Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#sitinordiana

Posts tagged as #sitinordiana on Instagram

173.948 Posts

Inner ni cotton sejuk classicMaterial Sugarscarf, boleh lapis2 mcm2 style, x panas, nampak muka tirus dan panjang, ada mcm2 colour, harga pon harga2 rakyat berpatutan. Sempena new Malaysia raya ni kita bagi harga2 patut je supaya semua org dpt merasa tudungsugarscarf! Baru lah raya kan! . . πŸ“²Whatsapp 0133698864 untuk detail dan order. . . #sayajual #tudung #scarf #sugarscarf #sugarscarflovers #sugarscarfnegerisembilan #tudungraya #tudungterkini #bilaaidiladafitri #rahsiahatiperempuan #klikpengantinmusimsalju #nur #sitinordiana #sugarscarflover #sugarscarfootd #innersugarscarf #sugarscarfinner #innerneck #innerneckmagic #raya2018 #wanita #perempuan #nakcantik #ootd #tudungsugarscarf
Morning & Assalamualaikum _  Design yang paling di tunggu sekali monogram square! 😊  Siapa suka? Nak tak? βœ‹πŸ’• _ _ πŸ“²Whatsapp 0133698864 untuk detail dan order atau tekan link diprofile 😁 . . #sayajual #tudung #scarf #sugarscarf #sugarscarflovers #sugarscarfnegerisembilan #tudungraya #tudungterkini #alinacollection #bilaaidiladafitri #rahsiahatiperempuan #klikpengantinmusimsalju #nur #aamyrarosli #sitinordiana #sugarscarflover #sugarscarfootd #innersugarscarf #sugarscarfinner #innerneck #innerneckmagic #raya2018 #wanita #perempuan #nakcantik #ootd #tudungsugarscarf #tudungsugarscarf BarulahRaya!
"Kaseh memang tak menyesal pun buat semua tu" -Kaseh πŸ˜πŸ˜‚ Sama la cikmin pun..xpernah menyesal minat, sayang n support kesayangan sorang ni😍😘 #kasehlateefa #kay #klikpengantinmusimsalju  #sitinordiana #adamkay
Hahahah adoi lawak kay πŸ€£πŸ˜†. Jahat adam tak tolong.haha. Tolong pon tolong gelakkan je πŸ˜‚ #susahsangatnakadamarathonmohlakitatolongpromotedeminana #sitinordiana Regrann from @bambam_studios -  Bestnya breakfast.. telur setengah masak.. πŸ˜¬  Ok, esok jadi menu sahur Cik Bam.  #klikpengantinmusimsalju Malam ini 7.00 malam RIA & RAMADAN HD  Drama berganda-ganda #klikpengantinmusimsalju  #pengantinmusimsalju  @sitinordiana  @alifsatar  @therealatikahsuhaime @adm.lee  @ninajuren  @aleza_shadan  @norliaghani  @faroukhussain1967  @zamarulhisham93  @ardellaryana  @cikmanggis  @dafiismailsabri  @lansolo_official @hadithomar  @suarahatipublication_official @suriryana - #regrann
Salam 5 Ramadhan.. #sitinordiana  #alifsatar  #klikpengantinmusimsalju
SERIOUSLY??!PERUT BUNCIT HILANG DENGAN SET SLIMMING SHAKLEE!! ------------------------ Haaa...ni memang kisah benar tersangat benar.Hehe Cik abang ni memang siera kenal sangat.Dia merupakan mentor bisnes siera.Orangnye rendah dan chubby.(dululah) . Sekarang??? Tengoklah gambar tu.FLAT TERUS PERUT BUNCIT DIA!😱😱😱 . Kalau orang lelaki lagi susah nak hilangkan buncit dari orang perempuan.Jadi kalau lelaki pun boleh hilang buncit,inikan pula perempuankan? . Cik Firdhaus ni amalkan SET SLIMMING SHAKLEE dan bukan saja perut buncit hilang!tetapi berat pun automatik turun sebanyak 8kg!!