Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#pru14

Posts tagged as #pru14 on Instagram

295.022 Posts

10 kali kak mah tengok, kak mah still gelak cam shaiitonnn 😈 . Kak mah pun nak Mende ni jugaaaakkk . #kelakar #tv3 #kelakar #supbunjut #aaishahdhiarana #maharajalawak #funny #malaysiagag #pru14 #hebatkannegaraku #malaysiamemilih #umno #pkr #pas #dap
Aduh berbulunya tangan ni😭.Lepas raya ni nak nikah! Macam mana nak sarung cincin? - - Ehh kejap✋🏼! Apa yang nak stressnya? Wawawax kan ada🤗.Packaging wawawax sangat lah comel & mudah di bawa ke mana mana. - - Jadi anda boleh tampil cantik & confident di mana anda berada dengan wawawax. - Cepat dapatkan! wawawax product buang bulu di dalam tube num 1. di Malaysia🇲🇾. - Jadi bila anda nak guna wawa pula?😍. - Wawawax : RM40.00 - Beli 1 wax percuma 5 hadiah🎁 - 1️⃣Bag makeup. 2️⃣small box extra gift 3️⃣set waxing 4️⃣motivational or greetings card 5️⃣voucher less rm5 - CLICK LINK IN BIO TO ORDER⬆️ STOCK VERY LIMITED.Siapa cepat dia dapat😜. - . #alatbuangbulu #waxing#wawawax #candywax #wax #wawawaxkualalumpur #wawakajang #wawahululangat #wawacheras #wawaampang #candywaxkajang #candywaxhululangat #licin #sayajual #bazarpaknil #norahwax #organichairremoval #hairremoval #creambuangbulu #creamwaxing #cream #muabangi #muakajang #muacheras #muaputrajaya #muapng #muakl #pru14
TQ awak 💕 . Nak kulit putih bersih dan mulus? . Wajib cuba susu Maaez. . Ianya diperkaya dengan makanan Sunnah . Bagi yang tak suka susu, jangan risau kerana Susu Maaez terdapat juga perisa Coklat dan Strawberry. . Pastinya ORIGINAL direct dari HQ. .  RM45 FREE POSTAGE 📲+6 014 844 5067 . #susumaaez #susu #pru14 #mahathir #drmahathir #susukurma #susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezori #susumaaezoriginal #susumaaezmalaysia #susumaaezmurahoriginal #susumaaezborong #avengers #syafiqkyle #avengersinfinitywar  #jalantar #lemonex #kekasihpaksarela #nur #deejacosmetic #deejacosmeticmurah #deejakosmetik #deejakosmetikmurah
Perbezaan antara wawawax & pencukur✂️ - - Pencukur: - 💢Bulu tumbuh dengan cepat. 💢Bulu tumbuh tajam. 💢Bulu makin lebat. 💢kulit jadi gatal. - - Wawawax: - ✅Bulu tumbuh selepas 3-4 minggu. ✅Makin halus. ✅Tidak gatal. - - Jadi cepat lah berhijrah ke wawawax.Lepasni tak perlu risau dengan bulu bulu di badan! - Wawa: RM40.00 with post. - Free 5 gifts special! - CLICK LINK IN BIO TO ORDER⬆️ STOCK VERY LIMITED.Siapa cepat dia dapat😜. - . #alatbuangbulu#waxing#wawawax#candywax#wax#wawawabangi#wawakajang#wawahululangat#wawacheras#wawaampang#candywaxkajang#candywaxhululangat#licin#sayajual#bazarpaknil#norahwax#organichairremoval#hairremoval#creambuangbulu#creamwaxing#cream#muabangi#muakajang#muacheras#muaputrajaya#muapng#muakl#pru14
