Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#stailista

Posts tagged as #stailista on Instagram

48.524 Posts

*PLEASE READ CAPTION BELOW !!* . ๐Ÿ”ฅOPEN ORDER Now !!!๐Ÿ”ฅ . 5th RAYA COLLECTION ALHUMAIRA๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ ๐ŸŒธLustre PREMIUM RAYA SHAWL๐ŸŒธ . Material : EXCLUSIVE DUAL TONE SILKY CHIFFON Price : RM 55 exclude postage๐Ÿ‘ . DM / Whatsapp for order ๐Ÿ“ฒ 019-7426842 ๐Ÿ’ฏFast Service . #alhumaira #codwangsamaju #tiffanyinnerneck #codklsentral #alhumairafans #naelofarhijab #sayajualshawl #hijabista #shawl #womensfashion  #fashionista #makeuptutorial #glamour #instafashion #instafamous #muslimah #stailista #hijab #highquality #alhamdulilah #hardwork #onlinebusiness #hijabfashion #hijabstyle #trustedseller #aurrasquarescarfs #agenttap032 #hzalhumairafeedback #fattzura #sempurnaraya2018
Lustre Premium Raya Shawl ini adalah koleksi raya yang ke-5 dari Alhumaira! Ianya diperbuat daripada fabrik Exclusive Dual Tone Silky Chiffon yang sememangnya berkualiti tinggi, mudah dibentuk & digosok, lembut serta flowy!๐Ÿ˜ Fabrik ini juga sangat special dengan adanya efek 2 warna berbeza yang sememangnya mampu membuatkan penampilan anda tampak lebih cantik & menawan.๐Ÿ˜˜ Selain itu, kami tambahkan lagi eksklusiviti Lustre Premium Raya Shawl ini dengan perincian batu-batu kristal original dari Swarovski! Setiap perincian batu kristal tersebut kami letakkan di bahagian tepi shawl lustre. Jadi dengan efek shimmery/kilauan dari batu kristal tersebut, sekaligus akan menaikkan lagi aura elegant & classy kepada anda yang memakainya. Koleksi ini memang special & unik, dan kami pasti ramai yang akan memuji penampilan anda jika anda memilih Lustre Premium Raya Shawl ini sebagai tudung raya anda!โค๏ธ . Sis ada 15 warna yang available !! Dapatkan skrg uolls !!๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ . DM / Whatsapp for order ๐Ÿ“ฒ 019-7426842 ๐Ÿ’ฏFast Service . #alhumaira #codwangsamaju #tiffanyinnerneck #codklsentral #alhumairafans #naelofarhijab #sayajualshawl #hijabista #shawl #womensfashion  #fashionista #makeuptutorial #glamour #instafashion #instafamous #muslimah #stailista #hijab #highquality #alhamdulilah #hardwork #onlinebusiness #hijabfashion #hijabstyle #trustedseller #aurrasquarescarfs #agenttap032 #hzalhumairafeedback #fattzura #sempurnaraya2018
Set Sensitive Skin ๐Ÿ˜Š. . Miya dulu pun start daripada basic set botanical & slowly upgrade ke full set Botanical & and now campur dengan melacep ๐Ÿ˜. . Beliau merupakan seorang Beauty Consultant Mary Kay , mostly Beauty consultant Mary Kay pernah alami masalah kulit sama seperti miya, miya pernah breakout teruk . Jerawat bengkak , bernanah , bekas jerawat , kulit berminyak ( boleh goreng pisang ) , sensitif ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ฉ. . Terbuka hati nak cuba Mary Kay & after slowly skin miya nampak improvement ! Im fall in Love! Yesss !. . Jom go through one by one item ๐Ÿ‘‡๐Ÿป. . Cleanser Botanical Effect โ˜˜. . Fungsinya: •membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar wajah kita bersih, sihat Dan lembut. •Botanical Cleanser ini tidak berbuih kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering.. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif. . Oil Free Hydrating Gel โ˜˜. . ini lagi penting untuk sesiapa yang nak awet muda,kerana fungsi nya untuk : •membantu melembabkan kulit wajah di sepanjang hari. •Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurabg bermaya/ kusam, gelap. •Jeragat Dan tanda2 penuaan seperti garis2 halus mula kelihatan..Nak kelihatan awet muda perlu sentiasa pakai pelembap. . Nak free postage ๐Ÿ˜ free smple ๐Ÿ˜ free consultation ๐Ÿ˜ meh pm miya cepat , Soal budget ? Don't worry .Miya bantu korang,miya suggest ikut budget korang ๐Ÿ’• . Love , Miya @maryk.miya  0135976493 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics  #marykayproduct #marykaymysg  #aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4likel#marykayselangor#marykaykl#marykayshahalam#marykayputrajaya#marykaypetalingjaya#marykaykedah#marykaybagus#marykaysabah#marykaybrunei#marykaybeautyconsultant#marykaykedah #marykaymelaka