😱😱😱.Bila jumpa memang nampak muda  dari usia sebenar.😊 . . Anda pula bagaimana? Nak hilangkan buncit? Anda nak lose berapa kilo? . 5kg? 10kg? 30kg? . . Anda harus cuba Set Slimming Power ni.Saya akan guide anda cara saya dan akak ni untuk kurus dan shape sekali badan. . ●●●●●●●●●●●●●●●●● βœ”οΈ1.Nak kurus tapi dalam masa yang sama nak kulit tegang dan fit? βœ”οΈ2. Nak hilangkan gelebeh perut buncit? βœ”οΈ3. Nak produk yang selamat dan tiada kesan sampingan? βœ”οΈ4. Nak hilangkan selulit sebab perut besar? βœ”οΈ5. Nak dalam masa sama badan shape-up? βœ”οΈ6. Nak produk yang ada KKM dan pastinya HALAL? βœ”οΈ7. Nak produk yang murah tapi POWER? . . >>>>> SET SLIMMING SHAKLEE lah jawapannya
SERIOUSLY??!PERUT BUNCIT HILANG DENGAN SET SLIMMING SHAKLEE!! ------------------------ Haaa...ni memang kisah benar tersangat benar.Hehe Cik abang ni memang siera kenal sangat.Dia merupakan mentor bisnes siera.Orangnye rendah dan chubby.(dululah) . Sekarang??? Tengoklah gambar tu.FLAT TERUS PERUT BUNCIT DIA!😱😱😱 . Kalau orang lelaki lagi susah nak hilangkan buncit dari orang perempuan.Jadi kalau lelaki pun boleh hilang buncit,inikan pula perempuankan? . Cik Firdhaus ni amalkan SET SLIMMING SHAKLEE dan bukan saja perut buncit hilang!tetapi berat pun automatik turun sebanyak 8kg!!😱😱😱.Bila jumpa memang nampak muda  dari usia sebenar.😊 . . Anda pula bagaimana? Nak hilangkan buncit? Anda nak lose berapa kilo? . 5kg? 10kg? 30kg? . . Anda harus cuba Set Slimming Power ni.Saya akan guide anda cara saya dan akak ni untuk kurus dan shape sekali badan. . ●●●●●●●●●●●●●●●●● βœ”οΈ1.Nak kurus tapi dalam masa yang sama nak kulit tegang dan fit? βœ”οΈ2. Nak hilangkan gelebeh perut buncit? βœ”οΈ3. Nak produk yang selamat dan tiada kesan sampingan? βœ”οΈ4. Nak hilangkan selulit sebab perut besar? βœ”οΈ5. Nak dalam masa sama badan shape-up? βœ”οΈ6. Nak produk yang ada KKM dan pastinya HALAL? βœ”οΈ7. Nak produk yang murah tapi POWER? . . >>>>> SET SLIMMING SHAKLEE lah jawapannya
SERIOUSLY??!PERUT BUNCIT HILANG DENGAN SET SLIMMING SHAKLEE!! ------------------------ Haaa...ni memang kisah benar tersangat benar.Hehe Cik abang ni memang siera kenal sangat.Dia merupakan mentor bisnes siera.Orangnye rendah dan chubby.(dululah) . Sekarang??? Tengoklah gambar tu.FLAT TERUS PERUT BUNCIT DIA!😱😱😱 . Kalau orang lelaki lagi susah nak hilangkan buncit dari orang perempuan.Jadi kalau lelaki pun boleh hilang buncit,inikan pula perempuankan? . Cik Firdhaus ni amalkan SET SLIMMING SHAKLEE dan bukan saja perut buncit hilang!tetapi berat pun automatik turun sebanyak 8kg!!😱😱😱.Bila jumpa memang nampak muda  dari usia sebenar.😊 . . Anda pula bagaimana? Nak hilangkan buncit? Anda nak lose berapa kilo? . 