Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#ninaskincareshop

Posts tagged as #ninaskincareshop on Instagram

11.332 Posts

POLISH FACENINA semua utk semua jenis skin. Tak kira korang ade mslh ape pun, semua boleh guna. Yg ade mslh skin, kalau guna nie confirm puas hati. Yang takde mslh skin pun boleh guna! Lagi lagi lagi lah cantik skin tu.  Jom gais rebut peluang hebat ni. Nak cari kat mana barang murah tapi kualiti dia tiptop! πŸ€—  Order:  Whatsapp 0103788246  #polishface #polishfaceninaskincareoriginal  #polishorganiccosmetics #ninaskincaremurah #ninaskincareshop #serumwajah #beautycare #beautyorganicshop #beautymask #polishfacebynina
POLISH FACENINA semua utk semua jenis skin. Tak kira korang ade mslh ape pun, semua boleh guna. Yg ade mslh skin, kalau guna nie confirm puas hati. Yang takde mslh skin pun boleh guna! Lagi lagi lagi lah cantik skin tu.  Jom gais rebut peluang hebat ni. Nak cari kat mana barang murah tapi kualiti dia tiptop! πŸ€—  Order:  Whatsapp 0103788246  #polishface #polishfaceninaskincareoriginal  #polishorganiccosmetics #ninaskincaremurah #ninaskincareshop #serumwajah #beautycare #beautyorganicshop #beautymask #polishfacebynina
. Wah wah putih sampai mcm ni sekali pakai Ibuputihnina 😍😍😍 Uols ingat ye. Ibuputihnina ni dia bukan putih tepung mandi je luntur. Haihh bukan. Yang ni putih kekal taww! πŸ‘ Sapu je tiap malam, bleh mix dengan lotion yg uols ada sekali taw.  Dalam masa 1-2minggu uols dh boleh nampak perubahan πŸ‘  Nak putih cara sihat tak? Cepat klik link ni! . BERMINAT NAK DAPATKAN IPLS ? πŸ“² WHATSAPP 016-7934782 . #laserserum #laserserumninaskincare #laserserumnina #ibuputihnina #ibuputih #ibuputihninaskincare #ninaskincare #sayajual #putihgebu #originalproducts  #agentninaskincare #ninaskincaremurah #ninaskincareoriginal #ibuputihmurah #ninaskincareshop #skincare #beautycare #beautyaddict #hyperpigmentation #exfoliate #skinrejuvenation #testimoniibuputihlaserserumnina
FUNGSI TAMBAHAN : πŸ“Membakar lemak & mencegah pengumpulan lemak 🌟 Meningkatkan metabolisma badan πŸ“ Melawaskan pencernaan/detox toksin 🌟 Menurunkan kadar bad kolestrol (LDL) & Menaikkan kadar good kolestrol (HDL) πŸ“ Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya 🌟 Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal πŸ“ Mengurangkan nafsu untuk makan 🌟 Menaikkan kadar metabolisme dan pembakaran kalori πŸ“ Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal 🌟 Mengawal berat badan dengan mudah  WHATSAPP/TELEGRAM 0103788246 WHATSAPP/TELEGRAM 0103788246 WHATSAPP/TELEGRAM 0103788246 1BOX 15 SACHETS × 25 GRAM #kopiibuputihnina #kopiibuputih #kopiibuputihninaoriginal #kopiibuputih #kopiibuputihnina #whiteningcoffee #beautycoffee #kopiibuputih #coffeelovers #whiteningcream #whiteninginjection #krimpemutih #kopi #coffee #sayajual #jomkurus #putihgebu #kurusmenawan #bakarlemak #putihgebu #originalproducts #agentninaskincare #shopwithusmy #ninaskincareoriginal #ninaskincareshop
