Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#motorkapcai

Posts tagged as #motorkapcai on Instagram

3.879 Posts

MULTIPURPOSE CLEANER by Wak Kilat . Penghilang kotoran/daki degil paling berkesan & viral di Malaysia. 💪🏻 . Produk MULTIPURPOSE CLEANER by Wak Kilat dirumus khas untuk menghilangkan kotoran2 degil pada permukaan fabrik, leather, pvc malah besi dengan mudah dan cepat. .  MULTIPURPOSE CLEANER by Wak Kilat boleh menghilangkan: . ✅ Kotoran degil pada kusyen kereta ✅ Contengan pada dinding ✅ Kotoran degil pada body kereta ✅ Kotoran degil pada perkakas dapur ✅ Warna kereta yang kelihatan kusam ✅ Watermark pada kereta atau motor ✅ Dan banyak lagi! . Dapatkan segera 👇 01124204546 01124204546 01124204546 . #sayajual #rustremover #multipurposecleaner #penghilangkarat #igersmalaysia #penghilangkotorandegil #motorkapcai #bangi #nilai #kualalumpur #shahalam #suits_exclusive #sayajualmurah #sayajualonline #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #bazarmalaysia #kedaionlinemurah #jualanmurah
Antara testimoni pengguna Multipurpose Cleaner. . Kusyen pun kita cuci sampai nampak baru. Baru lah sedap mata memandang. . MULTIPURPOSE CLEANER by Wak Kilat . Penghilang kotoran/daki degil paling berkesan & viral di Malaysia. 💪🏻 . Produk MULTIPURPOSE CLEANER by Wak Kilat dirumus khas untuk menghilangkan kotoran2 degil pada permukaan fabrik, leather, pvc malah besi dengan mudah dan cepat. .  MULTIPURPOSE CLEANER by Wak Kilat boleh menghilangkan: . ✅ Kotoran degil pada kusyen kereta ✅ Contengan pada dinding ✅ Kotoran degil pada body kereta ✅ Kotoran degil pada perkakas dapur ✅ Warna kereta yang kelihatan kusam ✅ Watermark pada kereta atau motor ✅ Dan banyak lagi! . Dapatkan segera 👇 01124204546 01124204546 01124204546 . #sayajual #rustremover #multipurposecleaner #penghilangkarat #igersmalaysia #penghilangkotorandegil #motorkapcai #bangi #nilai #kualalumpur #shahalam #suits_exclusive #sayajualmurah #sayajualonline #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #bazarmalaysia #kedaionlinemurah #jualanmurah
MULTIPURPOSE CLEANER by Wak Kilat . Penghilang kotoran/daki degil paling berkesan & viral di Malaysia. 💪🏻 . Produk MULTIPURPOSE CLEANER by Wak Kilat dirumus khas untuk menghilangkan kotoran2 degil pada permukaan fabrik, leather, pvc malah besi dengan mudah dan cepat. . .  MULTIPURPOSE CLEANER by Wak Kilat boleh menghilangkan: . ✅ Kotoran degil pada kusyen kereta ✅ Contengan pada dinding ✅ Kotoran degil pada body kereta ✅ Kotoran degil pada perkakas dapur ✅ Warna kereta yang kelihatan kusam ✅ Watermark pada kereta atau motor ✅ Dan banyak lagi! . Dapatkan segera 👇 01124204546 01124204546 01124204546 . #sayajual #rustremover #multipurposecleaner #penghilangkarat #igersmalaysia #penghilangkotorandegil #motorkapcai #bangi #nilai #kualalumpur #shahalam #suits_exclusive #sayajualmurah #sayajualonline #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #bazarmalaysia #kedaionlinemurah #jualanmurah
Biar motor lama, janji nampak baru bro, sis! Jangan sampai belum habis bayar tapi berkarat sini sana, sadis. . Nak tahu kenapa spray penghilang karat ni MENDAPAT TUMPUAN RAMAI sekarang?? . . Lebih 100,000 botol terjual tak sampai setahun! ✨ . KELEBIHAN: • Hilangkan karat sepantas 2 minit • Hilangkan karat ke besi asli • Permukaan kilat seperti baru • Pertama di MALAYSIA • Produk 100% tempatan . RUST REMOVER by WAK KILAT dapat menghilangkan: ✳kesan2 karat pada semua lapisan. ✳besi yang disaluti karat tebal. ✳Air karat pada bahagian tile terutama di dalam bilik air. ✳kesan karat tong gas yg diletakkan diatas mozek atau ape2 permukaan lantai. ✳karat pada bahagian besi terutama spana ,screw driver n mcm2 lg. ✳karat pada rim kereta & motosikal ✳dapat membuka screw yg susah . Dapatkan segera 👇 . @suits_exclusive @suits_exclusive @suits_exclusive . atau, boleh hubungi no di bawah: . >> 01124204546 > 01124204546 > 01124204546
