Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#padu

Posts tagged as #padu on Instagram

94.337 Posts

Perghhh Tengok dia makan jjanjangmyeon ni Unnie tetibe rase macam nak curik pinggan dia tu  Dengan bunyi surpppp dia tu Tengok muka dia menikmati jjanjangmyeon Ya Allah dugaan apa disiang hati ini  Tegarkan hatiku ini Jangan la ak curik stok sendiri demi memenuhi tuntutan air liur meleleh ni 😂 Korang tak lapar ke  Sape sape nak rasa kimchi or danmunji or jjanjang paste, do whatsapp me⠀⠀ Link di bio, just click 😉⠀⠀ Unnie akan jawab sebaik dan sepantas mungkin insyaAllah 😘⠀⠀ ⠀⠀ #jjanjangmyeonhalal #jjanjanginstantpaste #jjanjjangmeon #marimogo #marimogochingu #halalkoreanfood #koreanfoodporn #koreanfood #klovers #jjanjangmyeon #koreanlovers #kdrama #halalfoodmalaysia #malaysiahalalfood #kimchi #kimchimurah #kimchihalal #koreanfoodmurah #makanankorea #danmunji #kuisbangi #ukmbangi #padu #sedap #meelidi
Line-up GLG @ TAHAN (dari kiri): 1. Tukang candid @athiraamira 2. Tukang support @fazlyhakimroslan 3. Tukang tabik @syawalfatah5335 4. Tukang bahan @fairuzmadz 5. Tukang gelak @incekpojie 6. Tukang doa @amiruddinmohd 7. Tukang makan @mr.kay77 8. Tukang penyeri @janeshahalim 9. Tukang masak @nabila_afandi 10. Tukang apa eh dia ni? @dyah0392 11. Tukang pasang fly @wakdanny 12. Tukang bawa ration @thesrennug .  Terselit kt blakang tu - Tukang sibuk @ahmadjunaidi007 Tiada dlm gmbar - Tukang Guide yg hebat lagi padu serta berkebolehan besar walaupun orgnya kecil lg masuk air @hafizi_ilminuddin 😁👍💪 . Line-up ni semua hebat2, bekerjasama, sempoi dan sgt heppening.. Thanks semua geng GLG! . #lineup #padu #geng #kawan #friends #hiking #camping #outdoor #osprey #gopro #hero5 #glg #genglepakgunung #lepaktapipadu #gunungtahan #tahan #harimalaysia #brocuba #padubeb #g7 #puncaksemenanjung
Susah sendawa atau kentut?? badan senang rasa lemau xbermaya,? pembuangan x lawas?? jgn risau @perghbawang ada product  TERBARU 😍😍😘😘 hnya dgn set combo serunding halia bilis dan grlic cruncy kasi settle smua tu👆👆 100% home made tnpa cmpuran perasa  Khasiat: ❤Melancarkan peredaran darah ❤Membuang angin dalam badan kita ❤Mengawal kolestrol ❤️Melawaskan pembuagan ❤️menurunkn berat bdan  jgn ragui cuba dulu bru tahu😉  CEPAT CEPAT DAPATKAN SEGERA DARI PERGH BAWANG wasap laju2 k 👇👇 www.perghbawang.wasap.my . . #makananmalaysia #makanantradisional #makanan #bawang #bawanggoreng #bawanggorenghomemade #food #fooddelivery #foodporn #dapoqkakjah #sedapbaqhang #akuyangpostkauyangpanas #kualalumpur #malaysia #rezekiallah #rezeki #alhamdulillah #syukur #ejenwanted #ejen #kuihraya #wow #viral #homemade #padu #makcikbawang #sedapnya #serunding #semangat #terbaik
Susah sendawa atau kentut?? badan senang rasa lemau xbermaya,? pembuangan x lawas?? jgn risau @perghbawang ada product  TERBARU 😍😍😘😘 hnya dgn set combo serunding halia bilis dan grlic cruncy kasi settle smua tu👆👆 100% home made tnpa cmpuran perasa  Khasiat: ❤Melancarkan peredaran darah ❤Membuang angin dalam badan kita ❤Mengawal kolestrol ❤️Melawaskan pembuagan ❤️menurunkn berat bdan  jgn ragui cuba dulu bru tahu😉  CEPAT CEPAT DAPATKAN SEGERA DARI PERGH BAWANG wasap laju2 k 👇👇 www.perghbawang.wasap.my . . #makananmalaysia #makanantradisional #makanan #bawang #bawanggoreng #bawanggorenghomemade #food #fooddelivery #foodporn #dapoqkakjah #sedapbaqhang #akuyangpostkauyangpanas #kualalumpur #malaysia #rezekiallah #rezeki #alhamdulillah #syukur #ejenwanted #ejen #kuihraya #wow #viral #homemade #padu #makcikbawang #sedapnya #serunding #semangat #terbaik
