Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#sofreshsowangi

Posts tagged as #sofreshsowangi on Instagram

5.886 Posts

*RAMAI DAH TERTANYA-TANYA BAU #airfreshener DEXANDRA INI MACAM MANA*  Bagi Sis bauan ini subjektif. Setiap orang punya taste yang tersendiri. Ada yang Sis suka, tuan/puan pulaaaa tidak suka. Apa yang Sis boleh suggest adalah mengikut kesesuaian tempat serta mood awak.  Jom tengok #review dari #reseller kami. Mungkin dapat membantu awak membuat pilihan.  1. *Coffee Warm* Sebijik bau aroma coffee. Buka penutup sikit je dah terbau kopi macam time breakfast gitu 😁 #coffee  2. *Roasted Caramel* Ini lagi lahhhhhhh sedap sebab bau macam Coklat Toffee itu. Rasa nak gigit-gigit toffee hihi. Kalu time lapar jaga-jaga ya πŸ€ͺ #caramel  3. *Passion Fruit* Emmm. Bau manis sangat tapi bukan macam gula-gula tau. Fruity sangat bau dia. Macam buah yang dah masak ranum gitu. I love this one the most. Sebab suka Kalau wangian memang suka fruity dan manis-manis baunya 🀀 #passionfruit  4. *Passion Fine* Bau manis juga seakan-akan passion fruit tapi slightly kurang sikit manis dia. It is just fine gitu. Sedap kalau yang suka fruity-fruity πŸ’ #fruity  5. *Rose Forest* Yang ini bau Rose, maknanya Roses lahhhhhhh kan. Macam kedai #lovelylace tu. Ala-ala english zaman dolu-dolu. πŸ’ƒπŸ» #rose  6. *Green Tea Forest* Green tea bau dia seakan ingin meminum teh panas. Bauan yang segar seolah-olah berada di ladang teh. Segarnyaaa 🍡 #greantea  7. *Forest Dream* Ini bau macam perfume EDP Bombshell ataupun Chaleur yang top meletop tu 🀩 #chaleur  8. *Vanilla Fresh* Bau vanilla membuatkan diri baru ja memiliki kereta baru, baunya seakan-akan bau kereta yang baru di beli. Hihi. Nak feel naik keta baru pilihlah wangian Vanilla πŸš—  Overall, bau tak memeningkan. You will love it too 😍  Sis suggest Awak dapatkan 1 set. Boleh letak disegenap pelusuk rumah & kereta.  Semua tempat pun #sofreshsowangi  Pakar Wangian Anda  www.wasap.my/601151242043 . .  #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumemalaysia #dexandraperfumemurah #dexandraperfumedungun #dexandraairfreshener #sofreshsowangi
*RAMAI DAH TERTANYA-TANYA BAU #airfreshener DEXANDRA INI MACAM MANA*  Bagi Sis bauan ini subjektif. Setiap orang punya taste yang tersendiri. Ada yang Sis suka, tuan/puan pulaaaa tidak suka. Apa yang Sis boleh suggest adalah mengikut kesesuaian tempat serta mood awak.  Jom tengok #review dari #reseller kami. Mungkin dapat membantu awak membuat pilihan.  1. *Coffee Warm* Sebijik bau aroma coffee. Buka penutup sikit je dah terbau kopi macam time breakfast gitu 😁 #coffee  2. *Roasted Caramel* Ini lagi lahhhhhhh sedap sebab bau macam Coklat Toffee itu. Rasa nak gigit-gigit toffee hihi. Kalu time lapar jaga-jaga ya πŸ€ͺ #caramel  3. *Passion Fruit* Emmm. Bau manis sangat tapi bukan macam gula-gula tau. Fruity sangat bau dia. Macam buah yang dah masak ranum gitu. I love this one the most. Sebab suka Kalau wangian memang suka fruity dan manis-manis baunya 🀀 #passionfruit  4. *Passion Fine* Bau manis juga seakan-akan passion fruit tapi slightly kurang sikit manis dia. It is just fine gitu. Sedap kalau yang suka fruity-fruity πŸ’ #fruity  5. *Rose Forest* Yang ini bau Rose, maknanya Roses lahhhhhhh kan. Macam kedai #lovelylace tu. Ala-ala english zaman dolu-dolu. πŸ’ƒπŸ» #rose  6. *Green Tea Forest* Green tea bau dia