Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#pantaitimur

Posts tagged as #pantaitimur on Instagram

118.181 Posts

Wedding Of 25 Sept 2018  Masih mencari WEDDING PLANNER....EVENT PLANNER..??? Bagitau kami...kami rialisasikan... Open booking now...2018... ๐Ÿ‘‰Text/call kami ๐Ÿ˜Š0123343177 Sha ๐Ÿ˜Š0179813095 Yoe Mario Fb: Shasha Galleryz ๐Ÿ‘‰PAKEJ PROMO TERBAEK 2018  #terengganuwedding #pantaitimur #pelaminmarang  #pelaminkemaman #kuantan #eventplannerkemaman #bridalterengganu #bridalkemaman #bridaldungun #terengganuweddingplanner #terengganu #eventplannerterengganu #besut #jerteh #pelaminbesut #pelaminjerteh #pelaminpaka #pelamindungun #pelaminkerteh #kerteh #kuantan #pelaminkuantan #setiu #pekan #pelaminpekan #kemaman #sinarharian #karangkraf #kerjakahwin #pesonapengantin #shashagalleryz
1st Lifestyle Jamu in Malaysia.  Hello #jttbabes .  Hujung minggu mestii ramai yang turun dapur untuk masak juadah yang istimewa buat keluarga tercinta. .  So apa juadah berbuka puasa hari ni? . .  Apapun jangan lupa untuk makan 1 sachet Jamu Tun Teja selepas berbuka puasa nanti. Atau pun sebelum tidur. Lepas tu, sahur pagi esok,  lagi 1 sachet. .  Salam Ramadan. .  Hye. I'm Dell.  Authorized Agent Kuantan JTTA0017 ๐Ÿ“ฑ WhatsApp 0172506926 ๐Ÿš— cod Kuantan ๐Ÿ“ฎ post within Malaysia ๐ŸŽ free gift  #jamutunteja #jamupremiumquality #jamumoden #modernjamu #lifestylejamu #jamucollagen #notyouraveragejamu #jamutuntejadell #jamutuntejakuantan #jamutuntejapahang #jttbabes #ekinjttteam #kuantan #codkuantan #kuantanese #pantaitimur #pahang #terengganu #kelantan #sayajualjamu #energybooster #healthylifestyle #bilaaidiladafitri #rahsiahatiperempuan #isteriuntukdiiktiraf #nur
As grand as the rose is on guard The morning sun is crowned with dew When you're here and dense It ends already
Wah #tahniah new recruits #kuantan @ MK BOSS๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘. Nampakx betapa ramai yg sukakan kerjaya bersama Mary Kay. Yelah dgn MK dapat jd #cantik dapat buat #duit.  Siapa yg berkeinginan nak cantik nak dapat duit bolehlh DM nadia ๐Ÿ˜‰. #marykaypaka #marykayclass #marykaymakeup #marykaypahang #marykaykuantan #kuantan #kuantanku #kuantanese #kuantanshop #kuantaparade #kuantanpahang #pahang #pahangdarulmakmur #pekan #pantaitimur #kulitsihat #kulitbersih #kulitcantik #kulitanjal
1st Lifestyle Jamu in Malaysia .  Ramadan Kareem. .  Ok bersempena dengan kedatangan bulan Ramadan ni, marilah kita membeli sambil beramal. .  Setiap RM 10 dari hasil jualan setiap box JTT, akan didermakan ke masjid² berdekatan sepanjang bulan Ramadan ini. .  Bukan itu sahaja, anda juga akan mendapat sekotak Kurma PERCUMA! .  Semoga kita semua mendapat rahmat dan berkat di bulan Ramadan yang mulia ni, InsyaAllah. .  