Alhamdulillah.. Parcel sampai kepada customer dengan selamat. Semalam pos, hari ini dah sampai. Cepatkan?. 🤭  Terima kasih En.Borhan.. Lokasi: Mersing, Johor.  #cetakbaju #printing #silkscreen #sayacetakbaju #bajumotor #c70 #kapcai #motorkapcai #kapcailovers #riderc70 #c70lovers #bajuc70petak #hondapetak #bajukapcai #bajuc70bulat #hondabulat #honda_c70_malaysia #duaroda #ridertiadabeza #designtshirtsendiri #tshirtprinting #trustedseller #trustedsellermalaysia #customerfeedback
Ironmann kini dijalanan... follow : @0nxon @0nxon #0nxon#0ntakon#jarangx0n #jarangx0n#matmotor#matrempit #sukasuka#hiburanjalanan#rider#motorkapcai #santaianakmalaya#superbikes#peminatyamaha#riderhonda#peminatmodenas# #sukasuki#aptbasilicatap
Boleh tahan skill luar negara punya matrempit... malaysia rempit 0nxon. follow : @0nxon @0nxon #0nxon#0ntakon#jarangx0n #jarangx0n#matmotor#matrempit #sukasuka#hiburanjalanan#rider#motorkapcai #santaianakmalaya#superbikes#peminatyamaha#riderhonda#peminatmodenas# #sukasuki#aptbasilicatap
Bila admin kosmo_online  bekas mat rempit.. gambar motor je dia salu up..jangan marah admin @kosmo_online ..0nxon follow : @0nxon @0nxon #0nxon#0ntakon#jarangx0n #jarangx0n#matmotor#matrempit #sukasuka#hiburanjalanan#rider#motorkapcai #santaianakmalaya#superbikes#peminatyamaha#riderhonda#peminatmodenas# #sukasuki#aptbasilicatap
Motor spesial, olinya TOTAL special (API TC JASO FB) #total #125z  #125zr  #yamaha125z  #yamaha125zr  #yamaha125zindonesia  #save2stroke  #motorkapcai
Selalu kan orang yang pendek ni kena buli macam tu ? Lebih lebih lagi kalau kena buli dekat tempat public .. mesti malu yang teramat .. hina sangat menjadi pendek agaknya .. kalau korang amalkan HI-CAL & zinc  In shaa Allah takde lagi masalah kena buli macam tu .. mungkin orang yang buli korang tu pon akan jatuh cinta dengan korang .. belum cuba belum tahu kann ☺☺ . Jom follow agen sah tiens malaysia : @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay . ORDER & TIPS, PM 👇 Whatsapp : +60 16-621 0480 Whatsapp : +60 16-621 0480 Whatsapp : +60 16-621 0480 #tiens #ubattinggi #noradanish #nakbebel #lawkhambar #motorkapcai #mobilelegend #malaysiasoccer #najib
Apa barang muka handsome tapi moto berkarat sana sini bro, kata mat rempit. Moto tu ibarat aset kita. Dah taktau macam mana nak buang karat?? Haa ubat ajaib ni ada. . Nak tau pasaipa spray penghilang karat ni MENDAPAT TUMPUAN RAMAI la ni?? . . Lebih 100,000 botol terjuai tak sampai setahun! ✨ . KELEBIHAN: • Hilangkan karat sepantas 2 minit • Hilangkan karat pada besi asli • Permukaan kilat seperti baru • Pertama di MALAYSIA • Produk 100% tempatan . RUST REMOVER by WAK KILAT dapat menghilangkan: ✳kesan2 karat pada semua lapisan. ✳besi yang disaluti karat tebal. ✳Air karat pada bahagian tile terutama di dalam bilik air. ✳kesan karat tong gas yg diletakkan diatas mozek atau ape2 permukaan lantai. ✳karat pada bahagian besi terutama spana ,screw driver n mcm2 lg. ✳karat pada rim kereta & motosikal ✳dapat membuka screw yg susah . Dapatkan segera 👇 . @suits_exclusive @suits_exclusive @suits_exclusive . atau, boleh hubungi no di bawah: . >> 01124204546 > 01124204546 > 01124204546