KANDUNGAN KOPI IBU PUTIH NINA : πŸŽ€ Serbuk Mutiara πŸ’Ž L-Cysteine πŸŽ€ Hydrochcloride Monohydrote πŸ’Ž Calcium πŸŽ€ Ekstrak Habbatussauda πŸ’Ž Ekstrak Betik πŸŽ€ Ekstrak Tomato πŸ’Ž Vitamin C πŸŽ€ Marine Collagen πŸ’Ž Kopi Arabika πŸŽ€ Krimer Bukan Tenusu πŸ’Ž Gula . KEISTIMEWAAN & FUNGSI KOPI IBU PUTIH NINA : β˜• Mencerahkan kulit seawal 7 hari β˜• Melembutkan dan mencerahkan kulit secara menyeluruh dengan sekata β˜• Membaiki tekstur kulit agar nampak bersinar, cerah dan gebu dalam masa yang singkat β˜• Memulihkan kulit berparut, berjerawat serta kering β˜• Menganjalkan kulit agar sentiasa lembap β˜• Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus β˜• Mengecilkan liang pori kulit β˜• Menguatkan sistem imunisasi badan agar kekal aktif bertenaga β˜• Menghilangkan rasa mengantuk  FUNGSI TAMBAHAN : πŸ“Membakar lemak & mencegah pengumpulan lemak 🌟 Meningkatkan metabolisma badan πŸ“ Melawaskan pencernaan/detox toksin 🌟 Menurunkan kadar bad kolestrol (LDL) & Menaikkan kadar good kolestrol (HDL) πŸ“ Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya 🌟 Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal πŸ“ Mengurangkan nafsu untuk makan 🌟 Menaikkan kadar metabolisme dan pembakaran kalori πŸ“ Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal 🌟 Mengawal berat badan dengan mudah  WHATSAPP/TELEGRAM 0103788246 WHATSAPP/TELEGRAM 0103788246 WHATSAPP/TELEGRAM 0103788246 1BOX 15 SACHETS × 25 GRAM #kopiibuputihnina #kopiibuputih #kopiibuputihninaoriginal #kopiibuputih #kopiibuputihnina #whiteningcoffee #beautycoffee #kopiibuputih #coffeelovers #whiteningcream #whiteninginjection #krimpemutih #kopi #coffee #sayajual #jomkurus #putihgebu #kurusmenawan #bakarlemak #putihgebu #originalproducts #agentninaskincare #shopwithusmy #ninaskincareoriginal #ninaskincareshop
Harga "pasar malam" tapi kesan rawatan seperti ribuan ringgit! πŸ‘ . Memutihkan muka & badan βœ… Mengecutkan jerawat βœ… Memudarkan jeragat & parut βœ… Melicin & menghaluskan kulit βœ… Kesan seawal 24Jam βœ… Mengecilkan liang pori βœ… Kulit lebih berseri βœ…  CARA GUNA : Campurkan sekali Ibu Putih + Laser Serum, pakai sebelum tidur di muka & badan.  Kat badan boleh pakai setiap malam, kat muka pakai 2-3x seminggu.  BERMINAT NAK DAPATKAN IPLS ? πŸ“² WHATSAPP 016-7934782 . #laserserum #laserserumninaskincare #laserserumnina #ibuputihnina #ibuputih #ibuputihninaskincare #ninaskincare #sayajual #putihgebu #originalproducts  #agentninaskincare #ninaskincaremurah #ninaskincareoriginal #ibuputihmurah #ninaskincareshop #skincare #beautycare #beautyaddict #hyperpigmentation #exfoliate #skinrejuvenation #testimoniibuputihlaserserumnina
Sape belum cuba lagi Polish Face Nina? πŸ™‹ . Nak kulit nampak glowing tak? Nak nampak lebih berseri tak? Atau nak makeup awak nampak lagi cantik tak?  Jom polish muka dulu. Kasi glowing shining2 biar berkedip2 mata orang yang memandang. Hehehe πŸ˜‰ .  KEISTIMEWAAN POLISH FACE : ✨ Menambah seri muka 🍁 Memudarkan parut ✨ Mengecutkan jerawat 🍁 Mengecilkan pori2 ✨ Memudarkan jeragat 🍁 Mencerahkan kulit ✨ Kulit lebih glowing & shining .  CARA MUDAH GUNA POLISH FACE : πŸ’‹ Guna 2-3 kali sahaja seminggu. Lepas cuci muka (masa kulit masih lembap), gosok perlahan-lahan pada kulit muka & leher selama 1-2 minit. Lepas tu bilas & keringkan muka mcm biasa. Bole guna pada bila2 masa. .  