Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#pewangirumah

Posts tagged as #pewangirumah on Instagram

6.169 Posts

Assalaamualaikum, Oud Morning everyone! 😍  Dah berbukhoor kita pagi ni? Bakar bukhoor untuk dapatkan aura aura positif di pagi hari😘  Mabkhara kayu RM40 sahaja.  Ambil satu set, mabkhara n set Bukhoor Travel Kit, kita bagi RM115 sahaja 😉 Jom dapatkan sekarang!  Postage RM10 semenanjung. . . #setbukhoortravelkit #promotravelkit #promo  #themabkhara #mabkhara #bukhoor #bakhoor #burner #incense #incenseburner #gaharu #agarwood #oud #oudoil #perfumes #pewangirumah #sunnah #islamicgift #weddinggift #makkah #madinah #bazaarpaknil #shopping #shoppingonline
AMARAN❗️❗️❗️❗️ . PROMOSI LUAR BIASA SUDAH TIBA . Sila rebut peluang ini❗️❗️❗️ . 25 September ini, sis akan berikan FREE POSTAGE untuk yang order dari sis @storebyn.fai bagi semua produk Dexandra. . YE FREE POSTAGE. SATU HARI JE TAU (25 September 2018) . ✅Air Freshener- RM10 & RM12 ✅EDP for Her-RM70 & RM 75 ✅EDP for Him- RM70 & RM 75 ✅Body odourless-RM39 & RM45  Jom pakat-pakat order dari sis. Promo ini hanya untuk SEHARI sahaja. Jangan segan,jangan malu. . 📲011-15118077 📲011-15118077 📲011-15118077 . #sayajual #sayajualperfume #sofreshsowangi #dexandraperfume #afdexandra #airfreshnerdexandra #jombelidengansaya #pewangibilik #pewangirumah #pewangikereta #pewangidapur #perfume #perfumelover #edpforher #edpforhim #bodyodourless
AMARAN❗️❗️❗️❗️ . PROMOSI LUAR BIASA SUDAH TIBA . Sila rebut peluang ini❗️❗️❗️ . 25 September ini, sis akan berikan FREE POSTAGE untuk yang order dari sis @storebyn.fai bagi semua produk Dexandra. . YE FREE POSTAGE. SATU HARI JE TAU (25 September 2018) . ✅Air Freshener- RM10 & RM12 ✅EDP for Her-RM70 & RM 75 ✅EDP for Him- RM70 & RM 75 ✅Body odourless-RM39 & RM45  Jom pakat-pakat order dari sis. Promo ini hanya untuk SEHARI sahaja. Jangan segan,jangan malu. . 📲011-15118077 📲011-15118077 📲011-15118077 . #sayajual #sayajualperfume #sofreshsowangi #dexandraperfume #afdexandra #airfreshnerdexandra #jombelidengansaya #pewangibilik #pewangirumah #pewangikereta #pewangidapur #perfume #perfumelover #edpforher #edpforhim #bodyodourless
AMARAN❗️❗️❗️❗️ . PROMOSI LUAR BIASA SUDAH TIBA . Sila rebut peluang ini❗️❗️❗️ . 25 September ini, sis akan berikan FREE POSTAGE untuk yang order dari sis @storebyn.fai bagi semua produk Dexandra. . YE FREE POSTAGE. SATU HARI JE TAU (25 September 2018) . ✅Air Freshener- RM10 & RM12 ✅EDP for Her-RM70 & RM 75 ✅EDP for Him- RM70 & RM 75 ✅Body odourless-RM39 & RM45  Jom pakat-pakat order dari sis. Promo ini hanya untuk SEHARI sahaja. Jangan segan,jangan malu. . 📲011-15118077 📲011-15118077 📲011-15118077 . #sayajual #sayajualperfume #sofreshsowangi #dexandraperfume #afdexandra #airfreshnerdexandra #jombelidengansaya #pewangibilik #pewangirumah #pewangikereta #pewangidapur #perfume #perfumelover #edpforher #edpforhim #bodyodourless