5kg? 10kg? 30kg? . . Anda harus cuba Set Slimming Power ni.Saya akan guide anda cara saya dan akak ni untuk kurus dan shape sekali badan. . ●●●●●●●●●●●●●●●●● βœ”οΈ1.Nak kurus tapi dalam masa yang sama nak kulit tegang dan fit? βœ”οΈ2. Nak hilangkan gelebeh perut buncit? βœ”οΈ3. Nak produk yang selamat dan tiada kesan sampingan? βœ”οΈ4. Nak hilangkan selulit sebab perut besar? βœ”οΈ5. Nak dalam masa sama badan shape-up? βœ”οΈ6. Nak produk yang ada KKM dan pastinya HALAL? βœ”οΈ7. Nak produk yang murah tapi POWER? . . >>>>> SET SLIMMING SHAKLEE lah jawapannya
FROM "CHUBBY" TO RAMPING DENGAN SET SLIMMING SHAKLEE!! ------------------------ Haiii...wanita mana la yang tak nak kelihatan ramping kan?? Bila ramping,kita akan rasa YAKIN & TAK MALU nak jumpa orang. . Nak beli baju pun senang. Asal sarung je muat. Kalau tak stressje nak beli baju kan? . Mcm akk ni. Asalnya memang gebus je. Berat asal 60kg. . NOW!!!? Beliau cuba SET SLIMMING SHAKLEE dan berat mula susut sebanyak 13kg!😱😱😱 Banyak tu.Bukan sikit tau. . Bila berat dah mula turun,senang le akak ni nak cari baju yang cantik2.Dah kemain melaram akk ni kenn.hehe . Yang penting sihat πŸ˜ŠπŸ‘πŸ» . Anda pula bagaimana? Nak hilangkan buncit? Anda nak lose berapa kilo? . 5kg? 10kg? 30kg? . . Anda harus cuba Set Slimming Power ni.Saya akan guide anda cara saya dan akak ni untuk kurus dan shape sekali badan. . ●●●●●●●●●●●●●●●●● βœ”οΈ1.Nak kurus tapi dalam masa yang sama nak kulit tegang dan fit? βœ”οΈ2. Nak hilangkan gelebeh perut buncit? βœ”οΈ3. Nak produk yang selamat dan tiada kesan sampingan? βœ”οΈ4. Nak hilangkan selulit sebab perut besar? βœ”οΈ5. Nak dalam masa sama badan shape-up? βœ”οΈ6. Nak produk yang ada KKM dan pastinya HALAL? βœ”οΈ7. Nak produk yang murah tapi POWER? . . >>>>> SET SLIMMING SHAKLEE lah jawapannya
FROM "CHUBBY" TO RAMPING DENGAN SET SLIMMING SHAKLEE!! ------------------------ Haiii...wanita mana la yang tak nak kelihatan ramping kan?? Bila ramping,kita akan rasa YAKIN & TAK MALU nak jumpa orang. . Nak beli baju pun senang. Asal sarung je muat. Kalau tak stressje nak beli baju kan? . Mcm akk ni. Asalnya memang gebus je. Berat asal 60kg. . NOW!!!? Beliau cuba SET SLIMMING SHAKLEE dan berat mula susut sebanyak 13kg!😱😱😱 Banyak tu.Bukan sikit tau. . Bila berat dah mula turun,senang le akak ni nak cari baju yang cantik2.Dah kemain melaram akk ni kenn.hehe . Yang penting sihat πŸ˜ŠπŸ‘πŸ» . Anda pula bagaimana? Nak hilangkan buncit? Anda nak lose berapa kilo? . 5kg? 10kg? 30kg? . . Anda harus cuba Set Slimming Power ni.Saya akan guide anda cara saya dan akak ni untuk kurus dan shape sekali badan. . ●●●●●●●●●●●●●●●●● βœ”οΈ1.Nak kurus tapi dalam masa yang sama nak kulit tegang dan fit? βœ”οΈ2. Nak hilangkan gelebeh perut buncit? βœ”οΈ3. Nak produk yang selamat dan tiada kesan sampingan? βœ”οΈ4. Nak hilangkan selulit sebab perut besar? βœ”οΈ5. Nak dalam masa sama badan shape-up? βœ”οΈ6. Nak produk yang ada KKM dan pastinya HALAL? βœ”οΈ7. Nak produk yang murah tapi POWER? . . >>>>> SET SLIMMING SHAKLEE lah jawapannya
