Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#lcdiphonemurah

Posts tagged as #lcdiphonemurah on Instagram

11.335 Posts

REPAIR FACE TO FACE ๐Ÿ‘€๐Ÿ“ฒ๐Ÿ”ง bos ni tukar #lcdiphone5s #chargingport murah2 kita kasi ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ ASIK TENGOK JE BILA NAK BUAT ? ! ๐Ÿ‘€๐Ÿ˜ปFast service BOSS!! ๐Ÿ˜ฌ ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ”ง kami nasihat kan anda tukarlah segera sebelum menjadi parah !! kami menjalankn servis tukar lcd / battery / charging port / camera / sensor call / speaker /mic . ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“žwhatsapp/call 011-10401213 fb : ramifagadget ig : ripklrepairiphonekl ig : repairiphonemurahkl  kat ig ada gmbr customers yang pernah menguna kn servis kami ๐Ÿ“ธ๐Ÿ‘จ‍๐Ÿ‘จ‍๐Ÿ‘ง‍๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ฉ‍๐Ÿ‘ฉ‍๐Ÿ‘ง‍๐Ÿ‘ฆ ๐Ÿ˜˜๐Ÿ› ๐Ÿ“ฑ TQ SUPPORT BUMIPUTERA โค๏ธ SSM REGISTER ๐Ÿ˜˜ #repairiphonemurah #facetofacerepair #repairiphoneareakl #repairiphoneareawangsamaju #repairiphonekl #repairiphonecheras #repairiphonekeramat #repairfacetoface #repairlcd #repairbatteryiphone #iphonerepairmalaysia #iphonerepairkl #tukarlcdiphone #lcdiphonemurah #repairiphoneampang #batteryiphonemurah #batteryiphone5 #batteryiphone #wangsamaju #lowyat  #repairiphone  #setiawangsa #wangsawalk #klcc #kualalumpur  #repairiphoneputrajaya  #repairiphonefacetofacekl #repairiphonemurahkl
REPAIR FACE TO FACE ๐Ÿ‘€๐Ÿ“ฒ๐Ÿ”ง bos ni tukar #lcdiphone5s #chargingport murah2 kita kasi ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ ASIK TENGOK JE BILA NAK BUAT ? ! ๐Ÿ‘€๐Ÿ˜ปFast service BOSS!! ๐Ÿ˜ฌ ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ”ง kami nasihat kan anda tukarlah segera sebelum menjadi parah !! kami menjalankn servis tukar lcd / battery / charging port / camera / sensor call / speaker /mic . ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“žwhatsapp/call 011-10401213 fb : ramifagadget ig : ripklrepairiphonekl ig : repairiphonemurahkl  kat ig ada gmbr customers yang pernah menguna kn servis kami ๐Ÿ“ธ๐Ÿ‘จ‍๐Ÿ‘จ‍๐Ÿ‘ง‍๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ฉ‍๐Ÿ‘ฉ‍๐Ÿ‘ง‍๐Ÿ‘ฆ ๐Ÿ˜˜๐Ÿ› ๐Ÿ“ฑ TQ SUPPORT BUMIPUTERA โค๏ธ SSM REGISTER ๐Ÿ˜˜ #repairiphonemurah #facetofacerepair #repairiphoneareakl #repairiphoneareawangsamaju #repairiphonekl #repairiphonecheras #repairiphonekeramat #repairfacetoface #repairlcd #repairbatteryiphone #iphonerepairmalaysia #iphonerepairkl #tukarlcdiphone #lcdiphonemurah #repairiphoneampang #batteryiphonemurah #batteryiphone5 #batteryiphone #wangsamaju #lowyat  #repairiphone  #setiawangsa #wangsawalk #klcc #kualalumpur  #repairiphoneputrajaya  #repairiphonefacetofacekl #repairiphonemurahkl
Done โœ”๏ธ Fix signal no service xiaomi A1 ๐Ÿ”ง