Hye. I'm Dell.  Authorized Agent Kuantan JTTA0017 ๐Ÿ“ฑ WhatsApp 0172506926 ๐Ÿš— cod Kuantan ๐Ÿ“ฎ post within Malaysia ๐ŸŽ free gift  #jamutunteja #jamupremiumquality #jamumoden #modernjamu #lifestylejamu #jamucollagen #notyouraveragejamu #jamutuntejadell #jamutuntejakuantan #jamutuntejapahang #jttbabes #ekinjttteam #kuantan #codkuantan #kuantanese #pantaitimur #pahang #terengganu #kelantan #sayajualjamu #energybooster #healthylifestyle #bilaaidiladafitri #rahsiahatiperempuan #isteriuntukdiiktiraf #nur
#amlovers ni suka sangat dengan tudung bawal ni tau! Allah cantek sungguh laaa tudung bawal printed ni ! Kakok kakok hok comei tu koho comei lah pakai #ojumanjibyam ni tau. Design rare by #aleynamiranda .  Antara design hot selling yg wajib dirembat ! Ironless, mudah bentuk, on point katanyaa! Mehh laaa grab 1. Baru rare ootd uols ! Juling mokcik bawang tengok manisss sangat bertudung bawal ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป . ๐ŸŒธ Code : Ojumanji #ojumanjibyam ๐ŸŒธ Harga : RM35 ๐ŸŒธ Bidang : 45 ๐ŸŒธ Material : Customize Premium Cotton Voile ๐ŸŒธ Postage : SM RM7 / SS RM10 . Nak order, klik aje no wasap di bio hakak tu ye. Fast respon ๐Ÿ’• . #amtravels #bawalcotton #bawalcottonpremium #bawalekslusif #bawalcustomade #aleynamiranda #aleynamirandaterengganu #dropshipwanted #umt #unisza #peminatbawal #bawalovers #tudungmurahmalaysia #tudungmurah #bawalprinted #tudungbawal #tudungbawalcantik #tudungbawalprinted #tudungbawalcotton #sayajualtudung #tudungraya #sayajualmurah #bawal #tudungbawalcantik #tudungbawalprinted #pencariandropship #pantaitimur #terengganu #terengganukite #ganukite .
#amlovers ni suka sangat dengan tudung bawal ni tau! Allah cantek sungguh laaa tudung bawal printed ni ! Kakok kakok hok comei tu koho comei lah pakai #ojumanjibyam ni tau. Design rare by #aleynamiranda .  Antara design hot selling yg wajib dirembat ! Ironless, mudah bentuk, on point katanyaa! Mehh laaa grab 1. Baru rare ootd uols ! Juling mokcik bawang tengok manisss sangat bertudung bawal ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป . ๐ŸŒธ Code : Ojumanji #ojumanjibyam ๐ŸŒธ Harga : RM35 ๐ŸŒธ Bidang : 45 ๐ŸŒธ Material : Customize Premium Cotton Voile ๐ŸŒธ Postage : SM RM7 / SS RM10 . Nak order, klik aje no wasap di bio hakak tu ye. Fast respon ๐Ÿ’• . #amtravels #bawalcotton #bawalcottonpremium #bawalekslusif #bawalcustomade #aleynamiranda #aleynamirandaterengganu #dropshipwanted #umt #unisza #peminatbawal #bawalovers #tudungmurahmalaysia #tudungmurah #bawalprinted #tudungbawal #tudungbawalcantik #tudungbawalprinted #tudungbawalcotton #sayajualtudung #tudungraya #sayajualmurah #bawal #tudungbawalcantik #tudungbawalprinted #pencariandropship #pantaitimur #terengganu #terengganukite #ganukite .
