Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#sayajual

Posts tagged as #sayajual on Instagram

25.733.919 Posts

UPDATE STOK TELEKUNG SK VIETNAM WHITE 🎊TELEKUNG SK VIETNAM COTTON WHITE 🎊 💋💋RM90 FREE POSTAGE💋💋 🌸Material Cotton White Ordinary 🌸Ada double lace inside 🌸Saiz Dewasa 🌸Selesa dipakai ketika solat 🌸Boleh buat hadiah untuk tersayang 🌸Bolah buat sedekah untuk surau/masjid 🌸Ada tag label SK 🌸Warna putih suci sesuai dipakai di mana sahaja  WhatsApp for more info/order 📱0138149198  #kl #fashionmalaysia #gombak #selayang #wangsamaju #batucaves #ampang #tamanmelati #sentul #setapak #kedah #promosi #sayajual #sayajualpakaian #perlis #penang #kedah #kurungmoden #lace #jubah #telekung #freepostage #murah #hipster #raver #ge14
Personalise your wish on balloon! Definitely you can choose your own color. Select design from the Balloon Series and click on bio for direct contact us.  PRODUCT DESCRIPTION:  Balloon Series: N E L Y A Price: RM80.00 Item: 2pcs 18inch shape foil balloon + 10pcs 12inch mix normal and clear confetti balloon (price excluded wording sticker) . Free Delivery: KL, AMPANG & PJ area only. Additional charges to outside cover area Terms: Maximum 3 days order BEFORE delivery. Offer Package: Birthday Card RM8.00  #alastegiel #alastegieldesign #balloonmalaysia #floristkl #balloonbouquet #surprisedeliverykl #partyplanner #sayajual #bazaarpaknil #onlineshop #sayajualmurah #balloonmurah #partyplannermalaysia #balloonbouquetmurah #deliveryservice #ruangrezekihanania  #designmalaysia #printmurah #designer #birthday #partydecoration #surprisedeliverymurah #surprisedeliverywangsamaju #deliverywangsamaju #surprisedeliverypj #surprisedeliverysubang #surprisedeliverymalaysia #balloonkl #nelya
TAG MEMBER KORANG ! Korang dah try belum LGB ? Serious terbaik produk ni. Kesan seawal 3 hari, rajin atau tak je.  Jom Rawat ! 😎 Cuba sebotol ! . Aset tak cukup besar ? Pendek ? Tak strong ? Tak padu ? Kendur ? Tak tahan lama ? . PRODUK INI DILULUSKAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM) No KKM = NOT180200562K . Follow Instagram @mr_belacak Tengok Insta Story @mr_belacak Dm/Whatsapp admin @mr_belacak . LGB Ni Confirm Terbaik ! Permintaan hangat bro, ramai dah guna LGB. Kesan pantas, seawal 3 hari ! Puas hati !🔥 . LGB OIL boleh bantu 👇🏽 ✔Tambah size zakar ! ✔Meningkatkan ketahanan zakar ✔Fizikal zakar besar, panjang, tegang, berurat dan lebih sihat. Tak jemu memandang.
✔ Mengelakkan pancutan awal
✔ Melancarkan aliran darah zakar
✔ Membetulkan urat zakar ✔ Ketegangan zakar meningkat lebih dua kali ganda dari biasa. !