seakan ingin meminum teh panas. Bauan yang segar seolah-olah berada di ladang teh. Segarnyaaa 🍡 #greantea  7. *Forest Dream* Ini bau macam perfume EDP Bombshell ataupun Chaleur yang top meletop tu 🀩 #chaleur  8. *Vanilla Fresh* Bau vanilla membuatkan diri baru ja memiliki kereta baru, baunya seakan-akan bau kereta yang baru di beli. Hihi. Nak feel naik keta baru pilihlah wangian Vanilla πŸš—  Overall, bau tak memeningkan. You will love it too 😍  Sis suggest Awak dapatkan 1 set. Boleh letak disegenap pelusuk rumah & kereta.  Semua tempat pun #sofreshsowangi  Pakar Wangian Anda  www.wasap.my/601151242043 . .  #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumemalaysia #dexandraperfumemurah #dexandraperfumedungun #dexandraairfreshener #sofreshsowangi
*RAMAI DAH TERTANYA-TANYA BAU #airfreshener DEXANDRA INI MACAM MANA*  Bagi Sis bauan ini subjektif. Setiap orang punya taste yang tersendiri. Ada yang Sis suka, tuan/puan pulaaaa tidak suka. Apa yang Sis boleh suggest adalah mengikut kesesuaian tempat serta mood awak.  Jom tengok #review dari #reseller kami. Mungkin dapat membantu awak membuat pilihan.  1. *Coffee Warm* Sebijik bau aroma coffee. Buka penutup sikit je dah terbau kopi macam time breakfast gitu 😁 #coffee  2. *Roasted Caramel* Ini lagi lahhhhhhh sedap sebab bau macam Coklat Toffee itu. Rasa nak gigit-gigit toffee hihi. Kalu time lapar jaga-jaga ya πŸ€ͺ #caramel  3. *Passion Fruit* Emmm. Bau manis sangat tapi bukan macam gula-gula tau. Fruity sangat bau dia. Macam buah yang dah masak ranum gitu. I love this one the most. Sebab suka Kalau wangian memang suka fruity dan manis-manis baunya 🀀 #passionfruit  4. *Passion Fine* Bau manis juga seakan-akan passion fruit tapi slightly kurang sikit manis dia. It is just fine gitu. Sedap kalau yang suka fruity-fruity πŸ’ #fruity  5. *Rose Forest* Yang ini bau Rose, maknanya Roses lahhhhhhh kan. Macam kedai #lovelylace tu. Ala-ala english zaman dolu-dolu. πŸ’ƒπŸ» #rose  6. *Green Tea Forest* Green tea bau dia seakan ingin meminum teh panas. Bauan yang segar seolah-olah berada di ladang teh. Segarnyaaa 🍡 #greantea  7. *Forest Dream* Ini bau macam perfume EDP Bombshell ataupun Chaleur yang top meletop tu 🀩 #chaleur  8. *Vanilla Fresh* Bau vanilla membuatkan diri baru ja memiliki kereta baru, baunya seakan-akan bau kereta yang baru di beli. Hihi. Nak feel naik keta baru pilihlah wangian Vanilla πŸš—  Overall, bau tak memeningkan. You will love it too 😍  Sis suggest Awak dapatkan 1 set. Boleh letak disegenap pelusuk rumah & kereta.  Semua tempat pun #sofreshsowangi  Pakar Wangian Anda  www.wasap.my/601151242043 . .  #dexandra #dexandraperfume #dexandraperfumemalaysia #dexandraperfumemurah #dexandraperfumedungun #dexandraairfreshener #sofreshsowangi
RESTOCKED! 😱 . Stock keluar masuk macam air. 🀩🀩 . Mmg tak dan duduk hari-hari. Mesti kena restock dan post hari-hari. Alhamdulillah. . .  Thank you for your continuous support πŸ™ . .  If you wish to order, pls WhatsApp ☎️ 0192740304 now to secure your order. . .  #rarebarulahraya #harrogatesulphursoap #harrogatebytema #acne #psoriasis #jerawat #jeragat #sofreshsowangi #dexandra #newdexandra #perfumedexandra #dexandrawangi #perfumemurah #perfumewangi #shahalam #shahalam2 #puncakalam #saujanautama #kubugajah #kgkubugajah #bukitsubang #subangpermai #subangperdana #kgmelayu #kgmelayusubang #sgbuloh #kotadamansara #airfreshener
