Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#setpolish

Posts tagged as #setpolish on Instagram

2.103 Posts

Bila kereta lama 🚘dikatakan kereta baru. 🀭  Ahakss. Nie rahsia depa semmua tak tau.. Kita yang tau. 🀫  Kat Amway pun ada Set penjagaan kereta taw.. Ramai yang kata set ni mmg terbaik utk kereta anda.  Merelikkk mata lepaih polished. Hampa semua jangan tak tau ..Pemes bak hang!  Ramai yang dah tau, baguih barang ni. Kami pun test tanya depa kenai tak. Hampa tau depa  kenai. Siap habaq "Tahu2... Saya dh lama pakai pengilat Kereta yg ada gmbr kereta lama tu." Rasa aihhh.. Joget sat. πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ πŸš—SET PENJAGAAN KERETAπŸš— πŸš–PENCUCI KERETAπŸš– - Mencuci kereta anda tanpa memudarkan kilatannya. Tidak menanggalkan kilatan kereta atau penggilap berlilin untuk perlindungan. - Rumusan 1 liter yang pekat akan memberikan sehingga 200 cucian untuk menghilangkan debu debu jalan, gris dan kotoran. Tayar pun perlu jagaan dan dibersihkan, apa kata gunakan... 🚜PENGILAT TAYAR PANTAS🚜 - Menawarkan cara yang pantas lagi mudah untuk membantu mengurangkan kotoran jalan yang terkumpul supaya tayar sentiasa berkilat dan kelihatan baru. - Serbaguna- juga berfungsi sebagai semburan pelincir untuk menghentikan bunyi keriut, mengurangkan geseran dan kakisan. - Disertakan dengan 2 muncung ; tukar kepada muncung dengan tiub fleks untuk tempat tempat yang sukar dicapai. - Boleh digunakan pada permukaan getah, vinil, dan plastik di rumah dan kereta anda untuk mengekalkan kilatannya. Kereta anda sudah lama tak digilap, warna pun dah kusam. Ingin kilatkan semula? gunalah πŸš”PENGILAP KERETA SILICONE GLAZEπŸš” - Rumusan berkuasa yang menanggalkan gris, kotoran, dan juga permukaan teroksida yang kelihatan kusam dan memberi kilatan yang tahan BERBULAN BULAN. - Penggilap berupa krim yang mudah disapu. Ia menangkis kotoran jalan, tar dan tompokan air. - Juga mencuci dan menggilap peralatan dapur, atas kaunter, porselin, seramik, dan jubin dinding.  #setpolish #polishkereta #amway #amwayputrajaya #trustedseller #personalshopper #putrajaya #terengganu #kelantan #selangor #johor #perak
. Tu diaaa! Dah mula viral dah. Dah makin hangat dah pasal Ibuputihnina & Polish Facenina.  Hampa semua duk tunggu apa lagi? Lekaih la! Kata nk cantik raya haji ni 😍  Meh risik info dlu kat whatsapp:  www.wasap.my/60167934782 . #setpolishface #setpolishnina  #setpolish #skincaremalaysia  #ninaskincare #teamnina #kosmetikoriginal #sayajual #agenninaskincare #kopiibuputih #kopiibuputihninaskincare #kopiibuputihninamurah #borongkopiibuputihnina #bazarpaknil #polishglowingskincare #ibuputihnina #laserserumnina​ #polishfacenina #ibuputih  #bazarpaknilkosmetik #uitm #ipgmalaysia #maktabpolis #cikgusekolah #motifviral #viral #malaysiaigers #ibumutiara #terapiinstagram #kolejswasta
. Ni POLISH FACENINA taw! Pakai macam mana?  Cara 1:  Basuh muka, lap lap dlu muka tu bagi skin lembap-lembap sikit. Pastu apply Polish Facenina ni, gosok-gosok kat muka selama 5-10minit dan bilas. Bilas dengan sabun tu ye 😊 Amalkan buat scrub ni dlm 3-4x smggu dah ok 😊  Cara 2:  Haaa boleh juga pakai buat nite cream! Nk tdo malam, apply dlu sikit polish facenina ni kat muka. Esok pg bru basuh ye 😊 . Wsp 016-793 4782 . #setpolishface #setpolishnina  #setpolish #skincaremalaysia  #ninaskincare #teamnina #kosmetikoriginal #sayajual #agenninaskincare #kopiibuputih #kopiibuputihninaskincare #kopiibuputihninamurah #borongkopiibuputihnina #bazarpaknil #polishglowingskincare #ibuputihnina #laserserumnina​ #polishfacenina #ibuputih  #bazarpaknilkosmetik #uitm #ipgmalaysia #maktabpolis #cikgusekolah #motifviral #viral #malaysiaigers #ibumutiara #terapiinstagram #kolejswasta