Rumah bukan je tenang bau coffee #airfreshener , tapi tenang tanpa lipas tau. Jangan di sangka rumah yang tenang tiada lipas eh 🙈 . . Macam mana bau Coffee Warm? Pernah masuk kedai Stabak? Buka je pintu, fuhhh bau coffee. Rasa tenang & buat mood happy je kan? . . Macam tu lah bau Coffee Warm. Nak g Stabak bukan selalu kan? Kadang kita pegi lepak sn bukan nak minum pun. Saje nak buat kerja kat sana sambil nak feel mood calm . . Boleh jugak create suasana yang best kat dalam rumah. Gantung je Coffee Warm. Tahan smpai sebulan. Lepas ni lepak kat rumah je. Alahai bestnya! . . So coffeee. So wangi lah! #dexandra #airfreshener #coffeewarm #sayajual #sayajualperfume #sofreshsowangi #dexandraperfume #afdexandra #airfreshnerdexandra #jombelidengansaya #pewangibilik #pewangirumah #pewangikereta #pewangidapur #perfume #perfumelover #dexandrainthesky
TAHUKAH ANDA? . Kebanyakan kita sebenarnya main taram sembur perfume ikut rasa. Ini saya bagi panduan 7 tempat terbaik untuk sembur perfume dibadan. Semoga bermanfaat. . Ha, pada siapa-siapa yang rasa nak tukar perfume & mahukan konsultasi terbaik, boleh roger saya tau. Saya ON je. . #sayajual #sayajualperfume #sofreshsowangi #dexandraperfume #afdexandra #airfreshnerdexandra #jombelidengansaya #pewangibilik #pewangirumah #pewangikereta #pewangidapur #perfume #perfumelover #dexandrainthesky
AIR FRESHENER DEXANDRA . 2 in 1 . ✅ Harumannya yang sangat memukau . ✅ Kotaknya yang boleh diguna semula . So,apa tunggu lagi?Jom lah pakat2 order AF Dexandra ni . 📲011-15118077 . #sayajual #sayajualperfume #sofreshsowangi #dexandraperfume #afdexandra #airfreshnerdexandra #jombelidengansaya #pewangibilik #pewangirumah #pewangikereta #pewangidapur #perfume #perfumelover #dexandrainthesky #babynewdexandra
Alhamdulillah... air freshner dexandra terbukti selamat digunakan.. Hanya rm10 dah boleh wangikan 🏣 rumah 🚘 kereta 🛏bilik tidur 🛀 bilik air ☕ruang makan 📺ruang tamu 👗 almari pakaian  Promosi dropship dexandra hanya RM30 + FREE 1 AF💖💖 Klik www.wasap.my/60132657277  #pewangikereta  #pewangiserbaguna #pewangitandas #pewangirumah #airfreshenerviral #pewangimurah
Ada BAU YANG KURANG MENYENANGKAN di tempat2 seperti ini: ⤵⤵⤵⤵⤵ 🚗🚗KERETA 🛏🛏BILIK 🏠🏠RUANG KEDIAMAN 🚻🚻TANDAS ➡ATAU DIMANA SAHAJA . . 👉Kini ❌lagi dengan hanya menggunakan FLEUR pilihan NO 1 pengguna... . . 💐💐FLEUR 💐💐 👉15 jenis haruman 👉SELAMAT DIGUNAKAN(100%pati asli & tiada campuran methanol) 👉Tahan sehingga 45 hari 👉Harga mampu milik(RM10 SM/RM12 SS) . . Berminat??? ➡Terus tekan link 👇 👇👇 www.wasap.my/60139650436 terus ke WhatsApp kakwan okey . . . #pewangimurahmalaysia #pewangiberkualiti #minyakwangikereta #minyakwangirumah #airfreshenermurah #airfreshener #fleurshahalam #fleurairfreshener #pewangikereta #pewangirumah #pewangitandas #pewangipejabat #fleurshahalam #fleurwangi #pewangikereta #pewangirumah #pewangitahanlama #barangmurahmalaysia