——————————————————————————— • Problem : iphone 5s batre - geser untuk kerusakan sebelumnya โžก๏ธโžก๏ธโžก๏ธ ——————————————————————————— • Kepemilikan : @——————————————————————————— •  Service gak pake mahal dan hemat . Harga bersaing dan tentunya bergaransi . Pengerjaan lcd dan batre cman 15-20 menit beres gk perlu menginap ——————————————————————————— • - Ganti batre โœ”๏ธ - Ganti lcd โœ”๏ธ - Ganti charger port โœ”๏ธ - Ganti speaker โœ”๏ธ - Kecemplung air โœ”๏ธ - Dll ——————————————————————————— • Gk perlu takut iming”an tukang service solusi hemat dan tepat ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ WA : 082247522841 Line id : @isolve (gunakan @ didepannya) ——————————————————————————— • #gantilcdiphonemurahdibali #lcdiphonemurah #servicelcdiphone #servicelcdiphonedibali #serviceiphone #gantibatreiphonemurah #batreiphonemurah #batreiphone5 #batreiphone6 #serviceiphone #serviceapple #serviceiphonerecommended #applerepairbali #applerepairdenpasar #iphonerepairdenpasar #iphonehomeservice #applehomeservice #serviceiphonebali #serviceappledibali #lcdiphonedenpasar #lcdappledenpasar #serviceiphonedibali #serviceiphonedenpasar #serviceiphonebadung #serviceappledenpasar #serviceapplebali #batreiphonedenpasar
——————————————————————————— • Problem : iphone 5s lcd - geser untuk kerusakan sebelumnya โžก๏ธโžก๏ธโžก๏ธ ——————————————————————————— • Kepemilikan : @ ——————————————————————————— •  Service gak pake mahal dan hemat . Harga bersaing dan tentunya bergaransi . Pengerjaan lcd dan batre cman 15-20 menit beres gk perlu menginap ——————————————————————————— • - Ganti batre โœ”๏ธ - Ganti lcd โœ”๏ธ - Ganti charger port โœ”๏ธ - Ganti speaker โœ”๏ธ - Kecemplung air โœ”๏ธ - Dll ——————————————————————————— • Gk perlu takut iming”an tukang service solusi hemat dan tepat ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ WA : 082247522841 Line id : @isolve (gunakan @ didepannya) ——————————————————————————— • #iphonebali #gantilcdmurahdibali #lcdiphone5dibali #lcdiphone6dibali #iphonematidibali #serviceiphonematidibali #serviceiphonemurahdibali #serviceiphonebali #serviceiphonematitotal #iphonebermasalah #serviceiphonerusak #gantilcdiphonemurahdibali #gantilcdiphone5s #gantilcdiphone6  #solusikacaiphonepecah #gantilcddibali #lcdiphonedibali #gantilcdiphonedibali #gantilcdmurahdibali #lcdiphone5 #lcdiphone6 #gantilcdiphonemurahdibali #lcdiphonemurah #servicelcdiphone #servicelcdiphonedibali #serviceiphone #gantibatreiphonemurah #batreiphonemurah #batreiphone4 #batreiphone5 #batreiphone6
——————————————————————————— • Problem : iphone 6s lcd - geser untuk kerusakan sebelumnya โžก๏ธโžก๏ธโžก๏ธ ——————————————————————————— • Kepemilikan : @ ——————————————————————————— •  Service gak pake mahal dan hemat . Harga bersaing dan tentunya bergaransi . Pengerjaan lcd dan batre cman 15-20 menit beres gk perlu menginap ——————————————————————————— • - Ganti batre โœ”๏ธ - Ganti lcd โœ”๏ธ - Ganti charger port โœ”๏ธ - Ganti speaker โœ”๏ธ - Kecemplung air โœ”๏ธ - Dll ——————————————————————————— • Gk perlu takut iming”an tukang service solusi hemat