Jom bg bersih dgn #setpolish Polish jangan tak polish #agentninajb
Rawat wajah2 awak semua wajah sayang2 ku... Amboi2... bukan Main nk baju raya lip lap lip lap.. kuih raya berbalang2.. . Tapi tapiiiiii muka nk bg kusam jeπŸ˜ͺ . #jomubah #rawatkulit #bebaskusam #bebasjerawat dengan set rawatan 2in1 #setpolish #ninaskincare . #kakkinah #kakkinahhealthbeauty #rumahcanteq #ninaskincare #diciptauntukmemukau #setrawatanwajah #set2in1 #done
Rawat wajah2 awak semua wajah sayang2 ku... Amboi2... bukan Main nk baju raya lip lap lip lap.. kuih raya berbalang2.. . Tapi tapiiiiii muka nk bg kusam jeπŸ˜ͺ . #jomubah #rawatkulit #bebaskusam #bebasjerawat dengan set rawatan 2in1 #setpolish #ninaskincare . #kakkinah #kakkinahhealthbeauty #rumahcanteq #ninaskincare #diciptauntukmemukau #setrawatanwajah #set2in1
Rawat wajah2 awak semua wajah sayang2 ku... Amboi2... bukan Main nk baju raya lip lap lip lap.. kuih raya berbalang2.. . Tapi tapiiiiii muka nk bg kusam jeπŸ˜ͺ . #jomubah #rawatkulit #bebaskusam #bebasjerawat dengan set rawatan 2in1 #setpolish #ninaskincare . #kakkinah #kakkinahhealthbeauty #rumahcanteq #ninaskincare #diciptauntukmemukau #setrawatanwajah #set2in1
Jom grab set combo, sangat berbaloi u olls 3 barang dengan harga hanya RM180 #polishglowingskincare  #setpolish  #koreanproteinserumnina  #agentninajb πŸ“²WHATTSAPP UTK ORDER : 0183963645 πŸš— COD : SKUDAI, SENAI, TAMPOI
Set combo paling hangat sekarang, in shaa  allah masalah wajah dapat diselesaikan dgn #setpolish  #koreanproteinserumnina  #ibuputih Menganjal sambil memulih harga : RM190 sahaja #agentninajb πŸ“² whattsapp sy utk order : 0183963645 πŸš— COD : SKUDAI, SENAI, TAMPOI
Wajib ada wokey.... #setpolish  #koreanproteinserumnina  #diciptauntukmemukàu  Sesiapa yang ada kulit wajah yg bermasalah boleh cuba guna set ini.  Muka rosak akibat produk yg ada mercury, jangan risau...jalan penyelesaiannya ada 😍 πŸ“² Whattsapp sis utk order : 0183963645 πŸš— COD : SKUDAI, SENAI, TAMPOI
. Tidur semalam ade yang tak sapu ibu laser ke? Mane la tahu ade yang tak lena sebab tak sapu ibu laser. Keknina tiap malam sapu sebelum tidur! Esok pagi bangun tidur kulit putih mcm snow white! Gittew πŸ˜‚ . Whatsapp kami untuk order & info:  Http://www.wasap.my/60167934782 . #ibuputihnina #laserserumnina #setpolishface #setpolishnina  #setpolish #skincaremalaysia  #ninaskincare #teamnina #kosmetikoriginal #sayajual #kopiibuputih #kopiibuputihninamurah #kosmetikviral #borongkopiibuputihnina #bazarpaknil #polishglowingskincare​ #polishfacenina #ibuputih #dukun #bazarpaknilkosmetik #uitm #ipgmalaysia #maktabpolis #cikgusekolah #motifviral #viral #malaysiaigers #ibumutiara #terapiinstagram #kolejswasta
Lebih takin untuk kuar rumah dengan minimal makeup πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹#setpolish #setpolishnina #ninatesti #testimoni #customerfeedback . sila letak harga sendiri u ols nk berapa rm?? hahaaa.. promo 3hari set ni.. 😲😲😲😲 BOLEH TERUS JD AGEN NINA??? WHTTT???? 😍😍😍 BELI 3 BRG TERUS JD AGEN ... YESSS!!! come to my family bebehhh!!!! KNINA DAH TARGET..NK BISNES NK BANTU ORG..NK BG ORG LAWA..NK BG ORG CANTIK NK ORG TU ADE INCOME SENDIRI... tp jgn lah beli 3 brg nk untung rm100  hehee xdapek lahh darling.. tp u ols akn untung rm35!! utk 3 brg!!! knina nk ajar close sale mudah.... - cara memuji - melayan cust - update testi utk dia - ajar cara dia guna - ajak dia bisnes.. insyaallah cust akn jd agen anda plak... . #kakkinah #kakkinahhealthbeauty #rumahcanteq #ninaskincare #diciptauntukmemukau #setrawatanwajah #set2in1 #agenwanted #dropshipwelcome #janapendapatan