Lustre Premium Raya Shawl ini adalah koleksi raya yang ke-5 dari Alhumaira! Ianya diperbuat daripada fabrik Exclusive Dual Tone Silky Chiffon yang sememangnya berkualiti tinggi, mudah dibentuk & digosok, lembut serta flowy!๐Ÿ˜ Fabrik ini juga sangat special dengan adanya efek 2 warna berbeza yang sememangnya mampu membuatkan penampilan anda tampak lebih cantik & menawan.๐Ÿ˜˜ Selain itu, kami tambahkan lagi eksklusiviti Lustre Premium Raya Shawl ini dengan perincian batu-batu kristal original dari Swarovski! Setiap perincian batu kristal tersebut kami letakkan di bahagian tepi shawl lustre. Jadi dengan efek shimmery/kilauan dari batu kristal tersebut, sekaligus akan menaikkan lagi aura elegant & classy kepada anda yang memakainya. Koleksi ini memang special & unik, dan kami pasti ramai yang akan memuji penampilan anda jika anda memilih Lustre Premium Raya Shawl ini sebagai tudung raya anda!โค๏ธ . Sis ada 15 warna yang available !! Dapatkan skrg uolls !!๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ . DM / Whatsapp for order ๐Ÿ“ฒ 019-7426842 ๐Ÿ’ฏFast Service . #alhumaira #codwangsamaju #tiffanyinnerneck #codklsentral #alhumairafans #naelofarhijab #sayajualshawl #hijabista #shawl #womensfashion  #fashionista #makeuptutorial #glamour #instafashion #instafamous #muslimah #stailista #hijab #highquality #alhamdulilah #hardwork #onlinebusiness #hijabfashion #hijabstyle #trustedseller #aurrasquarescarfs #agenttap032 #hzalhumairafeedback #fattzura #sempurnaraya2018
Hai loveโค . Cc:Liza Nurliza Alhamdulillah dengan set botanical effects  kulit beliau makin sihat kan? Semua nakkan kulit sihat kan?bagi ana  tak perlu putih melepak sampai nampak urat muka semua tapi cukup kulit tak sakit dan sihat๐Ÿค—nampak kan perbezaan kulit mana yg better? . Set botanical hanya bahan berasas botani๐Ÿ˜๐Ÿ˜bukan krim timbang kilo ya.krim timbang kilo?ya krim yg dibeli secara pukal dan juga dipek semula dan letakkan jenama baru saja!!!๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐ . Kulit sensitif dan breakout lepas guna peeling product๐Ÿค” . Peeling product tu macam mana pulak ye? Peeling produk tu ialah produk pemutih la dear๐Ÿ˜˜ . Ana pon dlu pengguna tegar peeling tau tapi dah serik.setiap bulan beli sekotak.pernah terfikir tak macam mana boleh putih 3 hari je??mesti ada something kan??๐Ÿค”๐Ÿค” Mula2 pakai mmg lawa teruks๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Tapi masok bulan ke 3 muka dh rosak haishh mmg menyesal sgt๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ขana tau macam mana down nya bila muka mula breakout๐Ÿ˜ฃmemang sakit!pedih dan juga gatal!bila garu makin membengkak.sampaila rasa dah putus asa nak rawat muka!pakai apa pon tak kena!๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ . Dann ramai lagi ana tau wanita kat luar sana pon alami benda yg smaa tapi takot nk stop kan sbb takot breakout.ana pon brekaout juga tpi alhamdulillah berjaya rawat dgn mary kay๐Ÿ˜Žyang penting sabar dan konsisten.biar lambat asal selamat๐Ÿ˜sebab secara biologi kulit ambil masa 28 hari tau utk renew!๐Ÿค— .  Memang  nmpk sgt perubahan lepas guna botanical effects selama 2 tahun๐Ÿ˜˜ Biar lambat asal selamat๐Ÿค—๐Ÿค— . Botanical efects hanya berasas bahan botani sepeti 1.silymarin dan buah panjang hayat yg merupakan bahan antioksida๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ . Tau tak apa beza bila guna mary kay dan produk pemutih dlu๐Ÿค”๐Ÿค” Nak tau jom ws ana?ana consult๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . No merkuri no harmful chemical.mary kay jimat.beli 1 tahun 2 kali jee๐Ÿ˜ . Haa jom jadi pengguna bijak๐Ÿ™†๐Ÿ™† . Free consultation! Free sampelโค๐Ÿ™† Ws ana 0175010563๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . #marykaymalaysia #marykaykl #marykaypetaling #marykayshahalam