✔ Nikmat denyutan klimaks yang belum pernah anda rasai sebelum ini. ✔Melawaskan kencing. Fuhh lega ! . Juga untuk wanita yang nak payudara👇🏽 ✔ Tegang & Mantap ✔ Besar & Padat ✔ Montokkan Bahagian Payudara . Apa yang special ? ✅Kesan seawal 3-4 hari ✅Harga yang berpatutan (cecah sebulan) ✅Free cara urut & tips ✅Mudah dibawa kemana sahaja ✅Bebas & Bersih dari bahan kimia❗ . Kenapa Minyak LGB pilihan No.1 para lelaki di Malaysia ? ✅LULUS KKM ✅Buatan Malaysia 🇲🇾 ✅Sangat Selamat ! ✅Tidak perlu telan pil ✅Tak ganggu sistem badan ✅Bebas bahan kimia❗ ✅Tiada kesan sampingan ! ✅Testimoni pengguna dah ramai ! . Ingat ya, ini 👉🏼 💯PATI ASLI !!! #sayang #sayajual #sayajualonline #kualalumpur #pantaidalam #pantaihillpark #bangsar #bangsarsouth #bangsarvillage #malaysia #petalingjaya #subang #damansara #shahalam #klcc #kl #kesihatan #bazaarpaknil #bazariapantai #postage #shhiloveyou #kuat #tegang #belacak #lintahgunung #minyaklintah #minyakbelacak #midvalley #puchong #minyaklintah #minyakbelacak #andainyatakdir #pantaidalam #bazaarpaknil #midvalley #belacak
Khasiat utama madu lebah adalah membaiki sel-sel kulit yg rosak disebabkan bakteria & radikal bebas. . Cara dia senang je. Korang just sapukan madu pada muka, biarkan 30-40 minit. . Kena selalu buat k, baru nampak kesan & perubahan kat muka. . #tipsfitness #tipscantik #tipskurus #healthyfood #vitamins #supplements #proteins #nutrition  #setslimmingshaklee  #setkurusshaklee  #setbeutyshaklee  #setjerawatshaklee  #setparutshaklee  #setpuasashaklee  #sethamilshaklee  #setberpantangshaklee  #nakkurus #nakcantik #nakflawless #shaklee #shakleenegerisembilan #shakleemelaka #stayhumble #loveyourself #halal #sayajual
B1555 Harga ecer  Rp. 80.000 Bahan twistcrepe bahan tdk stretch bahan halus tidak bikin gatal di kulit  lebar dada 48 cm (lebar ya bkn lingkar) karena ini outer dada nya free ya say ini yang biasa pakai M muat, yang biasa pakai L masih muat. untuk yang biasa pakai xl lebar dada sama lingkar lengan diukur dulu ya  panjang 93 cm lingkar ketiak 46 cm panjang lengan 58 cm . . Bagaimana cara ordernya ? WA 0813 1521 1339 (FAST RESPON. Kontak lainnya ada di bio ya sista)  happy shopping  #outer #jualouter #simpleouter #casualstyle #jualoutermurah #cardiganmurah #jualcardigan #cardiganpolos #hijaberstyle #hijaberfashion #outerhijab #sayajual #simple #casualfriday #jualpelangsing #cardiganpanjang #jualjam #cardiganrajut #hijaber_indo #hijabercantik
Double Combo! 2 Hot Wax + 2 Cold Wax during Ramadhan Promo. . Also she has a spa/boutique and service guys! Thanks @nasasyiqin 💛
COD iPhone 6S 64GB 🌸 . Nak iPhone ? Cepat whatsapp 0145174142 atau link di bio 😘 . #sayajual #iphone #iphonemurah #iphonemalaysia #feedbackhtm
EH! SI DIA DAH! AWAK BILA LAGI?? .. Cepat siapa nak COD cepat2 inform DAYAH tau. Kita hantar ke awak terus! 😉 .. Nak beauty set ke combo set? Ke nak dua-dua? Eh boleh sangat chuols! Alang2 nak cantik sambil BAKAR LEMAK raya gais 😁 .. 🌱TRUSTED AGENT MIMPIMIKA 🏃COD SG BULOH..KUBU GAJAH..PAYA JARAS..SUBANG BESTARI..MUTIARA SUBANG..UNIVERSITI MALAYA.. 📱0189784298 DAYAH 😊 .. #sayagunasayajual #misiraya2018 #sungaibuloh #universitimalaya #sayajual #sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualmurah #sayajualteatox #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen #gscmm #gscmmpink #sssserum #mimpimikaserum #serumcantik #serummurah #jomcantik #serummurah
