Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#repairiphonefacetoface

Posts tagged as #repairiphonefacetoface on Instagram

9.638 Posts

Sold iPhone 6 128gb Silver. Ada member yang recommend @gadgetstore44 🙈 Thanks support dik . . Thank you for trusting and supporting us! . . ✅Original 100% ✅Trusted seller ✅Quality ✅Fullset box ✅Satisfied customer ✅Always checking before selling ✅It’s not just a phone, it’s a fashion . . . . #gadgetstore44 #iphonesecondhandoriimport #iphoneoriginal #iphonesecondhandmurah #iphonemalaysia #sayajualgadget #lokalah #pinengpowerbank #iphonekualaterengganu #iphonekuantan #iphonekelantan #politeknikkualaterengganu #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmchendering #umt #unisza #iphone4s #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6plus #iphone7 #iphone7plus #repairiphone #repairiphoneterengganu #repairiphonefacetoface #kualaterengganu #ohmyganu #worldcup2018
Seronok tuan iphone ni lepas tukar bateri baru yg berkualiti drpd @hash.gadget . . Beliau sudah. Anda bila lagi? 🤣 . Jom hubungi kami. Klik je link di bio. 💡 . . . #repairiphone #repairiphonemurah #repairiphonekl #repairiphonefacetoface #repairiphoneputrajaya #repairiphonecheras #tukarbateriiphonecheras #bateriiphonecheras #bateriiphone #repairiphoneserdang #repairiphoneselangor #hashgadgetrepair #hashfix #hashgadget #iphonehashtech #servisrepairiphonekl #iphonemurah #sayajual #assalamualaikum
Question : ❓ Awak boleh unlock iPhone tak? Saya tak ingat password apple id saya la. ❓ Awak boleh unlock iPhone tak? Sebab saya baru beli iPhone second hand. Tapi iPhone ni minta apple id owner lama. ❓ Saya lupa passcode iPhone saya & iPhone jadi disabled. Awak boleh buatkan tak? . Banyak kali kami dapat soalan2 macam ni. Paling famous soalan nombor 2 tu. . Kami memang tak boleh unlock iPhone yang lock sbb apple id ni. . Make sure kalau beli iPhone second hand, masuk kan terus apple id anda ye. Biar la lama sikit urusan jual beli tu. Asalkan berbaloi. Kalau tak, rugi je duit. Beli mahal2 tapi tak dpt guna sbb tak tau password & apple id owner lama. . Kalau lupa passcode iPhone & iPhone jadi disabled, kami hanya boleh unlock kalau anda tahu apple id & password apple id tu sahaja. Tapi data dalam iPhone semua akan hilang. . . . #repairiphonemurah #repairiphone #batteryiphonemurah #repairiphonefacetoface #lcdiphonemurah #repairiphonemurahkl #iphonemurah #lcdiphone5s #repairiphonecheras #repairiphoneputrajaya #iphonerepair #repairlcd #repairiphonekl #facetofacerepair #kualalumpur #repairfacetoface #lcdiphone5 #lcdiphone6 #tukarlcdiphone #batteryiphone #iphone #repairphone #repairiphonegombak #baikiiphone #repairbattery #repairphonemurah #repairiphonewangsamaju #repairiphonemalaysia #repairiphoneshahalam #repairiphoneselangor
Kami jumpa #dscmembers Nadira di SELAYANG HEIGHTS untuk : 👉🏻 Tukar battery iPhone 5s . Terima kasih Nadira ! 😊 . Nak repair iPhone anda juga? Contact kami dan kita boleh deal hari & masa untuk berjumpa. . Whatsapp only 📲 011-28545451 untuk pertanyaan lanjut & set appointment. . #repairiphonemurah #repairiphone #lcdiphonemurah #batteryiphonemurah #repairiphonefacetoface #repairiphoneputrajaya #repairiphonemurahkl #facetofacerepair #repairiphonecheras #repairiphonekl #iphonerepair #repairlcd #iphonemurah #repairiphonemalaysia #kualalumpur #baikiiphone #tukarlcdiphone #lcdiphone5s #lcdiphone6 #lcdiphone5 #repairphone #iphone #batteryiphone #repairphonemurah #repairiphonegombak #repairbattery #repairfacetoface #repairiphonewangsamaju #repairiphoneselangor