Allah cantek sungguh laaa tudung bawal printed ni ! Kakok kakok hok comei tu koho comei lah pakai #ojumanjibyam ni tau. Design rare by #aleynamiranda .  Antara design hot selling yg wajib dirembat ! Ironless, mudah bentuk, on point katanyaa! Mehh laaa grab 1. Baru rare ootd uols ! Juling mokcik bawang tengok manisss sangat bertudung bawal ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป . ๐ŸŒธ Code : Ojumanji #ojumanjibyam ๐ŸŒธ Harga : RM35 ๐ŸŒธ Bidang : 45 ๐ŸŒธ Material : Customize Premium Cotton Voile ๐ŸŒธ Postage : SM RM7 / SS RM10 . Nak order, klik aje no wasap di bio hakak tu ye. Fast respon ๐Ÿ’• . #amtravels #bawalcotton #bawalcottonpremium #bawalekslusif #bawalcustomade #aleynamiranda #aleynamirandaterengganu #dropshipwanted #umt #unisza #peminatbawal #bawalovers #tudungmurahmalaysia #tudungmurah #bawalprinted #tudungbawal #tudungbawalcantik #tudungbawalprinted #tudungbawalcotton #sayajualtudung #tudungraya #sayajualmurah #bawal #tudungbawalcantik #tudungbawalprinted #pencariandropship #pantaitimur #terengganu #terengganukite #ganukite .
KURUNG MODEN ORKED COTTON . ๐Ÿ‘‰MATERIAL ENGLISH COTTON grade AAA ๐Ÿ‘‰Kain tak terlalu nipis & tak terlalu tebal. ๐Ÿ‘‰ Tak panas bila dipakai dan tak kecut bila dibasuh. ๐Ÿ‘‰Baju ada zip belakang. ๐Ÿ‘‰ Kain sisih tepi/lipat batik. ๐Ÿ‘‰ Baju ade dat & zip. . HARGA: RM64SS/RM67SS . Berminat?? ๐Ÿ“ฒtekan link whatsapp di bio profile๐Ÿ˜˜ . #englishcotton #englishcottonmurah #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungpahang #bajukurungraya #bajukurungcantik #bajukurungcantikmurah #lovemalaysia #sayajual #sayajualbajukurung #jombeli #jomshopping #promosi #pantaitimur #pahang #terengganu #kelantan #sabah #sarawak #kualalumpur #kedah
KURUNG MODEN ORKED COTTON . ๐Ÿ‘‰MATERIAL ENGLISH COTTON grade AAA ๐Ÿ‘‰Kain tak terlalu nipis & tak terlalu tebal. ๐Ÿ‘‰ Tak panas bila dipakai dan tak kecut bila dibasuh. ๐Ÿ‘‰Baju ada zip belakang. ๐Ÿ‘‰ Kain sisih tepi/lipat batik. ๐Ÿ‘‰ Baju ade dat & zip. . HARGA: RM64SS/RM67SS . Berminat?? ๐Ÿ“ฒtekan link whatsapp di bio profile๐Ÿ˜˜ . #englishcotton #englishcottonmurah #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungpahang #bajukurungraya #bajukurungcantik #bajukurungcantikmurah #lovemalaysia #sayajual #sayajualbajukurung #jombeli #jomshopping #promosi #pantaitimur #pahang #terengganu #kelantan #sabah #sarawak #kualalumpur #kedah
KURUNG MODEN ORKED COTTON . ๐Ÿ‘‰MATERIAL ENGLISH COTTON grade AAA ๐Ÿ‘‰Kain tak terlalu nipis & tak terlalu tebal. ๐Ÿ‘‰ Tak panas bila dipakai dan tak kecut bila dibasuh. ๐Ÿ‘‰Baju ada zip belakang. ๐Ÿ‘‰ Kain sisih tepi/lipat batik. ๐Ÿ‘‰ Baju ade dat & zip. . HARGA: RM64SS/RM67SS . Berminat?? ๐Ÿ“ฒtekan link whatsapp di bio profile๐Ÿ˜˜ . #englishcotton #englishcottonmurah #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungpahang #bajukurungraya #bajukurungcantik #bajukurungcantikmurah #lovemalaysia #sayajual #sayajualbajukurung #jombeli #jomshopping #promosi #pantaitimur #pahang #terengganu #kelantan #sabah #sarawak #kualalumpur #kedah