Nak cuba2 bau Air freshener ? Jemput datang kiosk kami Level 1 (depan guardian) Giant Bandar Kinrara  Puchong  Rm10 jer sebotol  #airfreshener #perfumekereta #sofreshsowangi #agentdropshipwanted #amazingmama
. Eid Edition, Adam. Dapatkah Adam mencari Hawanya? Nanti kita tengok bila deme akan berjumpa😘 . 🌸" Feel beautiful, Smell beautiful "🌸 Follow IG : www.instagram.com/original_fragrance_perfume . WHATSAPP/TELEGRAM : 013-6291059 www.wasap.my/60136291059 . #rarebarulahraya #ramadhan #originalfragranceperfume #dexandra #amazingdexandra #dropshipagentneeded #authorizeddexandraagent #teamchintadhiya #ofpdexandrateam #terapiinstagram #kitagunani #likeforlike #sayajualperfume #photoofthedays #dexandraluckydrawmeijun #sellersahdexandra #ida1200 #luckydrawbulanan #dapatkanpointdexandra #ajimaura #perfume  #carfreshener #rafaalycarandhomefragrance #sofreshsowangi
8 jenis wangian Air Freshener by De'xandra . Murah-murah jer, RM10 seketul 😁 Bukan setakat letak dalam kereta jer, korang boleh letak kat bilik tidur, toilet, almari baju...mana-mana tempat yang korang nak bagi wangi Tak cukup satu boleh borong 8 botol terus 😘 . Harga RM10  Tidak termasuk postage . PM / WHATSAPP πŸ“² πŸ“¨0173245017 πŸ“¨ πŸ“² πŸ“² πŸ“¨0173245017 πŸ“¨ πŸ“² πŸ“² πŸ“¨0173245017 πŸ“¨ πŸ“² . #sofreshsowangi #airfreshnerdexandra #pewangikereta #dexandraperfume
AIR FRESHENER DE'XANDRA  #rm10  #readystock  8 Jenis Wangian ( Passion Fine, Passion Fruit, Vanilla Fresh, Forest Dream, Coffee Warm, Roasted Caramel, Green Tea, Rose Forest )  Walk in : Lot A1 Bangunan MARA Kangar, Perlis. ( Berhadapan Sri Garden Hotel )  Hubungi : 0174004672  #airfreshenerdexandra #dexandraperlis #dropshipdiperlukan #teamhazind #sofreshsowangi
AIR FRESHENER DE'XANDRA  #rm10  #readystock  8 Jenis Wangian ( Passion Fine, Passion Fruit, Vanilla Fresh, Forest Dream, Coffee Warm, Roasted Caramel, Green Tea, Rose Forest )  Walk in : Lot A1 Bangunan MARA Kangar, Perlis. ( Berhadapan Sri Garden Hotel )  Hubungi : 0174004672  #airfreshenerdexandra #dexandraperlis #dropshipdiperlukan #teamhazind #sofreshsowangi
ReStock!  ReStock! . . Air Freshener yg pasti akan mewangikan seluruh seisi rumah n kereta anda juga! . . Mari..mari sapa cepat dia dapat! . . Forest Dream Green Tea Forest Rose Forest Vanilla Fresh Passion Fine Passion Fruits Coffee Warm .  #sofreshsowangi #dexandraairfreshener #dexandrapaparoutlet #rarebarulahraya
AIR FRESHENER DE'XANDRA  #rm10  #readystock  8 Jenis Wangian ( Passion Fine, Passion Fruit, Vanilla Fresh, Forest Dream, Coffee Warm, Roasted Caramel, Green Tea, Rose Forest )  Walk in : Lot A1 Bangunan MARA Kangar, Perlis. ( Berhadapan Sri Garden Hotel )  Hubungi : 0174004672  #airfreshenerdexandra #dexandraperlis #dropshipdiperlukan #teamhazind #sofreshsowangi
AIR FRESHENER DE'XANDRA  #rm10  #readystock  8 Jenis Wangian ( Passion Fine, Passion Fruit, Vanilla Fresh, Forest Dream, Coffee Warm, Roasted Caramel, Green Tea, Rose Forest )  Walk in : Lot A1 Bangunan MARA Kangar, Perlis. ( Berhadapan Sri Garden Hotel )  Hubungi : 0174004672  #airfreshenerdexandra #dexandraperlis #dropshipdiperlukan #teamhazind #sofreshsowangi
