Picbear logo Browse Instagram content with Picbear

@yanasamsudin

Yana Samsudin

yanasamsudin

Malaysian Actress, Host, Enterpreneur & Ambassador of @SuperMalaysia @CJWoWshop ❤️ @YanaSuperFriend . #YanaHosting #YanaTalk 🎥📧:@ProkuyaStudios 👇🏻

  • 112K Total Likes
  • 461 Tot. Comments
( dah boleh buat pembelian!!! harga sebenar kat kedai rm1299 .. hari ni diaorg bagi harga direct kilang dan percuma blender. Sebab ada promosi raya 🤗 kalau berkenan , ini lah masanya .. 😃) . .  Bulan puasa ni kalau berbuka air buah atau ais sorbet buah buahan perghhhhhh!! Nikmatnya... Ni dia MUGEN JUMBO SLOW JUICER! 😱😱 Kita boleh sediakan hidangan berkhasiat untuk anak dan suami tercinta! 😍 . . Harga pasaran sebenarnya rm1299! Tapi harga Offer hari ni hanya rm499! (Harga direct dari kilang) . Percuma set Blender macam dalam video tu! Mana nak dapat kalau tak beli masa promosi sekarang ni. Untung untung. . Tu nak buat Biskut raya pun boleh , boleh buat JEM Tart Nenas, boleh perah santan, air soya pun boleh. Uishhhh hebat. . . Apa2 nak tanya boleh komen sini, esok yana jawab masa live di TV9 📺jam ⏰ 10.00 pagi tau!! . . . Berminat nak beli? Esok masa bersiaran Call terus num ini 📞☎️📞☎️1800-18-0808 📞☎️📞☎️sebelum habis stok ni!!! Atau order online di 📲💻 www.cjwowshop.com.my 📲💻 Jumpa esok 😘 Harga RM499!  #cjwowshop #thewowshow2018 #yanalifehack #sensationalwow #yanahosting @lilly.liyana @zaimzaini_ @miyazainal_
My little 🐱 !!! @aisymateen . . Kejap je dah besar... dah nak 2 tahun lagi beberapa bulan.. ☺️😊☺️😊😅 #mateendanmommy
Hakak cakap yang last sekali tu.. Nak berniaga , nak invest mesti ada ROI .. . . Hakak cakap masa akak joint @moodrepublik 2 tahun lepas.. sale gile giler! . . Tak percaya cuba turun tahun ni. LRT sampai jam 2 pagi kot... . . 72 jam tanpa henti lagi! Isk isk bijak juga strategi Dato @kimiiskandarismail ni.. . . So sorang save date ni k.. nanti serbu kat @ayanahijab & @yanasupercookies reramai! Harga runtuh runtuh bumbung! Gerenti! Ada hujan duit lagi dan cabutan bertuah kereta Beetle! Belanja rm97 ringgit dalam satu resit dah boleh join satu cabutan bertuah.. so jangan lepaskan peluang tau!! . #nimasa #pcmoodrepublik hari tu.
Tengok lah kakak puk puk kita ni... uishhh makin selim melim!! Dari dulu sampai sekarang tak ubah ubah perangai happening kak @ifa_raziah diva pukpuk ni.. . . Siapa yang kenal dia tahu lah.. kak ifa suka kan kecantikan.. buat hal sendiri aja. Tak suka kacau orang.. tengok dia ngan shuben dia dari dulu love bird 🐦!! Tak boleh berenggang! . . Semoga kak sihat selalu ya.. #salamramadhan3
Haaa awal kitorang bersiap nak berbuka hari ni... korang makan aper tu? . . Yana nak perkenalkan dinner set jenama “5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️” bintang iaitu CLAYTAN !! Harga pasaran memcecahSETENGAH RIBU ( rm428), tapi esok ada diskaun menjadikan hanya...... rm249!!! 😱😍 . Malangnya esok stok hanya 300unit sahaja di #thewowshow 😅😭. (Siapa cepat order dia punya) . Apa lagi! Ini lah hadiah Hari RaYA yang paling sesuai untuk ibu dan mertua anda! 😍😘 . Apa2 nak tanya boleh komen sini, esok Isnin (21/5/2018 )yana jawab masa live di TV3 📺jam ⏰ 1.00 tengahari tau!! . . . Berminat nak beli? Esok masa bersiaran Call terus num ini 📞☎️📞☎️1800-18-0808 📞☎️📞☎️sebelum habis stok ni!!! Atau order online di 📲💻 www.cjwowshop.com.my 📲💻 Jumpa esok 😘  #cjwowshop #thewowshow2018 #yanalifehack #sensationalwow #yanahosting @lilly.liyana @zaimzaini_