dan tepat ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ WA : 082247522841 Line id : @isolve (gunakan @ didepannya) ——————————————————————————— • #gantilcdiphonemurahdibali #lcdiphonemurah #servicelcdiphone #servicelcdiphonedibali #serviceiphone #gantibatreiphonemurah #batreiphonemurah #batreiphone5 #batreiphone6 #serviceiphone #serviceapple #serviceiphonerecommended #applerepairbali #applerepairdenpasar #iphonerepairdenpasar #iphonehomeservice #applehomeservice #serviceiphonebali #serviceappledibali #lcdiphonedenpasar #lcdappledenpasar #serviceiphonedibali #serviceiphonedenpasar #serviceiphonebadung #serviceappledenpasar #serviceapplebali #batreiphonedenpasar
iPHONE 5 LCD SCREEN REPLACEMENT . Kami tukar lcd screen iPhone 5 ON THE SPOT depan anda siap dalam 30 minit. Tak perlu tinggal iPhone anda pada kami. . DSC FIX SALE : ๐Ÿ“ฑLCD SCREEN IPHONE 5๐Ÿ’ฐRM169 . Nak kami datang repair iPhone kat tempat anda sbb anda malas nak redah jem atau takde transport nak dtg Selayang Heights? Boleh je ๐Ÿ™‚ . Location kami : ๐Ÿ“SELAYANG HEIGHTS . Nak set appointment? Whatsapp only ๐Ÿ“ฒ 011-28545451. . . #repairiphonekl #repairiphonemurah #lcdiphonemurah #batteryiphonemurah #repairiphoneputrajaya #repairiphonecheras #repairiphone #repairiphonemurahkl #repairlcd #tukarlcdiphone #repairiphonefacetoface #repairiphoneselangor #repairiphonegombak #lcdiphone5s #baikiiphone #lcdiphone5 #repairbattery #repairiphoneshahalam #repairiphonewangsamaju #lcdiphone6 #repairiphonesubang #repairiphoneklang #anakmudaberniaga #onthespotreplacement #cameraiphonemurah #anakmudaberbisnis #repairiphonelcd #repairiphonebangsar #iphonex #lcdiphone7plusmurah
Datang nak repair SONY Z5 . Bila day siap dia sambar redmi 4s sekali .Terima kasih ya . Repair iPhone KL .WhatsApp saya . FB Shahrol Mokhtar Gilergilermurah www.facebook.com/iprofixggmkualalumpur . FB Page www.facebook.com/666gilergilermurah Sekitar Kuala Lumpur jika mahu Repair area KL hubungi saya ya . Klik je link ini WhatsApp kami https://goo.gl/J6qcrK  Instagram iprofix_gilergilermurah . #iprofixgilergilermurah #unikl #upm #  #ukm #uumkl #uukm  #lcdiphoneori #lcdcrack #repairiphone #batteryiphone #iphonefix #iphone5smalaysia #iphone6 #lcdpecah #terimakasih #lcdreplacement #ipadrepair #repairscreen #repairipad #kedaionline #androidrepair  #repairingiphonemurah #repairingiphone #lcdiphone  #lcdiphonemurah #lcdiphoneoriginal #lcdiphone6 #servisiphone #batteryiphoneoriginal
Done lcd ip8plus replacement โœ… thankyou customer from sungai besi ๐Ÿ˜Š . . . Kalau iphobe korang jatuh terus pecah dan display tak boleh tekan admin sarankan terus off fon sbb kalau biarkan takut iphone korang disabled ๐Ÿ˜‚ habis la gambar2 dengan boypren gepren hilang sbb fon kena format balik ๐Ÿ˜… #lcdiphone8plusmurah #baikiiphone #repairiphoneshahalam #repairiphoneputrajaya #repairiphoneselangor #repairiphonewangsamaju #repairiphonegombak #lcdiphonemurah #batteryiphonemurah #cameraiphonemurah #repairiphonefacetoface #repairiphonelcd #onthespotreplacement #repairiphonekl #repairiphonecheras #repairiphonebangsar #repairiphonesubang #iphonex #anakmudaberniaga #anakmudaberbisnis #repairiphoneklang #tukarlcdiphone #repairlcd #repairbattery #lcdiphone5 #lcdiphone5s #lcdiphone6 #lcdiphone6+ #lcdiphonemurah  #repairiphonemurah #repairiphonemurahkl