Ni ke produk DeXandra yang.. asal restock je habis. Asal habis je takde stok? .  Sabaq sabaq πŸ˜‚ Biasa lah tuuu. Kalau dah beli satu bau, tak mungkin tak beli 2. Eh ambik 3 jelah, 4 pun okay letak kat toilet skali. Eh ambik lah 8 bau terus! .  8 bau boleh letak kat 8 tempat. Tak mahal kak, sebotol RM10. Tu yang steady je repeat sampai 8 bau. Toilet, dapur, ruang tamu, bilik tido. Semua guna #airfreshener . .  Akak nak cuba yang mana? Nah, ni bau #airfreshener DeXandra πŸ‘‡πŸ» 🍈 Passion Fine (Honey Dew) ☘ Green Tea (Green) πŸ‹ Forest Dream (Lime Lemon) β˜• Coffee Warm (Stabak) πŸ₯“ Roasted Caramel (Pop Corn) πŸ₯€ Rose Forest (Lovely Lace) 🍁 Vanilla πŸ‘ Passion Fruit (Buah Markisa) .  #sofreshsowangi  #airfreshener  #dexandra
*RAMAI DAH TERTANYA2 BAU AIR FRESHENER DEXANDRA NI MACAM MANA*  Bagi sis bau ni subjektif. Setiap orang punya taste yang tersendiri. Ada yang sis suka, tuan/puan tak suka. Apa yang sis boleh suggest adalah mengikut kesesuaian tempat & mood anda.  Jom tengok #review dari #reseller kami. Mungkin dapat membantu anda membuat pilihan.  1. *Coffee Warm* Sebijik bau aroma coffee. Buka penutup sikit je dah terbau kopi mcm time breakfast gitu😁  2. *Roasted Caramel* Ni lagi la sedap sbb bau mcm cokelat toffee tu. Rasa nk gigit2 toffee hihi. Kalu time lapar jaga2 yaπŸ€ͺ  3. *Passion Fruit* Emmm... bau manis sgt tp bkn mcm gula2 tau. Fruity sgt bau dia. Mcm buah yg dah masak ranum gitu. I love this one the best . Sbb suka kalu wangian memang suka fruity n manis2 baunya  4. *Passion Fine* Bau manis juga akan2 passion fruit tp slightly kurang sikit manis dia. It is just fine gitu. Sedap kalu yg suka fruity2  5. *Rose Forest* Yg ni bau rose rose la kan. Mcm kedai #lovelylace tu. Ala2 english zaman2 dulu  6. *Green Tea* forest Green tea bau dia seakan ingin meminum teh panas...bauan yg segar seolah2 berada di ladang teh. Segarnyaaa... 7. *Forest Dream* Ni bau mcm perfume edp bombshell/chaleur yg top meletop tu 😍😍 8. *Vanilla Fresh* Bau vanilla membuatkan diri baru je memiliki kereta baru, baunya seakan2 bau kereta yang baru di beli. Hihi...nak feel naik keta baru pilihlah wangian Vanilla 😍  Overall, bau tak memeningkan. You will love it too.. 😍 Sis suggest anda dapatkan 1 set. Boleh letak disegenap pelusuk rumah & kereta. Semua tempat pun #sofreshsowangi  Pakar Wangian Anda
*RAMAI DAH TERTANYA2 BAU AIR FRESHENER DEXANDRA NI MACAM MANA*  Bagi sis bau ni subjektif. Setiap orang punya taste yang tersendiri. Ada yang sis suka, tuan/puan tak suka. Apa yang sis boleh suggest adalah mengikut kesesuaian tempat & mood anda.  Jom tengok #review dari #reseller kami. Mungkin dapat membantu anda membuat pilihan.  1. *Coffee Warm* Sebijik bau aroma coffee. Buka penutup sikit je dah terbau kopi mcm time breakfast gitu😁  2. *Roasted Caramel* Ni lagi la sedap sbb bau mcm cokelat toffee tu. Rasa nk gigit2 toffee hihi. Kalu time lapar jaga2 yaπŸ€ͺ  3. *Passion Fruit* Emmm... bau manis sgt tp bkn mcm gula2 tau. Fruity sgt bau dia. Mcm buah yg dah masak ranum gitu. I love this one the best . Sbb suka kalu wangian memang suka fruity n manis2 baunya  4. *Passion Fine* Bau manis juga akan2 passion fruit tp slightly kurang sikit manis dia. It is just fine gitu. Sedap kalu yg suka fruity2  5. *Rose Forest* Yg ni bau rose rose la kan. Mcm kedai #lovelylace tu. Ala2 english zaman2 dulu  6. *Green Tea* forest Green tea bau dia seakan ingin meminum teh panas...bauan yg segar seolah2 berada di ladang teh. Segarnyaaa... 7. *Forest Dream* Ni bau mcm perfume edp bombshell/chaleur yg top meletop tu 😍😍 8. *Vanilla Fresh* Bau vanilla membuatkan diri baru je memiliki kereta baru, baunya seakan2 bau kereta yang baru di beli. Hihi...nak feel naik keta baru pilihlah wangian Vanilla 😍  Overall, bau tak memeningkan. You will love it too.. 😍 Sis suggest anda dapatkan 1 set. Boleh letak disegenap pelusuk rumah & kereta. Semua tempat pun #sofreshsowangi  Pakar Wangian Anda