Proses pemindahan motherboard kepada Iphone yang lain.  PERCUMA powerbank setiap penukaran lcd atau bateri Iphone.  Follow kami di :  FACEBOOK https://www.facebook.com/Mach7Studio/  INSTAGRAM https://www.instagram.com/mach7studio/  Hubungi kami di Hotline:  019 766 7008  Atau whatsapp kami di :  http://www.wasap.my/60197667008/Iphone  #repairiphonemurah #repairiphonefacetoface  #repairiphoneshahalam #repairiphoneklang
Upgrade Level  #wuxinji #microsoldering  #phonerepairing #iphonerepairing #facetofacerepairing#onthespotrepair #yoursmartphonerepairingcentre#baikitelefon #idevicespecialist #imechanic#phonerepairktr #utmskudai#repairiphonejohorbahru #repairiphonemurahjb #repairiphonefacetoface
Iphone mati bila 70%. Kebiasaannya masalah bateri. Selesai penukaran bateri Iphone 6s.  PERCUMA powerbank setiap penukaran lcd atau bateri Iphone.  Follow kami di :  FACEBOOK https://www.facebook.com/Mach7Studio/  INSTAGRAM https://www.instagram.com/mach7studio/  Hubungi kami di Hotline:  019 766 7008  Atau whatsapp kami di :  http://www.wasap.my/60197667008/Iphone  #repairiphonemurah #repairiphonefacetoface  #repairiphoneshahalam #repairiphoneklang
Tukar back kamera iphone 6. Servic cepat dan pantas yang penting student pricee! 😬 Kedai kini dibuka di K01 Kolej Tun Razak, UTM Skudai (Berhadapan Rafi Cafe). Waktu urusniaga 10am-10pm. Buka setiap hari. Call/whatsapp utk temujanji. Repair Apple & Android smartphone. iPhone, Samsung, Oppo, Huawei, Mi, Vivo. ---------- FACE 2 FACE REPAIRING ---------- 🔹Power Button Replacement 🔹Volume Button Replacement 🔹Mute Button Replacement 🔹Speaker Replacement 🔹Battery Replacement 🔹LCD Replacement 🔹Home Button Replacement 🔹No Line-No Wifi-Can't Touch 🔹Housing Replacement 🔹Stuck Apple Logo 🔹Motherboard Repair 🔹Water Damaged 🔹Software Problem  Call/whatsapp +60139122583 +60139122583 +60139122583  #phonerepairing #iphonerepairing #facetofacerepairing#onthespotrepair #yoursmartphonerepairingcentre#baikitelefon #idevicespecialist #imechanic#phonerepairktr #utmskudai#repairiphonejohorbahru #repairiphonemurahjb #repairiphonefacetoface
Airul tukar bateri iphone 6. Kali ke-2 datang repair di iMechanic. Sebelum nie repair wifi & gps servis cepat dan yg penting murahhh katenya. Tq support 👏🏻. Ajak kengkawan lain lagi. Kedai kini dibuka di K01 Kolej Tun Razak, UTM Skudai (Berhadapan Rafi Cafe). Waktu urusniaga 10am-10pm. Buka setiap hari. Call/whatsapp utk temujanji. Repair Apple & Android smartphone. iPhone, Samsung, Oppo, Huawei, Mi, Vivo. ---------- FACE 2 FACE REPAIRING ---------- 🔹Power Button Replacement 🔹Volume Button Replacement 🔹Mute Button Replacement 🔹Speaker Replacement 🔹Battery Replacement 🔹LCD Replacement 🔹Home Button Replacement 🔹No Line-No Wifi-Can't Touch 🔹Housing Replacement 🔹Stuck Apple Logo 🔹Motherboard Repair 🔹Water Damaged 🔹Software Problem  Call/whatsapp +60139122583 +60139122583 +60139122583  #phonerepairing #iphonerepairing #facetofacerepairing#onthespotrepair #yoursmartphonerepairingcentre#baikitelefon #idevicespecialist #imechanic#phonerepairktr #utmskudai#repairiphonejohorbahru #repairiphonemurahjb #repairiphonefacetoface
