Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#mohonjangantanya

Posts tagged as #mohonjangantanya on Instagram

23 Posts

Iye, masih single. Masih belum berteman. Mohon tiada lagi soalan "kerja kat KL takkan tak jumpa sesiapa?" Or ayat "memilih/jual mahal/sombong sangat ni" kerana sesungguhnya saya juga sedang berusaha. πŸ˜…πŸ˜† #aroberaya #cubaanmenepis #soalanmautmasaraya #mohonjangantanya #doakanjodohsaya #mehhantarresume #eh #nakpergipasar #jodohwhereuat #maksayasuruhberjemur #notworkingma #stilllooking #kalauadaadalah #iolzredha
Stop by at opah’s old house yesterday just because we miss celebrating Eid in this house.  Dekat batu merah ni la tempat kitorang buat konsert waktu tengahari buta. Motif sangat. πŸ˜…  #syawal #syawal2018 #eid #eidmubarak #eid2018 #eidday3 #family #love #nephewsandnieces #teamrayaipoh #funfamilyphotos #fahimhussain #nuhahumaira #memieramedina #sumpahpenat #tidobrapejamje #teamrayasingle #yermasihsingle #diam #mohonjangantanya #lol #mierarandomawesome #rayaketiga
I figure that I have reach that age when I only want to wear comfortable, practical and worth buying outfit rather than just because it’s a trend and everyone is wearing it. Gitu.  Sebenarnye nak cakap dah tua tak sanggup nak pakai baju fesyen fesyen ketat sana sini bagai, tak sesuai.🀣 Selamat hari raya ketiga!  #ootd #wiwt #hijabfashion #hijabmuslim #hijabchic #eidoutfit #syawal #syawal2018 #eid #eidmubarak #eid2018 #eidday3 #teamrayaipoh #memieramedina #teamrayasingle #yermasihsingle #diam #mohonjangantanya #lol #mierarandomawesome #whatmierawears #rayaketiga #cipelashoes #cipelaforlubna
Tired is when you fall asleep while trying to upload Eid photos on Instagram with your phone on your face. πŸ˜…  How’s you Eid so far people? Dah naik berapa kilo tu?  #syawal #syawal2018 #eid #eidmubarak #eid2018 #eidday1 #family #love #nephewsandnieces #teamrayakl #funfamilyphotos #fahimhussain #nuhahumaira #memieramedina #sumpahpenat #tidobrapejamje #teamrayasingle #yermasihsingle #diam #mohonjangantanya #lol #mierarandomawesome #rayapertama #coincidentlycolorcoordinated
I cannot spell KUIH without U and I.  Cia cia cia. Eh sempat bagi pickup line raya. Gitu.  Anyway, it’s not a complete Eid without a proper #ootd isn’t it?  #ootd #wiwt #hijabfashion #hijabmuslim #hijabchic #eidoutfit #syawal #syawal2018 #eid #eidmubarak #eid2018 #eidday1 #teamrayakl #memieramedina #teamrayasingle #yermasihsingle #diam #mohonjangantanya #lol #mierarandomawesome #whatmierawears #rayapertama #pickuplineraya #cipelashoes #cipelaforlubna
Eid Mubarak everyone! It’s so good to finally have the whole family gather on Eid this year. And I hope everyone had a great first day of Eid today with families, friends and food of course.  Remember what Tun M said; “Don’t overeat people!” 😌  #syawal #syawal2018 #eid #eidmubarak #eid2018 #eidday1 #family #love #nephewsandnieces #teamrayakl #funfamilyphotos #fahimhussain #nuhahumaira #memieramedina #sumpahpenat #tidobrapejamje #teamrayasingle #yermasihsingle #diam #mohonjangantanya #lol #mierarandomawesome #rayapertama #coincidentlycolorcoordinated
#mohonjangantanya!!!!!! Jangan laa tanya kenapa kena beli feminine wash untuk cucian Cik Bunga πŸŒΈπŸ‘‰πŸ‘ˆ susah nak jawab . Hihi .πŸ˜…πŸ˜… Kalau rambut awak ada syampoo khas  Kalau badan awak ada body shower khas Kalau muka awak ada pencuci muka khas Kalau gigi awak ada ubat gigi khas Takan Cik Bunga awak takde pencuci khas?  Eh ! Ke awak hentam jerr cuci cik bunga pakai body shower? 😱😱😱 Kesiannya laa kat cik bunga awakk . Mesti dia gatal gatal & pedih pedih . Nak meruang buang kotoran pun mesti sakit kalau cuci guna body shower kan.. πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜” Napeee tak bagi servis tiptop kat cik bunga 😣😣 kan ada feminine Wash JSD 😘😘😘 #stokisjsdnilai