*RAMAI DAH TERTANYA2 BAU AIR FRESHENER DEXANDRA NI MACAM MANA*  Bagi sis bau ni subjektif. Setiap orang punya taste yang tersendiri. Ada yang sis suka, tuan/puan tak suka. Apa yang sis boleh suggest adalah mengikut kesesuaian tempat & mood anda.  Jom tengok #review dari #reseller kami. Mungkin dapat membantu anda membuat pilihan.  1. *Coffee Warm* Sebijik bau aroma coffee. Buka penutup sikit je dah terbau kopi mcm time breakfast gitu😁  2. *Roasted Caramel* Ni lagi la sedap sbb bau mcm cokelat toffee tu. Rasa nk gigit2 toffee hihi. Kalu time lapar jaga2 yaπŸ€ͺ  3. *Passion Fruit* Emmm... bau manis sgt tp bkn mcm gula2 tau. Fruity sgt bau dia. Mcm buah yg dah masak ranum gitu. I love this one the best . Sbb suka kalu wangian memang suka fruity n manis2 baunya  4. *Passion Fine* Bau manis juga akan2 passion fruit tp slightly kurang sikit manis dia. It is just fine gitu. Sedap kalu yg suka fruity2  5. *Rose Forest* Yg ni bau rose rose la kan. Mcm kedai #lovelylace tu. Ala2 english zaman2 dulu  6. *Green Tea* forest Green tea bau dia seakan ingin meminum teh panas...bauan yg segar seolah2 berada di ladang teh. Segarnyaaa... 7. *Forest Dream* Ni bau mcm perfume edp bombshell/chaleur yg top meletop tu 😍😍 8. *Vanilla Fresh* Bau vanilla membuatkan diri baru je memiliki kereta baru, baunya seakan2 bau kereta yang baru di beli. Hihi...nak feel naik keta baru pilihlah wangian Vanilla 😍  Overall, bau tak memeningkan. You will love it too.. 😍 Sis suggest anda dapatkan 1 set. Boleh letak disegenap pelusuk rumah & kereta. Semua tempat pun #sofreshsowangi  Pakar Wangian Anda
*RAMAI DAH TERTANYA2 BAU AIR FRESHENER DEXANDRA NI MACAM MANA*  Bagi sis bau ni subjektif. Setiap orang punya taste yang tersendiri. Ada yang sis suka, tuan/puan tak suka. Apa yang sis boleh suggest adalah mengikut kesesuaian tempat & mood anda.  Jom tengok #review dari #reseller kami. Mungkin dapat membantu anda membuat pilihan.  1. *Coffee Warm* Sebijik bau aroma coffee. Buka penutup sikit je dah terbau kopi mcm time breakfast gitu😁  2. *Roasted Caramel* Ni lagi la sedap sbb bau mcm cokelat toffee tu. Rasa nk gigit2 toffee hihi. Kalu time lapar jaga2 yaπŸ€ͺ  3. *Passion Fruit* Emmm... bau manis sgt tp bkn mcm gula2 tau. Fruity sgt bau dia. Mcm buah yg dah masak ranum gitu. I love this one the best . Sbb suka kalu wangian memang suka fruity n manis2 baunya  4. *Passion Fine* Bau manis juga akan2 passion fruit tp slightly kurang sikit manis dia. It is just fine gitu. Sedap kalu yg suka fruity2  5. *Rose Forest* Yg ni bau rose rose la kan. Mcm kedai #lovelylace tu. Ala2 english zaman2 dulu  6. *Green Tea* forest Green tea bau dia seakan ingin meminum teh panas...bauan yg segar seolah2 berada di ladang teh. Segarnyaaa... 7. *Forest Dream* Ni bau mcm perfume edp bombshell/chaleur yg top meletop tu 😍😍 8. *Vanilla Fresh* Bau vanilla membuatkan diri baru je memiliki kereta baru, baunya seakan2 bau kereta yang baru di beli. Hihi...nak feel naik keta baru pilihlah wangian Vanilla 😍  Overall, bau tak memeningkan. You will love it too.. 😍 Sis suggest anda dapatkan 1 set. Boleh letak disegenap pelusuk rumah & kereta. Semua tempat pun #sofreshsowangi  Pakar Wangian Anda