WHATSAPP UTK ORDER ATAU BERTANYA #0193984828 YER DEAR  Bole klik link kat bio/profile . . . #polishfaceninaskincare #polishfacenina #polishfacemurah #ninaskincare #whiteningbooster #agentninaskincare #sayajual #ninaskincareoriginal #ninaskincareshop #originalproducts #takoritakjual #glowingskin #shinningskin #whiteningskin #sayajualprodukkecantikan #instabeauty #jomcantik #polishface #testimonipolishface #skincare #beautycare #beautyaddict #hyperpigmentation #exfoliate #skinrejuvenation
Sape belum cuba lagi Polish Face Nina? πŸ™‹ . Nak kulit nampak glowing tak? Nak nampak lebih berseri tak? Atau nak makeup awak nampak lagi cantik tak?  Jom polish muka dulu. Kasi glowing shining2 biar berkedip2 mata orang yang memandang. Hehehe πŸ˜‰ .  KEISTIMEWAAN POLISH FACE : ✨ Menambah seri muka 🍁 Memudarkan parut ✨ Mengecutkan jerawat 🍁 Mengecilkan pori2 ✨ Memudarkan jeragat 🍁 Mencerahkan kulit ✨ Kulit lebih glowing & shining .  CARA MUDAH GUNA POLISH FACE : πŸ’‹ Guna 2-3 kali sahaja seminggu. Lepas cuci muka (masa kulit masih lembap), gosok perlahan-lahan pada kulit muka & leher selama 1-2 minit. Lepas tu bilas & keringkan muka mcm biasa. Bole guna pada bila2 masa. .  WHATSAPP UTK ORDER ATAU BERTANYA #0193984828 YER DEAR  Bole klik link kat bio/profile . . . #polishfaceninaskincare #polishfacenina #polishfacemurah #ninaskincare #whiteningbooster #agentninaskincare #sayajual #ninaskincareoriginal #ninaskincareshop #originalproducts #takoritakjual #glowingskin #shinningskin #whiteningskin #sayajualprodukkecantikan #instabeauty #jomcantik #polishface #testimonipolishface #skincare #beautycare #beautyaddict #hyperpigmentation #exfoliate #skinrejuvenation
Sape belum cuba lagi Polish Face Nina? πŸ™‹ . Nak kulit nampak glowing tak? Nak nampak lebih berseri tak? Atau nak makeup awak nampak lagi cantik tak?  Jom polish muka dulu. Kasi glowing shining2 biar berkedip2 mata orang yang memandang. Hehehe πŸ˜‰ .  KEISTIMEWAAN POLISH FACE : ✨ Menambah seri muka 🍁 Memudarkan parut ✨ Mengecutkan jerawat 🍁 Mengecilkan pori2 ✨ Memudarkan jeragat 🍁 Mencerahkan kulit ✨ Kulit lebih glowing & shining .  CARA MUDAH GUNA POLISH FACE : πŸ’‹ Guna 2-3 kali sahaja seminggu. Lepas cuci muka (masa kulit masih lembap), gosok perlahan-lahan pada kulit muka & leher selama 1-2 minit. Lepas tu bilas & keringkan muka mcm biasa. Bole guna pada bila2 masa. .  WHATSAPP UTK ORDER ATAU BERTANYA #0193984828 YER DEAR  Bole klik link kat bio/profile . . . #polishfaceninaskincare #polishfacenina #polishfacemurah #ninaskincare #whiteningbooster #agentninaskincare #sayajual #ninaskincareoriginal #ninaskincareshop #originalproducts #takoritakjual #glowingskin #shinningskin #whiteningskin #sayajualprodukkecantikan #instabeauty #jomcantik #polishface #testimonipolishface #skincare #beautycare #beautyaddict #hyperpigmentation #exfoliate #skinrejuvenation