Before & After with Mary Kay ! ๐ŸŽ€. . Masalah jerawat teruk dan kulit sensitif semakin berkurangan ! Alhamdulillah dengan penggunaan set yang sesuai dan sabar serta konsisten ! Yes ! Your skin boleh sihat semula ๐Ÿค—. . Jangan putus asa ya syg syg cik siti semua , cikti pernah alami perkara yang sama Alhamdulillah syukur. . Jom rawat masalah skin anda dengan Mary Kay ! . Siapa ada masalah kulit wajah?kering,mengelupas n nipis akibat produk pengelupasan?? ๐Ÿ˜Š. . Lapisan epidermis sangat penting untuk lindungi kulit kita tapi kalau Kalau dah hilang disebabkan produk pemutih macam mana ? ๐Ÿ˜ฃ. . MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza.JADI pilih produk mengikut jenis kulit anda agar kulit anda tidak rosak kemudian hari akibat penggunaan peeling produk yg menghakis kulit anda. . Botanical Effects Set Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit: 1.SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit. . 2.LUO HAN GUO juga dikenali sebagai "buah panjang hayat" terkenal dengan kandungan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit. . Formula 1:utk kulit kering. Formula 2:utk kulit normal/kombinasi. Formula 3:utk kulit berminyak. . Nak free postage ๐Ÿ˜ free smple ๐Ÿ˜ free consultation ๐Ÿ˜ meh pm siti cepat . Whatsapp 0192400562. Siti  Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics  #marykayproduct #marykaymysg  #aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4likes#marykaybeautyconsultant#trusted#mk#marykaymalaysia#marykaykedah#marykaykl#marykayselangor#marykaypahang#skincareclass#free#marykaybc
Good Morning dan Selamat Bersahur untuk puasa yang ke-7 harini ! ๐Ÿ˜๐Ÿ’•๐Ÿ‘๐Ÿป. . . Cik siti nak share feedback client cikti . Daripada hanya menggunakan set basic Melacep , now , my client ni dah add on serum melacep ! For brightening skin untuk raya nanti ! Can’t wait !. . . Nak free postage ๐Ÿ˜ free smple ๐Ÿ˜ free consultation ๐Ÿ˜ meh pm siti cepat . Whatsapp 0192400562. Siti  Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics  #marykayproduct #marykaymysg  #aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like#marykaymalaysia#marykaysabah#marykaylabuan#marykayselangor#beautyconsultantmarykay#kerjayamarykay#beautyconsultantmarykay#jerawat#jeragat#kulit#marykaytop5globalskincare#marykaycheras#timewiserepair#marykay
Org tegur muka nampak peloless.. apa rahsia.? . Xde rahsia pun just guna MAGICAL SERUM secara konsisten dan guna dgn betul dapat la kulit mcm ni.. . Lepas ni nak kemana2 tak perlu sorok muka dgn make up tebal.. . Nak flawless bebas cela? Whatsapp 013-9846100 kami akan bantu anda . #setkurusshaklee #magicalserum #sayajualmurah #jerawatbatu #vivixmurah #cantik #ubatjeragat #ubatparut #vitamincshakleemurah #vitaminemurah #shakleehargastudent #vitamincmurah #supplemet #ubatjerawat #setkecantikan #hijabista #susumaaez #freepostage #kulitcerah #stailista #produkkecantikkan #jomcantik #marykaymalaysia #kuruscepat #kurus #pengedarshakleeperda #tatiskincare #marykayshahalam #kulitcantik #jerawat
@nashaaziz for @glammalaysia magazine september 2011 in @gucci  model: @nashaaziz photographer: @bustamammokhtarofficial stylist: @clanhouse hair: @oliviaooi make-up: @shengsaw  Follow @fashionarchive.magazine Follow @fashionarchive.magazine Follow @fashionarchive.magazine . . . . . . . . #runway #fashionrunway #fashionshow #fashioncover #asianmodel #asiannexttopmodel #supermodel #ootd #covershoot #fashionpolice #streetstylemalaysia #ootdmalaysia #fashionphotography #fashioneditorial #lookbookmalaysia #stailista #highfashion  #fashionmagazine #editorial #runwaymodel #fashionreview #reviewmalaysia  #malaysiamodel #voguemagazine #fashionstylist  #instafashion #magazinecover #fashionmodel #magazinecover #modelagency #fashioneditor
