Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#noracist

Posts tagged as #noracist on Instagram

19.003 Posts

ternyata kami racist.. semua kami kawan sambil promo gardenia  roti thorbaikkkkk... pastikan yg ori... #noracist #redteammilano #gardenia #roti #tempatan #hondafd #fd #civicfd #kaybeefd
How you know that you’re in a country that generally has darker skin than your homeland. #noracist @riley_leedos
Berbakti pada negara #pdn #noracist #fedex #fedexm #fedexkula
Custom Jacket "FUCK THE RACIST" _______________________ thanks for order @muhammad_yogi.ap _______________________ Acrylic Paint_maries_reeve_uni posca on denim _______________________  Limited art vintage clothes ! _______________________  Mau juga?? Chat langsung ke 085728609292  #jaketlukis #customjaket #customjacket #kaoslukis #jacketdenim #jacketjeans #jacketjeanscustom #bullet #thesimpsons #simpsons #jaketthesimpsons #myvalentine #bulletformyvalentine #samurai #thesamurai #parrot #bird #jaketsolo #tiger #wings #ball #illuminati #rocknroll #garudayaksa #saynoracism  #arcticmonkeys #fuckracist #noracist
plz leave a like if ur not racist . . . seriously please . . . #mario #memes #stopracist #noracist #antiracist #arcade #plumber #game #meme
#nokroni #noracist
Enak nye naek motor tu kalo hujan ndak kepanasan ,kalo panas ndak kehujanan . oke sippp 💯💯 . . . . . Shoot by : @akualpi  #freerider #gadogadoracer #r15v3indonesia #yamahar15 #r15v3 #r15v3modifikasi #yamahar15id #helmetlovers #noracist #fucktherules #damnfakeyourxhaust#prolinerexhaust #prolinerindonesia
Aku tak tahu nama uncle ni tapi dia baik. Benda pertama dia tanya aku "u like mathematic?". Dan aku jujur aku tak suka math dia senyum dan ceritakan pengalaman dia jadi cikgu mathematic dekat negara dia. Mungkin mulut dan gaya aku tak duduk diam sepanjang perbualan itu yang dia asyik tersenyum dan gelak. Dia kenalkan aku dengan wife dia *part ni aku teringat arwah tok (al-fatihah). Aku beritahu dia wife dia macam atuk aku yang dah meninggal. Waktu bersalaman dengan wife dia aku cium tangan dia dan dia usap pipi aku. K part ni aku tahan airmata sebab aku dapat rasa kasih sayang seorang nenek. Wife dia tak pandai speaking tapi gerak cara dia soft sangat. Bila diorang nak balik, sempat lagi uncle ni bisik "you need to remember that you always my daughther". DIAM. Semoga Tuhan menjaga orang tua ini sehingga akhir nafasnya~ . Ohh ye dia cakap dia sukakan bandar yang dia duduk sekarang di malaysia ni. Sebab dia cakap orang malaysia semua baik baik. Selalu senyum dan lemah lembut bila bercakap dengan dia. K aku bangga jadi orang malaysia 😙❤. #iran #iranian #malaysia #malaysian #noracist
Yesterday was my birthday Folks  #nichememe #noracist #shistersquad #shook #shorts #shooketh #birthday
Animo, todo pasa. Ama tu trabajo y no dejes de cumplir tu deber cada dia!! -San Juan Bosco . . . . . . . . . . . . . . #bestfriends #bestfriendgoals  #ecuador  #waterfall #tumblr #feminismo #lgbt #nazi #influencer #correista #chavista #vegano #noracist #capitalismo #socialismo #forex #hailmaduro
SYA MAIN MOTOR PASAL MINAT BUKAN NK KEJAR SIAPA KING LAST SEHEBAT MANA PON KITA DUDUK 7 KAKI DALAM.MOTOR TETAP MOTOR KEHIDUPAN INI BERKMAKNA #noracist #bulan10jandabaik #rxzdihati #rpm10setengah
Do you think Hungarians are racist? No dont be confused cuz its black and we named it to Negro, good for your troath 😛 #negro #candy #noracist
Night run #noracist #jbkanjo
Terima kasih bro Yoges Baga datang melawat kandang & borong anak2 jantan.. #malamtidakmenghalangminat #noracist #sideklegacyfarm
Allah hu azkabahn  _________°¿°___________ ·Hat dir gefallen? [Like(❤)] ·Kritik gerne in den komments oder per DM🔽  Als schwarzer Humor wird Humor bezeichnet, der Verbrechen, Krankheit, Tod und ähnliche Themen, für die gewöhnlich eine Abhandlung in ernster Form erwartet wird, in satirischer oder bewusst verharmlosender Weise verwendet.  Black humour is humour that uses crime, illness, death and similar subjects, for which a serious treatise is usually expected, in a satirical or deliberately trivial manner.  #black #humor #blackhumor #schwarz #schwarzerhumor #memes #memepage #elmo #is #black #elmo_is_black #nigger #elmonigger #noracist
No matter your social status or how POWERFUL you feel you are, we are all EQUAL , we came here by birth and will leave in death. . . . . . . . . .  #saynotoracism #weareallequal #equal #livelifelaugh #livehappy #humanbeings #noracist #blackandwhite #dontjudgebythelooks #live
Why could be racist, sexist, homophobic or transphobic when you could just be quiet?  #lgbtq🌈 #queer #noracist #loveislove #humanishuman #gay #bi #nohomophobia #letthemlive #stop

Loading