Bismillah.  Nak tak duit masuk hari hari? Kalau nak jom ubah hidup sekarang. Dengan join agent bisnes fleur perfume kereta. Memang tengah viral sekarang. . . Cuba bayangkan kalau sehari dapat 200 sehari. Tu paling malas la kan. Kalau 5 hari dah 1000 uolss. Macam mana nak buat tu. Kena join dulu la. Baru kakji habaq mai. . . Modal agent serendah RM 160 jer. Takkan taknak beranakkan duit uolss tu. . . Berminat wasap segera 013-6444740 013-6444740 013-6444740  #fleurklang #fleurmeru #agentwanted #fleurperfumekereta #misi100k #pewangiberkualiti #minyakwangikereta #minyakwangirumah #airfreshener #fleurshahalam #fleurairfreshener #pewangikereta #pewangirumah #pewangitandas #pewangipejabat #fleurshahalam #fleur - #regrann
[ MEKKAH DAN MADINAH YANG DIRINDUKAN ] . Mesti ada antara kita yang pernah ke Tanah Harram dan rindukan suasana disana ❤ . Rafaaly ada pewangi tanpa alkohol Madeena yang membuatkan kita terkenang2 saat berada disana 😍 . ✅Baunya TENANG, LEMBUT dan HARUM. . ✅ Wangian Madeena sesuai juga di pakai oleh LELAKI untuk beribadah dan ketika bekerja atau beriadah. . ✅ Hadiahkan pada isteri tercinta untuk mereka pakai ketika beribadah di rumah dan ketika melayan anda di rumah. Hubungan mesra sentiasa mekar. . ✅ Ibu Bapa anda pasti teruja bila anda menghadiahkan Wangian Madeena. . ✅Hanya secalit sikit saja penggunaan bertahan 6-8 jam kesegaran baunya. . Jom, rasai nikmat bauan yang BELUM pernah anda bau. Baunya yang menenangkan dan mengurangkan rasa tekanan. . . Nak try blh dm/ws 01139101690 yer 😉 . . #bodyperfume#bodyfragrance#nonalcoholperfume#minyakwangibadan#rafaaly#teamrafaaly#rafaalyshare#rafaalymalaysiahq#minyakwangiviral#minyakwangi#1malaysiafragrance#1malaysia#ootdmalaysia#pewangirumah#pewangikereta#perfumemurah#perfumesale#perfumemalaysia#keretasewamurah#keretasewaselangor#keretasewaampang#ideadeko#tipsdekorasi#dekorasirumah#ikealover#ilhamdekorasi
AMARAN❗️❗️❗️❗️ . PROMOSI LUAR BIASA SUDAH TIBA . Sila rebut peluang ini❗️❗️❗️ . 25 September ini, sis akan berikan FREE POSTAGE untuk yang order dari sis @storebyn.fai bagi semua produk Dexandra. . YE FREE POSTAGE. SATU HARI JE TAU (25 September 2018) . ✅Air Freshener- RM10 & RM12 ✅EDP for Her-RM70 & RM 75 ✅EDP for Him- RM70 & RM 75 ✅Body odourless-RM39 & RM45  Jom pakat-pakat order dari sis. Promo ini hanya untuk SEHARI sahaja. Jangan segan,jangan malu. . 📲011-15118077 📲011-15118077 📲011-15118077 . #sayajual #sayajualperfume #sofreshsowangi #dexandraperfume #afdexandra #airfreshnerdexandra #jombelidengansaya #pewangibilik #pewangirumah #pewangikereta #pewangidapur #perfume #perfumelover #edpforher #edpforhim #bodyodourless