KURUNG MODEN ORKED COTTON . ๐Ÿ‘‰MATERIAL ENGLISH COTTON grade AAA ๐Ÿ‘‰Kain tak terlalu nipis & tak terlalu tebal. ๐Ÿ‘‰ Tak panas bila dipakai dan tak kecut bila dibasuh. ๐Ÿ‘‰Baju ada zip belakang. ๐Ÿ‘‰ Kain sisih tepi/lipat batik. ๐Ÿ‘‰ Baju ade dat & zip. . HARGA: RM64SS/RM67SS . Berminat?? ๐Ÿ“ฒtekan link whatsapp di bio profile๐Ÿ˜˜ . #englishcotton #englishcottonmurah #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungpahang #bajukurungraya #bajukurungcantik #bajukurungcantikmurah #lovemalaysia #sayajual #sayajualbajukurung #jombeli #jomshopping #promosi #pantaitimur #pahang #terengganu #kelantan #sabah #sarawak #kualalumpur #kedah
KURUNG MODEN ORKED COTTON . ๐Ÿ‘‰MATERIAL ENGLISH COTTON grade AAA ๐Ÿ‘‰Kain tak terlalu nipis & tak terlalu tebal. ๐Ÿ‘‰ Tak panas bila dipakai dan tak kecut bila dibasuh. ๐Ÿ‘‰Baju ada zip belakang. ๐Ÿ‘‰ Kain sisih tepi/lipat batik. ๐Ÿ‘‰ Baju ade dat & zip. . HARGA: RM64SS/RM67SS . Berminat?? ๐Ÿ“ฒtekan link whatsapp di bio profile๐Ÿ˜˜ . #englishcotton #englishcottonmurah #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungpahang #bajukurungraya #bajukurungcantik #bajukurungcantikmurah #lovemalaysia #sayajual #sayajualbajukurung #jombeli #jomshopping #promosi #pantaitimur #pahang #terengganu #kelantan #sabah #sarawak #kualalumpur #kedah
KURUNG MODEN ORKED COTTON . ๐Ÿ‘‰MATERIAL ENGLISH COTTON grade AAA ๐Ÿ‘‰Kain tak terlalu nipis & tak terlalu tebal. ๐Ÿ‘‰ Tak panas bila dipakai dan tak kecut bila dibasuh. ๐Ÿ‘‰Baju ada zip belakang. ๐Ÿ‘‰ Kain sisih tepi/lipat batik. ๐Ÿ‘‰ Baju ade dat & zip. . HARGA: RM64SS/RM67SS . Berminat?? ๐Ÿ“ฒtekan link whatsapp di bio profile๐Ÿ˜˜ . #englishcotton #englishcottonmurah #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungpahang #bajukurungraya #bajukurungcantik #bajukurungcantikmurah #lovemalaysia #sayajual #sayajualbajukurung #jombeli #jomshopping #promosi #pantaitimur #pahang #terengganu #kelantan #sabah #sarawak #kualalumpur #kedah
KURUNG MODEN ORKED COTTON . ๐Ÿ‘‰MATERIAL ENGLISH COTTON grade AAA ๐Ÿ‘‰Kain tak terlalu nipis & tak terlalu tebal. ๐Ÿ‘‰ Tak panas bila dipakai dan tak kecut bila dibasuh. ๐Ÿ‘‰Baju ada zip belakang. ๐Ÿ‘‰ Kain sisih tepi/lipat batik. ๐Ÿ‘‰ Baju ade dat & zip. . HARGA: RM64SS/RM67SS . Berminat?? ๐Ÿ“ฒtekan link whatsapp di bio profile๐Ÿ˜˜ . #englishcotton #englishcottonmurah #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungpahang #bajukurungraya #bajukurungcantik #bajukurungcantikmurah #lovemalaysia #sayajual #sayajualbajukurung #jombeli #jomshopping #promosi #pantaitimur #pahang #terengganu #kelantan #sabah #sarawak #kualalumpur #kedah