*RAMAI DAH TERTANYA2 BAU AIR FRESHENER DEXANDRA NI MACAM MANA*  Bagi sis bau ni subjektif. Setiap orang punya taste yang tersendiri. Ada yang sis suka, tuan/puan tak suka. Apa yang sis boleh suggest adalah mengikut kesesuaian tempat & mood anda.  Jom tengok #review dari #reseller kami. Mungkin dapat membantu anda membuat pilihan.  1. *Coffee Warm* Sebijik bau aroma coffee. Buka penutup sikit je dah terbau kopi mcm time breakfast gitu😁  2. *Roasted Caramel* Ni lagi la sedap sbb bau mcm cokelat toffee tu. Rasa nk gigit2 toffee hihi. Kalu time lapar jaga2 yaπŸ€ͺ  3. *Passion Fruit* Emmm... bau manis sgt tp bkn mcm gula2 tau. Fruity sgt bau dia. Mcm buah yg dah masak ranum gitu. I love this one the best . Sbb suka kalu wangian memang suka fruity n manis2 baunya  4. *Passion Fine* Bau manis juga akan2 passion fruit tp slightly kurang sikit manis dia. It is just fine gitu. Sedap kalu yg suka fruity2  5. *Rose Forest* Yg ni bau rose rose la kan. Mcm kedai #lovelylace tu. Ala2 english zaman2 dulu  6. *Green Tea* forest Green tea bau dia seakan ingin meminum teh panas...bauan yg segar seolah2 berada di ladang teh. Segarnyaaa... 7. *Forest Dream* Ni bau mcm perfume edp bombshell/chaleur yg top meletop tu 😍😍 8. *Vanilla Fresh* Bau vanilla membuatkan diri baru je memiliki kereta baru, baunya seakan2 bau kereta yang baru di beli. Hihi...nak feel naik keta baru pilihlah wangian Vanilla 😍  Overall, bau tak memeningkan. You will love it too.. 😍 Sis suggest anda dapatkan 1 set. Boleh letak disegenap pelusuk rumah & kereta. Semua tempat pun #sofreshsowangi  Pakar Wangian Anda
*RAMAI DAH TERTANYA2 BAU AIR FRESHENER DEXANDRA NI MACAM MANA*  Bagi sis bau ni subjektif. Setiap orang punya taste yang tersendiri. Ada yang sis suka, tuan/puan tak suka. Apa yang sis boleh suggest adalah mengikut kesesuaian tempat & mood anda.  Jom tengok #review dari #reseller kami. Mungkin dapat membantu anda membuat pilihan.  1. *Coffee Warm* Sebijik bau aroma coffee. Buka penutup sikit je dah terbau kopi mcm time breakfast gitu😁  2. *Roasted Caramel* Ni lagi la sedap sbb bau mcm cokelat toffee tu. Rasa nk gigit2 toffee hihi. Kalu time lapar jaga2 yaπŸ€ͺ  3. *Passion Fruit* Emmm... bau manis sgt tp bkn mcm gula2 tau. Fruity sgt bau dia. Mcm buah yg dah masak ranum gitu. I love this one the best . Sbb suka kalu wangian memang suka fruity n manis2 baunya  4. *Passion Fine* Bau manis juga akan2 passion fruit tp slightly kurang sikit manis dia. It is just fine gitu. Sedap kalu yg suka fruity2  5. *Rose Forest* Yg ni bau rose rose la kan. Mcm kedai #lovelylace tu. Ala2 english zaman2 dulu  6. *Green Tea* forest Green tea bau dia seakan ingin meminum teh panas...bauan yg segar seolah2 berada di ladang teh. Segarnyaaa... 7. *Forest Dream* Ni bau mcm perfume edp bombshell/chaleur yg top meletop tu 😍😍 8. *Vanilla Fresh* Bau vanilla membuatkan diri baru je memiliki kereta baru, baunya seakan2 bau kereta yang baru di beli. Hihi...nak feel naik keta baru pilihlah wangian Vanilla 😍  Overall, bau tak memeningkan. You will love it too.. 😍 Sis suggest anda dapatkan 1 set. Boleh letak disegenap pelusuk rumah & kereta. Semua tempat pun #sofreshsowangi  Pakar Wangian Anda

Loading