Kulit wajah makin mulia bersih... kulit basah makin gebu gebas.. wowwwww sgt kan kan kan ...#setpolish #setibuputihnina #testimoni #ninatesti #customerfeedback . sila letak harga sendiri u ols nk berapa rm?? hahaaa.. promo 3hari set ni.. 😲😲😲😲 BOLEH TERUS JD AGEN NINA??? WHTTT???? 😍😍😍 BELI 3 BRG TERUS JD AGEN ... YESSS!!! come to my family bebehhh!!!! KNINA DAH TARGET..NK BISNES NK BANTU ORG..NK BG ORG LAWA..NK BG ORG CANTIK NK ORG TU ADE INCOME SENDIRI... tp jgn lah beli 3 brg nk untung rm100  hehee xdapek lahh darling.. tp u ols akn untung rm35!! utk 3 brg!!! knina nk ajar close sale mudah.... - cara memuji - melayan cust - update testi utk dia - ajar cara dia guna - ajak dia bisnes.. insyaallah cust akn jd agen anda plak... . #kakkinah #kakkinahhealthbeauty #rumahcanteq #ninaskincare #diciptauntukmemukau #setrawatanwajah #set2in1 #agenwanted #dropshipwelcome #janapendapatan
#testimoni #ninatesti #customerfeedback selepas menggunakan #setpolish and #setibuputihnina ❀️❀️❀️❀️ . sila letak harga sendiri u ols nk berapa rm?? hahaaa.. promo 3hari set ni.. 😲😲😲😲 BOLEH TERUS JD AGEN NINA??? WHTTT???? 😍😍😍 BELI 3 BRG TERUS JD AGEN ... YESSS!!! come to my family bebehhh!!!! KNINA DAH TARGET..NK BISNES NK BANTU ORG..NK BG ORG LAWA..NK BG ORG CANTIK NK ORG TU ADE INCOME SENDIRI... tp jgn lah beli 3 brg nk untung rm100  hehee xdapek lahh darling.. tp u ols akn untung rm35!! utk 3 brg!!! knina nk ajar close sale mudah.... - cara memuji - melayan cust - update testi utk dia - ajar cara dia guna - ajak dia bisnes.. insyaallah cust akn jd agen anda plak... . #kakkinah #kakkinahhealthbeauty #rumahcanteq #ninaskincare #diciptauntukmemukau #setrawatanwajah #set2in1 #agenwanted #dropshipwelcome #janapendapatan
Miliki wajah halus mulus hanya dengan #setpolish  #agentninajb  #sayagunasayajual
Lagi dan lagi dan lagi testimoni Set Polish 2 in 1 Rasa lebih confident, wajah makin cerah. Malah kulit wajah akan nampak pinkish2 tau. Lepas ni x yah susah2 nk makeup tebal2...πŸ€—πŸ€—πŸ€— calit-calit dh flawless u olls... #agentninajb  #setpolish  Jangan malu untuk cantik, jom whattsapp sis utk risik2 : 0183963645 COD : SKUDAI, SENAI, TAMPOI
Set polish memang awesome u olls...bila makeup smooth je kulit. buang semua bijik2 kat muka tu ya...barulah cantik nk makeup 😍😍😍 #setpolish  #agentninajb  Jom pinang2 dgn sis : 0183963645 COD : SKUDAI, SENAI, TAMPOI
POLISH FACE SET ❀ (SOAP & CREAM) RM69.90  INGREDIENTS ARBUTIN STRAWBERRY SOAP (60g) : πŸ’ž Alpha Arbutin πŸ’ž Strawberry & Tomato Extract πŸ’ž Vit C & E πŸ’ž Micro Collagen πŸ’ž Glutathione  INGREDIENTS POLISH FACE CREAM (20g) : πŸ’–οΈ White Sugar πŸ’–οΈ Sweet Almond πŸ’–οΈ Cocoa Butter πŸ’–οΈ Vitamin E πŸ’–οΈ Strawberry Seed πŸ’–οΈ Micro Collagen  KEBAIKAN POLISH FACE SET : πŸ’Ÿ Menambah seri muka πŸ’Ÿ Memudarkan parut πŸ’Ÿ Mengecutkan jerawat πŸ’Ÿ Mengecilkan pori2 πŸ’Ÿ Memudarkan jeragat πŸ’Ÿ Mencerahkan kulit πŸ’Ÿ Kulit lebih glowing & shining  #setpolish #polishfaceset #setpolishface #polishfacemurah
Pagi ni sis nak jamu mata u olls dgn testimoni penguna Set Polish 😍😍😍 Biji2 dibahagian hidung hilang entah kemana 😁 warna kulit makin sekata  #agentninajb  #setpolish πŸ“² sebarang pertanyaan boleh terus whatsApp sis : 0183963645 COD : SKUDAI, SENAI, TAMPOI
Dashat gak penangan Set Polish 2 + 1 ni ek parut bekas jerawat yg dh 3 bulan x hilang2 akhirnya pudar & menghilang. Sekali cuba pasti nk pakai berkali-kali. Pilihan adik ni tepat!!! #agentninajb  #setpolish  #sayagunasayajual πŸ“² WhattsApp sis utk order : 0183963645 πŸš— COD : SKUDAI, SENAI, TAMPOI

Loading