Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#qna

Posts tagged as #qna on Instagram

45.380 Posts

Let's play a game. What's in the tinfoil?
Hai guys aku mau ngadain open QnA yang kedua.  Buat kalian yang mau nanya nanya tinggal comment aja.  Nanti aku jawab satu satu di story aku #qna
ORIGINAL LYCHEE [ COLLECTION: LYCHEE - PART 1 ] cre: @satisthetics @kpokkeu @myhappyhobbyslimes @slime_og @wuhooslime @bubblyslimey  pictures credit: @pinterest  video: Lychee Lemonade | Sanjeev Kapoor Khazana^^ cool n refreshing 漎儭 swipe left to see more happy the lychee fair of Chiang Rai! (5-7 days late yah i know i’m getting more and more slowly) “i finally posted after a decade ! don’t get ur hopes up cuz ill probably wont post again for another decade yes i know im terrible” - @koyaslimes said and i find her statement is suitable for my situation now too - list name : • *no name* (i thought that this was a slime video at first lol, anyone?) •  (melted)lychee ice cream  • sweet lychee (she loves lychee sm. fluffy slime yeh boi.) • lychee calpico 奶 (this is one of her favorite drinks) • Lychee jelly (Inspo from @kyakyasmr_slime for the jelly cube slime!  Ahh she loooved eating lychee jelly as a kid 唐唐) • Original lychee (Honestly love this slime sm omggg so squishy and fun to play with ) • Squishing a lychee cube ! --- explaining assent famished lychee  bent on treason almost unknowingly furious / dragging feet all the way to gather the fairest feathers now lumped under dreary epitaphs. //  Nicole Marie Fraticelli  - q&a: lychee or longan? it depends. sometimes i like lychee bc it’s so juicy, meanwhile sometimes longan is better bc of its sweetness _ tags: #slime #slimerepost #lychee #litchi #liechee #lichee #lizhi #lichee #thelycheefair #chiangrai #p1 #firstpart #originallychee #lycheelemonade #sanjeevkapoorkhazana #noname #meltedlycheeicecream #sweetlychee #lycheecalpico #lycheejelly #squishingajellycube #shortpoem #explainingassent #nicolemariefraticelli #qna #retroslime #vintageslime #revinslime # #
She's rude and she hates me sooo -Jeff (@sairensin ) #creepypasta #jeffthekiller #ask #qna
Hallo gaes  Nh jadi gini gaes... Sebelum nya terimakasih karna kalian udah support chanel BBAAZZIIR MOTOVLOG  Hingga SUBSCRIBER mencapai 100 subscriber  Dan terus naik sampai ini.. Trimakasih banget ya teman teman Nh sebagai hadiah nya ku ngadakan Q&A  Dan akan aku jawab ntar di youtube chanel aku  Dan terserah buat kalian mau menanyakan apa pun bebas  Ok gaes sekian terimakasih atas support nya Dan aku akan sllu menghibur dan berkarya  Dan tanpa support kalian chanell ku ini bkan apa apa tnpa kalian gaes  Thanks ya kawan.... #motovlogindonesia  #q  #qna  #tanya  #jawab #samarinda  #motovlogersamarinda  #samarindahits  #samarindaetam
Tanyakan apa aja QnA coy share. Jangan lupa subscribe hidupin lonceng biar ada notifikasi video QnA nya. Jangab lupa pakai #alwaysready  #youtube #qna #alwaysready
Hey Leute! Ich hatte mal lust ein kleines QnA zu machen :D Das bedeutet, dass ihr mir ein paar Fragen stellt und ich sie dann in meinem nächsten Video beantworte. Es wäre super wenn so viele wie möglich daran teilnehmen :D - Einsendeschluss: 25.5.18 - #youtube #yt #youtubede #deutsch #deutschland #qna #design #designer
TOp SecrEt -Jeff or no Sally yeah (@gibbergay ) #creepypasta #jeffthekiller #sallywilliams #asks #qna
#qna #diary #dailyquestion  Today’s Q: The last time u feel happy to talk?