Iphone korang problem?🙇Tak tau nak pergi mana?😵Malas nak hadap jem/traffic light/malas nak drive ke kedai?😩 pm ni 👉  http://F2Frepairs.wasap.my  BATTERY  LCD (Ori/warranty 3 month) (AA/warranty 3 month) Ip4/4s-Rm50  Rm100 Ip5/5c/5s/5se-Rm80  Rm130 Ip6-Rm90  Rm170 Ip6plus-Rm100  Rm180 Ip6s-Rm110  Rm190 Ip6s plus-Rm120  Rm200 •lain-lain problem boleh pm sy 🔊🔊 OUTDOOR ONCALL WALK IN SERVICE REPAIR  MURAH FACE TO FACE  SIAP 15 MINIT SAMPAI DEPAN RUMAH ANDA 🛠📱 📍GOMBAK 📍BATU CAVES 📍SELAYANG📍KEPONG📍SUBANG 📍SHAH ALAM📍DAMANSARA DAMAI📍KOTA DAMANSARA📍RAWANG 📍SUNGAI BULOH 📍BUKIT BERUNTUNG  #repairiphone #iphonerepair #repairiphonemurah #repairiphonefacetoface  #luboqepal #repairiphoneoncall #repairiphonewalkin #servicerepairiphone #repairiphoneoutdoor #repairlcd #repairbattery #repairchargingport #repaircamera #repairspeaker #repairhomebutton #repairiphonegombak #repairiphoneselayang #repairiphonebatucave #repairiphonekepong #repairiphonesungaibuloh #repairiphonedamansaradamai #repairiphonekotadamansara #repairiphonesubang #repairiphoneshahalam #repairiphonerawang #repairiphonebukitberuntung
iTunes Error 4013 after water damaged successfully restored fix by iMechanic@utm. Kedai kini dibuka di K01 Kolej Tun Razak, UTM Skudai (Berhadapan Rafi Cafe). Waktu urusniaga 10am-10pm. Buka setiap hari. Call/whatsapp utk temujanji. Repair Apple & Android smartphone. iPhone, Samsung, Oppo, Huawei, Mi, Vivo. ---------- FACE 2 FACE REPAIRING ---------- 🔹Power Button Replacement 🔹Volume Button Replacement 🔹Mute Button Replacement 🔹Speaker Replacement 🔹Battery Replacement 🔹LCD Replacement 🔹Home Button Replacement 🔹No Line-No Wifi-Can't Touch 🔹Housing Replacement 🔹Stuck Apple Logo 🔹Motherboard Repair 🔹Water Damaged 🔹Software Problem  Call/whatsapp +60139122583 +60139122583 +60139122583  #phonerepairing #iphonerepairing #facetofacerepairing#onthespotrepair #yoursmartphonerepairingcentre#baikitelefon #idevicespecialist #imechanic#phonerepairktr #utmskudai#repairiphonejohorbahru #repairiphonemurahjb #repairiphonefacetoface
MALAYSIA PROMO! . .  Jom grab harga JIMAT banyak sepanjang Malaysia Promo ni . . Kalau tak grab sekarang kenalaa tggu promo tahun depan! . .  Boleh la pakat2 share dgn kawan2 untuk sama2 cantik mantap depan belakang . . Benda baik kena lah dikongsi 💋 . . Whatsapp MERDEKA to 0145260484 . . #iphonesecondhandoriimport #iphoneoriginal #iphonesecondhandmurah #iphonemalaysia #sayajualgadget #lokalah #pinengpowerbank #iphonekualaterengganu #iphonekuantan #iphonekelantan #politeknikkualaterengganu #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmchendering #umt #unisza #iphone4s #iphone5 #iphone5s #iphone6 #iphone6plus #iphone7 #iphone7plus #repairiphone #repairiphoneterengganu #repairiphonefacetoface #kualaterengganu #ohmyganu #worldcup2018