AMARAN❗️❗️❗️❗️ . PROMOSI LUAR BIASA SUDAH TIBA . Sila rebut peluang ini❗️❗️❗️ . 25 September ini, sis akan berikan FREE POSTAGE untuk yang order dari sis @storebyn.fai bagi semua produk Dexandra. . YE FREE POSTAGE. SATU HARI JE TAU (25 September 2018) . ✅Air Freshener- RM10 & RM12 ✅EDP for Her-RM70 & RM 75 ✅EDP for Him- RM70 & RM 75 ✅Body odourless-RM39 & RM45  Jom pakat-pakat order dari sis. Promo ini hanya untuk SEHARI sahaja. Jangan segan,jangan malu. . 📲011-15118077 📲011-15118077 📲011-15118077 . #sayajual #sayajualperfume #sofreshsowangi #dexandraperfume #afdexandra #airfreshnerdexandra #jombelidengansaya #pewangibilik #pewangirumah #pewangikereta #pewangidapur #perfume #perfumelover #edpforher #edpforhim #bodyodourless
AMARAN❗️❗️❗️❗️ . PROMOSI LUAR BIASA SUDAH TIBA . Sila rebut peluang ini❗️❗️❗️ . 25 September ini, sis akan berikan FREE POSTAGE untuk yang order dari sis @storebyn.fai bagi semua produk Dexandra. . YE FREE POSTAGE. SATU HARI JE TAU (25 September 2018) . ✅Air Freshener- RM10 & RM12 ✅EDP for Her-RM70 & RM 75 ✅EDP for Him- RM70 & RM 75 ✅Body odourless-RM39 & RM45  Jom pakat-pakat order dari sis. Promo ini hanya untuk SEHARI sahaja. Jangan segan,jangan malu. . 📲011-15118077 📲011-15118077 📲011-15118077 . http://www.wasap.my/601115118077  #sayajual #sayajualperfume #sofreshsowangi #dexandraperfume #afdexandra #airfreshnerdexandra #jombelidengansaya #pewangibilik #pewangirumah #pewangikereta #pewangidapur #perfume #perfumelover #edpforher #edpforhim #bodyodourless
[ PERFUME HABIS 😱 JOM CUBA MADAGASCAN VANILLA #rafaaly ] . ✅ Pewangi tanpa alkohol ✅ Boleh BAWA SOLAT ✅ Bauan untuk lelaki dan perempuan ✅ Lebih likat dan kami menjurus kepada perfumes patuh syariah. ✅ Bau bertahan 6-8jam ✅ Botol kecil 9 ml, mudah dibawa (EASY FOR TRAVELLING). . Nak try blh dm/ws 01139101690 yer 😉 . . #bodyperfume#bodyfragrance#nonalcoholperfume#minyakwangibadan#rafaaly#teamrafaaly#rafaalyshare#rafaalymalaysiahq#minyakwangiviral#minyakwangi#1malaysiafragrance#1malaysia#ootdmalaysia#pewangirumah#pewangikereta#perfumemurah#perfumesale#perfumemalaysia#keretasewamurah#keretasewaselangor#keretasewaampang#ideadeko#tipsdekorasi#dekorasirumah#ikealover#ilhamdekorasi
Serba Sedikit INFO berkenaan Bukhoor 💝 - - *Muqaddimah* . . Penggunaan atau memakai wangian merupakan tradisi yang telah berada dalam kehidupan manusia sejak sebelum kedatangan Islam . . *Dalam koleksi hadis sahih ada disebutkan tentang beberapa jenis wangian yang pernah digunakan oleh Rasulullah SAW seperti bauan kasturi dan gaharu.* - *Selain itu, sejenis wangian lain adalah Bakhoor.