REPAIR HOME BUTTON iPHONE 5 :  Home button iPhone 5 anda susah nak tekan? . Tak pun kadang2 boleh tekan. Tapi kadang2 tak boleh pulak. Kalau boleh tekan pun kena kuat2. . ๐Ÿ“ฑHOME BUTTON IPHONE 5  PRICE๐Ÿ’ฐRM40 . Kami repair home button iphone anda ON THE SPOT DEPAN ANDA! Tak pelu tinggal iPhone anda pada kami sbb siap masa tu juga. . Location kami : ๐Ÿ“SELAYANG HEIGHTS . Nak kami datang repair iPhone di office/kampus anda? Atau nak jumpa kat kedai makan area tempat anda? BOLEH! . Nak set appointment? Whatsapp only ๐Ÿ“ฒ 011-28545451. . . #repairiphonemurah #repairiphone #repairiphonefacetoface #iphonerepair #lcdiphonemurah #batteryiphonemurah #iphonemurah #repairiphonecheras #repairiphonekl #repairiphoneputrajaya #iphone #repairiphonemalaysia #repairlcd #facetofacerepair #repairiphonemurahkl #lcdiphone5s #repairphone #repairiphoneselangor #lcdiphone5 #tukarlcdiphone #lcdiphone6 #kualalumpur #repairbattery #repairiphonegombak #batteryiphone #repairphonemurah #repairfacetoface #repairiphoneshahalam #repairiphonewangsamaju #baikiiphone
Water damage repair . ๐Ÿ“ŒBukan waterproof. Harap Maklum ! . โœ”๏ธKan dah cakap Kami Trusted SELLER. ๐Ÿ“ถShah Alam Peace Yow. ๐Ÿ”งFace to Face . ๐Ÿ“ฑWhatsapp / call / iMessage : ๐Ÿค™๐Ÿฟ+60187701500 ADMIN ..................................................... . ๐Ÿ”ง๐Ÿ”งMasalah yang kami๐Ÿ”ง๐Ÿ”ง ๐Ÿ“ฑDisplay Blur/bergegar etc ๐Ÿ“ฑTouch Screen susah tekan ๐Ÿ“ฑMasalah LCD ๐Ÿ”‹Batery cepat habis ๐Ÿ“ฑScreen pecah ๐ŸŽคMasalah Microphone ๐Ÿ“ถWifi Problems ๐Ÿ”คiOS Restore / Upgrading ๐Ÿ“ณHome Button susah tekan ๐Ÿ’ซButton tidak responsive ๐Ÿ’งWater Damage ๐Ÿ“ฒMasalah Software ๐Ÿ”ŒCharging Port Problem ๐Ÿ”œ๐Ÿ”œDan lain2 . #iphone #iphonemurah #shahalam #lcdiphone #batteryiphonemurah #lcdiphonemurah #gadget #iphonemalaysiamurah #repairiphonemurah #repairiphone #earpod #usdcableoriginal #earpodmurah #earpodoriginal #murahje #originaliphone #sayajual #sayajualmurah #sayajualservis #shahalam #earpodoriginal #murahje #repaironthespot #gadgetmurah #gadgetmalaysia #lcdoriginal#facetofacefriday #facetofacefriday
Kami jumpa #dscmembers Watie di KL Sentral untuk : ๐Ÿ‘‰ Tukar battery iPhone 6. . Terima kasih Watie! ๐Ÿ˜Š . Nak repair iPhone anda juga? Contact kami dan kita boleh deal hari & masa untuk berjumpa. . Whatsapp only ๐Ÿ“ฒ 011-28545451 untuk pertanyaan lanjut & set appointment. . . #repairiphonemurah #repairiphone #lcdiphonemurah #batteryiphonemurah #repairiphonefacetoface #repairiphoneputrajaya #repairiphonemurahkl #facetofacerepair #repairiphonecheras #repairiphonekl #iphonerepair #repairlcd #iphonemurah #repairiphonemalaysia #kualalumpur #baikiiphone #tukarlcdiphone #lcdiphone5s #lcdiphone6 #lcdiphone5 #repairphone #iphone #batteryiphone #repairphonemurah #repairiphonegombak #repairbattery #repairfacetoface #repairiphonewangsamaju #repairiphoneselangor