Apa barang muka handsome tapi moto berkarat sana sini bro, kata mat rempit. Moto tu ibarat aset kita. Dah taktau macam mana nak buang karat?? Haa ubat ajaib ni ada. . Nak tau pasaipa spray penghilang karat ni MENDAPAT TUMPUAN RAMAI la ni?? . . Lebih 100,000 botol terjuai tak sampai setahun! ✨ . KELEBIHAN: • Hilangkan karat sepantas 2 minit • Hilangkan karat pada besi asli • Permukaan kilat seperti baru • Pertama di MALAYSIA • Produk 100% tempatan . RUST REMOVER by WAK KILAT dapat menghilangkan: ✳kesan2 karat pada semua lapisan. ✳besi yang disaluti karat tebal. ✳Air karat pada bahagian tile terutama di dalam bilik air. ✳kesan karat tong gas yg diletakkan diatas mozek atau ape2 permukaan lantai. ✳karat pada bahagian besi terutama spana ,screw driver n mcm2 lg. ✳karat pada rim kereta & motosikal ✳dapat membuka screw yg susah . Dapatkan segera 👇 . @suits_exclusive @suits_exclusive @suits_exclusive . atau, boleh hubungi no di bawah: . >> 01124204546 > 01124204546 > 01124204546
Ape ni kenapa boleh jadi macam ni? Macam tak percaya. Karat hilang macam tu jeee. Semudah ABC. . Nak tahu kenapa spray penghilang karat ni MENDAPAT TUMPUAN RAMAI sekarang?? . . Lebih 100,000 botol terjual tak sampai setahun! ✨ . KELEBIHAN: • Hilangkan karat sepantas 2 minit • Hilangkan karat ke besi asli • Permukaan kilat seperti baru • Pertama di MALAYSIA • Produk 100% tempatan . RUST REMOVER by WAK KILAT dapat menghilangkan: ✳kesan2 karat pada semua lapisan. ✳besi yang disaluti karat tebal. ✳Air karat pada bahagian tile terutama di dalam bilik air. ✳kesan karat tong gas yg diletakkan diatas mozek atau ape2 permukaan lantai. ✳karat pada bahagian besi terutama spana ,screw driver n mcm2 lg. ✳karat pada rim kereta & motosikal ✳dapat membuka screw yg susah . 01124204546 01124204546 01124204546 . #sayajual #rustremover #penghilangkarat #igersmalaysia #penghilangkotorandegil #motorkapcai #bangi #nilai #kualalumpur #shahalam #suits_exclusive #sayajualmurah #sayajualonline #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #bazarmalaysia #kedaionlinemurah #jualanmurah
➖IKLAN➖ . Biar motor lama, janji nampak baru bro, sis! Jangan sampai belum habis bayar tapi berkarat sini sana, sadis. . Nak tahu kenapa spray penghilang karat ni MENDAPAT TUMPUAN RAMAI sekarang?? . . Lebih 100,000 botol terjual tak sampai setahun! ✨ . KELEBIHAN: • Hilangkan karat sepantas 2 minit • Hilangkan karat ke besi asli • Permukaan kilat seperti baru • Pertama di MALAYSIA • Produk 100% tempatan . RUST REMOVER by WAK KILAT dapat menghilangkan: ✳kesan2 karat pada semua lapisan. ✳besi yang disaluti karat tebal. ✳Air karat pada bahagian tile terutama di dalam bilik air. ✳kesan karat tong gas yg diletakkan diatas mozek atau ape2 permukaan lantai. ✳karat pada bahagian besi terutama spana ,screw driver n mcm2 lg. ✳karat pada rim kereta & motosikal ✳dapat membuka screw yg susah . Dapatkan segera 👇 . @suits_exclusive @suits_exclusive @suits_exclusive . atau, boleh hubungi no di bawah: . >> 01124204546 > 01124204546 > 01124204546