FROM "CHUBBY" TO RAMPING DENGAN SET SLIMMING SHAKLEE!! ------------------------ Haiii...wanita mana la yang tak nak kelihatan ramping kan?? Bila ramping,kita akan rasa YAKIN & TAK MALU nak jumpa orang. . Nak beli baju pun senang. Asal sarung je muat. Kalau tak stressje nak beli baju kan? . Mcm akk ni. Asalnya memang gebus je. Berat asal 60kg. . NOW!!!? Beliau cuba SET SLIMMING SHAKLEE dan berat mula susut sebanyak 13kg!😱😱😱 Banyak tu.Bukan sikit tau. . Bila berat dah mula turun,senang le akak ni nak cari baju yang cantik2.Dah kemain melaram akk ni kenn.hehe . Yang penting sihat πŸ˜ŠπŸ‘πŸ» . Anda pula bagaimana? Nak hilangkan buncit? Anda nak lose berapa kilo? . 5kg? 10kg? 30kg? . . Anda harus cuba Set Slimming Power ni.Saya akan guide anda cara saya dan akak ni untuk kurus dan shape sekali badan. . ●●●●●●●●●●●●●●●●● βœ”οΈ1.Nak kurus tapi dalam masa yang sama nak kulit tegang dan fit? βœ”οΈ2. Nak hilangkan gelebeh perut buncit? βœ”οΈ3. Nak produk yang selamat dan tiada kesan sampingan? βœ”οΈ4. Nak hilangkan selulit sebab perut besar? βœ”οΈ5. Nak dalam masa sama badan shape-up? βœ”οΈ6. Nak produk yang ada KKM dan pastinya HALAL? βœ”οΈ7. Nak produk yang murah tapi POWER? . . >>>>> SET SLIMMING SHAKLEE lah jawapannya
TAK SAMPAI SEBULAN DAH TURUN 3KG!! ------------------------ Alhamdulillah.Seronok siera jual Set Slimming ni.Asal follow up customer je mesti ada good news. Loss 3kg lah.. Loss 5kg lah.. Loss 10kg pun ada tau! . Sape yang beli Set Slimming memang siera akan guide betul2.Bukan just jual then lepas tangan.Apa jd kat customer pun xtau. . No..No..No. Siera sendiri akan guide dan pantau. Jadi memang ekslusif sangat layanan dari Siera dalam usaha ingin sama2 membantu anda untuk lose weight.Jadi ANDA TIDAK KESEORANGAN 😊 . Mcm customer siera ni,tak sampai sebulan dan loss 3kg!!set tu pun tak habis makan lagi katanya.Dia kata badan sedap.Rasa CERGAS dan RINGAN.Size baju pun dah kene ambil 1 size kurang dr sblm ni. . Bestkan? 😍 Yang penting sihat πŸ˜ŠπŸ‘πŸ» . Anda pula bagaimana? Nak hilangkan buncit? Anda nak lose berapa kilo? . 5kg? 10kg? 30kg? . . Anda harus cuba Set Slimming Power ni.Saya akan guide anda cara saya dan akak ni untuk kurus dan shape sekali badan. . ●●●●●●●●●●●●●●●●● βœ”οΈ1.Nak kurus tapi dalam masa yang sama nak kulit tegang dan fit? βœ”οΈ2. Nak hilangkan gelebeh perut buncit? βœ”οΈ3. Nak produk yang selamat dan tiada kesan sampingan? βœ”οΈ4. Nak hilangkan selulit sebab perut besar? βœ”οΈ5. Nak dalam masa sama badan shape-up? βœ”οΈ6. Nak produk yang ada KKM dan pastinya HALAL? βœ”οΈ7. Nak produk yang murah tapi POWER? . . >>>>> SET SLIMMING SHAKLEE lah jawapannya