[PREORDER] • Gold Planet • iPhone: 6/6s/6plus/6splus/7/7plus/ipX 💵 Price: RM29 Exc Postage 💙 Buy any 3 get FREE POSTAGE •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 📲 Whatsapp: +6011-2682-5812 to order! •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #sayajual #sayajualmurah #sayajualmermaidblanket #sayajualslipper #homeslipper #slippermurah #fentybeauty #mermaidblanket #mermaidblanketmurah #sayajualbag #denimbag #sayajualwallet #overall #overallmurah #overallmalaysia #denimoverall #overalldenim #sayajualoverall #walletmurah #dropship #dropshipagent #iphonecasing #casingphonemurah #casingmurah #casingphone #mfxphonecase #mfx3freepostage
Personalise your wish on balloon! Definitely you can choose your own color. Select design from the Balloon Series and click on bio for direct contact us.  PRODUCT DESCRIPTION:  Balloon Series: N E L Y A Price: RM80.00 Item: 2pcs 18inch shape foil balloon + 10pcs 12inch mix normal and clear confetti balloon (price excluded wording sticker) . Free Delivery: KL, AMPANG & PJ area only. Additional charges to outside cover area Terms: Maximum 3 days order BEFORE delivery. Offer Package: Birthday Card RM8.00  #alastegiel #alastegieldesign #balloonmalaysia #floristkl #balloonbouquet #surprisedeliverykl #partyplanner #sayajual #bazaarpaknil #onlineshop #sayajualmurah #balloonmurah #partyplannermalaysia #balloonbouquetmurah #deliveryservice #ruangrezekihanania  #designmalaysia #printmurah #designer #birthday #partydecoration #surprisedeliverymurah #surprisedeliverywangsamaju #deliverywangsamaju #surprisedeliverypj #surprisedeliverysubang #surprisedeliverymalaysia #balloonkl #nelya
"PUTIH BUKAN LAGI ANGAN2..RAMPING BUKAN LAGI IMPIAN..TAPI SEMUANYA KENYATAAN"  Mmg semua wanita mempunyai angan2 utk menjadi lebih cantik, menjadi lebih sempurna utk dirinya ataupun utk org lain.. tapi ramai wanita hampa kerana masih tidak dapat apa yg mereka inginkan walaupun pelbagai usaha telah dibuat. X kira lah usaha dari segi senaman, diet, mencuba pelbagai jenis produk.. tapi masih tidak mendapat result yg diharapkan.. . . So.. sis mencari 30 wanita/Lelaki yg betul2 serius nak ubah penampilan mereka dari segi penurunan berat badan dan pencerahan kulit, sis akan bagi free consultation utk mereka dan tips2 bagaimana nak transformkan diri mereka menjadi seseorang yg luar biasa😊  Wassap sis terus "SW" KE 017-3655767 Ada yg berminat nak taw lebih lanjut..? Komen sy nak..!😘😘😘 #vitamilk #nanolightenercream #nanoremovalcream #dianzvitamin #hisaphisapteruscantik #dianz #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #instaniaga #dianzvitamin #dianzvitamin2017 #terapiinstagram
PROMOTION IS COMING  HARGA RUNTUH PROMOSI VSM/ UBAT GEMUK  1 SET RM8 -😊 SET BERBALOII 😘 5 SET RM40☺️ FREE 1 SET 💕  SET SUPER POWER🤩  10 SET RM80 FREE 3 SET❤️ SET JIMAT🎰🎰 20 SET RM150 FREE 4 SET & POSTAGE  SET BORONG 30 set RM200 FREE 6 SET  50 set RM250 FREE 10 SET 110 SET RM440 FREE 10 SET 150 set rm JUST PM😎😎 www.wasap.my/601139048814/ellievsm⠀ @vit_selera_makan⠀ ⠀ #carousell #carousellmy #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand #ubatgemuk #ubatgemukmurahsangat⠀ #ubatgemukmurah ⠀ #ubatgemukmalaysia ⠀ #ubatgemukkanbadan⠀ #dropshipmalaysia #dropship #carousell #carousellmy #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand #ubatgemuk⠀ #ubatgemukmurah ⠀ #ubatgemukmalaysia ⠀ #ubatgemukkanbadan #sepahtu #terlajaklaris #ubatgemok #vitweightgain #kamixramai #ubatgemukmurahsangat #vit_selera_makan