30 MINUTES SIAP  FACE TO FACE SERVICE!! ๐Ÿ“ iProFix G.G.M gilergilermurah KL  Perkhidmatan baikpulih & free checking .  KAWASAN Kuala Lumpur Nak Repair area KL whatsapp saya ya  klik je link ni  WhatsApp ini  https://goo.gl/J6qcrK  Tanya je apa nak Tanya .insyaallah saya balas  Handphone rosak ke ? Kami boleh Bantu .  Face to Face Service. Bergantung pada Kerosakan  Untuk Pertanyaan & Tempahan  Klik link WhatsApp kami  https://goo.gl/J6qcrK  iProFix G.G.M GilergilerMurah  https://goo.gl/J6qcrK  https://goo.gl/J6qcrK  https://goo.gl/J6qcrK . ๐Ÿ“ฑ +60176363921 .  Alamat kedai Bersebelahan U.U.M.K.L .  iProFix G.G.M GilergilerMurah  No 17 , Lorong Haji Hussein ,  50350 Kuala Lumpur ,  W.Persekutuan .  iProFix Gilergilermurah .  Personal Profile  www.facebook.com/iprofixggmmalaysia/ .  Facebook Page  www.facebook.com/666gilergilermurah/  www.facebook.com/666gilergilermurah/  www.facebook.com/666gilergilermurah/ . โš™๏ธLCD โš™๏ธSPEAKER โš™๏ธWIFI / BLUETOOTH โš™๏ธLINE SEARCHING โš™๏ธBATTERY DRAINED โš™๏ธKAMERA โš™๏ธWATER DAMAGED โš™๏ธSTUCK โš™๏ธFLASHING โš™๏ธSOFTWARE โš™๏ธUNLOCKING โš™๏ธJAILBREAK . ๐Ÿ‘ 1 Month warranty (1-1 free exchange) ๐Ÿ‘ High quality parts ๐Ÿ‘Tiada risiko barang hilang  Waktu Operasi  10 pagi - 10.00 malam  Pertanyaan atau tempahan whatsapp kami iProFix G.G.M  #iprofixggm  #lcdiphoneori #lcdcrack #repairiphone #batteryiphone #iphonefix #iphone5smalaysia #iphone6 #lcdpecah #terimakasih #lcdreplacement #ipadrepair #repairscreen #repairipad #repairgadget #kedaionline #androidrepair #dataranmerdeka #titiwangsa #kamixramai #repairingiphonemurah #repairingiphone #kgbharu #lcdiphone #lcdiphone5 #lcdiphonemurah #lcdiphoneoriginal #lcdiphone6 #servisiphone #batteryiphoneoriginal  ORDER NOW ! ! !
Iqos red blink and can’t charge Kami spesialist ๐Ÿ“ฑApple  berusaha yg terbaik melayani service : ๐Ÿ“ฑSamsung ๐Ÿ“ฑOppo ๐Ÿ“ฑXiaomi Garansi 1 bulan untuk pengerjaan ic Melayani : Software  LCD  Touch Screen  Casing  On/Off  Volume  Home button  Service ic charging  Service ic touchscreen  Service ic NAND/HDD iphone  etc  Info lebih lanjut hubungi Tlp/Wa : 081519100060  SDC Mall  GF - B2 - 06 Scientia Garden Square  Jl. Scientia Boulevard Gading Serpong  Tangerang 15810  #servicehpserpong #sdcserpong #boneserpong #serviceiphone #serviceiphonejakarta #serviceiphoneserpong #iphoneservice #iphoneservicejakarta #iphoneserviceserpong #iphonerepair #iphonerepairs #iphonerepairservice #iphonelcd #lcdiphone #iphonelcdrepair #iphonelcdreplacement #lcdiphonemurah #lcdiphoneoriginal #lcdiphoneori #iqos #iqos2 #iqosservice #iqosjakarta #serviceiqos

Loading