Duit tak cukup.tapi ada hati nak pergi spa😏 . . Harga di spa untuk sekali wax di miss v RM39, di ketiak RM29 & di kaki RM69. Korang mampu ke tiap bulan pi sana? Kalau yang mampu tak pa.kalau tiap bulan nak pergi tu,mau kering pocket.Betul dak? .  Berhijrah lah ke wawawax 3 minit bebas bulu😄. . . wawa bertindak menarik bulu hingga ke akar tanpa bahan kimia.Selamat digunakan di semua kawasan yang berbulu - Jadi bila anda nak guna wawa pula?😍. - Wawawax : RM40.00 termasuk postage - Beli 1 wax percuma 5 hadiah🎁 - 1️⃣Bag makeup. 2️⃣extra gift small box 3️⃣voucher less rm5 4️⃣motivational or greetings card 5️⃣set waxing . - CLICK LINK IN BIO TO ORDER⬆️ STOCK VERY LIMITED.Siapa cepat dia dapat😜. - . #alatbuangbulu#waxing#wawawax#candywax#wax#wawawabangi#wawakajang#wawahululangat#wawacheras#wawaampang#candywaxkajang#candywaxhululangat#licin#sayajual#bazarpaknil#norahwax#organichairremoval#hairremoval#creambuangbulu#creamwaxing#cream#muabangi#muakajang#muacheras#muaputrajaya#muapng#muakl#pru14
💖SOLD💖  NOTA : Sesetengah gaun boleh request untuk lengan panjang ye  Nak cari gaun untuk majlis perkahwinan? Nak sewa?  Note : Bertudung disediakan inner utk pelanggan yg menyewa  Review dari customer yg dh beli atau sewa gaun,suit, dress dll? Jom tgk ig @sewagaunbutikpengantinstylo  #kahwin #wedding #kenduri #gaun #gown #followme #photoshoot #resepsi #dinner #dress #outdoor #majlisperkahwinan #glamswedding #akadnikah #sanding #pengantin #weddinggown #gaunmurah #sewagaun #sewabajupengantin #kualalumpur  #gaunmewah #bazarpaknil #gaunbudak  #pru14 #followme  #worldcup2018  #2018s599#babyctdk #amazingterengganu #anniversary
“MENYESAL SAPU BCONFIDENT KT PUNGGUNG”  Baru seminggu sapu serum BCONFIDENT kt bontot..dah tegang weyhh. Nak pakai seluar pun rase siksa sebab tang bontot tersangkut. Sebelum nih senang je nk pakai seluar sebab bontot kite leper je, tapi yg paling tak best ny nk pakai baju kebaya tak cantik. Rase mcm papan je..nk lalu depan org ramai pun segan gila. Tapi sekarang tak lagi, rase lebih yakin je bila pakai baju kebaya tu. hehe. . BCONFIDENT ADVANCE serum payudara & punggung no.1 di Malaysia 10x lebih pantas,12x lebih menyerap dan sarat dengan puereira mirifica serta bau yang menggoda. Lebih montok, tegang & cantik.. . Dapatkan dengan harga promosi hari ni sebelum harga kembali normal. Kesan seawal seminggu penggunaan je tau.  Jangan susah hati k, akak akan bantu awak dear. . Cepat2 grab sementara stok masih ade dengan harga promosi.  Wsp je akak laju2 k klik link nih http://www.wasap.my/60193770047/bconfident . #serumpayudara #bconfidentmantap #bconfidentlakukeras  #igermalaysia #sungaibesar #ariani #bombshell #bconfidentbrunei #ootd #berrystroberryhq #viral2018  #besarkanpayudara  #makeupmurah #pru14 #tunmahathir #pinkladymurah #bellaamara #bazarpaknil #korsetmurah #awekcendol #bconfidentbrunei #bconfidentjohor #infinitywar #makeupbybellaz #naelofarhijab #breastlotion #krimpayudara #pudingmontok #milkboostermurah #bconfidentadvance #produkpayudara