#talent : @eid.omaria #mua : @makeupbyfyda EO: @khaiazwan โ—‹โ—‹โ—‹โ—‹โ—‹โ—‹โ—‹โ—‹โ—‹โ—‹โ—‹โ—‹ iso 400 | 28 mm | f 3.5 | 1/200 secs | ps โ—‹โ—‹โ—‹โ—‹โ—‹โ—‹โ—‹โ—‹โ—‹โ—‹โ—‹โ—‹ #model #modeling #instadaily #malemodel #malaysiamodel #instamodel #potd #hunk #fit . . #instagood #igers #igmalaysia #igpodium_portraits #majestic_people  #portraitvision #portrait #portrait_perfection #portraiture . . #folkportraits #theportraitproject #pursuitofportraits #discoverportrait  #lensa_perak #doports #profile_vision #portraitheart #shotgod #stailista
Cantik Soraya color ni macam Fazura bersongket time wedding reception dia.. . Sape tema biru lebih muda tahun ni? ๐Ÿ™‹๐Ÿป‍โ™€๏ธ . Sis bg offer menarik utk korang, cepat2 whatapps ye๐Ÿ˜˜ . #qotd๐ŸŒธ  #byquindarasisters #byquindara #ootd #malaysia #love #fesyenterlajaklaris #sayajualtututee #sayajualtutuskirt #trend #tutuskirtviral #skirtcantik #tulle #fashionista #stailista #mommyanddaughter #sedondon #pink #black #white #bazarpaknil #brideteam #bridetribe #bajuteemurah #bajumurah #fattzura #bridesmaids #bridalshower
BEG VIRAL!!!! Now ada promo hrga special ok Bukan RM200, Bukan jugak RM150  Tp hanya RM130 include postage taw.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Ready stok Pic dibwh sahaja๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Whatsapp cpt2 ok ๐Ÿ“ฒ 0176951682  #begviral#begcantik#shawpublika  #begdesignbaru#murah  #kualititerbaik#cantik  #bergaya#stailista#begmurah  #begcantik#begtrending
KURTA IBRAHIM 2.0๐Ÿ”ฅ. . PRICE : RM99 (NORMAL PRICE RM199) MATERIAL : SPANISH ZARRINI COTTON SIZE :  S M L XL XXL . KURTA IBRAHIM 2.0 PALING KACAK & SELESA ! ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Koleksi TERBARU elrahexclusive dah sampai uols.. . โœ…FREE service Charge โœ…Bayar Baju + Postage โœ…Full & Fast Payment Only โœ…No Booked โœ…First Come First Served . . Fast Respons Pleasee Whatsapp๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡. . ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP : +6014 9653109 . . #elrahexclusive #elrah2018 #elrahraya #elrahraya2018 #raya2018 #bajuraya #bajumelayu #bajukurta #bajunikah #bride #groom #nikah #sanding #ramadhan #syawal #lebaran2018 #selfie #ootd #fashion #stailista #fashionista #instafamous #bazarpaknil #wakdoyok #ramadhanmubarak #bisnesonline
KURTA IBRAHIM 2.0๐Ÿ”ฅ. . PRICE : RM99 (NORMAL PRICE RM199) MATERIAL : SPANISH ZARRINI COTTON SIZE :  S M L XL XXL . KURTA IBRAHIM 2.0 PALING KACAK & SELESA ! ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Koleksi TERBARU elrahexclusive dah sampai uols.. . โœ…FREE service Charge โœ…Bayar Baju + Postage โœ…Full & Fast Payment Only โœ…No Booked โœ…First Come First Served . . Fast Respons Pleasee Whatsapp๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡. . ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP : +6014 9653109 . . #elrahexclusive #elrah2018 #elrahraya #elrahraya2018 #raya2018 #bajuraya #bajumelayu #bajukurta #bajunikah #bride #groom #nikah #sanding #ramadhan #syawal #lebaran2018 #selfie #ootd #fashion #stailista #fashionista #instafamous #bazarpaknil #wakdoyok #ramadhanmubarak #bisnesonline
KURTA IBRAHIM 2.0๐Ÿ”ฅ. . PRICE : RM99 (NORMAL PRICE RM199) MATERIAL : SPANISH ZARRINI COTTON SIZE :  S M L XL XXL . KURTA IBRAHIM 2.0 PALING KACAK & SELESA ! ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Koleksi TERBARU elrahexclusive dah sampai uols.. . โœ…FREE service Charge โœ…Bayar Baju + Postage โœ…Full & Fast Payment Only โœ…No Booked โœ…First Come First Served . . Fast Respons Pleasee Whatsapp๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡. . ๐Ÿ“ฒ WHATSAPP : +6014 9653109 . . #elrahexclusive #elrah2018 #elrahraya #elrahraya2018 #raya2018 #bajuraya #bajumelayu #bajukurta #bajunikah #bride #groom #nikah #sanding #ramadhan #syawal #lebaran2018 #selfie #ootd #fashion #stailista #fashionista #instafamous #bazarpaknil #wakdoyok #ramadhanmubarak #bisnesonline

Loading