Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

#whiteningmaskmalaysia

Posts tagged as #whiteningmaskmalaysia on Instagram

77 Posts

. LADA MASK WHITENING VITAMIN C🍋  READY STOCK... Gaiss! . Sis bawa masuk lada mask untuk yang nak putih cerah tanpa perlu telan telan pil, Injection bagai2 semua tu dah dan tak perlu tunggu lama2 nak nampak kesan  Lada mask ni korang boleh guna di muka, di badan , di celah kangkang, ketiak, leher, lutut dan buku lali. Lumurkan mask 30 minit!  Then cuci. 😍 . Fungsi dari Lada mask 👇🏻👇🏻👇🏻 ✔ memutihkan dan mencerahkan kulit ✔ menghilangkan bintik hitam ✔ Mengangkat sel-sel kulit mati ✔ Harga murah pada High Quality. . Rajin2 bermask ya 1 minggu 2x . ✔️tanpa injection ✔️tanpa makan supplement . #ladamask #ladamaskmurah #whiteningmaskmalaysia #maskmurah #makeupspraymalaysia #kosmetikmurahmalaysia #makeupmampumilik #makeupmurahmalaysia #sayajualmakeup #jualkosmetikmurah  #barangmakeupmalaysia  #kosmetikmalaysia #kosmetikterlajakmurah
Mana satu pilihan hati utk nak guna malam ni?? . . Mary Kay Melacep Plus Mask atau Mary Kay Timewise Moisture Renewing Gel Mask ? . . Since post sebelum ni Ezza dah share apa fungsi & kelebihan Mary Kay Timewise Moisture Renewing Gel Mask, malam ni Ezza share info pasal Mary Kay Melacep Plus Mask plak ok?? . . 🌼Menyekatakan tona kulit . 🌼Mengekalkan kelembapan kulit . 🌼Menjernihkan kulit wajah dan nampak berseri . . . Mask ni sangat lembut pada kulit & sesuai utk semua jenis kulit. Utk kesan yang lebih cepat, boleh dipakai 2-3 kali seminggu 😊 . . #marykaymalaysia #marykaykl #marykaymelaka #marykaymasks #melacepmaskmalaysia #melacepmask #maskmalaysia #whiteningmaskmalaysia #maskjeragat
Graymelin Oxygen mask cleanser (whitening + anti pimple + cleanser) Dapatkan kulit lebih putih dan kulit lebih halus hanya dalam beberapa menit saja!  MEMUTIHKAN KULIT MENGHILANGKAN KOMEDO MENGHILANGKAN MAKEUP MEMPERKECIL PORI-PORI  7 efek dalam 3 menit: 1. Memberikan ‘tembakan’ oksigen ke dalam kulit 2. Mengurangi tanda penuaan dan memutihkan kulit 3. Memperkecil pori-pori 4. Menahan penuaan secara efektif dengan vitamin C dan E 5. Mencegah komedo dan kulit berminyak 6. Membersihkan sampai ke dalam dengan gelembung pemijat 7. Mempermudah menghilangkan makeup pada wajah dan muka  Graymelin Oxygen mask cleanser (whitening + anti pimple + cleanser) adalah Masker Muka berbusa berukuran 120ml, yang melepaksan oksigen ke dalam kulit, sehingga bentuk kulit akan menjadi lembut dan bercahaya seketika. Hanya dalam 5 menit atau bahkan kuran, masker ini memberikan antioksidan secara cepat ke pada kulit yang mengubah kekusaman pada kulit dan kulit yang tegang dan lelah, menjadi lebih segar dan meningkatkan tekstur kulit menjadi lebih baik. Produk ini dapat digunakan setiap hari dan terbukti bisa menghapus makeup yang tebal juga. . N/P : RM99 PROMO TILL 31JULY : RM85 . PM For order and details #skincare #skincaremalaysia #skincaremurah #sayajualskincare #skincaremalaysiamurah #skincareberpatutan #fashions #fashionsmalaysia #igshop #intagram #instashop #igshopmalaysia #malaysia #malaysiashop #malaysian #malaysiashoppingonline #malaysiashopping #maskmalaysia #maskpromo #whiteningmaskmalaysia #antipimple #cleansermaskmalaysia
Whiten, hydrate and detoxify your skin in one go with our Whitening Anti-Pollution Mask. Shop now on our website. Link in bio 👆🏻 #facialmaskmalaysia #whiteningmaskmalaysia
🌟 如果你抗拒美丽,那么衰老就会离你越来越近‼️ 🌟 如果你呵护美丽,那么美丽一定不会让你失望‼️ 保养应该从年轻开始,而不要等到满脸斑点皱纹才想到去护肤美容😉  很多伙伴都在短期内得到了非常满意的效果,这样的产品你怎能不爱⁉  #深层洁净 #保湿补水 #收缩毛孔 #抗氧化 #淡斑痘印 #提亮美白 #紧致肌肤 #还你婴儿般的肌肤  #joseristine吸尘面膜 你用了吗⁉  #ladieslover #beautycare #skincare #whiteningmaskmalaysia #pollutionwhiteningmask #vacuummask #antiage
I know Tuesday isn't for good mood, but don't forget to do something that can make you relax a little! For example, a mask night tonight. 😉✨ #facialmaskmalaysia #whiteningmaskmalaysia #bestfacialmaskinmalaysia #bestskincarebrandmalaysia #nofilter #joseristine #hongkong #beauty #ygt #squeenteam