Throwback 1st trip luar Utah.  Time ni jugak demam teroxxx. Nasib ada oppa @idhamloy And unnie @filzahofish , ana.  Sis dah malas nak pi trip.  #mohonjangantanya
#mohonjangantanya!!!!!! Jangan laa tanya kenapa kena beli feminine wash untuk cucian Cik Bunga πŸŒΈπŸ‘‰πŸ‘ˆ susah nak jawab . Hihi .πŸ˜…πŸ˜… Kalau rambut awak ada syampoo khas  Kalau badan awak ada body shower khas Kalau muka awak ada pencuci muka khas Kalau gigi awak ada ubat gigi khas Takan Cik Bunga awak takde pencuci khas?  Eh ! Ke awak hentam jerr cuci cik bunga pakai body shower? 😱😱😱 Kesiannya laa kat cik bunga awakk . Mesti dia gatal gatal & pedih pedih . Nak meruang buang kotoran pun mesti sakit kalau cuci guna body shower kan.. πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜” Napeee tak bagi servis tiptop kat cik bunga 😣😣 kan ada feminine Wash JSD 😘😘😘 Rm68  Jom whatsapp saya Www.wasap.my/60164140076
#mohonjangantanya!!!!!! Jangan laa tanya kenapa kena beli feminine wash untuk cucian Cik Bunga πŸŒΈπŸ‘‰πŸ‘ˆ susah nak jawab . Hihi .πŸ˜…πŸ˜… Kalau rambut awak ada syampoo khas  Kalau badan awak ada body shower khas Kalau muka awak ada pencuci muka khas Kalau gigi awak ada ubat gigi khas Takan Cik Bunga awak takde pencuci khas?  Eh ! Ke awak hentam jerr cuci cik bunga pakai body shower? 😱😱😱 Kesiannya laa kat cik bunga awakk . Mesti dia gatal gatal & pedih pedih . Nak meruang buang kotoran pun mesti sakit kalau cuci guna body shower kan.. πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜” Napeee tak bagi servis tiptop kat cik bunga 😣😣 kan ada feminine Wash JSD 😘😘😘 cp 🌼PROMOSI FEMININE WASH JSD🌼 • 1 BOTOL = RM68 • 2 BOTOL = RM100 • 4 BOTOL = RM200 Mehhh pm Miss AA jom .. Kite borak2 .. Nnti Miss AA bgi konsultasi free untuk korang aduduu πŸ™ˆπŸ™ŠπŸ˜˜πŸ’πŸ’¨ #missaa_jsd #jkkaya #jsdbukitberuntungrawangselangor
#mohonjangantanya!!!!!! Jangan laa tanya kenapa kena beli feminine wash untuk cucian Cik Bunga πŸŒΈπŸ‘‰πŸ‘ˆ susah nak jawab . Hihi .πŸ˜…πŸ˜… Kalau rambut awak ada syampoo khas  Kalau badan awak ada body shower khas Kalau muka awak ada pencuci muka khas Kalau gigi awak ada ubat gigi khas Takan Cik Bunga awak takde pencuci khas?  Eh ! Ke awak hentam jerr cuci cik bunga pakai body shower? 😱😱😱 Kesiannya laa kat cik bunga awakk . Mesti dia gatal gatal & pedih pedih . Nak meruang buang kotoran pun mesti sakit kalau cuci guna body shower kan.. πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜” Napeee tak bagi servis tiptop kat cik bunga 😣😣 kan ada feminine Wash JSD 😘😘😘
My boss..buat sis x tahan nak juga share malam ni dengan uolls super duper good newsπŸ‘πŸ‘ Baru share pasal penapis udara, dia laju2 share juga hasil meeting boss2 tadi.. Beli penapis udara, ada free gift.. βœ… free 1 year servis termasuk tukar filter βœ… free cookware brand Kyndell worth RM1000  Stainless steel ya..berbaloi2 sangat ni awak2 semua.. #mohonjangantanya sis promo sampai bilaπŸ˜…  Wassap 014.379.2865  #cuckoo #cookware #kyndell
#mohonjangantanya!!!!!! Jangan laa tanya kenapa kena beli feminine wash untuk cucian Cik Bunga πŸŒΈπŸ‘‰πŸ‘ˆ susah nak jawab . Hihi .πŸ˜…πŸ˜… Kalau rambut awak ada syampoo khas  Kalau badan awak ada body shower khas Kalau muka awak ada pencuci muka khas Kalau gigi awak ada ubat gigi khas Takan Cik Bunga awak takde pencuci khas?  Eh ! Ke awak hentam jerr cuci cik bunga pakai body shower? 😱😱😱 Kesiannya laa kat cik bunga awakk . Mesti dia gatal gatal & pedih pedih . Nak meruang buang kotoran pun mesti sakit kalau cuci guna body shower kan.. πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜” Napeee tak bagi servis tiptop kat cik bunga 😣😣 kan ada feminine Wash JSD 😘😘😘 #stokisjsd  #manismantappenuhrahsia  #agendropshipdiperlukan

Loading