TAK SAMPAI SEBULAN DAH TURUN 3KG!! ------------------------ Alhamdulillah.Seronok siera jual Set Slimming ni.Asal follow up customer je mesti ada good news. Loss 3kg lah.. Loss 5kg lah.. Loss 10kg pun ada tau! . Sape yang beli Set Slimming memang siera akan guide betul2.Bukan just jual then lepas tangan.Apa jd kat customer pun xtau. . No..No..No. Siera sendiri akan guide dan pantau. Jadi memang ekslusif sangat layanan dari Siera dalam usaha ingin sama2 membantu anda untuk lose weight.Jadi ANDA TIDAK KESEORANGAN 😊 . Mcm customer siera ni,tak sampai sebulan dan loss 3kg!!set tu pun tak habis makan lagi katanya.Dia kata badan sedap.Rasa CERGAS dan RINGAN.Size baju pun dah kene ambil 1 size kurang dr sblm ni. . Bestkan? 😍 Yang penting sihat πŸ˜ŠπŸ‘πŸ» . Anda pula bagaimana? Nak hilangkan buncit? Anda nak lose berapa kilo? . 5kg? 10kg? 30kg? . . Anda harus cuba Set Slimming Power ni.Saya akan guide anda cara saya dan akak ni untuk kurus dan shape sekali badan. . ●●●●●●●●●●●●●●●●● βœ”οΈ1.Nak kurus tapi dalam masa yang sama nak kulit tegang dan fit? βœ”οΈ2. Nak hilangkan gelebeh perut buncit? βœ”οΈ3. Nak produk yang selamat dan tiada kesan sampingan? βœ”οΈ4. Nak hilangkan selulit sebab perut besar? βœ”οΈ5. Nak dalam masa sama badan shape-up? βœ”οΈ6. Nak produk yang ada KKM dan pastinya HALAL? βœ”οΈ7. Nak produk yang murah tapi POWER? . . >>>>> SET SLIMMING SHAKLEE lah jawapannya
TAK SAMPAI SEBULAN DAH TURUN 3KG!! ------------------------ Alhamdulillah.Seronok siera jual Set Slimming ni.Asal follow up customer je mesti ada good news. Loss 3kg lah.. Loss 5kg lah.. Loss 10kg pun ada tau! . Sape yang beli Set Slimming memang siera akan guide betul2.Bukan just jual then lepas tangan.Apa jd kat customer pun xtau. . No..No..No. Siera sendiri akan guide dan pantau. Jadi memang ekslusif sangat layanan dari Siera dalam usaha ingin sama2 membantu anda untuk lose weight.Jadi ANDA TIDAK KESEORANGAN 😊 . Mcm customer siera ni,tak sampai sebulan dan loss 3kg!!set tu pun tak habis makan lagi katanya.Dia kata badan sedap.Rasa CERGAS dan RINGAN.Size baju pun dah kene ambil 1 size kurang dr sblm ni. . Bestkan? 😍 Yang penting sihat πŸ˜ŠπŸ‘πŸ» . Anda pula bagaimana? Nak hilangkan buncit? Anda nak lose berapa kilo? . 5kg? 10kg? 30kg? . . Anda harus cuba Set Slimming Power ni.Saya akan guide anda cara saya dan akak ni untuk kurus dan shape sekali badan. . ●●●●●●●●●●●●●●●●● βœ”οΈ1.Nak kurus tapi dalam masa yang sama nak kulit tegang dan fit? βœ”οΈ2. Nak hilangkan gelebeh perut buncit? βœ”οΈ3. Nak produk yang selamat dan tiada kesan sampingan? βœ”οΈ4. Nak hilangkan selulit sebab perut besar? βœ”οΈ5. Nak dalam masa sama badan shape-up? βœ”οΈ6. Nak produk yang ada KKM dan pastinya HALAL? βœ”οΈ7. Nak produk yang murah tapi POWER? . . >>>>> SET SLIMMING SHAKLEE lah jawapannya