Antara biskut paling laris tahun lepas. Nak kelainan dalam rasa? Rangup dan berperisa kelapa.. #biskutkita ni ... buat minum petang pun sesuai... cecah Teh O Panas.. uishhh ... @yanasupercookies .. Whatsapp kat situ sebelum habis... #yanasupercookies 😘 . . Order online : Whatsapp ‭+60 12 323 8482‬ & +60 17-321 7584 . @yanasupercookies ,  Ada penghantaran di area lembah kelang sahaja seminggu 2 kali.  Nak rasa sendiri?  Jom datang:  20-1, Jalan Pegaga F U12/F Seksyen U12 Desa Alam 40170 Shah Alam Selangor. (Sebelah seksyen7, berjiranan butik @shawlpublika & @lilypetuna ) Business Hour:  12pm -12am Everyday Open.  Waze: ayanabyyanasamsudin  Makan kat sini percuma nak bawa balik kena bayar huehueeee.. 😜  #yanasupercookies #yanasupercookish  #biskutraya #stylochip #biskutkita #sakuraforest #strawberrylolita #chocokakyong #nurbosnia
Kriuk kriuk lemak bercoklat ... #nurbosnia @yanasupercookies .. Whatsapp kat situ sebelum habis... #yanasupercookies 😘 . . Order online : Whatsapp ‭+60 12 323 8482‬ & +60 17-321 7584 . @yanasupercookies ,  Ada penghantaran di area lembah kelang sahaja seminggu 2 kali.  Nak rasa sendiri?  Jom datang:  20-1, Jalan Pegaga F U12/F Seksyen U12 Desa Alam 40170 Shah Alam Selangor. (Sebelah seksyen7, berjiranan butik @shawlpublika & @lilypetuna ) Business Hour:  12pm -12am Everyday Open.  Waze: ayanabyyanasamsudin  Makan kat sini percuma nak bawa balik kena bayar huehueeee.. 😜  #yanasupercookies #yanasupercookish  #biskutraya #stylochip #biskutkita #sakuraforest #strawberrylolita #chocokakyong #nurbosnia
Bila gigit pertama kali seolah olah kita kat cameron highland sedang gigit strawbery cecah teh mint !  Segar!!! . . Ok dah jangan kecur air liur... Order online : Whatsapp ‭+60 12 323 8482‬ & +60 17-321 7584 . @yanasupercookies ,  Ada penghantaran di area lembah kelang sahaja seminggu 2 kali.  Nak rasa sendiri?  Jom datang:  20-1, Jalan Pegaga F U12/F Seksyen U12 Desa Alam 40170 Shah Alam Selangor. (Sebelah syeksyen7, berjiranan butik @shawlpublika & @lilypetuna ) Business Hour:  12pm -12am Everyday Open.  Waze: ayanabyyanasamsudin  Makan kat sini percuma nak bawa balik kena bayar huehueeee.. 😜 #yanasupercookies ##yanasupercookish  #biskutraya #stylochip #biskutkita #sakuraforest #strawberrylolita #chocokakyong #nurbosnia
Tengah puasa tu jangan lupa kan kami.... . . Nanti bawa balik pulang beraya bersama mak ayah di kampung! . Biskut #superstarberry pilihan hati.. . . Ini num telephone & Whatsapp kami! . ‭+60 12 323 8482‬ +60 17-321 7584 . Nak rasa makan? Jom datang sini! Makan percuma, bawa balik kena bayar. 🤗. . 😛 20-1, Jalan Pegaga F U12/F Seksyen U12 Desa Alam 40170 Shah Alam Selangor. (Sebelah syeksyen7, berjiranan butik @shawlpublika & @lilypetuna ) . #yanasupercookies #yanasupercookish  #biskutraya #stylochip #biskutkita #sakuraforest #strawberrylolita #chocokakyong #nurbosnia
Salam subuh & selamat berpuasa semua 😘 nantikan koleksi @AyanaHijab terbaru...!
Salam Ramadhan! Nak raya dah! Mesti tahun ni rasa nak buat kuih , kek raya sendiri kan!  Kami perkenalkan Oven Elba yang harga sebenar di pasaran rm329 tapi harga esok hanya!!!!!! Rm199!!!! Wohooo! Mana ada oven 30litre! 😱😱 . . Untunglahh.... dah la bayar RM199  untuk oven jenama antarabangsa, dapat lagi banyak hadiah percuma! Fuiyooo 😱😱 . . Apa2 nak tanya boleh komen sini, esok yana jawab masa live di TV9 📺jam ⏰ 10.00 pagi tau!! . . . Berminat nak beli? Esok masa bersiaran Call terus num ini 📞☎️📞☎️1800-18-0808 📞☎️📞☎️sebelum habis stok ni!!! Atau order online di 📲💻 www.cjwowshop.com.my 📲💻 Jumpa esok 😘  #cjwowshop #thewowshow2018 #yanalifehack #sensationalwow #yanahosting @lilly.liyana @zaimzaini_ @miyazainal_
Hari ini untuk press conference @moodrepublik  untuk Raya.. . . . Nantikan koleksi terbaru tudung @ayanahijab ! 😘😍😘😍 . Baju letop saya dari @watieofficial .. gi usha ramai ramai.. 😘😍🌺👗 good night!

Loading