Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#moveon

Posts tagged as #moveon on Instagram

1.794.899 Posts

“Dengan planner 2018 ni, saya dapat plan cuti saya dengan baik, selain dapat setkan masa untuk appointment di klinik kesihatan untuk baby ke tiga kami.. Alhamdulillah memang bermanfaat dan berbaloi.” - Raisya, Bangi. . Tercari-cari planner yg CUTE, COMPLETE & MURAH tambahan pula MUDAH DI BAWA KE MANA-MANA???? . . TUNGGU DULU GAIS !!!! BACA DULU NI.... . Kalau tengok harga planner yang biasa-biasa kat luar RM40 ke atas, uish mahal la pulak.. Harga planner ni serius hanya RM25 je dengan pelbagai manfaat disediakan. Dah la semua muka surat FULL COLOUR! ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– . . ๐Ÿ Setiap muka surat Full colour ๐Ÿ Size 21.5cmx15cm ( Size A5 ) ๐Ÿ Planner di wrap dgn baik ๐Ÿ Tebal kertas 80gsm (insyallah warna tidak tembus) ๐Ÿ Soft cover , Art card 260 finishing matt dan spot uv ๐Ÿ Design yang sangat catchy ๐Ÿ 264 muka surat ๐Ÿ Ketebalan planner 1.5cm ๐Ÿ Sesuai dijadikan hadiah buat insan tersayang ๐Ÿ Content semua dalam English . . PERGHHH... SYOK KAN? . Sabar.. sabar.. Jom tengok lagi apa yg menarik dengan content dalam planner ni: . โœ… Yearly Planning Chart โœ… Weekly Plan โœ… Monthly Budget โœ… Weekly schedule โœ… Yearly Review โœ… 30 Days Saving Challenge Every Months โœ… 2019 & 2020 Calendar โœ… Islamic Calendar โœ… Public Holiday for Malaysia, Brunei, Singapore & Indonesia โœ… Monthly Plan โœ… Quran Tracker & Khatam Quran โœ… My Fitness Goals โœ… Travel Plan List โœ… Blank page every Month โœ… Yearly Goals โœ… Books to Read โœ…Ramadhan Mission โœ… Sadaqah Checklist . . Amacam??? Rasa tak caye sebab macam2 ada dalam buku kecik ni. Memang sesuai sgt nak buat HADIAH kat Mak ayah, suami isteri, adik kakak dan sahabat tersayang. Paling best harga dia sbb MURAH sangat berbanding manfaat yg ada. . . Nak beli? Boleh WhatsApp ke nombor . ๐Ÿ”น 018-215 9282 Atau ๐Ÿ”น 019-671 0686 ๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น #amalaypoet  #amazing  #nakbebel  #nakfakta  #creativewriting  #spokenword  #story  #spilledink  #kawan  #public  #poet  #quotesdaily #quoteporn #poetrycommunity
“Dengan planner 2018 ni, saya dapat plan cuti saya dengan baik, selain dapat setkan masa untuk appointment di klinik kesihatan untuk baby ke tiga kami.. Alhamdulillah memang bermanfaat dan berbaloi.” - Raisya, Bangi. . Tercari-cari planner yg CUTE, COMPLETE & MURAH tambahan pula MUDAH DI BAWA KE MANA-MANA???? . . TUNGGU DULU GAIS !!!! BACA DULU NI.... . Kalau tengok harga planner yang biasa-biasa kat luar RM40 ke atas, uish mahal la pulak.. Harga planner ni serius hanya RM25 je dengan pelbagai manfaat disediakan. Dah la semua muka surat FULL COLOUR! ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– . . ๐Ÿ Setiap muka surat Full colour ๐Ÿ Size 21.5cmx15cm ( Size A5 ) ๐Ÿ Planner di wrap dgn baik ๐Ÿ Tebal kertas 80gsm (insyallah warna tidak tembus) ๐Ÿ Soft cover , Art card 260 finishing matt dan spot uv ๐Ÿ Design yang sangat catchy ๐Ÿ 264 muka surat ๐Ÿ Ketebalan planner 1.5cm ๐Ÿ Sesuai dijadikan hadiah buat insan tersayang ๐Ÿ Content semua dalam English . . PERGHHH... SYOK KAN? . Sabar.. sabar.. Jom tengok lagi apa yg menarik dengan content dalam planner ni: . โœ… Yearly Planning Chart โœ… Weekly Plan โœ… Monthly Budget โœ… Weekly schedule โœ… Yearly Review โœ… 30 Days Saving Challenge Every Months โœ… 2019 & 2020 Calendar โœ… Islamic Calendar โœ… Public Holiday for Malaysia, Brunei, Singapore & Indonesia โœ… Monthly Plan โœ… Quran Tracker & Khatam Quran โœ… My Fitness Goals โœ… Travel Plan List โœ… Blank page every Month โœ… Yearly Goals โœ… Books to Read โœ…Ramadhan Mission โœ… Sadaqah Checklist . . Amacam??? Rasa tak caye sebab macam2 ada dalam buku kecik ni. Memang sesuai sgt nak buat HADIAH kat Mak ayah, suami isteri, adik kakak dan sahabat tersayang. Paling best harga dia sbb MURAH sangat berbanding manfaat yg ada. . . Nak beli? Boleh WhatsApp ke nombor . ๐Ÿ”น 018-215 9282 Atau ๐Ÿ”น 019-671 0686 ๐Ÿ”น๐Ÿ”น๐Ÿ”น #amalaypoet  #amazing  #nakbebel  #nakfakta  #creativewriting  #spokenword  #story  #spilledink  #kawan  #public  #poet  #quotesdaily #quoteporn #poetrycommunity
These are the deeply rooted regrets I feel. They’re the wounds that are still healing. The scars that will leave a lasting reminder of where I went wrong. This post is about me and the choices I made, not the transgressions committed  against me. This is about what I did wrong. How I messed up. How I didn’t get out sooner than I should have...back when I knew something wasn’t right. You live and you learn. Still something I’m learning to come to terms with. These mistakes lead me to heartbreak. It’s true when they say that the red flags you ignore in the beginning will be the same reason it all comes to an end. Looking for the lessons in every thing but still acknowledging the mistakes I made and the regret I feel. Yes, what he did to me was awful and uncalled for, but I should have done more to prevent it. I should have trusted my intuition. I should have valued myself more. I should have been wiser than to believe what I knew was too good to be true. For that, I take responsibility. #brokenheart #betrayed #cheaterssuck #dontsettle #forgiveyourself #gettingbettereveryday #healing #heartbroken #heali#knowyourworth #keepholdingon #lifelessons #loveyourself #movingon #movingonquotes #moveon #mybiggestmistake #mendingabrokenheart #narcissist #sadquotes #surviving #shemovedon #serialcheater #tryingtomoveon #toxicrelationships #youdeservebetter #yourenothingbutamemorynow
Hai ayah bunda..sdh lama menikah tp blm dpt momongan.‌๐Ÿ‡ฎ‌๐Ÿ‡ณ‌๐Ÿ‡ฌ‌๐Ÿ‡ฎ‌๐Ÿ‡ณ ‌๐Ÿ‡จ‌๐Ÿ‡ช‌๐Ÿ‡ต‌๐Ÿ‡ฆ‌๐Ÿ‡น ‌๐Ÿ‡ญ‌๐Ÿ‡ฆ‌๐Ÿ‡ฒ‌๐Ÿ‡ฎ‌๐Ÿ‡ฑ๐Ÿšผ Terkendala dg masalah kista, miom, pcos, tubafalopi tersumbat, gangguan sperma.  sudah banyak yang BERHASIL  KONSULTASI: ๐Ÿ“ฒ WA: 085755582425
“The Market is yours. I dedicate it to you and may it prove of benefit to you and your children. It is for you to protect, defend, and uphold and it is for you to see that those who occupy it treat you fairly. … This is one of the greatest days in the history of Seattle.” ~Randall Revelle . . . . . #seattle #wa #pnw #history #pikeplacemarket #farmersmarket #washington #beauty #travel #seetheworld #explore #moveon #adventure #friends #dayoff #starbucks #fish #healthylifestyle #healthyfood #downtown #landmark #pikes #instapic