Sharing is caring.. Kt Jepun, caring Adam kt Kay dh mula lebih 😍😍 #sebenarnya #alifsatar #adamputra #sitinordiana #kasehleteefa  Regrann from @bambam_studios -  Jangan lupa esok tengok ep5.  #klikpengantinmusimsalju  Drama berganda-ganda  Setiap Isnin-Khamis 7 Malam RIA & RAMADAN HD  #klikpengantinmusimsalju  #pengantinmusimsalju  @sitinordiana  @alifsatar  @therealatikahsuhaime @adm.lee  @ninajuren  @aleza_shadan  @norliaghani  @faroukhussain1967  @zamarulhisham93  @ardellaryana  @cikmanggis  @dafiismailsabri  @lansolo_official @hadithomar  @suarahatipublication_official @suriryana - #regrann
WOW!!!TURUN 10KG DENGAN SET SLIMMING SHAKLEE!! ------------------------ Hah jeles tak tengok customer siera ni?? Ni sebenarnya adik siera.Diera namanya. Sekarang kemain ramping dia. . Adik siera ni asalnya dah give up dah. Siera saje paksa suruh makan juga Set Slimming Shaklee ni. Masa tu dia dah rasa macam tak konfiden je dengan set slimming shaklee ni.Boleke bole lose weight?bole berjaya ke?kalau stop nanti berat naikke? . Berat Diera ni  jenis liat sikit nak turun. Tapi TAK MUSTAHIL! Selepas 2 bulan siera guide dan beliau konsisten dengan SET SLIMMING SHAKLEE,liat2 pun sekarang berat Diera ni dah lose 10KG!! Banyak tu!! Tengok badan dia..ada SHAPE kan?? 😊😊😊 . . Ni kalau PARA ISTERI dengar ni mesti suka part2 shaping nih πŸ˜† . . Anda nak lose berapa kilo? . 5kg? 10kg? 30kg? . . Anda harus cuba Set Slimming Power ni.Saya akan guide anda cara saya dan akak ni untuk kurus dan shape sekali badan. . ●●●●●●●●●●●●●●●●● βœ”οΈ1.Nak kurus tapi dalam masa yang sama nak kulit tegang dan fit? βœ”οΈ2. Nak hilangkan gelebeh perut buncit? βœ”οΈ3. Nak produk yang selamat dan tiada kesan sampingan? βœ”οΈ4. Nak hilangkan selulit sebab perut besar? βœ”οΈ5. Nak dalam masa sama badan shape-up? βœ”οΈ6. Nak produk yang ada KKM dan pastinya HALAL? βœ”οΈ7. Nak produk yang murah tapi POWER? . . >>>>> SET SLIMMING SHAKLEE lah jawapannya
WOW!!!TURUN 10KG DENGAN SET SLIMMING SHAKLEE!! ------------------------ Hah jeles tak tengok customer siera ni?? Ni sebenarnya adik siera.Diera namanya. Sekarang kemain ramping dia. . Adik siera ni asalnya dah give up dah. Siera saje paksa suruh makan juga Set Slimming Shaklee ni. Masa tu dia dah rasa macam tak konfiden je dengan set slimming shaklee ni.Boleke bole lose weight?bole berjaya ke?kalau stop nanti berat naikke? . Berat Diera ni  jenis liat sikit nak turun. Tapi TAK MUSTAHIL! Selepas 2 bulan siera guide dan beliau konsisten dengan SET SLIMMING SHAKLEE,liat2 pun sekarang berat Diera ni dah lose 10KG!! Banyak tu!! Tengok badan dia..ada SHAPE kan?? 😊😊😊 . . Ni kalau PARA ISTERI dengar ni mesti suka part2 shaping nih πŸ˜† . . Anda nak lose berapa kilo? . 5kg? 10kg? 30kg? . . Anda harus cuba Set Slimming Power ni.Saya akan guide anda cara saya dan akak ni untuk kurus dan shape sekali badan. . ●●●●●●●●●●●●●●●●● βœ”οΈ1.Nak kurus tapi dalam masa yang sama nak kulit tegang dan fit? βœ”οΈ2. Nak hilangkan gelebeh perut buncit? βœ”οΈ3. Nak produk yang selamat dan tiada kesan sampingan? βœ”οΈ4. Nak hilangkan selulit sebab perut besar? βœ”οΈ5. Nak dalam masa sama badan shape-up? βœ”οΈ6. Nak produk yang ada KKM dan pastinya HALAL? βœ”οΈ7. Nak produk yang murah tapi POWER? . . >>>>> SET SLIMMING SHAKLEE lah jawapannya