We are going through summer everyday, that's why keeping your skin hydrated is so important! Soothe the irritation by applying our Whitening Mask today!  #facialmaskmalaysia #whiteningmaskmalaysia #bestfacialmaskinmalaysia #bestskincarebrandmalaysia #nofilter #joseristine #hongkong #beauty
You don't need to apply mask everyday to prove it is effective, at least not our Whitening Anti-pollution Mask.✨ #facialmaskmalaysia #whiteningmaskmalaysia #bestfacialmaskinmalaysia #bestskincarebrandmalaysia #nofilter #joseristine #hongkong #beauty
Looking for meticulous care for your skin? Try out our Whitening Mask that restores hydration for your skin! 💦  #facialmaskmalaysia #whiteningmaskmalaysia #bestfacialmaskinmalaysia #bestskincarebrandmalaysia #nofilter #joseristine #hongkong #beauty
Hey! Thank you for stopping by our post, we just want you to know that everything about you is perfect, so be confidence in who you are! 🌻  #facialmaskmalaysia #whiteningmaskmalaysia #bestfacialmaskinmalaysia #bestskincarebrandmalaysia #nofilter #joseristine #hongkong #beauty
PAPA RECIPE Bombee Whitening Honey Mask 10pcs ➡️RM97 exclude postage (RM6 SM, RM10 SS) ➡️Brightening function mask pack which changes dull and dark skin to bright and clear skin with vitality ➡️Rich nutrition and moisture for soft skin care. ➡️Soft and silky natural pulp is thinner and mild than synthetic pulp. High fit and high essence absorption. ➡️Honey extract and royal jelly extract moisturize and give nutiriton constantly for skin with elasticity. 📲Whatsapp 010 222 4913  #madumask #maskmadu #paparecipemalaysia #paparecipemalaysiamurah #whiteningmaskmalaysia
I know Tuesday isn't for good mood, but don't forget to do something that can make you relax a little! For example, a mask night tonight. 😉✨ #facialmaskmalaysia #whiteningmaskmalaysia #bestfacialmaskinmalaysia #bestskincarebrandmalaysia #nofilter #joseristine #hongkong #beauty
We are going through summer everyday, that's why keeping your skin hydrated is so important! Soothe the irritation by applying our Whitening Mask today!  #facialmaskmalaysia #whiteningmaskmalaysia #bestfacialmaskinmalaysia #bestskincarebrandmalaysia #nofilter #joseristine #hongkong #beauty
Here we are in the era of equality, Happy International Woman Day to all of the ladies out there!👄🌹 #facialmaskmalaysia #whiteningmaskmalaysia #bestfacialmaskinmalaysia #bestskincarebrandmalaysia #nofilter #joseristine #hongkong #beauty
Terrific Monday by the coast! 😍 Not only loved by elegant ladies out there, even the talented artist @shinyinliew couldn't resist Joseristine too! ✨🎁 www.joseristinecfh.com #facialmaskmalaysia #whiteningmaskmalaysia #bestfacialmaskinmalaysia #bestskincarebrandmalaysia #nofilter #joseristine #hongkong #beauty
Last day of Chinese New Year!👏 City vibrant as always, Joseristine sincerely hopes everyone has a great year ahead!🔥🔥 www.joseristinecfh.com #facialmaskmalaysia #whiteningmaskmalaysia #bestfacialmaskinmalaysia #bestskincarebrandmalaysia #nofilter #joseristine #hongkong #beauty
Something lovely is on their way to Malaysia!!😍 Be sure to get the  updates on time by subscribing our newsletters!✨🎉 www.joseristinecfh.com #facialmaskmalaysia #whiteningmaskmalaysia #bestfacialmaskinmalaysia #bestskincarebrandmalaysia #nofilter #joseristine #hongkong #beauty
We love to make others happy, and this is why Joseristine is always striving to give everyone our best! If you like our product, spread goodies with others!🎉 Psst.. It's okay to tag us in your post, everybody loves to see your sweet smile! ✨🎁 #facialmaskmalaysia #whiteningmaskmalaysia #bestfacialmaskinmalaysia #bestskincarebrandmalaysia #nofilter #joseristine #hongkong #beauty
How can a Saturday night not spend on friends and party? Don't worry, our Whitening Mask will help cleaning your skin after that! 😝💁 #facialmaskmalaysia #whiteningmaskmalaysia #bestfacialmaskinmalaysia #bestskincarebrandmalaysia #nofilter #joseristine #hongkong #beauty

Loading