“I think that nothing is impossible when you want to fulfill a dream. A lot of people will tell you that you can’t do it, that you don’t have what it takes, but if it is in your heart and you feel it, there is nothing that will stop you. It is like the sun - you can’t block it: it will shine regardless, if that is what you want. ~ Thalia . . . . . #beach #beauty #nature #exploring #sunset #skyporn #motivate #inspire #bewhoyouare #moveon #success #getoutside #travel #livelife #explore #playtime #motivationalquotes #seetheworld #nevergiveup #move #achieve #dreams #makelifereal #mlr #outdoors #roamwild #optoutside #health #beyourself
To anyone who needs a little reminder that no matter the size of the storm, the sun will always shine again. #blessed #humble #peace #weallstruggle #lifegetsrough #justhavefaith #behopeful #nonegativity #positivevibes #dontreact #letitgo #moveon #bettertimeswaitahead #dontgiveup #staytruetoyourself #staystrong
Adakalanya jalan dihadapan kelihatan samar kerana kabus tebal yang menghalang pandangan.  Lalu kita pun bimbang untuk meneruskan perjalanan kerana tidak tahu apa yang sedang menanti disebaliknya.  Hakikatnya kita memang tidak pernah tahu apa yang sedang menanti kita.  Namun yakinlah,  indah atau tidak pasti ada kebaikan dalam keduanya. Percayalah, sesungguhnya yang Maha Pencipta hanya memberikan yang terbaik untuk hamba-hambaNya.  Salam jumaat!  #moveon #keepstrong #bangkitsemula #kerasmelawan
ใƒป โ–ผๆœฌๆ—ฅใฎใƒฌใƒƒใ‚นใƒณใ”ๆกˆๅ†… ------------------------------------------ ใพใ‚‚ใชใๆ–ฐ่ฆใ”ๅ…ฅไผšๅ—ไป˜็ต‚ไบ†!! ใƒป ๆ–ฐ่ฆใ”ๅ…ฅไผšใƒฉใ‚นใƒˆใ‚ญใƒฃใƒณใƒšใƒผใƒณ้–‹ๅ‚ฌไธญ!! ใƒป ใพใ‚‚ใชใ็™บ่กจไผšๆบ–ๅ‚™ๆœŸ้–“ใซๅ…ฅใ‚‹ใŸใ‚ใ€ ใƒป 10ๆœˆ06ๆ—ฅ(ๅœŸ)ใ‚’ๆŒใกใพใ—ใฆใ€ไธ€ๆ™‚ๆ–ฐ่ฆใ”ๅ…ฅไผšๅ—ไป˜ใ‚’ๅœๆญขใ•ใ›ใฆ้ ‚ใใพใ™โ€ผ๏ธŽ ใƒป ใคใใพใ—ใฆใ€10ๆœˆ06ๆ—ฅ(ๅœŸ)ใพใงใฎๆœŸ้–“ไธญใ€ ใƒป ใ€ๅ…ฅไผš้‡‘3,000ๅ††็„กๆ–™๏ผ†ไฝ“้จ“ใƒฌใƒƒใ‚นใƒณๆ–™1,000ๅ††็„กๆ–™ใ€‘2ใคใฎใŠๅพ—ใชใ‚ญใƒฃใƒณใƒšใƒผใƒณใ‚’้–‹ๅ‚ฌ!! ใƒป MOVEONใงใฏใ€ๅˆๅฟƒ่€…ใฎๆ–นใงใ‚‚ๅฎ‰ๅฟƒใชๅ…ฅ้–€ใ‚ฏใƒฉใ‚นใ‚’ๅคšๆ•ฐใ”็”จๆ„ใ—ใฆใŠใ‚Šใพใ™โ™ช ใƒป ใพใšใฏใŠๆฐ—่ปฝใซไฝ“้จ“ใƒฌใƒƒใ‚นใƒณใ‹ใ‚‰ใƒ€ใƒณใ‚นใ‚’ๅง‹ใ‚ใฆใฟใพใ›ใ‚“ใ‹โ™ช๏ผŸ ใƒป "ๆฅฝใ—ใ„"ใŒใ“ใ“ใซใ‚ใ‚‹โ™ช ใƒป ใœใฒใ“ใฎๆฉŸไผšใซใ”ๅˆฉ็”จใใ ใ•ใ„โ™ช ใƒป ๆœฌๆ—ฅใ‚‚MOVE ONใงใŠๅพ…ใกใ—ใฆใŠใ‚Šใพใ™โ™ช ------------------------------------------ ใ€้‡‘ๆ›œๆ—ฅใ€‘ ใƒป 18:00~19:00 ใฏใ˜ใ‚ใฆใฎใƒ€ใƒณใ‚นใ‚ฏใƒฉใ‚น (4ๆญณ~6ๆญณ) YOKOๅ…ˆ็”Ÿ ใƒป 19:30~20:30 FREESTYLEไธ€่ˆฌๅ…ฅ้–€ใ‚ฏใƒฉใ‚น (ไธญๅญฆ็”Ÿ~) ENAๅ…ˆ็”Ÿ ใƒป 21:00~22:00 HOUSEไธ€่ˆฌๅ…ฅ้–€ใ‚ฏใƒฉใ‚น (ไธญๅญฆ็”Ÿ~) ORUMIๅ…ˆ็”Ÿ ใƒป ใ€MOVEONใƒ›ใƒผใƒ ใƒšใƒผใ‚ธใ€‘ http://www.dancestudiomoveon.com ใƒป ใ€ใŠๅ•ใ„ๅˆใ‚ใ›ใ€‘ DANCE STUDIO MOVE ON ้’ๆฃฎๅธ‚ๅคๅท1-8-2 ๅ€‰ๅ†…ใƒ“ใƒซ2้šŽ 017-752-1841 ใƒป #aomori #้’ๆฃฎ #้’ๆฃฎๅธ‚ #dance #ใƒ€ใƒณใ‚น#dj #moveon #hiphop #lock #pop #break #house #reggae #krump #music
#alphafemale #alwayswinning #alwaysmovingforward ๐Ÿ’‍โ™€๏ธ
True Story ๐Ÿ˜๐Ÿ™Œ๐Ÿ™ I've come out the other side now...ready for a new chapter. ๐Ÿ’ž #lifestyle #selfreflection #fortyandfabulous #memories #escape #gym #newstart #moveon
.:so today could be the day to start loving yourself a little more and snuggle into all your magic ๐Ÿค—๐Ÿ–ค๐Ÿ #selflove #heal #learn #moveon #moveup #inmylane #meandgod
#burn #the #past #turn #the #page #and #moveon

Loading