“Terbaik lah barang bos. Nanti saya nak repeat order” . Antara testimoni dan feedback para pengguna kami. . Nak tahu kenapa spray penghilang karat ni MENDAPAT TUMPUAN RAMAI sekarang?? . . Lebih 100,000 botol terjual tak sampai setahun! ✨ . KELEBIHAN: • Hilangkan karat sepantas 2 minit • Hilangkan karat ke besi asli • Permukaan kilat seperti baru • Pertama di MALAYSIA • Produk 100% tempatan . RUST REMOVER by WAK KILAT dapat menghilangkan: ✳kesan2 karat pada semua lapisan. ✳besi yang disaluti karat tebal. ✳Air karat pada bahagian tile terutama di dalam bilik air. ✳kesan karat tong gas yg diletakkan diatas mozek atau ape2 permukaan lantai. ✳karat pada bahagian besi terutama spana ,screw driver n mcm2 lg. ✳karat pada rim kereta & motosikal ✳dapat membuka screw yg susah . 01124204546 01124204546 01124204546 . #sayajual #rustremover #penghilangkarat #igersmalaysia #penghilangkotorandegil #motorkapcai #bangi #nilai #kualalumpur #shahalam #suits_exclusive #sayajualmurah #sayajualonline #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #bazarmalaysia #kedaionlinemurah #jualanmurah
Bobo dimana bersama Wak Kilat! . @aliffsyukriterlajaklaris @nursajat02 @lucintaluna . MULTIPURPOSE CLEANER by Wak Kilat boleh menghilangkan: ✅ Kotoran degil pada kusyen kereta ✅ Contengan pada dinding ✅ Kotoran degil pada body kereta ✅ Kotoran degil pada perkakas dapur ✅ Warna kereta yang kelihatan kusam ✅ Watermark pada kereta atau motor ✅ Dan banyak lagi! . RUST REMOVER by WAK KILAT dapat menghilangkan: ✳kesan2 karat pada semua lapisan. ✳besi yang disaluti karat tebal. ✳Air karat pada bahagian tile terutama di dalam bilik air. ✳kesan karat tong gas yg diletakkan diatas mozek atau ape2 permukaan lantai. ✳karat pada bahagian besi terutama spana ,screw driver n mcm2 lg. ✳karat pada rim kereta & motosikal ✳dapat membuka screw yg susah . Dapatkan segera 👇 01124204546 01124204546 01124204546 . #sayajual #rustremover #multipurposecleaner #penghilangkarat #igersmalaysia #penghilangkotorandegil #motorkapcai #bangi #nilai #kualalumpur #shahalam #suits_exclusive #sayajualmurah #sayajualonline #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #bazarmalaysia #kedaionlinemurah #jualanmurah
Selalu kan orang yang pendek ni kena buli macam tu ? Lebih lebih lagi kalau kena buli dekat tempat public .. mesti malu yang teramat .. hina sangat menjadi pendek agaknya .. kalau korang amalkan HI-CAL & zinc  In shaa Allah takde lagi masalah kena buli macam tu .. mungkin orang yang buli korang tu pon akan jatuh cinta dengan korang .. belum cuba belum tahu kann ☺☺ . Jom follow agen sah tiens malaysia : @naktinggibest.co @naktinggibest.co @naktinggibest.co . ORDER & TIPS, PM 👇 Whatsapp : +628993906643 Whatsapp : +60 16-621 0431 Whatsapp : +60 16-621 0431  #tiens #ubattinggi #noradanish #nakbebel #lawkhambar #motorkapcai #mobilelegend #malaysiasoccer #najib
Tag membe yg Mandi sabunnn dengan  jentera kesayangan... follow : @0nxon @0nxon #0nxon#0ntakon#jarangx0n #jarangx0n#matmotor#matrempit #sukasuka#hiburanjalanan#rider#motorkapcai #santaianakmalaya#superbikes#peminatyamaha#riderhonda#peminatmodenas# #sukasuki#aptbasilicatap
Luar negara juga layan kapcai...dikatakan mngikut budaya malaysia layan kapcaii. follow : @0nxon @0nxon #0nxon#0ntakon#jarangx0n #jarangx0n#matmotor#matrempit #sukasuka#hiburanjalanan#rider#motorkapcai #santaianakmalaya#superbikes#peminatyamaha#riderhonda#peminatmodenas# #sukasuki#aptbasilicata
Ade ke geng korang cm ni? follow : @0nxon @0nxon #0nxon#0ntakon#jarangx0n #jarangx0n#matmotor#matrempit #sukasuka#hiburanjalanan#rider#motorkapcai #santaianakmalaya#superbikes#peminatyamaha#riderhonda#peminatmodenas# #sukasuki#aptbasilicata

Loading