. Harga "pasar malam" tapi kesan rawatan seperti ribuan ringgit! πŸ‘ . Memutihkan muka & badan βœ… Mengecutkan jerawat βœ… Memudarkan jeragat & parut βœ… Melicin & menghaluskan kulit βœ… Kesan seawal 24Jam βœ… Mengecilkan liang pori βœ… Kulit lebih berseri βœ…  CARA GUNA : Campurkan sekali Ibu Putih + Laser Serum, pakai sebelum tidur di muka & badan.  Kat badan boleh pakai setiap malam, kat muka pakai 2-3x seminggu.  BERMINAT NAK DAPATKAN IPLS ? πŸ“² WHATSAPP 016-7934782 . #laserserum #laserserumninaskincare #laserserumnina #ibuputihnina #ibuputih #ibuputihninaskincare #ninaskincare #sayajual #putihgebu #originalproducts  #agentninaskincare #ninaskincaremurah #ninaskincareoriginal #ibuputihmurah #ninaskincareshop #skincare #beautycare #beautyaddict #hyperpigmentation #exfoliate #skinrejuvenation #testimoniibuputihlaserserumnina
POLISH FACENINA semua utk semua jenis skin. Tak kira korang ade mslh ape pun, semua boleh guna. Yg ade mslh skin, kalau guna nie confirm puas hati. Yang takde mslh skin pun boleh guna! Lagi lagi lagi lah cantik skin tu.  Jom gais rebut peluang hebat ni. Nak cari kat mana barang murah tapi kualiti dia tiptop! πŸ€—  Order:  Whatsapp 0103788246  #polishface #polishfaceninaskincareoriginal  #polishorganiccosmetics #ninaskincaremurah #ninaskincareshop #serumwajah #beautycare #beautyorganicshop #beautymask #polishfacebynina
#readystock πŸ’• NinaSkincare Polish Face Glowing & Shining Skin Price : RM35 exc postage . #sayajual #sayajualmakeup #bazarpaknil #ninaskincare #ninaskincaremurah #ninaskincareshop #ninaskincareoriginal #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #like4like #likeforlike
""POLISH POLISH POLISH MUKA TERUS KILAT MCM KERETA πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ BERSINAR2 ... Percaya tak kalau hakak cakap sehari 1000unit jalan di HQ. Caya tak? Haaaa kena caya! Sebab POLISH FACENINA dah viral sampai obersi gaisss. Kau hado? πŸ˜‚ Customer kita ade je yang ambik stok banyak-banyak dan bawak pegi obersi. Tak senang duduk kalau takde POLISH FACENINA 😍  POLISH FACENINA semua utk semua jenis skin. Tak kira korang ade mslh ape pun, semua boleh guna. Yg ade mslh skin, kalau guna nie confirm puas hati. Yang takde mslh skin pun boleh guna! Lagi lagi lagi lah cantik skin tu.  Jom gais rebut peluang hebat ni. Nak cari kat mana barang murah tapi kualiti dia tiptop! πŸ€—  Order:  Whatsapp 0103788246  #polishface #polishfaceninaskincareoriginal  #polishorganiccosmetics #ninaskincaremurah #ninaskincareshop #serumwajah #beautycare #beautyorganicshop #beautymask #polishfacebynina
. Harga "pasar malam" tapi kesan rawatan seperti ribuan ringgit! πŸ‘ . Memutihkan muka & badan βœ… Mengecutkan jerawat βœ… Memudarkan jeragat & parut βœ… Melicin & menghaluskan kulit βœ… Kesan seawal 24Jam βœ… Mengecilkan liang pori βœ… Kulit lebih berseri βœ…  CARA GUNA : Campurkan sekali Ibu Putih + Laser Serum, pakai sebelum tidur di muka & badan.  Kat badan boleh pakai setiap malam, kat muka pakai 2-3x seminggu.  BERMINAT NAK DAPATKAN IPLS ? πŸ“² WHATSAPP 016-7934782 . #laserserum #laserserumninaskincare #laserserumnina #ibuputihnina #ibuputih #ibuputihninaskincare #ninaskincare #sayajual #putihgebu #originalproducts  #agentninaskincare #ninaskincaremurah #ninaskincareoriginal #ibuputihmurah #ninaskincareshop #skincare #beautycare #beautyaddict #hyperpigmentation #exfoliate #skinrejuvenation #testimoniibuputihlaserserumnina

Loading