KURUNG MODEN ORKED COTTON . ๐Ÿ‘‰MATERIAL ENGLISH COTTON grade AAA ๐Ÿ‘‰Kain tak terlalu nipis & tak terlalu tebal. ๐Ÿ‘‰ Tak panas bila dipakai dan tak kecut bila dibasuh. ๐Ÿ‘‰Baju ada zip belakang. ๐Ÿ‘‰ Kain sisih tepi/lipat batik. ๐Ÿ‘‰ Baju ade dat & zip. . HARGA: RM64SS/RM67SS . Berminat?? ๐Ÿ“ฒtekan link whatsapp di bio profile๐Ÿ˜˜ . #englishcotton #englishcottonmurah #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungpahang #bajukurungraya #bajukurungcantik #bajukurungcantikmurah #lovemalaysia #sayajual #sayajualbajukurung #jombeli #jomshopping #promosi #pantaitimur #pahang #terengganu #kelantan #sabah #sarawak #kualalumpur #kedah
KURUNG MODEN ORKED COTTON . ๐Ÿ‘‰MATERIAL ENGLISH COTTON grade AAA ๐Ÿ‘‰Kain tak terlalu nipis & tak terlalu tebal. ๐Ÿ‘‰ Tak panas bila dipakai dan tak kecut bila dibasuh. ๐Ÿ‘‰Baju ada zip belakang. ๐Ÿ‘‰ Kain sisih tepi/lipat batik. ๐Ÿ‘‰ Baju ade dat & zip. . HARGA: RM64SS/RM67SS . Berminat?? ๐Ÿ“ฒtekan link whatsapp di bio profile๐Ÿ˜˜ . #englishcotton #englishcottonmurah #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungpahang #bajukurungraya #bajukurungcantik #bajukurungcantikmurah #lovemalaysia #sayajual #sayajualbajukurung #jombeli #jomshopping #promosi #pantaitimur #pahang #terengganu #kelantan #sabah #sarawak #kualalumpur #kedah
KURUNG MODEN ORKED COTTON . ๐Ÿ‘‰MATERIAL ENGLISH COTTON grade AAA ๐Ÿ‘‰Kain tak terlalu nipis & tak terlalu tebal. ๐Ÿ‘‰ Tak panas bila dipakai dan tak kecut bila dibasuh. ๐Ÿ‘‰Baju ada zip belakang. ๐Ÿ‘‰ Kain sisih tepi/lipat batik. ๐Ÿ‘‰ Baju ade dat & zip. . HARGA: RM64SS/RM67SS . Berminat?? ๐Ÿ“ฒtekan link whatsapp di bio profile๐Ÿ˜˜ . #englishcotton #englishcottonmurah #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungpahang #bajukurungraya #bajukurungcantik #bajukurungcantikmurah #lovemalaysia #sayajual #sayajualbajukurung #jombeli #jomshopping #promosi #pantaitimur #pahang #terengganu #kelantan #sabah #sarawak #kualalumpur #kedah
1st Lifestyle Jamu in Malaysia  Dapatkan Jamu Tun Teja hanya dari agen yang berdaftar.  Jangan risikokan diri anda dengan membeli dengan harga yang lebih murah dari pasaran dan bukan original ! .  Hye. I'm Dell.  Authorized Agent Kuantan JTTA0017 ๐Ÿ“ฑ WhatsApp 0172506926 ๐Ÿš— cod Kuantan ๐Ÿ“ฎ post within Malaysia ๐ŸŽ free gifts  For fast reply, just click link on my bio. .  #jamutunteja #jamutuntejadell #jamutuntejakuantan #jamutuntejapahang #jttbabes #ekinjttteam #kuantan #codkuantan #pantaitimur #pahang #eastcostmall #kuantancitymall #kuantanparade #sayajualjamu #energybooster #healthylifestyle #bilaaidiladafitri #rahsiahatiperempuan #nur #isteriuntukdiiktiraf

Loading