💖SOLD💖  NOTA : Sesetengah gaun boleh request untuk lengan panjang ye  Nak cari gaun untuk majlis perkahwinan? Nak sewa?  Note : Bertudung disediakan inner utk pelanggan yg menyewa  Review dari customer yg dh beli atau sewa gaun,suit, dress dll? Jom tgk ig @sewagaunbutikpengantinstylo  #kahwin #wedding #kenduri #gaun #gown #followme #photoshoot #resepsi #dinner #dress #outdoor #majlisperkahwinan #glamswedding #akadnikah #sanding #pengantin #weddinggown #gaunmurah #sewagaun #sewabajupengantin #kualalumpur  #gaunmewah #bazarpaknil #gaunbudak  #pru14 #followme  #worldcup2018  #2018s599#babyctdk #amazingterengganu #anniversary
Meringue Kisses for doorgifts and even for kuih raya guyss!! ✨✨ Rm15/jar 80-90pcs Rm50/Ziplock bag 450pcs 🍦Vanilla 🍪Oreo 🍫Chocolate 🍇Blueberry 🍓Strawberry  #pretzelmurah #doorgiftmurah #goodiesmurah #igshopmalaysia #meringuekissesmurah #lokalah #doorgiftkahwin #hantarankahwin #biskutraya #biskutrayasedap #doorgift #takadacintasepertimu #ramadan2018 #weddingplannermalaysia #pru14
Betul ke wax ni cabut hingga ke AKAR? - - Nak tahu betul ke tak,cuba ZOOM gambar bulu tu,kalau nampak hujung bulu ada putih2 atau hitam yg gelap.Tu akar lettewwww🙋🏼‍♀️. - - Sory sory to say Cik Miera tak jual product yg ACAH-ACAH hebat je k!🙉 - Memang product kita Power & ternyata berkesan! 🤩Jadi tunggu apa lagi? .  CLICK LINK IN BIO TO ORDER⬆️ STOCK VERY LIMITED.Siapa cepat dia dapat😜. - . #alatbuangbulu#waxing#wawawax#candywax#wax#wawawabangi#wawakajang#wawahululangat#wawacheras#wawaampang#candywaxkajang#candywaxhululangat#licin#sayajual#bazarpaknil#norahwax#organichairremoval#hairremoval#creambuangbulu#creamwaxing#cream#muabangi#muakajang#muacheras#muaputrajaya#muapng#muakl#pru14
🌟 RM70 🌟 FreePostage 🌟1Bulan Warranty(enjin) 🌟Dapat kotak Ori 🌟Rubber Strap 🌟Stainless steel  Cara order :- . 1. Screenshot jam pilihan anda  2. Wassap ke 010-3687177  3. Kami berikan service yg SWEET & ALWAYS SWEET kepada anda 😊  #jamsweettime #sweettestimony  #jamtanganmurahmalaysia #jamtanganmurah #jammurahmalaysia #jammalaysia #kamijual #kamijualmurah #servicejam #giveawaymalaysia #jam #sayapakai #sayapakaisayajual #customerfeedbackmalaysia #customerfeedback #testimonimalaysia #jamcouplemurah #jamcouplemurahmalaysia #jamtanganonlinemalaysia #bazarpaknil #moodrepublik #sabah #sarawak #awekcendol #malaysiamemilih #pru14 #ge14
🌟 RM70 🌟 FreePostage 🌟1Bulan Warranty(enjin) 🌟Dapat kotak Ori 🌟Rubber Strap 🌟Stainless steel  Cara order :- . 1. Screenshot jam pilihan anda  2. Wassap ke 010-3687177  3. Kami berikan service yg SWEET & ALWAYS SWEET kepada anda 😊  #jamsweettime #sweettestimony  #jamtanganmurahmalaysia #jamtanganmurah #jammurahmalaysia #jammalaysia #kamijual #kamijualmurah #servicejam #giveawaymalaysia #jam #sayapakai #sayapakaisayajual #customerfeedbackmalaysia #customerfeedback #testimonimalaysia #jamcouplemurah #jamcouplemurahmalaysia #jamtanganonlinemalaysia #bazarpaknil #moodrepublik #sabah #sarawak #awekcendol #malaysiamemilih #pru14 #ge14

Loading