👗alice kebaya 👗 . . . 👗Price :Rm139 free postage sem /add rm7 for ss . . 👗Material :moss crepe with quality lace . . *Ukuran : XS/M*  Bahu :14-14.5 Dada :34-36 Labuh tgn :22 Labuh baju :26 Pingang :24 (bergetah ) Pinggul :34-36 Labuh skirt:43 . . *Ukuran size L/XL*  Bahu :15-16 Dada :36-40 Labuh tgn :23 Labuh baju :26 Pingang :29 (bergetah ) Pinggul :36-38 Labuh skirt:44 . . 👗hidden zip di depan 👗hidden zip tgn ( wudhu ) 👗lace viral 👗full lining . . #kurung #kurungmoden #sayajual #onlineshop #fashion  #muslimah #kebaya #dress #jubah #muslimahfashion #bazaaronline #bazaarpaknil #bazaaronlinemalaysia #minikurung #songket #peplum #kurungpeplum #kurungdoll #tunic #blouse #sedondon
Trudolly Ramadhan Raya Deals! . Jom grab promo now dari #trudolly 💕 . 🔥RM150SM/ RM160SS🔥 ✅ TRUDOLLY + BEAUTY BOOSTER ✅ FREE POUCH BAG ✅ FREE POSTAGE @ ✅ TRUDOLL + DETOX PRO ✅ FREE POUCH BAG ✅ FREE POSTAGE . Nak cantik glowing masa raya? masa ni lah kita cuba #trudolly dengan harga super jimat 😘 . Apa tunggu lagi, jom dapatkan sekarang💕 - 🚗Cod area: Jalan Duta , Kl Sentral , Bangsar, Publika , Hartamas & Shah Alam . - _____________________ Order & Enquiries Whatsapp 📲 016-3374254 #trudolly #trubeauty #detoxpro #beautyboost #fazura #trudollybyfazura  #sayajual #sayajualtrudolly #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #cantik #cantikdansihat #cantiksemulajadi #cantiksemulajadi #trudollyklsentral #trudollykl #trudollybangsar #trudollypantai dalam #trudollykualalumpur #trudollyselangor #trudollymalaysia #beauty booster #detoxpro
💐VSIREH💐 . 🍯Mengatasi masalah haid tidak teratur 🍯Mengatasi masalah senggugut 🍯Mengatasi masalah keputihan 🍯Menyuburkan rahim 🍯Milk booster 🍯Mengurangkan sakit lutut dan sendi 🍯Menghilangkan bau badan 🍯Mengetatkan otot vagina 🍯Menganjalkan payudara 🍯Menaikkan seri wajah .  3 botol RM100 (free postage) . How to order? No need to save number. Click link at bio ❤️ . .#olicandy #olicandymurah #vsireh #ayn #beaumama #vslipglow #putrajaya #ayer8 #igers #maydan #ajimaura #nur #sayajual #fattzura #bazaarpaknil #poslaju #fattahamin #khaibahar #usahawanmuda #terapiinstagram #olicandypremium #olicandyxfattahamin #acne #jerawat #pimple #parut #sunburn #jusketat
#beliukready #beliukbag #beliukcoach #beliukwomen .  Beliuk® ( USA ) | #1 Fashion Online Outlet Exclusive 100% Original .  1. Coach Zip tote RM 599 2. Coach Lanyard RM 175  3. Coach small wristlet RM 210 . Buy minimum 2 item and get FREE DELIVERY .  Order : Click link on profile now Or Whatsapp (Maryam) +6019 243 6540 Payment : Installment up to 3 times😊 Worldwide Shipping .  #beliukshoulder #beliukgrab #beliukshoulder #beliukcoach #baranghantaran #hantarankahwin #igshop #sayajual #bagtanganwanita #forher
PUTIH? KURUS? Tiada masalah! . SW Dual Effect sedia membantu. . Jom kita tengok USP-USP yang boleh membantu anda : . ----> MEMUTIH & MELEMBABKAN KULIT . ----> MENINGKATKAN IMUNISASI BADAN . ----> MELANCARKAN PEREDARAN DARAH . ----> TIDAK PERLU DIET KETAT . BILA DAH GUNA TU, BOLEH LAH SHARE2 DENGAN KAWAN2 DEKAT FB YE.. . Dah nak 2017 dah ni jadi In Shaa Allah Product SW dapat membantu anda mencapai target kurus & putih anda!  Whtsp "SW" KE 017-3655767 #sayajual  #sayanakkurus  #slimmewhiteoriginal  #slimmewhitefounder  #detoxsecarasemulajadi  #kurussebelumraya  #nakputih #nakkurus  #kuruscepat  #kuruscarasihat #kurusdengancepat  #bakarlemak #kurusdanputihserentak  #kurustanpadiet #kurusdengancepat #kurustanpalapar #juskurusputihpertama  #kurustanpasenaman #johor #uitm #tijmb2  #sarijep #lofatah #neelofa #nahurindu #syukurselalu #barangbaik #terlajaklaris  #suamikupalingsweet #maharajalawakmega2017

Loading