortcut #fitnesshortcut #setiawangsa #kualalumpur #malaysiasihat #moshow #puasa&senaman

Loading