Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#sabarituindah

Posts tagged as #sabarituindah on Instagram

131.484 Posts

My familyπŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™β€β€β€yg sllu memberi semangat utk aku blja skrg ni.Ni je family yg aku ad.Aku bersyukur sgt2.DaebakkπŸ‘πŸ‘ #sabarituindah
Ketika kita tidak di hargai  Disitulah kita belajar tentang kesabaran #sabarituindah  #cewekmanis  #hijabi  #hijabfashion
Salam gantungπŸ“ΏπŸ˜Ά #pt32018 #ytjt #vsco #sabarituindah
#sabarituindah  #ikhlaskanhati  #tawakal #baikbaiksaja . Percayalah Semua Akan Baik baik Saja
Kadang ekspektasi tidak sesuai dg realita... #sabar  #sabarituindah  #sabarlahdiriku #priapunyaselera  #realistic
Ada kala gembira ada kala berduka,semuanya hanya diri sendri yang merasa. #tenangtenangdulu #sabarituindah #️masauntukhargaiseseorng
Asli mlasiiπŸ˜¬πŸ˜¬πŸ˜πŸ˜πŸ˜œπŸ˜œπŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ™ˆπŸ™ŠπŸƒπŸƒπŸƒ #theparkirmen  #sabarituindah
Menunggu yg ditungguπŸ˜πŸ˜πŸ˜‹πŸ˜˜ #sabarituindah  #theparkirmen  #paparokenroll
Penyejuk hati ketika merajuk dan marah ..#sabarituindah #tawakal#percayadiri
Mmg terbaik la... πŸ˜‹πŸ˜‹ Jemput tgk... 😁😁 #alhamdulillah  #rezeki  #sabarituindah
Baca buku rujukan masa belajar yang pening nya macam mana nak tukar bahasa english ke dalam bahasa melayu neπŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…karang tulis dalam bahasa english semuanya karang ustaz asyraf peli lagi adoi hai nama dulu masuk kolej antarabangsa semua laporan dalam bahasa english semuanya pulak πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚#cikgumuda #duabahasa #sabarituindah
Jangan sepenuhnya salahkan dia yang telah menyakiti, cobalah koreksi diri. Apakah sudah benar benar kau fikirkan saat itu? Bahwa kau akan mencintai melalui jalan yang tidak Allah ridhai, bersyukurlah jika Allah patahkan hatimu saat ini. Seolah Allah berkata padamu. "Bersabarlah sedikit, tahan sakit itu sebentar. Kelak, akan Ku-ganti dengan seseorang yang terbaik -rijalrobbanii  Voice: @arahmann_ Text: @rijalrobbanii Footage: Youtube Chanel Jostein Stormsnes Instrument : Youtube Channel Smyang Piano . Tag Teman Mu😊😊😊 . . Silahkan Repost, Semoga Bermanfaat😊😊😊 . . #hijrahsantun #sabar #sabarlah #sabariniujian #sabarlahdiriku #sabarituindah #bersabar #perbaikidiri #intropeksidiri #introspeksidiri #sakithati #kecewa #sedih #galau #bete #baper #tentangcinta #indonesiatanpapacaran
Paniang Palo Mikir #sabarituindah #rezkiallahluas  #belummasanyalagi
πŸ™... memang aku jadi stress.... Ingatkn nk lari ... tapi tu hari Agong kata jangan lari.. Menderhaka pulak nanti.... #sabarlahdiriku #sabarituindah  #sabarmenanti 😜
Meluapkan emosi bisa dgn hanya bermain gitar πŸ‘Š mski sound nya pas2an  #isengdoank #sabarituindah  #ggmu😈  #gitar  #belajargitarceritanya
Susah senang bersama . #togetherweup #sabarituindah #misibaru
#sabarituindah..

Loading