WOW!!!TURUN 10KG DENGAN SET SLIMMING SHAKLEE!! ------------------------ Hah jeles tak tengok customer siera ni?? Ni sebenarnya adik siera.Diera namanya. Sekarang kemain ramping dia. . Adik siera ni asalnya dah give up dah. Siera saje paksa suruh makan juga Set Slimming Shaklee ni. Masa tu dia dah rasa macam tak konfiden je dengan set slimming shaklee ni.Boleke bole lose weight?bole berjaya ke?kalau stop nanti berat naikke? . Berat Diera ni  jenis liat sikit nak turun. Tapi TAK MUSTAHIL! Selepas 2 bulan siera guide dan beliau konsisten dengan SET SLIMMING SHAKLEE,liat2 pun sekarang berat Diera ni dah lose 10KG!! Banyak tu!! Tengok badan dia..ada SHAPE kan?? 😊😊😊 . . Ni kalau PARA ISTERI dengar ni mesti suka part2 shaping nih πŸ˜† . . Anda nak lose berapa kilo? . 5kg? 10kg? 30kg? . . Anda harus cuba Set Slimming Power ni.Saya akan guide anda cara saya dan akak ni untuk kurus dan shape sekali badan. . ●●●●●●●●●●●●●●●●● βœ”οΈ1.Nak kurus tapi dalam masa yang sama nak kulit tegang dan fit? βœ”οΈ2. Nak hilangkan gelebeh perut buncit? βœ”οΈ3. Nak produk yang selamat dan tiada kesan sampingan? βœ”οΈ4. Nak hilangkan selulit sebab perut besar? βœ”οΈ5. Nak dalam masa sama badan shape-up? βœ”οΈ6. Nak produk yang ada KKM dan pastinya HALAL? βœ”οΈ7. Nak produk yang murah tapi POWER? . . >>>>> SET SLIMMING SHAKLEE lah jawapannya
#repost @bambam_studios . Bestnya breakfast.. telur setengah masak.. πŸ˜¬  Ok, esok jadi menu sahur Cik Bam.  #klikpengantinmusimsalju Malam ini 7.00 malam RIA & RAMADAN HD  Drama berganda-ganda #klikpengantinmusimsalju  #pengantinmusimsalju  @sitinordiana @alifsatar #kasehlateefa #adamputra #adamkay #sitinordiana #alifsatar #klikpms
WOW!!!TURUN 16KG DENGAN SET SLIMMING SHAKLEE!! ------------------------ Hah jeles tak tengok kak ZA ni?? Ramping sungguh sekarang jauh beza dengan dulu! . Dulu memang macam makcik2 je kan? Sekarang tidak lagiii! Ramping macam anak dara tau. Anak dara pun tak macam tu sebab ada shaping lagi Kak ZA kita ni. . Dulu berat kak ZA 65kgz Setelah mengambil Set Slimming Shaklee,berat Kak ZA jadi 49kg je.WOWW!! Turun 16 kg.Banyakk tuu. 😊😊😊 . . . Anda pula nak lose berapa kilo? . 5kg? 10kg? 30kg? . . Anda harus cuba Set Slimming Power ni.Saya akan guide anda cara saya dan akak ni untuk kurus dan shape sekali badan. . ●●●●●●●●●●●●●●●●● βœ”οΈ1.Nak kurus tapi dalam masa yang sama nak kulit tegang dan fit? βœ”οΈ2. Nak hilangkan gelebeh perut buncit? βœ”οΈ3. Nak produk yang selamat dan tiada kesan sampingan? βœ”οΈ4. Nak hilangkan selulit sebab perut besar? βœ”οΈ5. Nak dalam masa sama badan shape-up? βœ”οΈ6. Nak produk yang ada KKM dan pastinya HALAL? βœ”οΈ7. Nak produk yang murah tapi POWER? . . >>>>> SET SLIMMING SHAKLEE lah jawapannya

Loading