Susah sendawa atau kentut?? badan senang rasa lemau xbermaya,? pembuangan x lawas?? jgn risau @perghbawang ada product  TERBARU 😍😍😘😘 hnya dgn set combo serunding halia bilis dan grlic cruncy kasi settle smua tu👆👆 100% home made tnpa cmpuran perasa  Khasiat: ❤Melancarkan peredaran darah ❤Membuang angin dalam badan kita ❤Mengawal kolestrol ❤️Melawaskan pembuagan ❤️menurunkn berat bdan  jgn ragui cuba dulu bru tahu😉  CEPAT CEPAT DAPATKAN SEGERA DARI PERGH BAWANG wasap laju2 k 👇👇 www.perghbawang.wasap.my . . #makananmalaysia #makanantradisional #makanan #bawang #bawanggoreng #bawanggorenghomemade #food #fooddelivery #foodporn #dapoqkakjah #sedapbaqhang #akuyangpostkauyangpanas #kualalumpur #malaysia #rezekiallah #rezeki #alhamdulillah #syukur #ejenwanted #ejen #kuihraya #wow #viral #homemade #padu #makcikbawang #sedapnya #serunding #semangat #terbaik
PENUH DULANG.... jeng jeng jeng.... Rantai tangan LIPAN BAJET . 😍🌹 dah mendarat ya.. okay uolls da boleh mai memborong ya.. Emas 916 ✨Ringan Besar ✨Murah SYANTIK ✨  TUKANG EMAS HUSIN. . . . . . . .. #jangankecam #janganbencicintaku  #janganmengata #emas916 #emasbajet916 #emasonline #emaskuning #emas22k #emastulin #emaskuantan #emaskuantanonline #kuantanparade #emasprelove #emasbaru #newitem #emassajat #gelangcoco #cincin #rantai916 #padu #emasbajet916 #preoder #gelangnamamurah #gelangcocomurah #gelangnama #cincinnamamurah #cincinnama #loketnamaemas916 #loketemas #loketnamaemas #loketnama
Today's customer! Thank you beli  So sape2 yg belum order lagi tu, korang boleh order sekarang! Roti Telur Cheese Leleh!!! Sedap!!! 2pcs=Rm5 Free COD  #ipoh #ipohfoodlover #makan #sedap #padu #cheeseleleh #foodlovers #mehbeli #jombeli #mohbeli #murahmurahje #sedapngatngat  #rotitelurcheese #rotitelurcheeseleleh #melelehairliur #sedapmenjilatjari #sayamasak #silabeli #silaorder #sayajual #andabilalagi #ramaidahbeli #sedapbaii #sedapmeleleh
PROMOSI BULAN 9 HAMMER OF THOR RM100 SAHAJA  Wow memang berbaloi bos rm100 je hammer of thor  produk laku keras skang ni. Besar,panjang keras dan tambah stamina.  chop chop..rm100+free postage!! Janji barang keluar cepat.  Stok terhad untuk 10 orang yang terawal sahaja. Wasap saya sekarang untuk dapatkan promosi  Wasap/01111000703 Wasap/01111000703 Wasap/01111000703  #tenagabatin#tahanlama#besarzakar#panjangzakar#pamzakar#pumpzakar#zakarkeras#suamihebat#suamipower#produklelaki#suamilemahbatin#ubatkuatsuami#ubatkuatselamat#ubatkuatkkm#ubatkuatkanzakar#ubatbesarkanzakar#ubatpanjangkanzakar#maskulin#lelakisihat#lemahtenagabatin#viral#motifviral#produkviral#kapcaimalaya#sado#abangsado#padu
PROMOSI BULAN 9 HAMMER OF THOR RM100 SAHAJA  Wow memang berbaloi bos rm100 je hammer of thor  produk laku keras skang ni. Besar,panjang keras dan tambah stamina.  chop chop..rm100+free postage!! Janji barang keluar cepat.  Stok terhad untuk 10 orang yang terawal sahaja. Wasap saya sekarang untuk dapatkan promosi  Wasap/01111000703 Wasap/01111000703 Wasap/01111000703  #tenagabatin#tahanlama#besarzakar#panjangzakar#pamzakar#pumpzakar#zakarkeras#suamihebat#suamipower#produklelaki#suamilemahbatin#ubatkuatsuami#ubatkuatselamat#ubatkuatkkm#ubatkuatkanzakar#ubatbesarkanzakar#ubatpanjangkanzakar#maskulin#lelakisihat#lemahtenagabatin#viral#motifviral#produkviral#kapcaimalaya#sado#abangsado#padu