@enricozanisiofficial -18-Year-old graduate with praise at the conservatory de l ‘ Aquila, winner at only 22 years of the top jazz award of jazz music magazine as “best new talent 2012”, admitted to the faculty of Jazz at Manhattan School of Music in #newyork, behind prestigious collaborations on the scene of national and International #jazz (which led him to play, among others, with Sheila Jordan, David Liebman and Andy Sheppard ), his plan only is intense, deep. The relationship between him and the instrument - which makes him sing in all his endless voices - is such as to involve the public completely, in a climate of sincere emotional participation.  Photos taken during his concert last Sunday on grand tail #fazioli at the held estate of #sacile in the context of the review “Piano Jazz” by Controtempo Jazz  _  The Grand Signature Piano, Exclusive and official Bluthner & Fazioli Piano distributor in Indonesia. Visit our showroom and meet our team to experience the grand piano feels.  Our showroom: • Plaza Indonesia - Lv. 3. • The Grand Atelier & Culture Center - Fagetti Building +62 21 2992 4346 +62 813 8000 1010  #bluthner #bluthnerpiano #bluthnerindonesia #christianbluthner #qna #giveaway #giveawayjakarta #piano #pianojakarta #premiumpiano #premiumpianojakarta #jualpiano #germanpiano #grandpiano #luxury #luxurypiano #marthaargerich #womenpianist #women #argentine #argetinepianist
窱卿 穈 523 1, Waves Node  諢 諤月 Alexey Kofman窸潰 潰渠 QnA 賄 鴔拘. 諤 麮 賱謔趟. https://www.youtube.com/watch?v=t6ey673dLvk&feature=youtu.be #waves #到渠 #到渠鴞 #賳諢麮渥 #貲 # #qna #wavesnode
. 鉊鉊晤鉊鉊冢鉆鉊冢鉊抉葡鉊﹤鉊冢鉊鉊丞萵鉊鉊鉊耜鉆鉊鉊冢鉊晤鉊鉊抉萵鉊鉆鉊丞腺鉊鉊 #qna 鉆鉊鉊冢鉊﹤鉊鉊冢鉊鉊丞萵鉊鉊鉊晤鉊冢葭鉊鉆鉊丞鉊  攻毋 #鉆鉊﹤鉊鉊嫩鉆鉊丞鉊鉊鉊晤鉊鉊  #pinkpiglover
Oke Gays gua kali ini Open Q&A Silahkan Bertanya Tentang gua atau apa pun itu Ingat Bertanya Logika iya jangan Negatif :v #youtruber #qna  #youtubersindonesia
I mean ,, Sally knows. -Jeff (@gibbergay ) #creepypasta #jeffthekiller #asks #qna
Bagaimana ya Cara membiasakan anak berpuasa sedangkan adik adiknya belum berpuasa ?? . Bismillahirrahmanirrahim @alilakids coba jawab pertanyaan diatas ya bunda  . Bunda bagi anak anak memang belum wajib untuk berpuasa sebagaimana Kita yang sudah tekena taklif hukum. . Namun meskipun belum wajib anak kita harus kita biasakan untuk berpuasa sejak dini. . Tetapi bagaimana yaa caranya ?  . Nah bunda Rasulullah mencontohkan amalan yang membantu anak Kita semangat berpuasa. . 1. Menghibur anak ketika berpuasa . ...Setelah itu, kami berpuasa dan memerintahkan kepada anak-anak kecil kami berpuasa. Kami pergi ke masjid. Di sana kami membuatkan mereka mainan dari kain wol. Apabila salah seorang dari mereka menangis karena lapar,kami berikan mainan itu kepadanya. Ini terus berlangsung sampai saat berbuka. (HR. Bukhori Muslim) .  Puasa yang dilakukan adalah semampunya; karena sifatnya adalah latihan. Belum ada pensyariatan wajib atas puasa anak-anak. . Jika sang adik masih suka makan, Kita bisa mengalihkan nya dari sang kakak, misal dengan makan dikamar atau ditempat sembunyi lainya  . Agar tak mengundang kecemburuan terhadap si kakak . Tetap semangaatt dan bersabar ya bun melatih anak anak berpuasa, karena Taat sejak dini tuk lahirkan generasi Islami . #alilakids #ramadhanceria #qna #parentingislami #momdairy #mommyandme #parenting #hijabalila #hijabforkids #hijabsyari  #yukberhijab #jilbab
hey y’all ask me any questions atm I’ll be sure to answer !!! -Sally (This is my art btw) #creepypasta #sallywilliams #ask #qna
:o) honk honk -Jeff (@cl0wnkisser sorry I took long!!) #creepypasta #jeffthekiller #ask #qna
Maybe someday? -Jeff (@sick.pumpkin sorry I took long!) #creepypasta #jeffthekiller #ask #qna

Loading