Nak repair iPhone dengan harga yg murah, tak perlu tinggal iPhone & service yg berkualiti? . Sini lah tempatnya. 😁 Kami tengah buat sale untuk repair iPhone dgn harga yg berbaloi2. Kalau nak tau service kami mcm mana, cara kerja kami, prosedur kami, anda boleh lihat di #dscvideo & di IGTV kami. . Cepat2 grab peluang ni sementara stock masih ada. Sale sampai habis stock. . Nak kami datang repair iPhone kat tempat and sbb anda malas nak redah jem atau takde transport nak dtg Selayang Heights? Boleh! . Location kami : 📍SELAYANG HEIGHTS . Nak set appointment? Whatsapp only 📲 011-28545451. . . #repairiphonemurah #repairiphone #lcdiphonemurah #batteryiphonemurah #repairiphonefacetoface #repairiphoneputrajaya #repairiphonemurahkl #facetofacerepair #repairiphonecheras #repairiphonekl #iphonerepair #repairlcd #iphonemurah #repairiphonemalaysia #kualalumpur #baikiiphone #tukarlcdiphone #lcdiphone5s #lcdiphone6 #lcdiphone5 #repairphone #iphone #batteryiphone #repairphonemurah #repairiphonegombak #repairbattery #repairfacetoface #repairiphonewangsamaju #repairiphoneselangor
iPHONE 6S LCD SCREEN REPLACEMENT . Kami tukar lcd screen iPhone 6s ON THE SPOT depan anda siap dalam 20-30 minit. Tak perlu tinggal iPhone anda pada kami. . DSC FIX SALE 🎈: 📱LCD SCREEN IPHONE 6S 💰RM409 . Nak kami datang repair iPhone kat tempat anda sbb anda malas nak redah jem? Atau takde transport nak dtg Selayang Heights? Boleh je 🙂 . Location kami : 📍SELAYANG HEIGHTS . Nak set appointment? Whatsapp only 📲 011-28545451. . . #repairiphonekl #repairiphonemurah #repairiphone #iphonerepairmalaysia #iphonerepair #facetofacerepair #repairiphonefacetoface #repairiphonemalaysia #repairlcd #repairiphonekeramat #repairiphonecheras #iphonerepairkl #batteryiphonemurah #repairiphoneampang #lcdiphonemurah #batteryiphone #repairiphonefacetofacekl #repairiphoneareawangsamaju #wangsamaju #repairbatteryiphone #repairiphoneareakl #kualalumpur #klcc #hulukelang #tukarlcdiphone #repairfacetoface #repairiphoneputrajaya #setiawangsa #putrajaya #kl
Alhamdulillah, battery replacement for iphone 6 done! ✅ . BATTERY IPHONE KAMI ADALAH BATTERY ORIGINAL OKAY, SANGAT2 MURAH AND SUSAH NAK DAPAT KAT TEMPAT LAINN. 🔥🔥🔥 . Tips‼️: Kalau nak tahu samada battery original or tak tunggu next post admin! 😁 (iphone je) . . #jb #johorbahru #lenovo #asus #tablet #phoneaccessories #earpod #iphonemurah #handphonemurah #uitm #unikl #utm #uitmseriiskandar #repairiphonejb #repairiphonefacetoface #repairphonemurah #repairphone #repairiphonemurah #repairiphone #iphone #samsung #smartphone #phone #gadjetmurah #gadget #uitmsi #utp #seriiskandar #qspower #uitmperak
Alhamdulillah Done Replace New Battery Iphone 5s 🔥🔥🔥 .  Thank you sis support bisness saya!!! 😄 .  Nak repair Iphone tapi tak tahu kt mana? Hantar je dekat saya, saya datang ke tempat anda. Harga pun murah2 .  Dm/ws cepatttt!!! 0199307498  #repairiphone #repairiphonemalaysia #repairiphonemurahkl #repairiphonemurah #repairiphonefacetoface #repairiphonekeramat #repairiphonewangsamaju #repairiphonecheras #iphone #iphonemalaysia #repairlaptop #repairlaptopkl #repairlaptopmurah #repairlaptopmalaysia #pomeniphone #repairphone #repairphonemurah #repairphonemurahkl

Loading