dah ramai yg merasai #kepaduan sotong bakar #kbgz ni..kpd yg mhu merasainya sendiri,boleh dtg kemana2 cawangn kami samaada di kbgz gong badak,batu burok,uptown kontena ataupun #kbgzkimstone..boleh buat tempahan krn bimbg kehabisan stok..mklumlah #killermenu dan freshhhhh..in shaa allah..#kbgz #kimstone#beserah#kuantan#padu#gongbadak#batuburok#uptownkontena #kimstonefoodcourt @kambingbakarguangzhou
🔥🔥🔥🔥 Original iPhone X .. Warranty 1 tahun dari Apple Malaysia.. FULL NEW AND SEALED Set  64GB RM4300 256GB RM4930  Haaa tunggu apa lagi.. meh whatsapp saya.. link ada kat bio  #iphonexmurah #iphonemalaysia #iphonemurah #iphonemurahgila #iphonemurahmalaysia #iphonemurahgiler #padu #dropshipiphonemalaysia #instashopmalaysia #sayajualiphonemurah #sayajualiphone #iphone7plusmurah #iphone8plusmurah #bazarpaknilmurah #bazarpaknil
🔥🔥🔥🔥 Segala keturunan iPhone 6 pun saya ada.. dari iPhone 6 sampailah iPhone 6s Plus.. New Import set ada.. set sedap 2ndhand pun ada.. harga bermula serendah RM7++ je!  Haaa tunggu apa lagi.. meh whatsapp saya.. link ada kat bio 😝  #iphonexmurah #iphonemalaysia #iphonemurah #iphonemurahgila #iphonemurahmalaysia #iphonemurahgiler #padu #dropshipiphonemalaysia #instashopmalaysia #sayajualiphonemurah #sayajualiphone #iphone7plusmurah #iphone8plusmurah #bazarpaknilmurah #bazarpaknil
🔥🔥🔥 Original iPhone 8 dan iPhone 8 plus. Orinal New US Import Set. Warranty under service center. Ada 64gb dan 256gb... iPhone 8 starts from RM27** iPhone 8 plus starts from RM36** Haaa tunggu apa lagi.. meh whatsapp saya.. link ada kat bio  #iphonexmurah #iphonemalaysia #iphonemurah #iphonemurahgila #iphonemurahmalaysia #iphonemurahgiler #padu #dropshipiphonemalaysia #instashopmalaysia #sayajualiphonemurah #sayajualiphone #iphone7plusmurah #iphone8plusmurah #bazarpaknilmurah #bazarpaknil
The Aspire Breeze 2 kit is a compact single button pod system that packs a little more power, and a lot more battery life into the same small package of a pod!  Store terbesar di Kelantan.  Shop located in Kota Bharu,Kelantan.  016-9216052 call/sms/whatsapp.  LIKE US ON FACEBOOK !! @asiavape Wholesaler and Retailer " WE GUARANTEE OUR SERVICE "  #asiavape #padu #kotabharu #kbvape #bestvapestore #bigstore #wholeseller #retail #kelantan #eliquid #vapegram #vapeon #noworry #smokingsuck #keepcalmandvapeon #sekkitosekvape #vapeporn #vapehooligans #vapekelantan #handcheck #juiceporn #sekmaka #vapekb #kelantanvape
😍😍😍 ASPIRE PUXOS 80WATT KIT !! Store terbesar di Kelantan.  Shop located in Kota Bharu,Kelantan.  016-9216052 call/sms/whatsapp.  LIKE US ON FACEBOOK !! @asiavape Wholesaler and Retailer " WE GUARANTEE OUR SERVICE "  #asiavape #padu #kotabharu #kbvape #bestvapestore #bigstore #wholeseller #retail #kelantan #eliquid #vapegram #vapeon #noworry #smokingsuck #keepcalmandvapeon #sekkitosekvape #vapeporn #vapehooligans #vapekelantan #handcheck #juiceporn #sekmaka #vapekb #kelantanvape
Vaporesso Tarot Baby now available !! Store terbesar di Kelantan.  Shop located in Kota Bharu,Kelantan.  016-9216052 call/sms/whatsapp.  LIKE US ON FACEBOOK !! @asiavape Wholesaler and Retailer " WE GUARANTEE OUR SERVICE "  #asiavape #padu #kotabharu #kbvape #bestvapestore #bigstore #wholeseller #retail #kelantan #eliquid #vapegram #vapeon #noworry #smokingsuck #keepcalmandvapeon #sekkitosekvape #vapeporn #vapehooligans #vapekelantan #handcheck #juiceporn #sekmaka #vapekb #kelantanvape
KAU TENGOK ! KAU TENGOK ! KAU TENGOK ! . . Ya Allah adik.. Geram nya makde tgk awak ni. Akibat penat main ini la makan dia..hehehe.. #padu dik.  #zamey #lovezamey #darwisy  #makde

Loading