* Ia merupakan wangian yang banyak digunakan oleh masyarakat Islam di beberapa wilayah Arab dan sekitarnya. - ⚜ *APA ITU BUKHOOR* ⚜ - *BUKHOOR* adalah nama arab yang diberikan kepada campuran kepingan kayu berbau harum yang diperam dengan wangian seperti minyak musk, minyak essential, kayu cendana, amber, pati pati floral & fruity, resin dan lain lain. - Akan tetapi *BUKHOOR* yang menepati saranan Nabi SAW adalah bukhoor yang menggunakan Kayu Gaharu. Terdapat di dalam koleksi hadis sahih berkenaan amalan Nabi ini. - *KELEBIHAN WANGIAN BUKHOOR YANG MENGGUNAKAN KAYU GAHARU(OUD)* . . - Merupakan Sunnah Nabi SAW & pahala berpanjangan ketika berwangian. - Mewujudkan suasana tenang & merelaxkan otak. - Mewujudkan suasana harum di kawasan persekitaran. - Membersihkan udara & mematikan hama2 bakteria di udara 500% (Jenama D pon 99%jur...) 😆 - Menghilangkan stress - Menenangkan fikiran - Menanamkan rasa Cinta pada Rasulullah SAW - - P/s Set Bukhoor Travel Kit in Promo. RM80 sahaja. Jom dapatkan sebelum promo tamat 😘 klik link wassap on bio 😉 . . #setbukhoortravelkit #promo #diskaun #themabkhara #mabkhara #bukhoor #bakhoor #burner #incense #incenseburner #gaharu #agarwood #oud #oudoil #perfumes #pewangirumah #sunnah #islamicgift #weddinggift #makkah #madinah #bazaarpaknil #shopping #shoppingonline
"O Romeo, Romeo!" Where are you my romeo.. Cari romeo yang mana tu? Haa.. Romeo tu dalam dongeng je, tapi kalau nak Romeo yang real ada je 😋 Romeo mana? . ROMEO by De'Xandra . DeXandra ada romeo? Biar betul? Ada ada, tak percaya? Hm . Romeo DeXandra, haruman dalam kategori woody masculine scent..😍 Ianya haruman yang sweet dan best dipakai. Sweet scent nya dalam kategori Adult Sweet Scent.. . Sesuai sangat dipakai waktu ada majlis, tak kira lah dalam golongan remaja dan mature🤗 . . TAHAN LAMA TAU! Lalu sebelah saja zassss semerbak bau Romeo dia! Perfume tu penting bauan dia dan ketahanan bau dia😍😍 . Jom bawak Romeo balik rumah!!🌹 . So, apa tunggu lagi? Meh lah miliki Romeo by Dexandra ni. . 📲011-15118077 . #sayajual #sayajualperfume #sofreshsowangi #dexandraperfume #afdexandra #airfreshnerdexandra #jombelidengansaya #pewangibilik #pewangirumah #pewangikereta #pewangidapur #perfume #perfumelover #dexandrainthesky #perfumelover #edpforhim #dexandraromeo #romeobydexandra
Ada 3 sebab wanita Nampak Cantik.  1. Kerana lipstick nya.  2. Kerana fashion nya.  3. Kerana perfume nya. . Wanita ini ibarat bunga ros Merah yang mekar dan Manusia tertarik kerana Rupa Warna Dan Harumannya. . Sama juga seperti wanita, fashion Dan wangian adalah 2 titik noktah terpenting untuk diri seorang wanita. . LADY ROSE by De'Xandra adalah wangian yang perfect untuk wanita yang mempunyai ketelitian dalam banyak benda. . Selain itu, wangian ini juga dapat membantu membangkit personaliti vintage dan mewah si pemakai. . So, apa tunggu lagi. Meh lah miliki Lady Rose by Dexandra ni. . 📲011-15118077 📲011-15118077 📲011-15118077 . #sayajual #sayajualperfume #sofreshsowangi #dexandraperfume #afdexandra #airfreshnerdexandra #jombelidengansaya #pewangibilik #pewangirumah #pewangikereta #pewangidapur #perfume #perfumelover #dexandrainthesky #ladyrosebydexandra #edpforhim #edpforher

Loading